Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Potęga Krwistego Steka!
12.02.2025 19:13
Sharllottka, moja mama już nie złamie bo ma sztuczne

He
He

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Perełki wśród artykułów
Prefix użytkownikaGinny_Weasley12
hm... jesli werka chciala napisać to tak, jak pisze rowling, to raczej jej to nie wyszło. w ogole to bylo jakieś smętne. s to ostatnie, ten fragment, co Zona napisała^^ to mi tez sie najbardziej podoba, chociarz nie wiem, czy to tak dla żartów, czy w tym arvie chodziło o to, ze Dumbi jest jakis dziwny... chyba wiecie, o co mi chodzi, nie?
img329.imageshack.us/img329/619/drfyhdrhrehtrherhgdgfbmj5.png
Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz.

Być może istnieją czasy piękniejsze,
Ale te są nasze.

Ciąg dalszy w profilu.

Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D

[O]ld [G]ood [S]tyle

of

H-P.net

*Angela
*Angelina
*Mimid
*Christina
*Śmierciojadek
*Lestrange
*Essi
*Adzilla
*Wera
*Lenne
*Hemcia
*Nacia
*filis

img218.imageshack.us/img218/7083/scrittaslykv2.gif

Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

th03.deviantart.com/fs7/300W/i/2005/210/0/6/Death_Eaters_by_digijohn.png
Śmierciożerca

mitsurugi.files.wordpress.com/2007/01/las.png
Trzeba żyć, a nie tylko istnieć.

republika.pl/blog_cy_3256437/3538848/tr/kadziewicz_zdjecia_dnia512.jpg
Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie!

Aaronka
No, no, no widzę, że na tej stronie ujawniają się co raz to nowe talenty pisarskie! Gratuluję, bo art. po prostu do niczego. Napisany na poziomie 1 klasy szkoły podstawowej i patrząc na treść książek, na których prawdopodobnie miał się opierać - zupełnie nie ma sensu.B)
Nostalgia to pragnienie nie wiadomo czego... Przedmiot pragnienia istnieje, nie ma jednak słów, aby go wyrazić.

<3 <3 <3
img412.imageshack.us/img412/6056/loveie1.gif

Prefix użytkownikaAnix
This art ist DE BEZD xDxD

Autor: mateusz17
Temat: gry o Harry'm Potter'że
Treść: gry o harry'm są super ale niektóre są inne np. harry Potter i Wiezień Azkabanu iCzara Ognia .dlatego że można gra trzema osobam

Leżę i KWICZĘ. Boska argumentacja, składnia, zdania wielokrotnie złożone, interpunkcja i te duperele. Normalnie R'ŻE ze śmiechu xDxD

Prefix użytkownikaClover
Ej ten art mnie powalił z nóg...naprawde jest dłuuuugi.Moze ja sie lepiej nie bede rozpisywać na jego temat...
Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić,
bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic.
Bądź dumny, idź z prawdą przez życie,
bądź rozumny - to pozwala być na szczycie.

Aaronka
Nie no kolejna osoba, której mogę pogratulować. Te arty są wprost cudowne!! I można się z nich na nowo nauczyć ojczystego języka:D Co jeden to lepszy! (-^)
Nostalgia to pragnienie nie wiadomo czego... Przedmiot pragnienia istnieje, nie ma jednak słów, aby go wyrazić.

<3 <3 <3

Prefix użytkownikaAnix
Panie i panowie, oto tekst, przy którym omało co nie zwątpiłam w siebie. Wytłuszczę w tekście, co mnie tak psychicznie podłamało.

Autor: mati012
Tytuł: Pierwszy rok Rogacza,Glizdogona,Łapy i Lunatyka.
Treść: Chłodny wieczór zapadał na stacji Hogsmeade.Z pociągu wyszło dwóch przyjaciół Syriusz i James.

-Do mnie pierwszoroczni,pierwszoroczni do mnie!-krzykneła gajowa Hogwartu Alizabeth Liryen.

