Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| Krico |
Dodany dnia 06.04.2007 01:04
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Nie wiem skąd autor tego artykułu czerpał informacje, ale artykuł jest hmmm... interesujący... inaczej. Tytuł: adrian33d Temat: Blogi O Harrym Treść: Wiekszość osob posiadające blogi o tematyce potterowskiej wprowadzają nas w błąd . Sami piszą rozdziały ksiązek albo je dokańczają. Podają sie za różne wydawnictwa , firmy , i takie inne rzeczy. Ostatnio spotkałem sie z osobą która podawała sie za autorke serii o Harrym. Opowiadała ona całą historię 7 tomu . pewien internałta zadał jej proste pytanie z życia pisarki . nie odpowiedziała dobrze . Okazało sie że to 14 - letni chłopiec z Wrocławia. Więc jak sami widzicie nie zawsze można ufać takim żródłom .!!!!!! I live for those moments!!
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 06.04.2007 01:09
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
I autor tego arta całkowicie zniszczył mój dotychczasowy sposób patrzenia na świat. Ja w to wszystko wierzyłam! Wierzyłam! W każdego takiego bloga! Czuję się jakby ktoś pozbawił mnie sensu życia... Autorze tego artykułu jesteś na prawdę pewny, że informacje z tych blogów są fałszywe...? Ja...ja nie mogę w to uwierzyć. *ryczy i z rozpaczy wali pięściami w ścianę* A tak poważnie...perełka boska =D. |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 06.04.2007 09:39
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
racja Limonka, odkąd przeczytałam ten art nic nie będzie takie same... ooo widzę, że mowa tu o czternastoletnim internaucie z Wrocławia, tak potwieirdzam piękne miasto, moje miasto^^ a perełka perełowata do samego wnętrza perełkowatej porełowatości "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 06.04.2007 13:32
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Uhmmm... bez komentarza: Nadesłane przez: Regulius Black Temat: hp5 Treść: w 5 części będzie pokazane jak harry siedzi na golasa i drapie się w jaja <haha>!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ~~~ Tutaj z kolei news-perełka: Nadesłane przez: Ten sam, co wyżej Temat: hp8??? Treść: słyszałem od kolegi, który przeprowadział się do anglii że słyszał on że J.K.R ma napisac podobno 8 częśc hp, lae to napewno bzdura!!!!!!!!!!!!!! I live for those moments!!
|
|
|
|
| vampir |
Dodany dnia 06.04.2007 13:44
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 836 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 25.12.06 |
muehahhahehehehhe Weźcie mnie trzymajcie, bo zaarz puszcze pawia.... Ze smiechu. Widać, że co niektórzy mają talent... Nie powiem ;P![]() I need more, Krico Edytowane przez vampir dnia 06.04.2007 13:45 _/\_/\_
/l___l\ l___l /_/ \_\ Oto robaczek, skopiuj go do swojej sygnaturki, aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!! Aut viam inveniam aut faciam " ...)Masz prawo, do dobrej zabawy, do najbardziej, ciężko strawnych myśli i nawet, masz prawo mieć prawo, masz prawo błagać, masz prawo się wstydzić.."http://www.blackband.pdg.pl/ strona mojego zespołu jazzowego zapraszamUśmiech losu można dostrzec nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli pamięta się, aby zapalić światło. http://zaszukaj.pl - my poszukamy za Ciebie !! http://www.youtube.com/watch?v=BVbM9uLMR_U&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=RMLQJlZAYm0&feature=related |
|
|
|
Krzyychu |
Dodany dnia 06.04.2007 14:01
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1597 Dom: RavenclawPunkty: 2334 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 11.03.07 |
hahaha! ale JAJCA! ja nie moge, ja nie moge... ma chłopak talent! nie ma chłopa we wsi! hp5 jest najlepszym pisarzem artykuów! ja nie moge! Co za... koleś nie... nie wytrzymam! Al;e na pewno fanki Dana juz szaleją z radości! |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 06.04.2007 14:18
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
nie no ja w kompleksy popadnę... sama nie umiem pisać tak fanych newsów i artów, więc chyba w ogóle nie będę pisać news bogaty, art głęboki, sama nie wiem, który lepszy "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Marta |
Dodany dnia 07.04.2007 18:43
|
![]() Postów: 210 Dom: Brak przydziału Punkty: -1667 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 07.07.06 |
To teraz ja coś dodam xP Nadesłane przez: kaj00 Temat: co uważacie o Hardodziobie i smokach?? Treść: co myślicie o hardodziobie czy jest fajny czy straszny czy miły chcieli byście polecieć na nim czy nie piszcie ile dusza zapragnie ja bym chyba chciał ale musiał bym zabrać torebki bo bym sie chyba porzygał hehe. według mnie Hardodziub jest fajny ale ja bym trochę się bał do niego podejść a wy bali bali byście sie? A może chcieli byście mieć przy domu w szopie takiego Hipogryfa??? Ja nie wiem albo może smoka? Smoki są fajne.Piszcie co uważacie. Edytowane przez Marta dnia 07.04.2007 18:45 http://www.pokemonomstop.fasthost.pl
http://www.bykom-stop.avx.pl http://dziecineo.prv.pl http://www.antyspam.pl Koniecznie wejdź... |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 07.04.2007 18:44
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Buahaha... boskie, tyle się dowiedziałam z tego arta, że aż mnie głowa boli .
