Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| Krico |
Dodany dnia 03.04.2007 22:28
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
peeves, ja bym raczej do tej ironii ostrożnie pochodził... Autorowi chyba pomyliła się definicja miłości, albo próbuje utwierdzić nas w przekonaniu, że to My się mylimy... :o Nadesłane przez: cieszyniak Temat: Miłość Treść: Jak wiecie z 1 czesci HP, matka harrego została zabita bo niechciała odejśc od harrego, w 5 czesci dowiadujemy sie od dumbledora że to harry został naznaczony przez voldemorta tym który ma go zniszczyc i dowiadujemy sie tez że harry ma cos czego Voldemorty nie ma- Miłości, w 4 czesci voldemort odzyskując siły, przerwał tą ochrone i mugł dotknąć jego ręki, co przedtem sie nie udało, harry właśnie ta ochrone wykorzystał podczas 1 czesci.ale nie oto mi chodzi.chcę sie z wami podzielic poimi przemysleniami, jezeli harry był naznaczony tym czarem, to nie mugł zginąc przez tzw. dotyk, lecz mugł zginąc od czrów, lecz nie zostały użyte czemu? niewiadomo.wedugł mnie harry nie ma zbyt wielkich szans na pokonanie voldemorta( największy czarnoksiężnik od wielu lat), bo wedug dumbledora miłośc to cos dzieki czemu harry moze zabic voldemorta(ja przynajmniej takie wnioski wyciągnołem) lecz bącmy szczerzy, harry nie ma zadnych szans! bo jezeli nawet harry by wykorzystał ten "dar" którym jest miłośc, to zawiele sie nie przyda, bo może go jedynie uzyc mówiąć Kocham cie, ale i tak na nic sie to nie zda bo ot tego sie nigdy nie umiera.Proszę o napisanie przez was co sądzicie o szansie harrego, mającego tylko Miłośc, a voldemorta mającego wielką moc... ~~~ Tutaj z kolei mamy bardzo ambitne opowiadanie, które zachwyca nie tylko swoją długością: Nadesłane przez: Melkor163 Temat: Życie i egzaminy Dumbledora Treść: Albus weszedł bardzo wesoły na salę egzaminacyjną Z łatwością poszło mu pierwsze zadanie. Potem zaczeło się rzucanie zaklęć. Dumbledore z łatwością wykonał wszystkie zaklęcia Właśnie w chwili kiedy miał wychodzić z sali zaczepił go egzaminator. -Przepraszam.Czy możesz podać swoje nazwisko chłopcze ? Powiedział -Dumbledore. Odzpowiedział chłopak -W życiu nie widziałem takiego talentu powiem szczerze. Powiedział egzaminator z uśmiechem na ustach. -Dziękuję . odpowiedział Albus. -Chłopcze co ty wyczyniałeś z tą rużdżkę poprostu cuda. A Albus uśmiechną się nieśmiało. -Chłopcze ty będziesz kimś zapamiętaj moje słowa. Po czym się rozeszli. Jeśli podobała się wam moja opowieść to komętujcię Jeśli się wam spodoba to napiszę następne części o Dumbledorze. I live for those moments!!
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 03.04.2007 22:33
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Nie no, Krico...ja teraz będę żyła w wiecznym lęku, że jak ktoś mi powie, że mnie kocha, to ja umrę. I będę pierwszym takim przypadkiem w historii! . A opowiadanie jest eee...wciągające. Tak...bardzo, bardzo wciągające =P.
|
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 04.04.2007 07:25
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Już nie mam siły rozpatrywać się nad perełkowatością obydwu tekstów... powiem tylko tyle, że opowieść bardzo wciągająca, a art fascynujący i interesujący ![]() Limonka nie martw się... jakby co to ja ci zaraz potem powiem, że cię nienawidzę, równowaga wrócona i nic ci się nie stanie^^ "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 04.04.2007 11:13
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Taaa...dzięki Peeves ![]() . Edytowane przez Limonka dnia 04.04.2007 11:13 |
|
|
|
Zona Valdzia |
Dodany dnia 04.04.2007 19:05
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 451 Dom: SlytherinPunkty: 1155 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 16.03.07 |
Eee...nie wiesz Melkor163 nie pisz dalszych części...są no takie nie za bardzo....tyle byków....daj ty spokój różdżka przez U?!Ile ty masz lat?! 7 czy może 8??? A i jeśli chodzi o art cieszyniaka to on sensu nie ma...takie bzdety madety...:sourgrapes: |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 04.04.2007 21:04
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
wszystkie arty są powalające, a szczególnie takie wyrazy jak np. wzioł, czy cos w tym stylu,albo Voldemord czy hary. jszcze bez wielkich liter na początku zdania. a to z dumbim to nawet fajne, spoko. ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 05.04.2007 10:17
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Takiej wiadomości jeszcze nigdy wcześniej nie otrzymałem :o : Od Krzysiek_syriusz@ Data 04/05/2007 09:04 Temat Artykuły Możesz mi napisać swój własny art żebym dostał punkty kiedyś ci to wynagrodze, prosze wyślij bo żadnego mi nie przyjeli :mad::mad: I live for those moments!!
