Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Pere³ki w¶ród artyku³ów
|
|
| Aaronka |
Dodany dnia 12.09.2007 17:31
|
![]() Postów: 59 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 380 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 09.07.07 |
szkoda gadac. porazka. |
|
|
|
| franek123 |
Dodany dnia 15.09.2007 08:25
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 20 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 25 Ranga: Char³ak Data rejestracji: 08.05.07 |
O lol ale Arty oooo AnimagJastrz±b
Metamorfomag Wierny-¦lizgon Kumple i Kumpele Dzieciol5 lenne RazorBMW asia15963 Nimphadora Thonks ![]() |
|
|
|
| Igor Karkarow |
Dodany dnia 15.09.2007 11:16
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 47 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 57 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 02.09.07 |
Niesamowity art. poprostu :rip: I love... Lord Voldemort
|
|
|
|
Bratek1 |
Dodany dnia 17.09.2007 00:50
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 1 Postów: 863 Dom: SlytherinPunkty: 1386 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 06.04.07 |
¦wietne... "Pewna dziewczynka nawet o tym nie wiedzia³a,chocia¿ by³a czarodziejk±. Ale nawet o tym nie widzia³a"... LOL albo to te¿ dobre: " Avada kedavra! - Powiedzia³a celuj±c patykiem w Karen" ¶wietne, po prostu swietne... Uniós³ w górê Czarn± Ró¿d¿kê, a Ron i Hermiona spojrzeli na ni± ze czci±, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszo³omienia, w jakim sie znajdowa³, wola³by nie dostrzec.
-Nie chcê jej- powiedzia³ Harry... ![]() ![]() My Gryfoni do boju ruszamy! I czo³a innym domom stawiamy! ![]() -Mówisz o mi³o¶ci? -zapyta³ Voldemort szyderczym tonem. - O tym ulubionym sloganie Dumbledora, o mi³osci, która wed³ug niego jest silniejsza od smierci, choc jego nie uratowa³a przed runienciem z Wie¿y Astronomicznej i rostrzaskaniem sie u jej stóp jak stara lalka z wosku? O mi³o¶ci, która nie powstrzyma³a mnie od rozdeptania twojej mtki jak karaluha? Ale tutaj jako¶ nikt nie kocha ciê a¿ tak, Potter, by wybiec i zas³onic cie swoim cia³em. Co cie teraz ochroni przed ¶mierci±? -Jest co¶ takiego- odrzek³ Harry... *** Jaki jestem?? Nie wiem sam... Mogê sie tylko domy¶lac... Ch³opiec zagubiny w swoim ¶wiecie, z glow± w chmurach... w pewnym sensie romantyk... s³owa przelane na papier, wiersze jego wspomniena... Chcia³by aby nie by³o z³a, poszukiwacz raju... nieposkromiony przyjaciel przygód... w³óczêga, liczacy na na to, ¿e dobro chowa sie za ka¿dym rogiem...szukajacy prawdy i sprawiedliwosci... wiezacy w siebie... nigdy sie nie podda.. lepiej zginac niz sie poddac... Bóg, Honor, Ojczyzna... Harcerz ca³ym ¿yciem... Czy to ten Bartosz??? A mo¿e tylko ¶nie... ![]() ![]() |
|
|
|
KaMcIa |
Dodany dnia 17.09.2007 15:07
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 2350 Dom: HufflepuffPunkty: 3033 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 11.03.07 |
hmm bardzo mi siê podoba³o muszê przyznaæ. niebawem droga Karolino10 zaczniesz dorównywaæ samej J.K. Rowling! niesamowity art. gratulujê! ![]() |
|
|
|
| lunatyczek |
Dodany dnia 20.09.2007 17:24
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 32 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 129 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 20.08.07 |
to jest ¶wietne co chcecie:lol::lol::lol: -Pan ma tylko ma³y problem.
