Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
wiktor |
Dodany dnia 23.06.2007 11:07
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Czemu mamy ich obrażać?
|
|
|
|
| luki |
Dodany dnia 23.06.2007 18:59
|
![]() Postów: 161 Dom: Brak przydziału Punkty: 167 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.04.07 |
dobra zapamiętam "nie obrażać fanów Malfoya" choć mam sklerozę, no nie a jak zapomne i będę wyzywać głośno fanów Malfoya , o ja jaki biedny Gryfoni górą i "koniec kropka, dowidzenia..."
Gryfon z krwi i kości Animag-skunks ![]() ![]() ![]() ![]() puk, puk -kto tam? -głłłoodzilla! -AAAAA!!! -żartowałem -no wiesz co!? Seven days, dobre i bez gadania ![]() ![]() Co Blondynka robi w bajorze ? Słucha bajora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 24.06.2007 22:09
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 158 Dom: SlytherinPunkty: 991 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 07.02.07 |
A new perełka Autor: Debil Tutył: Mordertwo Potter'a Treść: Harry chciał sie zemścić na Peterze za śmierć Ginny.Napisał do niego list.Siedział w Norze przy biurku Rona i pisał: Drogi Glizdogonie! Chcę cię zabić za śmierć Ginny.Spotkajmy się na podwórku Nory 21 lipca o 24.30. Z poważaniem Harry Potter Był 18 lipca. Harry pragnął śmierci Glizdogona. Zszedł do kuchni.Była tam cała rodzina Wesley'ów.Wszyscy byli pogrążeni w płaczu. 21 lipca o 24.30 Harry wyszedł na podwórko. Było ciemno.Serce waliło Harry'emu jak młotem.Rozległ się huk i za aportował się Glizdogon. -Zapłacisz za śmierć Ginny własnym życiem! -Boję się bardzo.-zadrwił Glizdogon. Harry wyciągnął różdżkę.Glizdogon zrobił to samo. -Expeliarmus!-(nie wiedzialam ze Expeliarmus to "powalajace" zaklecie- EthacridiniLactas) ryknął Harry i już Glizdogon leżał na ziemi powalony siłą zaklęcia. -Harry!Błagam!James by mnie nie zabił...On by mnie zrozumiał...twój ojciec... -Nie obchodzi co by zrobił mój ojciec! -Miałeś wybór kiedy zabijałeś Ginny! -Nie miałem wyboru Harry!On mówił że mnie zabije jeśli tego nie zrobię.Harry zrozum... -Crucio!!!-ryknął Harry.Glizdogon zaczął wrzeszczeć i wić się po trawie.Harry cofnął zaklęcie po kilku sekundach. -A teraz zginiesz! -Avada Kedavra! Zielony promień wyleciał z różdżki Harry'ego i trafił w Glizdogona.Peter padł martwy.Harry'ego przepełniła euforia i radość ale po chwili znikła.Poczuł że żałuje tego co zrobił... Pozwolilam sobie zaznaczyc najciekawsze momenty. Edytowane przez EthacridiniLactas dnia 24.06.2007 22:11
12 lat minęło... Merlinie
|
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 24.06.2007 22:20
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
:lol: a debil tak chciał, żby art został dodany... no i dodano, tylko że w perełkach Nie no... ff świetny po prostu :lol: Jak to czytałam, lałam strasznie Ale ten list najlepszy :lol:
|
|
|
|
| Zelda |
Dodany dnia 25.06.2007 17:28
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 143 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.03.07 |
OMG, to jest lepsze od żartów w kaczorze donaldzie ^^ :>
|
|
|
|
| Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 25.06.2007 19:43
|
![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Że też takiego superoskiego admina stracilismy... Co za szkoda... ,,...Zielony promień wyleciał z różdżki Harry'ego i trafił w Glizdogona.Peter padł martwy.Harry'ego przepełniła euforia i radość..." To było swietne^^ |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 26.06.2007 13:32
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Temat: Koty Autor: Bonnie_Wright1200 Fragment: Nie jest to związane z Harrym Potterem ale bardzo wanżne dla mnie... Treść: Wczoraj kotka mojej przyjaciółki okociła się. Urodziło się 6 ślicznych kociaków ale jest mały problem. Jeśli Ania(moja przyjaciółka) nie znajdzie im domu zanim otworzą oczy to pojadą uśpić wszystkie 6 . I mam o was wielką prośbę i pytanie. Nie chcielibyście malutkiego kotka a jeli nie wy to spytajcie znajomych. Błagam was jeśli jesteście chociaż trochę wrażliwi na zwierzęce uczucia. Jeśli dostaniecie jaie sygnały zainteresowania to na moim profilu zy jak to tam nazwać jest moje gg. I jeszcze raz bardzo proszę o pomoc. ~~~ Skoro coś nie jest bezpośrednio ani pośrednio związane z Harrym Potterem, to po co w ogóle wysilać się i nadsyłać taki news? ... I live for those moments!!
|
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 26.06.2007 13:34
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Temat: Gwardia Dumbeldora Autor: mati012 Fragment: Wiersz o GD. Treść: GD robi co im Harry rozkarze, ja by być w tym GD marze. A gdy ćwiczą już z różdżkami, Harry patrzy jak każde z nich sobie radzi. A na koniec wypuszcza ich po cztery po trzy, żeby nie zobaczył ich ten charłak Filch. I live for those moments!!
|
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 26.06.2007 14:11
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Krico... litości <wyje ze śmiechu> to je.... fe... fe... <krztusi się> FENOMENALNE! Nie dodac tego to przecież grzech!! Bedziesz smażyć się w piekle za to ![]() :lol::lol::lol::lol:
|
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 27.06.2007 02:08
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Nie obrażać fanów Malfoja! haha <lol2> sama jestem fanką ale Malfoya ;] Nie lubimy go chociaż inni go lubią a kto powiedział że go nie lubime <haha> koty --> miejmy choć troche litości ![]() Nie no wiersz jest THE BEST i jak się rymuje ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 27.06.2007 20:24
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
Autor: 0kamil00 tytuł : Krwawy Baron Tresc: : W wielu komentach zauważyłem że zastanawiacie się nad pochodzeniem krwi.Jest ona srebrna, nietypowa jak na krew.Krwawy Baron mógł za życia polować na jednorożce bo tylko ich krew jest srebrna.W czasie jednego z polowań ranny jednorożec mógł zabić Barona i obryzgać go swoją krwią.To moja teoria na temat tej krwi.Jeśli coś więcej wiecie prosze o pisanie tego w komentarzach. Enjoy fuck you very much.
|
|
|
|
Kate |
Dodany dnia 27.06.2007 20:28
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 1951 Dom: HufflepuffPunkty: 4173 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 13.03.07 |
Ojej... no tak. Trzeba pić duuużo srebrnej krwi. No tak, nie od tak sobie jest ta reklama: pij krew -będziesz wielki <jak Krwawy Baron> the phoenix cried fat tears of pearl
while the dragon snapped up his best girl and the billywig forgot to twirl when his sweetheart left him cold |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 29.06.2007 14:40
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Teraz piszę na serio. Przecież on może mieć rację, no nie? Nie wiem czy ja nie wysłałem kiedyś podobnego artykułu... |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 29.06.2007 23:17
|
Co prawda mowa tu jest o artykułach, ale wybaczycie mi chyba, jak umieszcze coś niezwązanego z artykułami? Chodzi o e-mail, który dostałem: "my names ania. I love you so much.... I very,very much like watch in Harry Potter. plis a answer in my email... plis :*** I wait a answer. I LOVE YOU" Tak na przyszłość: Ja nie jestem Daniel Radcliffe (choć może to pomyłka ze względu na wygląd? =p) I live for those moments!!
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 29.06.2007 23:28
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
o kurka, Krico... ta ania, to niezla jest... no rzeczywiscie jesteś baardzo podobny do Dana EDIT: chcialam jeszcze "skomentować" pozostałe perełki. Jesli chodzi o Nielubimy Draco Malfoya.... no coż.... Świtna eoria, tylko pogratulować ![]() ![]() Morderstwo Potter'a Hm.... piękny tytuł, zwłaszcza to "a" na koncu. Spotkajmy się na podwórku Nory 21 lipca o 24.30. a skąd moze Peter wiedziec, gdszie jest Nora? to jest jakieś głupie. Boję się bardzo. pięknie ułożone zdanie. Zwlaszcza z ust Gliznogona. / ja tez nie wiedzialam, ze Expelliarmus to powalające zaklecie. .... i wić się po trawie to tez piekny wycinek. zwlaszcza, ze mozna sie wić PO trawie. Potter pozałował tego co zrobił..... ach wzruszające. Pozwole sobie powiedziec, ze tu powyzej ^^ napisałam to jakoś normalnie, bo jak to 1 raz czytalam to z krzesła spadłam ze śmiechu ![]() :lol::lol::lol:Nie jest to związane z Harrym Potterem ale bardzo wanżne dla mnie... No, przykro mi, ale ja nie potrezbuje kotków. mieszkam w bloku, mama by sie nie zgodzila ![]() ![]() PS przecoez to jest strona o Potterze! A nieo kotkach!! ale mniejasza o to. Wiersz o GD Wiersz jest piękny ![]() nie moglam wytrzymać ze śmiechu! ![]() jeszcze w artykule!? ![]() Edytowane przez Ginny_Weasley12 dnia 30.06.2007 09:39
![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 30.06.2007 12:49
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Krico, jak widać, masz wielbicielki Ania to chyba przewodniczącą Twojego fanclubu się stanie No... Pogratulować ^_^
|
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 30.06.2007 14:19
|
Ona polskiego, ojczystego języka nie zna??? :lol: |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 30.06.2007 14:37
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
no wiesz, wiktor, a skąd mozla wiedziec, ze Dan umie Polski? ![]() ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 30.06.2007 18:09
|
Hmmm... no w sumie tak. A tak na serio to ciekawe kto jej powiedział że to mail Dana
|
|
|
|
Iwcia14 |
Dodany dnia 01.07.2007 20:20
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 67 Dom: RavenclawPunkty: 245 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 30.06.07 |
wiktor, zamieść tutaj jakiś mój, bo żaden nie został zaakceptowany, a tak się starałam... Każdy z nas chciałby mieć trochę ciepła, jest mu źle kiedy już tego niema...
Nim wygramy własny los Musimy wierzyć w tyle słów, Czy złe, czy dobre są... Nim przyjdzie ktoś W nasz sen w powszedni dzień Nie powiem może nic, bo przecież wie... |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Ravenclaw

Slytherin

Hufflepuff