Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Perełki wśród artykułów
|
|
Zelda |
Dodany dnia 29.07.2007 19:58
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 143 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.03.07 |
Ten fanfick wcale nie jest taki zły. Całkiem niezle przedstawiona akcja...Jedyną wadą jest to, że takie nie realne z tą zasłoną i 10 lat ![]() ![]() Edytowane przez Zelda dnia 29.07.2007 19:59 :>
|
|
|
Aevenien |
Dodany dnia 29.07.2007 19:58
|
![]() ![]() Postów: 435 Dom: Brak przydziału Punkty: 1588 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
O Boże, taki talent, jestem pod wrażeniem. Aż się cała trzęsę ( ze śmiechu ![]() ________________________
Jestem kobietą, do cholery! Promises, like pie-crust, are made to be broken |
|
|
Krico |
Dodany dnia 31.07.2007 00:45
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Autor: kobra Temat: hogwart Treść: Hary jest bardzo przystojny podobami się chciała bym go bliżej poznać!.!.!.!.!..!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!Doskonale gra w quidditch"a brawo!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!. A jego przyjaciele hermiona miła skromna mądra najlepsza przyjaciułka, a Ron świetny kumpel miły.ładny> > > > > > > > > > >Hagrid super opiekuńczy tesz niczego sobie :-) :-) :-) :-) :-)dambeldor i magdonagal są super lubie ich za to że niesą nudni i nie zdejmują 7 potów jak snejp I live for those moments!!
|
|
|
Ariel Black95 |
Dodany dnia 31.07.2007 08:26
|
![]() ![]() Postów: 22 Dom: Brak przydziału Punkty: 27 Ranga: Charłak Data rejestracji: 30.07.07 |
![]() ![]() |
|
|
Aaronka |
Dodany dnia 31.07.2007 11:50
|
![]() ![]() Postów: 59 Dom: Brak przydziału Punkty: 380 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.07.07 |
Taak. Kolejna perełka widzę się pojawiła! Jest super!! Od razu mnie powaliło. Pozdrawiam twórcę i życzę kolejnych sukcesów w dziedzinie litelatury ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.08.2007 13:51
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: ![]() Punkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
No i jak zawsze znalazła się piekna perełka ^^ Autor: Libia Temat: Milość Freda, czyli jak to mogło być... Treść: ...Harry wszedł po wychodzonych stopniach, wpatrując się w świeżo zmaterializowane drzwi. Czarna farba w wielu miejscach złuszczyla się i poodpadała . Srebrna klamka miała kształt wijącego się węża. Nie było dziurki od klucz ani szpary na listy. Lupin wyciągnął różczkę i stuknął nią w drzwi. Harry usłyszał jakieś metaliczne szczęknięcia i odgłos jakby podzwaniania łańcuchami. Drzwi otworzyły się, skrzypiąc przerażliwie. - Harry, wchodż szybko- szepnął Lupin- Tylko nie idż dalej i niczego nie dotykaj. Harry przekroczył próg i znalazł się prawie całkiem w ciemnym przedpokoju. Za drzewem kryła się niewinna, młoda, szesnastoletnia dziewczyna, ktora widziała Kwaterę Glowną Zakonu Feniksa. Tajemnicza osoba weszła po cichu do domu. - Oby mnie nikt nie nakryl!- pomyślała Nagle drzwi się otworzyły. Ukazał się Syriusz, Lupin, Moody oraz państwo Weasleyowie. Wszyscy osłupieli na widok dziewczyny. - Co ty tu robisz! Kim JESTEŚ !- wysapał Syriusz Po chwili wszystkie różczki były skierowane na postać, która wkradła się do kwatery. - Nic nie zrobiłam! Jestem niewinna... I nagle rożne zaklęcia poleciały w stronę dziewczyny. Istota skuliła się. Wszystkie czary odbiły się. Wytworzyła tarczę ochronną. - Dość!