-Dziêkujê ci harry ,wiesz czasami bardzo przypominasz mi Jemsa on te¿ w towarzystwie nazywa³ to tylko ma³ym futerkowym problemem. Cz³onek GD i Zakonu Feniksa Animag- rudy kot Patronus -wilk Dom- Gryfindor |
|
|
|
| Krico |
Dodany dnia 21.09.2007 19:58
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 198 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.07.06 |
Autor: Dawid Potter Temat: hipogryfy Fragment: Hipogryfy ciekawe stworzenia. Tre¶æ: Hipogryfy wystêpuj± w 3,4 i 5 czê¶ci hp. Hipogryfy to stworzenia pó³ koniem pó³ ptakiem. Z konia maj± budowe ,a z ptaka: pióra,dziub i pazury. Hagrid ma hipogryfa Hardodzioba. Hardodziob ma bia³e upierzenie. Przysmaki hipogryfuf to: myszy,¿aby i ko¶ci. I live for those moments!!
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 21.09.2007 20:06
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
o boze! nie no, wrêcz bossski art tego Dawida! "Z pol koniem, pol ptakiem"-to mnie powali³o ![]() "higpogryfuf"-nie moge na ten b³±d patrzeæ!\ I on mysla³, ze ten art sie dostanie?? ![]() Draco&Hermiona - mówiê NIE! Do³±cz. Byæ mo¿e istniej± czasy piêkniejsze, Ale te s± nasze. Ci±g dalszy w profilu. Jestem fank± Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, ¿e to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *¦mierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! ![]() ¦miercio¿erca ![]() Trzeba ¿yæ, a nie tylko istnieæ. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje ¿ycie! |
|
|
|
KaMcIa |
Dodany dnia 21.09.2007 22:14
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 2350 Dom: HufflepuffPunkty: 3033 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 11.03.07 |
Lejê ![]() Normalnie poleff! sikam :lol: *biegnie szybko do ubikacji* ![]() |
|
|
|
| Aaronka |
Dodany dnia 24.09.2007 15:13
|
![]() Postów: 59 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 380 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 09.07.07 |
Wyczerpuj±ca wypowied¼ na temat tak nowy i nieznany! Podziwiam. stworzenia pó³ koniem pó³ ptakiem. ehe. super. |
|
|
|
| Biala Lania |
Dodany dnia 25.09.2007 19:53
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 3 Ranga: Mugol Data rejestracji: 21.09.07 |
,,dziub'' ,,hipogryfuf'' *To co kamcia* Ma kto¶ ¶cierkê???Bo u mnie mokro... RON+HERMIONA=BIG LOVE
ANTYFANKA DODY I TOKIO HOTEL CZ£ONEK SW Lubie: SHR*** Nimphe** Razor** fanclub** Potter_H*** Im_Ginny* Mike_PL* remuslupin35** bella i cyzie** marti-tine**** Maurus**** lenne** oznaczenia: * - znajomy **- fajny ***-rozbrajaj±ce teksty ****-co¶ wspólnego- Marti-tina-imie Maurus-ta sama rasa psów |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 26.09.2007 07:52
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1432 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
*wstaje z podlogi* No, co chcecie? Nie wiedzieli¶cie, ¿e Hipogryfy to stworzenia pó³ koniem pó³ ptakiem? ^^ Jakie to jest... fascynuj±ce, wci±gaj±ce, ale najbardziej to poprawne ortograficznie i gramatycznie^^ Gratulujê autorowi^^ Mamy now± Pani± R ^^ Ten rodzaj szczê¶cia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezale¿nie od tego, czy maj± go wiêcej od nas. |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 01.10.2007 14:48