|
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 07.04.2007 18:46
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Tak, dużo się dowiedziałam... ten artykuł jest SUPER. Szkoda, że taki głupi... |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 07.04.2007 23:51
|
Ja przepraszam bardzo... ale ten art został nadesłany przed chwilą i powala mnie nie swoją nieskładnością... poza tym przyda nam się trochę konstruktywnej krytyki: Nadesłane prze: kaj00 Temat: strona bez sensu Treść: Ta stron jest bez sensu a art. był w porzo ale ta storna jest debilna i całe ter art.i inne badziewka są porąbane LOLe piszcie co myślicie o tej pofajowanej stornie "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 07.04.2007 23:52
|
Buahaha... kocham takie arty .
|
|
|
|
Krzyychu |
Dodany dnia 07.04.2007 23:57
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1597 Dom: RavenclawPunkty: 2334 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 11.03.07 |
hahaha! ale jajca! |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 08.04.2007 00:09
|
A jaki fajny news pryszedł... wysłany przez tą samą osobę co ostatnia perełka: Temat: beznadziejna strona Treść: napisałem już 6 art. i wszystkie odrzucili i napisali ze są błędy i są bez sensu ta strona jest po prostu śmieszna Niezbyt to śmieszne, ale pokazuje jacy ludzie są wytrwali .
|
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 08.04.2007 00:25
|
czyli jak widzę Ty i ja Limonko podobnie myślimy o tym autorze, ale upór trza mu przyznać "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 08.04.2007 00:30
|
Wogóle sporo ten ktoś tych artów wysłał, bo jeszcze ja usunęłam 2... Niedługo będzie 10, chyba że już było
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 08.04.2007 09:56
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
ale... nie on sam jest jakiś debilny. przeciez admini mają prawo do tego, zeby art usunąć... czego on sie czepia? ja go nie rozumiem, naprawde. ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 08.04.2007 10:24
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Suuuper... nie no, jak mozna coś takiego wysyłać. Hheh... |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 08.04.2007 10:40
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
nie wiem, jak mozna cos takiego wyslac. ja bym tak nie wyslala ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 08.04.2007 15:00
|
Kolejna perełka... może nie do końca perełkowata, ale ciekawa ![]() Nadesłana przez: Melkor 163 Tytuł; Przyjaźń w świecie magii Każdy wie jak silne są więzi przyjaźni, w naszej książce czyli w Harrym Poterze też możemy jej wiele dostrzec, najbardziej rzuca nam się w oczy przyjaźń Harrego, Rona i Hermiony.W tym przypadku widzimy jak silna jest przyjaźń wszyscy trzej poszli by za sobą w ogień. Następnym przykładem tego cudownego uczucia jest przyjaźń braci bliźniaków czyli Freda i Georga z Lee Jordan tą przyjaźń cechuje bardzo silne przywiąznie się do brata i najlepszego kolegi. Ale nie możemy pomylić przyjaźni z przywiązaniem tak jak to jest pokazane w przykładzie Lorda Voldemorta. Większość jego sług słurzy mu z strachu przed śmiercią.A nie kturzy z chęci posiadania silnej pozycji w przyszłości. Mam nadzieję że zwruciłem uwage czytelników na ważny temat, podałem tylko część przykładów bo sami wiecie jak jest ich dużo. Mam nadzieje że muj artykuł wam się podobał głosujcie rozsądnie . |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Weźcie mnie trzymajcie, bo zaarz puszcze pawia.... Ze smiechu. Widać, że co niektórzy mają talent... Nie powiem ;P

Ravenclaw
Ginny_Weasley12
Slytherin