- wrzasnęła- Wiem wszystko! Nie jestem za Voldemortem! Chcę z nim walczyć! Zabił mi rodziców... Po minucie ciszy jedyną osobą, ktora odzyskala głos była pani Weasly. - Chodż kochaneczko...napij się herbaty- powiedziała Molly po czym objeła dziewczynę i zaprowadziła do kuchni. Przy stole siedzieli George i Fred. Na widok dziewczyny chłopcy wstali. - Miło mi poznać szanowną panią...- rzekł George po czym odepchnął go Fred -... w naszych skromnych progach... ja jestem Fred, a to mój brat George. -Miło mi. Jestem elfem. Nazywam sie Keira Stone. - A gdzie mieszkasz?- spytał pan Weasly - Mieszkałam z dziatkami, ale uciekłam od nich, byli za Voldemortem. Nie mogłam patrzeć na nich. Nie mogłam patrzeć na nich. Nie mogłam dłużej wysłuchiwać jak dziadek codziennie opowiadał o czystości krwi, że w końcu zapanuje na tym świecie porządek. Miałam tego dosyć... - Rozumię, ale skąd się tu wziełaś? - Sledziłam Pottera. Mieszkam na tej samej ulicy co on. Moja mama była siostrą Petuni Dursley i Jily Potter. Jestem kuzynką Harrego i Dudleya. Widziałam dwód dementorów. - Czyli możesz być świadkem na przesłuchaniu?- spytał Harry - Tak... Kolejny tydzień był bardzo ciekawy w domu przy Grimmauld Place 12. George z Fredem zaprzyjażnili się z Keirą. Chłopcy zdąrzyli wrzucić do zupy Rona karaluchy po czym dostali od pani Weasly reprymęde. Coraz bardziej Fred czuł jakieś uczucie do Keiry. Bał się przyznać przed dziewczyną i przed samym sobą. Pewnego wieczoru porosił dziewczynę, by z nim porozmawiała na osobności. Poszli do pokoju na piętrze. - Keira... chciałem coś powiedzieć...eee - zaczął Fred lecz Keira uciszyła go pocałunkiem. Chłopak nie odepchnął dziewczyny lecz złapał ją za talie. - Kocham Cię- szepnął Fred - I ja Ciebie też- odpowiedziała Keira po czym przytuliła się do chłopaka... Popłakałam się ze śmiechu, kiedy to przeczytałam. Dziatki pozwolili wyjść Keirze z doma i sledzic Pottera? ![]() BTW: Ja też chcę, żeby ktoś się tak szybko we mnie zakochał ![]() ![]() ![]() Ach, i ta wspaniała ortografia oraz zaskakujący sens.... zaomniałabym o tych dwóch najwazniejszych rzeczach ![]() |
|
|
dominika108 |
Dodany dnia 02.08.2007 11:32
|
![]() ![]() Postów: 52 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.06.07 |
Jak cos takiego mozna wysyłać![]() ![]() |
|
|
Avery_12 |
Dodany dnia 02.08.2007 16:22
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 13 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.07.07 |
hahaha niemoge:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: animag-jaguar
patronus-jastrzab klasa-5 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.08.2007 01:32
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 451 Dom: ![]() Punkty: 1155 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 16.03.07 |
Jak dla mnie to jest super ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2007 19:55
|
![]() ![]() Postów: 2786 Dom: ![]() Punkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
Wykończy mnie ta ludzka pomysłowość ![]() Tym razem perełka 'newsowa' Autor: Hermiona Grenger Treść: Urodziny Daniela Radcliffa!Dan kończy 18! czytałam,że tak się upił,że strażnik musiał go zaprowadzić do limuzyny.\Urodziny miał w KLUBIE NOCNYM. Ale i tak Rupert Grint''Ron Weasley,,jest najstarszy ma 19 lat,,! Daniel Radcliffe''Harry Potter,,ma 18! A Emma Watson''Hermiona Grenger,,(jest najmłodsza z nich wszystkich)ma 17,i chodzi ze SPORTOWCEM! Na szczęście Dan nie ma dziewczyny,ale mówił,że jak pujdzie do łóżka z jakąłś laską a ona nazwie go ''Harrym Potterem,,to już jej nie zna! No i Dobrze! Daniel przyjeżdża do Polski do Warszawy! I ja się z nim spodkam i będe z nim w łóżku! Szczerze radzę dorosnąć fizycznie i emocjonalnie, a potem pchać się do czyjegoś łóżka ![]() fuck you very much.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2007 20:17