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Autor: werka Temat: Dumbledore na Hawajach Fragment: Opowie¶æ o wakacjach Dumbledore'a Tre¶æ: Dumbledore poszed³ do Prof.MacGonagall i powiedzia³: -Chcê aby pani zast±pi³a mnie w obowi±zkach dyrektora Hogwartu, poniewa¿ chcê wyjechaæ na Hawaje. -Ale panie profesorze, nie powinien pan opuszczaæ szko³y na tak d³ugo. -Minerwo to ja tu ustalam zasady, chcê jechaæ na Hawaje i koniec. -No dobrze profesorze ale ostrzegam to mo¿e siê ¼le skoñczyæ. -Spokojnie Minervo ,nic siê nie stanie, zabezbieczy³em Hogwat najpotê¿niejszymi zaklêciami.Dumbledore wsiad³ na miot³ê (Nimbusa 2001) i wylecia³ poza mury zamku i ju¿ po chwili wyl±dowa³ na lotnisku.Szybko wyczarowa³ sobie torbê podró¿n± z ubraniami na jego rozmiar. Podszed³ do kasy i powiedzia³ do kasjerki: -Poproszê jeden bilet na hawaje. -2 z³ 48 Gr. Dumbledore zap³aci³ i wsiad³ do samolotu. Miot³ê wsadzi³ do bocznej kieszeni torby mówi±c ¿e ''jest kupcem''. Gdy samolot wyl±dowa³ Dumbledore wyszed³ i poszedl do najbli¿szego hotelu. Kupi³ sobie pokój zostawi³ w nim torbê, przebra³ siê w kompielówki, wyczarowa³ sobie koc, lodówkê turystyczn± i dwie butle Coca coli. Pszyszed³ na pla¿ê, Roz³o¿y³ koc i poszed³ pok±paæ siê w morzu. Po godzinie wyszed³ z wody i po³o¿y³ siê na kocu aby siê poopalaæ. po kolejnej godzinie wzi±³ wszystko i poszed³ na obiad do restauracji"Hawajski temperament". Zjad³ tam dwa steki i dwie surówki z frytkami. Gdy siê najad³, poszedz³ na spacer i kupi³ sobie ró¿ow± watê cukrow±. Po dwóch godinach spaceru wróci³ do pokoju. By³a godzina 19.00.Dumbledore spêdza³ tak wszystki dni, a by³o ich siedem.Ostatniego dnia spakowa³ siê, odda³ klucz recepcjonistce i poszed³ kupiæ bilet. Gdy samolot wyl±dowa³, Wsiad³ na miot³ê i upewniaj±c siê ¿e nikt go nie widz polecia³ na miotle do Hogwartu. |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 02.10.2007 14:14
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2682 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
phhhhhhhhh ;D ciekawe mia³ wakacje, nie ma co xP Taak...i cena biletu jest taaaaka ogromniasta ![]() ![]() ![]() Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| Hermiona93 |
Dodany dnia 02.10.2007 14:27
|
![]() Postów: 104 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 422 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 07.08.07 |
,,Miot³ê wsadzi³ do bocznej kieszeni torby mówi±c ¿e ''jest kupcem''. Trochê tego nie kapuje, ale có¿.. Widocznie nie na moj± inteligencjê Wiecie... Chyba wybiorê siê na Hawaje. Wkoñcu bilet kosztuje tylko 2 z³ 48 Gr!! Taka okazja siê nie powtórzy! www.magic-events.blog.onet.pl
|
|
|
|
| Dziedzic_Slytherina |
Dodany dnia 06.10.2007 10:30
|
![]() Ostrze¿enia: 6 Postów: 23 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 57 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 01.10.07 |
ale artykuly tu trafiaja.....dziwni ludzie ...,mozemy sie tylko pomodli "Panie Bo¿e chroñ klawiature przed tymi sadystami Harreg Pottera" A co pi±ty chce mieæ ziomka,a ty dziewuchy obra¿asz...
|
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 06.10.2007 11:27
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2682 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
No racja, racja Dziedzic ;-) ale przynajmniej jest siê z czego pobrechtaæ od czasu do czasu ;D czekam na kolejn± pere³kê^^ Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| karolina10 |
Dodany dnia 07.10.2007 20:00
|
![]() Postów: 69 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 151 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 21.08.07 |
kiedy nastêpna pere³ka!? ZACHÊCAM DO OBEJRZENIA CA£EGO PODPISU!