|
|
|
|
| herma_78 |
Dodany dnia 05.04.2007 10:19
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 800 Dom: Brak przydziału Punkty: 1368 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 04.03.07 |
No ten dopiero jest powalający. Jeszcze ma czelność Ci to przysyłać!!!:@ Po prostu już nie mogę... Puchoni z nikim nie wojują
Oni zawsze zgode budują! Helgo Hufflepuff miej w opiece nas! Zastępca Ministra Magii! Zastępca Szefa Zakonu Feniksa Nindalf...Wiesz, że Cię... |
|
|
|
Krzyychu |
Dodany dnia 05.04.2007 10:55
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1597 Dom: RavenclawPunkty: 2334 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 11.03.07 |
ja nie moge... co za ludzie... heh... wiedziałem że bardzo wielu osobowm zależy na punktach na tej stronie... ale żeby zniżyć się do czegoś takiego? I to jeszcze do Super Administratora? nie... to sie w głowie nie mieści... |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 05.04.2007 11:02
|
Nadesłane przez: Charlotta Jean Temat: horkruksy Treść: Tak sobie pomyślałam jest 7 tomów HP. To może Harry i Dumbledor nieświadomi tego co czynili przez wsystkie części ksiażki zniszczyli te horkruksy we wczesniejszych 6 czesciach i teraz Harry zniszczy ostatni-Voldemorda. I live for those moments!!
|
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 05.04.2007 11:02
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
spadłam z krzesła... nie no to jest już przegięcie i do tego przekracza wszelkie granice dobrego smaku i przyzwoitości... a niby jak miał ci to wynagrodzić, oby nie w naturze... ludzie opamiętajcie sie tu nie o punkty chodzi, a o zabawę, a jak macie pisać arty to porząne i wartościowe^^ "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 05.04.2007 14:56
|
Artykuł omawiający kwestię występowania różdzek: Nadesłane przez: Krzysiek_syriusz@ Temat: O Rużdżkach Treść: Różdżka działa na głos np Avada Kadavra). Najczęściej sie jej używa w obronie własnej tak jak Harry to robi. Czasem nawet jej można użyć w złych zamiarach ta jak to robi Lord Voldemort, zabija ludzi dzięki niej, gdyby nie było różdżek to nie wiadomo jak by sie ludzi zabijało by było troche nudno. Tą różdżke co posiada Harry i Voldemort jak sie dowiedzieliśmy sie w I części będzie miała znaczenie w VII części. Można było sie troche wstrząsnąć jak Snape zabił nią w VI części Albusa Dumbledore. I live for those moments!!
|
|
|
|
| Essi |
Dodany dnia 05.04.2007 14:59
|
![]() Postów: 1298 Dom: Brak przydziału Punkty: 1356 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 04.03.07 |
eee....powalający art!!! Rewolucja wariatek jest już blisko... strzeżcie się wszyscy normalini!!!
I'm back... |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 05.04.2007 15:04
|
Niedługi artykuł: Nadesłane przez: bestia Temat: Ksiazke polkrwi Treść: CZy Harry pójdzie do pokoju życzeń po Książkę Księcia półkrwi? Jak już wiemy ta książka bardzo pomogła Potterowi na lekcji eliksirów ze Slughorne'm. Harry musiał ja schować w pokoju zyczen.Przed Snape'm . Gdyby poszedł to może znalazł by tak jakąś książkę która pomogła by mu w walce z Voldemortem. Co wy na to? (Sorka,ze Art nie jest długi) I live for those moments!!
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 05.04.2007 15:11
|
Buahaha...boskie. Tyle się dowiedziałam z tego arta... Krico, jak mogłeś nie zaakceptować tak wspaniałego dzieła literackiego? |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 05.04.2007 16:19
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
'NIE JEST DLUGI??!!? Jest przekomicznie krotki fuck you very much.
|
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 05.04.2007 17:12
|
mam dylemat... nie wiem, który jest gorszy ten o różdżkach powalił mnie swoją głębią i rozumowaniem, ten o książce bezsensownością i swą "długością"... chcemy więcej Krico^^ "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 05.04.2007 20:30
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
wszestkie te arty sa powalajace... a ten ostatni to juz... tez tazalam sie po podlodze. ale ze tam jeden mial czelnosc ci tak apisac? za grosz kultury nie ma. ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 05.04.2007 21:44
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
Jak dla mnie najbardziej rozwający dotąd art jest ten z prośbą o dodanie punktow ![]() Po prostu PADŁAM ze śmiechu fuck you very much.
|
|
|
|
| Flegma |
Dodany dnia 05.04.2007 22:51
|
![]() Postów: 1674 Dom: Brak przydziału Punkty: 2392 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.03.07 |
Zgadzam sie. Napisz mi jakis art Krico :lol: |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

. A opowiadanie jest eee...wciągające. Tak...bardzo, bardzo wciągające =P.
Zona Valdzia
Slytherin

Ravenclaw
Avada Kadavra). Najczęściej sie jej używa w obronie własnej tak jak Harry to robi. Czasem nawet jej można użyć w złych zamiarach ta jak to robi Lord Voldemort, zabija ludzi dzięki niej, gdyby nie było różdżek to nie wiadomo jak by sie ludzi zabijało by było troche nudno.
Tą różdżke co posiada Harry i Voldemort jak sie dowiedzieliśmy sie w I części będzie miała znaczenie w VII części.