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: ![]() Punkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
<hahaha> Nie no... Ten news świetny po prostu ![]() ![]() ![]() |
|
|
paniczna |
Dodany dnia 08.08.2007 21:06
|
![]() ![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
:lol: To życzę powodzenia, aha i pamiętaj, żeby przypadkiem nie powiedzieć do niego " Harry Potter " :lol: Boże... Ludzka głupota mnie przeraża ![]() |
|
|
ShelQa |
Dodany dnia 10.08.2007 13:39
|
![]() ![]() Postów: 373 Dom: Brak przydziału Punkty: 435 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.08.07 |
czytałam,że tak się upił,że strażnik musiał go zaprowadzić do limuzyny.Ale i tak Daniel przyjeżdża do Polski do Warszawy! I ja się z nim spodkam i będe z nim w łóżku! <spadła ze stolka> -o jacie poleje się ![]() ![]() ![]() ![]() <krzyknela tarzajac sie po podlodze jak teletubis ![]() Proszę o usunięcie tego konta
|
|
|
Krico |
Dodany dnia 10.08.2007 23:23
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Autor:msikora Temat: Harry Potter mistrz QUIDDITCH`a Fragment: czesc piata zakon feniksa mecz ze ŚLIZGONAMI Treść: pierw przegrywali ale potem potter zobaczyl znicza ale tłuczek go ugodzil w plecy ale zanim to sie stalo zlapl znicza i szczesliwym trafem wygrali I live for those moments!!
|
|
|
ShelQa |
Dodany dnia 11.08.2007 10:14
|
![]() ![]() Postów: 373 Dom: Brak przydziału Punkty: 435 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.08.07 |
ciekawe po co to mowil ![]() Proszę o usunięcie tego konta
|
|
|
ShelQa |
Dodany dnia 11.08.2007 10:14
|
przecierz kazdy przeczytal tą ksiazke Proszę o usunięcie tego konta
|
|
|
lav |
Dodany dnia 11.08.2007 17:03
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 53 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.08.07 |
OMB... Krico, gratulacje - dzieki Tobie te wspaniałe teksty się nie zmarnują ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :lol::lol::lol::lol: Ale od tego czasu zaprzyjaźnili się z Hermioną. Są takie wydarzenia, które - przeżyte wspólnie - muszą zakończyć się przyjaźnią, a znokautowanie trzymetrowego trolla górskiego na pewno jest jednym z nich.
*** - Właśnie - przerwał mu rozradowany Dumbledore. - A to bardzo cię różni od Toma Riddle'a Bo widzisz, Harry, to nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności. *** - Oskarżył mnie, że jestem "ślepo oddanym człowiekiem Dumbledore'a". - Cóż za prostactwo! - Powiedziałem mu że ma rację. *** Ostatni wróg, który zostanie pokonany, to śmierć. *** -Przepraszam - powiedział cichym głosem. -Przepraszam, ze odszedłem. Wiem ze byłem... Rozejrzał sie wokół w ciemności, jakby miał nadzieję, ze kolejne słowo wyjdzie z niego. - Odwaliłeś dziś kawał dobrej roboty-powiedział Harry -Zdobyłeś miecz. Zniszczyłeś Horkruksa. Uratowałeś mi życie. -To czyni mnie lepszym niż byłem.-wymamrotał Ron. -Wydarzenia takie jak to, zawsze brzmią lepiej niż w rzeczywistości było.-powiedział Harry.-Od lat próbuje ci to uzmysłowić. Jednocześnie podeszli do siebie i uściskali się. *** ZnaJomi ![]() hermiona_17 tonks_15 michalowska1 Domcia_hp lovegood Bloomsbury Mimbulus_Mimbletonia Pikus agatqa92 son Hadys Maugo777 James Potter95 olsio Dzieciol5 Hermiona12 Matrix Klauudusia2 Zona Voldzia James_Riddle evan_rosier mroq Magda Granger Lily713 dominika108 iwoneczka1992 kicia13 LunaLovegood Hermionka_HP madzia_zaspa Kasia30 pitterek HoRaCySlUgHoRn Draco_Malfoy Potter_H RazorBMW To osoby, które szczególnie polubiłam ![]() Będę za Wami tęsknić! :*:* Teraz rzadko bywam na stronce... Szkoła i mało czasu... ![]() Ale wpadam czasami... ![]() Jbc piszcie do mnie na gg ^^ Jeśli chcesz być u mnie na liście Znajomych daj znać na PW lub SB ![]() Naturalna wibracja - Nie Zabija ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.08.2007 13:34
|