Hm. zapomnia³am o czym¶. WESO£YCH ¦WI¡T I SZCZʦLIWEGO NOWEGO ROKU ! Harry padnij! - krzyknê³a hermiona poniewa¿ lecia³o w ich stronê z 5 Avada kedavra. Harry rzuci³ osza³amiacza ale nie trafi³. W tym czasie ¶miercio¿ercy zd±¿yli ich otoczyæ. Lista przyjació³: bonicia Moony Alex Kicia13 Lily peeves politergest Syriusz_Harry_Remus renayemma potter_H to jest mój blog http://harryhermiona.bloog.pl/ kochany dracusek! uwielbiam go! :jupi: o mój funtest http://mojnickkarolina10.funtest.pl dom: revenclaw(czy jak siê go pisze) ró¿d¿ka: 11,5 cala wierzbowa róg jednoro¿ca. mój ulubiony avatar: ![]() a oto moje powiedz to: http://karolino10.powiedz.to/ lubiê koty. Mam 3 w domu. Kilka obrazków z kotami: to mój pierwszy. Reszty nie mam zdjêæ, ale jakie¶ powstawiam. [img=http://img80.imageshack.us/img80/5131/kiziolp1.th.jpg] fajna stronka : http://www.niefortunne.yoyo.pl/ |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 10.10.2007 21:53
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 8978 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Nie wiem, co o tym my¶leæ... ale zatrwa¿aj±cy jest poziom inteligencji na naszej stronie =/ Autor: Ginny97 Temat: ¦mieræ Harre`go Pottera Fragment: Nie ¶miejcie siê!!! Tytu³: Harry wraca³ z Ronem do pokoju wspólnego, gdy nagle kto¶ zawo³a³ Harrego. Gdy siê obrócili zauwa¿yli id±cego ku im, Snape. --Potter ile razy ciê czeba wo³aæ, ¿eby¶ raczy³ siê odwróciæ. Idziesz ze mn±. Wesley czy nie powiniene¶ siê uczyæ?? Harry rzuci³ ostatnie spojrzenie Ronowi poczym poszed³ za Snap`em. Gdy znale¼li siê w gabinecie Snape, Profesor warkn±³ do Harre`go: -- --Potter czy nie uczono ciê nie wsadzaæ swojego nosa w nie swoje sprawy?? Czy nie umiesz spêdziæ jednego dnia bez udawania odwa¿nego?? Powiem ci teraz prawdê, bo i tak mi nie uciekniesz... CRUCiO!!!!!! Krzyk Harrego przedar³ lodowaty g³os Voldemorta --Przestañ!!! Zostaw to mnie!! Harry dozna³ cudownej ulgi od bólu. Szybko wyci±gn±³ ró¿czkê i wsta³. Nagle gdy spojrza³ przed siebie jego blizna wybuchne³a bólem jakiego nigdy nie czu³. Przed sob± zobaczy³ Lorda Voldemorta. Voldemort siê nie odzywa³ Harry sta³ jak wryty i gapi³ siê w niego. Po minucie milczenia odezwa³ siê Voldemort --No Harry wyros³e¶ . No co chyba siê nie boisz co?? Drugi raz nie pope³niê tego b³êdu. Czemu nie chcesz siê do mnie przy³±czyæ? Przecie¿ obaj mogliby¶my zaw³adn±æ ca³ym ¶wiatem. Mogli by¶my zwróciæ ¿ycie twoim rodzicom. I nawet bym siê wtedy oprzeæ pokusie zabicia ciê. Powiniene¶ siê zgodziæ przecie¿ widzisz jak siê bym po¶wiêci³. Hahaha. r12; zad¼wiêcza³ zimny g³os Voldemorta. Harry wsta³ : nigdy bym siê nie przy³±czy³ do zdrajcy!!! Jeste¶ morderc±, który nie ma krztyny uczucia!!! Voldemorta odpowiedzia³ z dum±: I w³a¶nie z tego s³ynê. Harry wybacz ale nie mogê dopu¶ciæ do tego aby¶ powiedzia³ komu¶, ¿e powróci³emr30;r30;..Avada kedavra!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHA EDIT: zapomnia³am, co prawda tu tego nie widaæ, jako ¿e BBcode redukuje nadmiern± ilo¶æ spacji... ale tekst jest ca³y podziurawiony jak ser szwajcarski miejscami z np. 20 spacjami, byle gdzie jakby autor macha³ kursorem i tam gdzie siê zatrzymywa³ klika³ myszk± i naciska³ spacjê tak d³ugo póki mu siê nie znudzi ;P Edytowane przez Peeves dnia 10.10.2007 21:57 "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 10.10.2007 22:04
|
![]() Pochwa³y: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: ¯ywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
To jest powalaj±ce a nie ¶mieszne... no coment... ![]() ¦lizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smiercio¿erc±? Ja! Kto¶ o tym wie? Mo¿e rzucê na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mroziñskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Ró¿nieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Slytherin

Hufflepuff