-Coć Rogacz.-mruknął Syriusz,widząc że James zapatrzył się w stronę jednej z dziewczyn.Była to rudowłosa dziewczyna,która uśmiechnęła się do niego.

-Już,już.-rzekł James.

Wsiedli do jednej z łódek,a za nimi usiadł chłopiec o mysich włosach i blady chłopak z brązowymi brwiami.

-Hej jestem Lupin.Remus Lupin,a to Petter Pettegriew.Jest animagiem szczurem.

-Cześć.Jestem James Potter.

-A ja Syriusz Black.Też jesteśmy animagami,jeleniem i psem.-rzekł z uśmiechem Syriusz.

Płynęli przez ogromne jezioro,aż dotarli do dużego zamku.

-Niezły domek nie?-zadrwił James,rozglądając się za rudowłosą dziewczyną.

Weszli do środka i gdy wyszli po schodach na pierwsze piętro zobaczyli młódą czarownicę z pergaminem w ręku.

-Witajcie pierwszoroczni! Jestem profesor Minerwa McGonagal.Za chwilę dołączycie do reszty uczniów za mną.

Drzwi do Wielkiej Sali otworzyły się i uczniowie weszli do niej.W tej sali stały cztery stoły a na środku stało krzesło z kapeluszem.

Gdy pierwszoroczniacy podeszli do Kapelusza McGonagal powiedziała:

-Gdy kogoś wyczytam,podejdzie do mnie i wtedy przydziele was do waszych domów.-rzekła.-Black,Syriusz.

Syriusz wyszedł z tłumu pierwszoroczniaków.McGonagal założyła mu na głowę tiarę.

-Hmm...odwaga,spryt.-namyślała się Tiara Przydziału.-GRYFFINDOR!

Syriusz poszedł do stołu Gryfonów i usiadł przy rudowłosym chłopaku.

-Hej gratuluje ci!-powiedział.-Jestem Artur Weasley.

-Cześć.Artur.

-Evans,Lily.

Rudowłosa dziewczyna wyszła z tłumu i usiadła na krze śle.

-Ravenclaw czy Gryffindor,hmm...trudny wybór,ale trafisz do Gryffindoru!-wykrzyknęła Tiara.

-Hagrid,Robeus

Teraz był to wielki chłopied większy od McGonagal.

-GRYFFINDOR!

Lupin i Petter trafili do Gryffindoru i nadszedł czas na Jamesa.

-Potter,James.

-Ryzykowny,zabawny,odważny...Gryffindor!

James podszedł do Przyjaciół.

Do Gryffindoru zostało przydzielonych jeszcze kilkunastu uczniów w tym : Alastor Moody i Kingsley Schaklebolt,]ciemnoskóry chłopiec.

-Witajcie w kolejnym roku w Hogwarcie!-powiedział Albus Bumbledore.-Mamy kilka zmuian w gronie nauczycielskim.Pragnę powitać profesora Flitwicka,który zajmie miejsce nauczyciela obrony przed czarną magią.Pragnę też powitać profesor Alizabeth Liryen,która będzie uczyć ochrony nad magicznymi stworzeniami.A teraz zajadajcie.

Na stolach pojawiły się różnorodne placki,owoce,zaspiekanki oraz dzbanki z sokami dyniowymi.Petter od razu nałożył sobie ogromną porcję ziemniaków i beconu.

James cały czas patrzył na dziewczynę która mu się najwyrazniej spodobała.

Po dwóch godzinach zajadania się niejaki Korneliusz Knot zaprowadził Gryfonów do pokoju wspólnegfo.

Gdy stanęli przed obrazem jakięś kobiety Knot powiedział:
-Chrapak Krętorogi.

Obraz ucylił się wszyscy weszli do pokoju z wieloma pufami, sofami i obrazami.

-Dziewczęta do dormitorium po praw3ej stronie , a chłopct do tego po lewej.