![]() ![]() Postów: 198 Dom: ![]() Punkty: 389 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 25.02.07 |
<wow> niezłe :lol::lol::lol: Krico popieram lav!ShelQa wiem,że będzie w polsce ale,żeby z nim do łużka !:sourgrapes::lol:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.08.2007 22:36
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: ![]() Punkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Autor: Werka Temat: Błąd Draco Treść: Pierwszy dzień w szkole. Harry zaczynał właśnie siódmy rok nauki w Hogwarcie. Jak zwykle mieli nowego nauczyciela OPCM. Harry był bardzo ciekaw kto ich będzie uczył ponieważ nie był przedstawiony na uczcie bo był bardo zajęty. Pierwszą lekcją było wlaśnie OPCM. Wszedł do sali razem ze wszystkimi i.... nie wierzył własnym oczom. Nowym nauczycielem została Nimfadora Tonks. - Witaj! Super, że to ty nas uczysz - zawołał radośnie Harry. - Cześć Harry-powiedziała Tonks. Uczyła ich jak bronić się przed dementorem. Harry powiedział że z radością zademonstruje. Kiedy lekcja się skończyła wszyscy wrócili do dormitorium. Za godzinę mieli zielarstwo. Harry postanowił odwiedzidzić Hagrida. Gdy wyszedł na błonia zaczął się zastawiać jakie okropieństwo pokaże mu Hagrid. Gdy doszedł do chatki zapukał. Otworzył mu gajowy i powiedział: - Harry, zaparzę ci herbatki i coś ci pokażę. Harry już się bał. Wypił duszkiem herbatę i poszli za chatkę. Harry zobaczył tam małego, leżącego na kupce słomy małego jednorożca, który popijał brandy przez słomkę. Miał śnieżnobiałą sierść oraz bystre brązowe oczy.Harry pożegnał się i już po chwili był w pokoju wspólnym opowiadając Ronowi i Hermionie o małym jednorożcu Hagrida. Potem wszyscy poszli na zielarstwo. Gdy wracali z zielarstwa zaczepił ich Draco Malfoy. - No no no, trójka Gryfonów wracających z lekcji. - Draco Malfoy- powiedział z nienawiścią harry. - Wyzywam cię na walkę bez różdzek. Trzech na trzech. Ja już mam drużynę a ty? zapytał Draco i gwizdnął. Pojawiły się jego goryle Crabbe i Goyle. Toczyła się walka. - Walczysz jak baba, Potter - zasmiał się Malfoy. I to był wielki błąd. Harry wyciągnął różdzkę i rzucił na Dracona kilka zaklęć tak że gdy było już po walce Draco leżał na trawie rechocząc (efekt zaklęcia Rictusempra), Goyle miał podbite lewe oko, a Crabbe rozciętą wargę. Drużyna Harry'ego też ucierpiała. Ronowi brakowało dwóch zębów a Hermiona miała złamany nos. - Podbiłem Goylowi oko - krzyczał Ron. Wszyscy sześcioro poszli do skrzydlła szpitalnego, rzucili sie na wolne łóżka i zasnęli. Leżeli tam trzy dni. Trzeciego dnia odwiedził ich Dumbledore. Harry opowiedział mu o walce. Po skończonej opowieści Albus powiedział: - Jestem z was bardzo dumny. Sześćdziesiąt punktów otrzymuje każdy z was za odwagę i męstwo w krytycznej chwili. PS : Bądżcie wyrozumiali, to mój pierwszy artykuł. O ja biedna nieszczęśliwa ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.08.2007 23:36
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 451 Dom: ![]() Punkty: 1155 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 16.03.07 |
Eee.. i po kiego grzyba takie g*wno pisać? Najlepsze jest to --> : ''- Jestem z was bardzo dumny. Sześćdziesiąt punktów otrzymuje każdy z was za odwagę i męstwo w krytycznej chwili.'' gratulacje ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |