Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| Ginny14 |
Dodany dnia 26.08.2007 17:58
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 12 Dom: Brak przydziału Punkty: 150 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.08.07 |
jak moge napisać artykuł ???????????????????????? "-Czy jest coś bardziej ekscytującego niż łamanie reguł?
- Kim jesteś i co zrobiłaś z prawdziwą Hermioną Granger?" |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 27.08.2007 01:39
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Kolejny artykuł-cudo: Autor: Irytek Poltergeist Temat: Severus Snape Fragment: Ma czarne włosy Treść: Severus Snape ma czarne włosy, do ramion.Jest nauczycielem Eliksirów, chociaż nie ma na to ochotę. Wszyscy wiemy, że nie ma na to ochotę.Lubi uczyć Obrony przed czarną magią. I live for those moments!!
|
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 27.08.2007 09:49
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
:lol: Ekhem... Dziękujemy ci Irytku za te...eee.... ciekawe informacje, których na pewno nie zdobyli byśmy przy czytaniu książki...teraz już wiemy że Snape nie ma OCHOTĘ na eliksiry....Tia.... :lol: Więcej takich geniuszy!! |
|
|
|
KaMcIa |
Dodany dnia 27.08.2007 09:53
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 2350 Dom: HufflepuffPunkty: 3033 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 11.03.07 |
O jej... żal mi niektórych ludzi :lol: Masakra ![]() |
|
|
|
| Lord Voldemort 007 |
Dodany dnia 27.08.2007 10:36
|
![]() Postów: 68 Dom: Brak przydziału Punkty: 512 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 12.03.07 |
Piękny artykuł i cóż za szczegółowy opis Severusa. No i podana zostałą najważniejsza informacja o Snapie. Dowiedzieliśmy się, że on nie ma ochotę na nauczanie eliksirów. Rammstein rządzi,Rammstein radzi,Rammstein nigdy Cię nie zdradzi.
|
|
|
|
Bella |
Dodany dnia 27.08.2007 11:44
|
![]() Postów: 198 Dom: HufflepuffPunkty: 389 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 25.02.07 |
Żałosne!Ale nie mam na to ochoty.Każdy chyba wie,ze nie mam na to ochoty!:lol::lol::lol::lol::lol: |
|
|
|
Filemona |
Dodany dnia 27.08.2007 12:00
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: RavenclawPunkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Co za art! I do was dochodzą takie rzeczy... |
|
|
|
| Aryaa |
Dodany dnia 27.08.2007 12:41
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 51 Dom: Brak przydziału Punkty: -204 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 14.07.07 |
Taaa... to jest chyba gorsze od tego co jest w regulaminie:lol::lol::lol: |
|
|
|
| lunatyczek |
Dodany dnia 27.08.2007 12:48
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 32 Dom: Brak przydziału Punkty: 129 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.08.07 |
miud cud aż się dziwić że ludzie są tacy tępi -Pan ma tylko mały problem.
-Dziękuję ci harry ,wiesz czasami bardzo przypominasz mi Jemsa on też w towarzystwie nazywał to tylko małym futerkowym problemem. Członek GD i Zakonu Feniksa Animag- rudy kot Patronus -wilk Dom- Gryfindor |
|
|
|
| volta |
Dodany dnia 27.08.2007 15:31
|
![]() Postów: 201 Dom: Brak przydziału Punkty: 422 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 19.08.07 |
praca admina jest bardzo przykra. powinniście wystąpić w programie dokumentalnym 'brudna robota' na discovery. tym większy szacunek dla Was administratorzy. ;) i belong to here where no-one cares and no-one loves a place called hate the city of fear |
|
|
|
126p |
Dodany dnia 27.08.2007 20:18
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: SlytherinPunkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Fajne. Pytanie: Czy jakiś mój artykuł pojawił się tutaj. |
|
|
|
| madzia_zaspa |
Dodany dnia 27.08.2007 21:28
|
![]() Postów: 105 Dom: Brak przydziału Punkty: 327 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.08.07 |
Mam nadzieję że mój artykuł tutaj nie trafi ![]() Trochę się z nich nabijacię, to niezbyt miłe. Jednakże nie które są bardzo śmieszne
|
|
|
|
| Mike_PL |
Dodany dnia 29.08.2007 20:08
|
![]() Ostrzeżenia: 4 Postów: 21 Dom: Brak przydziału Punkty: 44 Ranga: Charłak Data rejestracji: 24.08.07 |
szkoda że impreza się szkończyła tak to bym się pobawił My The Best Friends
HERMIONKA_HP Angelina Johnson Hermiona 01 Nimphadora Tonks JLB adzilla JuLLieTTa Filemona |
|
|
|
| maxime |
Dodany dnia 29.08.2007 20:24
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 97 Dom: Brak przydziału Punkty: 417 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.07.07 |
Nie dziwię się , że nie publikujecie takich artykułów. To sie bardziej nadaje na komentarz albo na post. |
|
|
|
| JuLLLieTTa |
Dodany dnia 01.09.2007 17:06
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 149 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.07.07 |
no wiecie art moze nie jest poruszajacy no ale napewno są gorsze Zaprzyjaźnieni:
Smierciojadek RazorBMW sTWorEk93-93 Ron96 Mimbulus_Mimbletonia madzia_zaspa LunaLovegooood hemcia Hermionka_HP Jeśli ktoś chce zgłaszac sie na PW !Posiadam: syrene imieniem Helena ![]() ![]() Kluby do których należe : W.E.S.Z Witch Sc czyli Stowarzyszenie czarodziejów-Katie Bell GD BG-skrytka nr 11 C.Z.W Klub zmarłych-James Potter Zakon Feniksa |
|
|
|
| Aaronka |
Dodany dnia 03.09.2007 17:48
|
![]() Postów: 59 Dom: Brak przydziału Punkty: 380 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.07.07 |
Ten artykuł idealnie opisuje postać Severusa, a jego "oryginalność" jest... Jest... Jest... Wystrzałowa. Nic innego mi nie przychodzi do głowy po przeczytaniu tak wyczerpującego artu! |
|
|
|
| Igor Karkarow |
Dodany dnia 07.09.2007 15:11
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 47 Dom: Brak przydziału Punkty: 57 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.09.07 |
ktoś widział tu art. o tytule "Wielki mecz cz.1" I love... Lord Voldemort
|
|
|
|
| Bella Black |
Dodany dnia 08.09.2007 19:33
|
![]() Postów: 358 Dom: Brak przydziału Punkty: 509 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.09.07 |
mam nadzieję, ze mój art tu nie trafi ![]() a tak w ogóle to ile trzeba czekać, aż admini sprawdzą art? |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 09.09.2007 23:14
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Autor: karolina10 Temat: Karen Len i Harry Potter cz.1 Treść: Było 6 lat po ataku na Harrego Pottera.Pewna dziewczynka nawet o tym nie wiedziała,chociaż była czarodziejką. Ale nawet o tym nie widziała. Miała rodziców mugoli. Ta historia opowiada o dzielnej dziewczynie, jej siostrze i o Harrym Potterze. Ale nie będę wam tego streszczać. Przeczytajcie. Był wieczór. Mama Karen kładła ją i jej sostrę spać. Karen ma 6 lat a jej siostra 4. Nikt tym domu nie wiedział o tym co stanie się za kilka godzin. - Idziemy spać Karen! - mamo muszę? Jest tak wcześnie! - Mówi Karen. - Musisz Musisz. Jutro masz ważny dzień. - a miała jutro rozpoczęcie zerówki. Więc poszła spać. Siostrze Karen, Katerinie chciało się spać więc zasnęła szybciej niż Karen. A ta przeczuwała że stanie sie coś złego. Miała glupi sen. Była w szkole tańca i wywijała siostrą. Ale nagle sen przerwał się. Usłyszała jakiś krzyk i przebudziła się. I wreszcie zobaczyła kto krzyknął. Przeraziła się. to nie był sen. Krzyknęła jej mama. I w pokoju nie byli już we trojke. Była też ogromna zjawa. - Avada kedavra! - Powiedziała celując patykiem w Karen. Musicie wiedzieć że Karen jest wyjatkowo zwinna i szybka. Gdy z patyka poleciało zielone światło, Karen odskoczyła na siostre która dopiero się obudziła. Lecz za Karen stała mama która nie była już taka zwinna, i ni zdążyła uciec. Światło trafiło ją prosto w pierś. I znieruhomiała. Karen nie wiedziała co sę stało, ale po chwili zrozumała.Nie miała czasu na smutki, ponieważ zjawa odwróciła sie już w ich stronę. Karen doskonale wiedziała co zamierza uczynić. błyskawicznie chwyciła siostrę i wybiegła z domu. Biegła prawie przez pół godziny aż padła na ziemię i zasnęła. Karen otwiera oczy i widzi... miasto miasto którego zupełnie nie zna. Z mamą i siostrą mieszkają na jego skraju a w mieście bywają tak często jak chłopcy bawią się lalkami. Co ja mam teraz zrobić? Myśli. Nie znam miasta. - Karen? - Co? - mówi Karen - Chcesz iść do sierocinca? - co ty. Bo co? - patrz. - pokazała palcem na policjanta. - o kurcze... ciąg dalszy niedługo ps. to mój pierwszy artykół jak coś jest nie tak piszcie to w nastepnym sie poprawię. Lol, co za akcja, narracja, dynamika, słownik... Ja też tak fce
|
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 12.09.2007 16:54
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Avada kedavra! - Powiedziała celując patykiem w Karen - to jest najlepsze no tak, patykami się czaruje a ja głupia myślałam że różdżką Biegła prawie przez pół godziny aż padła na ziemię i zasnęła. - to wytrzymała jak na 6-letnie dziecko biec pól godziny z siostrą na rękach =) i potem od razu zasnęła =) PIIIIEEEKKKNYYYY art! Anika dlaczego tego nie dodałaś :confused:???padłam i nie wstaję Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Hufflepuff

Ravenclaw

Slytherin