James,Syriusz,Lupin,Petter,Moody i Kingsley poszli do dormitorium, powoli, rozglądając się po pokoju.

Gdy weszli do pokoju z sześcioma łóżkami,każdy wybrał sobie jedno i po kilku minutach wszyscy poszli spać.

CIĄG DALSZY NASTĄPI.

To mój pierwszy artykół proszę o dodanie go.

To boli. Jak cholera. Kiedy to przeczytałam, aż mnie dopadła refleksja-jak można napisać takie g...no i mieć czelność to jeszcze wysłać??? Zaczynając od tego, że oczywiście, pierwszoklasiści, którzy nawet jeszcze nie mają swoich przydziałowych domów JUŻ SĄ animagami. Przeraziło mnie zdegradowanie leciwego ROBEUSA Hagrida *Hagrid, widzisz i nie grzmisz!* do wieku Lily, Jamesa i całej tej gromady... Między to wlepiono jeszcze STAREGO Korneliusza Knota, który niespodziewanie został prefektem, Moody'ego, który prawdopodobnie nie zdał kilkaset razy i chrapaka krętorogiego, który uciekł z następnego pokolenia. Mamy na dodatek Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami *ochrona nad magicznymi stworzeniami*
To jest chore. CHORE opowiadanie, które zdycha już od pierwszego słowa... Na koniec dowiadujemy się jeszcze, że w dormitorium śpi się w szósteczkę *na pięciu łóżkach? Pachnie mi to pederastwem* Ludzie, ZASTANAWIAJCIE sie nad tym co wysyłacie!! Przecież to sprawia, że ma się ochotę wzywać grabarza i księdza, przy czym czuje się charakterystyczny swąd palonej skóry. Kotły ze smołą bulgoczą zachęcająco... O matko, normalnie aż mi ramiona opadły, gdy jeszcze zobaczyłam w tym agonalnym opku gangrenę w postaci literówek, interpunktów i byków ortograficznych. Mizaga. Kaszanka po merlińsku okraszona jadalnymi Mrocznymi Znakami. Rzygajcie do woli. :rol::uhoh:

Edytowane przez Prefix użytkownikaAnix dnia 20.08.2007 00:35

Prefix użytkownikaZona Valdzia
Owacje na stojąco dla autora tekstu xDD rozwaliły mnie totalnie te teksty... po tym jak zobaczylam KNOTA NA POSADZIE PREFEKTA poprostu malo co nie dostalam ataku.. ej dobra starał sie nie? :lol: a no i CZEKAM NA CIĄG DALSZY hahahah xDD :lol:

Aaronka
Ręce i biust opadają :D
No i ten kapelusz... Nieźle.
Teksty są coraz gorsze. Ludzie naprawdę nie zastanawiają się co piszą.
A powinni! Ech co tu począć? ;| Tylko zmarnowany czas administratorów na czytanie tego.

<3 <3 <3

Eragon041
Eee... co to było? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Większej perełki CHYBA nie czytałem... padłem... Gratulacje dla autora xD Ciekawe czy będzie kolejna część...
Animag: Wąż
Patronus: Bazyliszek
Dom: Gryffindor

Członek Stowarzyszenia Metamorfomagów

Moje forum o tematyce HP

http://hpzone.ok1.pl/
volta
o matko. brak mi słów. w 'perełki' weszłam po raz pierwszy. teraz będę lepiej oceniać tych, których artykuły są publikowane. ojej... że takim ludziom nie wstyd.
i belong to here where
no-one cares and no-one loves

a place called hate
the city of fear

ShelQa
O Jezus takiej perełki jeszcze nie widziałam!Jak można takie coś wysłać na newsa!Ale zwaliło mnie z nóg: te teksty,Knot prefektem:lol:,animadzy już pierwszoroczniaki.:lol:
Edytowane przez ShelQa dnia 21.08.2007 17:00
Proszę o usunięcie tego konta

Eragon041
Dawajcie więcej!!

*warczy niczym głodny wilk* :)

Moje forum o tematyce HP

Krico
Autor: River

Temat: 7 część HP

Fragment: 7 część HP to kompletny zamęt

Treść:

7 HPiSR to kompletny zament naprzykład ginie minister magii , a Voldemort przejmuje władze albo Harry wyprowadza Lupina z ruwnowagi . Ja obecnie jestem na rozdziale 11 i jusz stało się wiele dziwnych rzeczy ale uważam , żę ta część jest naj ze nad wszyskim , ale chciałbym wspomniec pewien temat .Dlaczego Voldemort nie używa skrzatów domowych? Przecież one mają moc teleportowania się gdzie chcą . Czego nie wyśle tam do byłego domu Syrjusza z 20 skrzatów domowych i nie każe im pozabijac całej trójki?Myśle , że mój art sie wam spodobał.

~~~

Ja bym powiedział, że ten tekst to jeden wielki zamęt ...
I live for those moments!!

http://www.harry-potter.net.pl
Aaronka
Tak, tak bardzo mi się spodobał ten art drogi autorze :D
Zgadzam się z Tobą Krico straszny zamęt!!

<3 <3 <3

Hermiona12
A rtykuł poprostu na moim poziomie xD
"Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym"
Platon

Polina Seminova

img238.imageshack.us/img238/1263/polinaseminoval1cq5.jpg

Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem.

Svietlana Zakharova

img171.imageshack.us/img171/8459/zakha031fs6.jpg

Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi.
Maurice Bejatr

Alessandra Ferri

img171.imageshack.us/img171/1674/wendywhelan1cs9.jpg

Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem.

Suzanne Farrell

img171.imageshack.us/img171/4347/farre051mi5.jpg

Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz.
Suzanne Farrell

Sherry
Nie n o art bardzo logiczny i uporządkowany xD. Dużo zrozumiałam, ale tak na marginesie czy to nie podchodzi pod spoiler? :/
Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi.
Znasz?
Nie? To nigdy nie poznasz.
Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie.
Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się...
Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem.
(Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^)

Eragon041
Sherry, no właśnie... też się tak zastanawiam...

PS. Dodałem jeden art, ale jeszcze się nie pojawił... czy to trzeba czekać czy po prostu odrzucili?

Moje forum o tematyce HP

Prefix użytkownikaBella
Niezłe...:lol::lol:a ja normalnie jusz jestem w domu i jusz zjadłam sniadanie ale nie ogladam tera telewizora bo normalnie telewizja jest naj i wogle głupia jezykjezyk
Harry

Prefix użytkownikaGinny_Weasley12
boze, no popieram, ten art to jeden wielki zamęt, poza tym jak ja nie chce wiedziec co bedzie w 7 czesci, a to przeczytalam??? oj tam, taki to jest zamęt ze niewiele zrozumialam. musze sie wczytac w ten tekst
img329.imageshack.us/img329/619/drfyhdrhrehtrherhgdgfbmj5.png
Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz.

Być może istnieją czasy piękniejsze,
Ale te są nasze.

Ciąg dalszy w profilu.

Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D

[O]ld [G]ood [S]tyle

of

H-P.net

*Angela
*Angelina
*Mimid
*Christina
*Śmierciojadek
*Lestrange
*Essi
*Adzilla
*Wera
*Lenne
*Hemcia
*Nacia
*filis

img218.imageshack.us/img218/7083/scrittaslykv2.gif

Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

th03.deviantart.com/fs7/300W/i/2005/210/0/6/Death_Eaters_by_digijohn.png
Śmierciożerca

mitsurugi.files.wordpress.com/2007/01/las.png
Trzeba żyć, a nie tylko istnieć.

republika.pl/blog_cy_3256437/3538848/tr/kadziewicz_zdjecia_dnia512.jpg
Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie!

Marigold
Cha cha ! FENOMENALNY artykuł ! tak trzymać:lol::lol:

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: