Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Pere³ki w¶ród artyku³ów
|
|
wiktor |
Dodany dnia 23.06.2007 11:07
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Czemu mamy ich obra¿aæ?
|
|
|
|
| luki |
Dodany dnia 23.06.2007 18:59
|
![]() Postów: 161 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 167 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 26.04.07 |
dobra zapamiêtam "nie obra¿aæ fanów Malfoya" choæ mam sklerozê, no nie a jak zapomne i bêdê wyzywaæ g³o¶no fanów Malfoya , o ja jaki biedny Gryfoni gór± i "koniec kropka, dowidzenia..."
Gryfon z krwi i ko¶ci Animag-skunks ![]() ![]() ![]() ![]() puk, puk -kto tam? -g³³³oodzilla! -AAAAA!!! -¿artowa³em -no wiesz co!? Seven days, dobre i bez gadania ![]() ![]() Co Blondynka robi w bajorze ? S³ucha bajora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 24.06.2007 22:09
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 158 Dom: SlytherinPunkty: 991 Ranga: Wa¿na osobowo¶æ Data rejestracji: 07.02.07 |
A new pere³ka Autor: Debil Tuty³: Mordertwo Potter'a Tre¶æ: Harry chcia³ sie zem¶ciæ na Peterze za ¶mieræ Ginny.Napisa³ do niego list.Siedzia³ w Norze przy biurku Rona i pisa³: Drogi Glizdogonie! Chcê ciê zabiæ za ¶mieræ Ginny.Spotkajmy siê na podwórku Nory 21 lipca o 24.30. Z powa¿aniem Harry Potter By³ 18 lipca. Harry pragn±³ ¶mierci Glizdogona. Zszed³ do kuchni.By³a tam ca³a rodzina Wesley'ów.Wszyscy byli pogr±¿eni w p³aczu. 21 lipca o 24.30 Harry wyszed³ na podwórko. By³o ciemno.Serce wali³o Harry'emu jak m³otem.Rozleg³ siê huk i za aportowa³ siê Glizdogon. -Zap³acisz za ¶mieræ Ginny w³asnym ¿yciem! -Bojê siê bardzo.-zadrwi³ Glizdogon. Harry wyci±gn±³ ró¿d¿kê.Glizdogon zrobi³ to samo. -Expeliarmus!-(nie wiedzialam ze Expeliarmus to "powalajace" zaklecie- EthacridiniLactas) rykn±³ Harry i ju¿ Glizdogon le¿a³ na ziemi powalony si³± zaklêcia. -Harry!B³agam!James by mnie nie zabi³...On by mnie zrozumia³...twój ojciec... -Nie obchodzi co by zrobi³ mój ojciec! -Mia³e¶ wybór kiedy zabija³e¶ Ginny! -Nie mia³em wyboru Harry!On mówi³ ¿e mnie zabije je¶li tego nie zrobiê.Harry zrozum... -Crucio!!!-rykn±³ Harry.Glizdogon zacz±³ wrzeszczeæ i wiæ siê po trawie.Harry cofn±³ zaklêcie po kilku sekundach. -A teraz zginiesz! -Avada Kedavra! Zielony promieñ wylecia³ z ró¿d¿ki Harry'ego i trafi³ w Glizdogona.Peter pad³ martwy.Harry'ego przepe³ni³a euforia i rado¶æ ale po chwili znik³a.Poczu³ ¿e ¿a³uje tego co zrobi³... Pozwolilam sobie zaznaczyc najciekawsze momenty. Edytowane przez EthacridiniLactas dnia 24.06.2007 22:11
12 lat minê³o... Merlinie
|
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 24.06.2007 22:20
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
:lol: a debil tak chcia³, ¿by art zosta³ dodany... no i dodano, tylko ¿e w pere³kach Nie no... ff ¶wietny po prostu :lol: Jak to czyta³am, la³am strasznie Ale ten list najlepszy :lol:
|
|
|
|
| Zelda |
Dodany dnia 25.06.2007 17:28
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 143 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 29.03.07 |
OMG, to jest lepsze od ¿artów w kaczorze donaldzie ^^ :>
|
|
|
|
| Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 25.06.2007 19:43
|
![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1650 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
¯e te¿ takiego superoskiego admina stracilismy... Co za szkoda... ,,...Zielony promieñ wylecia³ z ró¿d¿ki Harry'ego i trafi³ w Glizdogona.Peter pad³ martwy.Harry'ego przepe³ni³a euforia i rado¶æ..." To by³o swietne^^ |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 26.06.2007 13:32
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Temat: Koty Autor: Bonnie_Wright1200 Fragment: Nie jest to zwi±zane z Harrym Potterem ale bardzo wan¿ne dla mnie... Tre¶æ: Wczoraj kotka mojej przyjació³ki okoci³a siê. Urodzi³o siê 6 ¶licznych kociaków ale jest ma³y problem. Je¶li Ania(moja przyjació³ka) nie znajdzie im domu zanim otworz± oczy to pojad± u¶piæ wszystkie 6 . I mam o was wielk± pro¶bê i pytanie. Nie chcieliby¶cie malutkiego kotka a jeli nie wy to spytajcie znajomych. B³agam was je¶li jeste¶cie chocia¿ trochê wra¿liwi na zwierzêce uczucia. Je¶li dostaniecie jaie sygna³y zainteresowania to na moim profilu zy jak to tam nazwaæ jest moje gg. I jeszcze raz bardzo proszê o pomoc. ~~~ Skoro co¶ nie jest bezpo¶rednio ani po¶rednio zwi±zane z Harrym Potterem, to po co w ogóle wysilaæ siê i nadsy³aæ taki news? ... I live for those moments!!
|
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 26.06.2007 13:34
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Temat: Gwardia Dumbeldora Autor: mati012 Fragment: Wiersz o GD. Tre¶æ: GD robi co im Harry rozkarze, ja by byæ w tym GD marze. A gdy æwicz± ju¿ z ró¿d¿kami, Harry patrzy jak ka¿de z nich sobie radzi. A na koniec wypuszcza ich po cztery po trzy, ¿eby nie zobaczy³ ich ten char³ak Filch. I live for those moments!!
|
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 26.06.2007 14:11
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Krico... lito¶ci <wyje ze ¶miechu> to je.... fe... fe... <krztusi siê> FENOMENALNE! Nie dodac tego to przecie¿ grzech!! Bedziesz sma¿yæ siê w piekle za to ![]() :lol::lol::lol::lol:
|
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 27.06.2007 02:08
|
![]() Pochwa³y: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: ¯ywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Nie obra¿aæ fanów Malfoja! haha <lol2> sama jestem fank± ale Malfoya ;] Nie lubimy go chocia¿ inni go lubi± a kto powiedzia³ ¿e go nie lubime <haha> koty --> miejmy choæ troche lito¶ci ![]() Nie no wiersz jest THE BEST i jak siê rymuje ![]() ¦lizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smiercio¿erc±? Ja! Kto¶ o tym wie? Mo¿e rzucê na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mroziñskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Ró¿nieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 27.06.2007 20:24
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
Autor: 0kamil00 tytu³ : Krwawy Baron Tresc: : W wielu komentach zauwa¿y³em ¿e zastanawiacie siê nad pochodzeniem krwi.Jest ona srebrna, nietypowa jak na krew.Krwawy Baron móg³ za ¿ycia polowaæ na jednoro¿ce bo tylko ich krew jest srebrna.W czasie jednego z polowañ ranny jednoro¿ec móg³ zabiæ Barona i obryzgaæ go swoj± krwi±.To moja teoria na temat tej krwi.Je¶li co¶ wiêcej wiecie prosze o pisanie tego w komentarzach. Enjoy fuck you very much.
|
|
|
|
Kate |
Dodany dnia 27.06.2007 20:28
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 1951 Dom: HufflepuffPunkty: 4173 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 13.03.07 |
Ojej... no tak. Trzeba piæ duuu¿o srebrnej krwi. No tak, nie od tak sobie jest ta reklama: pij krew -bêdziesz wielki <jak Krwawy Baron> the phoenix cried fat tears of pearl
while the dragon snapped up his best girl and the billywig forgot to twirl when his sweetheart left him cold |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 29.06.2007 14:40
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Teraz piszê na serio. Przecie¿ on mo¿e mieæ racjê, no nie? Nie wiem czy ja nie wys³a³em kiedy¶ podobnego artyku³u... |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 29.06.2007 23:17
|
Co prawda mowa tu jest o artyku³ach, ale wybaczycie mi chyba, jak umieszcze co¶ niezw±zanego z artyku³ami? Chodzi o e-mail, który dosta³em: "my names ania. I love you so much.... I very,very much like watch in Harry Potter. plis a answer in my email... plis :*** I wait a answer. I LOVE YOU" Tak na przysz³o¶æ: Ja nie jestem Daniel Radcliffe (choæ mo¿e to pomy³ka ze wzglêdu na wygl±d? =p) I live for those moments!!
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 29.06.2007 23:28
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
o kurka, Krico... ta ania, to niezla jest... no rzeczywiscie jeste¶ baardzo podobny do Dana EDIT: chcialam jeszcze "skomentowaæ" pozosta³e pere³ki. Jesli chodzi o Nielubimy Draco Malfoya.... no co¿.... ¦witna eoria, tylko pogratulowaæ ![]() ![]() Morderstwo Potter'a Hm.... piêkny tytu³, zw³aszcza to "a" na koncu. Spotkajmy siê na podwórku Nory 21 lipca o 24.30. a sk±d moze Peter wiedziec, gdszie jest Nora? to jest jakie¶ g³upie. Bojê siê bardzo. piêknie u³o¿one zdanie. Zwlaszcza z ust Gliznogona. / ja tez nie wiedzialam, ze Expelliarmus to powalaj±ce zaklecie. .... i wiæ siê po trawie to tez piekny wycinek. zwlaszcza, ze mozna sie wiæ PO trawie. Potter poza³owa³ tego co zrobi³..... ach wzruszaj±ce. Pozwole sobie powiedziec, ze tu powyzej ^^ napisa³am to jako¶ normalnie, bo jak to 1 raz czytalam to z krzes³a spad³am ze ¶miechu ![]() :lol::lol::lol:Nie jest to zwi±zane z Harrym Potterem ale bardzo wan¿ne dla mnie... No, przykro mi, ale ja nie potrezbuje kotków. mieszkam w bloku, mama by sie nie zgodzila ![]() ![]() PS przecoez to jest strona o Potterze! A nieo kotkach!! ale mniejasza o to. Wiersz o GD Wiersz jest piêkny ![]() nie moglam wytrzymaæ ze ¶miechu! ![]() jeszcze w artykule!? ![]() Edytowane przez Ginny_Weasley12 dnia 30.06.2007 09:39
![]() Draco&Hermiona - mówiê NIE! Do³±cz. Byæ mo¿e istniej± czasy piêkniejsze, Ale te s± nasze. Ci±g dalszy w profilu. Jestem fank± Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, ¿e to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *¦mierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! ![]() ¦miercio¿erca ![]() Trzeba ¿yæ, a nie tylko istnieæ. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje ¿ycie! |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 30.06.2007 12:49
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Krico, jak widaæ, masz wielbicielki Ania to chyba przewodnicz±c± Twojego fanclubu siê stanie No... Pogratulowaæ ^_^
|
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 30.06.2007 14:19
|
Ona polskiego, ojczystego jêzyka nie zna??? :lol: |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 30.06.2007 14:37
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
no wiesz, wiktor, a sk±d mozla wiedziec, ze Dan umie Polski? ![]() ![]() Draco&Hermiona - mówiê NIE! Do³±cz. Byæ mo¿e istniej± czasy piêkniejsze, Ale te s± nasze. Ci±g dalszy w profilu. Jestem fank± Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, ¿e to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *¦mierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! ![]() ¦miercio¿erca ![]() Trzeba ¿yæ, a nie tylko istnieæ. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje ¿ycie! |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 30.06.2007 18:09
|
Hmmm... no w sumie tak. A tak na serio to ciekawe kto jej powiedzia³ ¿e to mail Dana
|
|
|
|
Iwcia14 |
Dodany dnia 01.07.2007 20:20
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 67 Dom: RavenclawPunkty: 245 Ranga: Mol ksi±¿kowy Data rejestracji: 30.06.07 |
wiktor, zamie¶æ tutaj jaki¶ mój, bo ¿aden nie zosta³ zaakceptowany, a tak siê stara³am... Ka¿dy z nas chcia³by mieæ trochê ciep³a, jest mu ¼le kiedy ju¿ tego niema...
Nim wygramy w³asny los Musimy wierzyæ w tyle s³ów, Czy z³e, czy dobre s±... Nim przyjdzie kto¶ W nasz sen w powszedni dzieñ Nie powiem mo¿e nic, bo przecie¿ wie... |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Ravenclaw

EthacridiniLactas
Slytherin

Hufflepuff