Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| Diagon Alley |
Dodany dnia 02.11.2007 14:21
|
![]() Postów: 12 Dom: Brak przydziału Punkty: 183 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.10.07 |
Przynajmniej się talenty nie marnują, ot co. Tiaa, zgadzam się, że niektóre teksty są naprawdę powalające... Gdyby tak złożyć to w jedną całość - OMG. Bumbledor na Hawajach i w ogóle... |
|
|
|
| ShelQa |
Dodany dnia 02.11.2007 16:30
|
![]() Postów: 373 Dom: Brak przydziału Punkty: 435 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.08.07 |
Autor: mateusz_potter Temat: hogward Treść: tam rzyją duchy ludzie i 4 stoły Ten był najlepszy zwłaszcza z tymi stolami :lol::lol::lol: .Czekam jeszcze na inne perełki! Proszę o usunięcie tego konta
|
|
|
|
126p |
Dodany dnia 02.11.2007 18:42
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: SlytherinPunkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Nieźle, wWSPółCZUJE ADMINOM GORąCO!! Biedni muszą coś takiego czytać. |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 04.11.2007 02:12
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Autor: Pogromca Voldemorta Temat: SENSACJA Treść: Nie uwierzycie,ale ja i Dan troche sie znamy. Jest taka stronka: nasza-klasa.pl i on jest tam zalogowany a on potwierdziłmoje zaproszenie i jesteśmy kumple. Raz nawet napisał do mnie e-mail po angielsku. HEHEH Niezłe co, a propo piekne laseczki niecz do mnie piszą. Normalnie ZDECHŁAM. Oczy wyszły mi z orbit i poszły pospacerowac sobie na molo nad kraterem wulkanicznym. Nawet ja, cholera, nawet JA takiej pięknej wyobraźni nie posiadam. O gdzież się podział "códofny" i "pszefspaniauy" aŁtor tego dzieua? Normalnie NOBEL, NOBEL! Zapłacę majątek za prywatne korki, oddam mu się w minimalnym tego słowa znaczeniu, będę go wysławiać i podziwiać na wieki... AMEN *Anika skończyła porąbany monolog wewnętrzny i podniosła się z posadzki, o którą waliła czołem w poddańczym geście* Na świętego Lucyusza, dzś mój humor lepszy chyba być nie może najpier kłótnia i rozstanie z przyjaciółką, po czym otrzymanie w prezencie tak zajebistego przezwiska, że normalnie obezwładnia mnie dziki brecht, gdy je sobie przypomne, moje imieninki, upragniona rozmowa z ukochanym przez telefon jak zwykle o 2:00 w nocy a teraz jeszcze i to. NADMIAR "SZCZENSCIA"! Kocham pracę administratorską szczególnie za te perełki...BTW: Ja też byłam taka młoda i głupia? ![]() ![]() ![]() :lol::lol::lol:i Edytowane przez Anix dnia 04.11.2007 02:17
|
|
|
|
| JuLLLieTTa |
Dodany dnia 04.11.2007 11:21
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 149 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.07.07 |
hehe naprawde mnie to powaliło ale coż ... Jak powiedziła Anika NOBEL!NOBEL!:lol: Zaprzyjaźnieni:
Smierciojadek RazorBMW sTWorEk93-93 Ron96 Mimbulus_Mimbletonia madzia_zaspa LunaLovegooood hemcia Hermionka_HP Jeśli ktoś chce zgłaszac sie na PW !Posiadam: syrene imieniem Helena ![]() ![]() Kluby do których należe : W.E.S.Z Witch Sc czyli Stowarzyszenie czarodziejów-Katie Bell GD BG-skrytka nr 11 C.Z.W Klub zmarłych-James Potter Zakon Feniksa |
|
|
|
Filemona |
Dodany dnia 04.11.2007 15:52
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: RavenclawPunkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Hehe no to mnie powaliło Jak powiedziałyście: Nobla mu dać!
|
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 05.11.2007 17:34
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydziału Punkty: 2682 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
No i są kumple ![]() Czy to jest dla was takie śmieszne? ![]() ![]() :lol::lol::lol: zgadzam się^^ nobel jak się patrzy ;] Heh... chyba go poproszę o adres e-mail Dana xPP Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 09.11.2007 11:43
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
hehe Dobre Nobla mu dać! Popieram Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| adzilla |
Dodany dnia 10.11.2007 18:35
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 663 Dom: Brak przydziału Punkty: 703 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 07.05.07 |
Nie, nie mogę, ale ludzie mają wyboraźnie.. Hehe, niezłe.. Praiwe zdechałam, bez kitu.... Śmierciożerca. |
|
|
|
| Dzieciol5 |
Dodany dnia 11.11.2007 10:53
|
![]() Ostrzeżenia: 4 Postów: 188 Dom: Brak przydziału Punkty: 444 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.06.07 |
Te ostatnie newsy sa fajne D
|
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 15.11.2007 11:38
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Ludzie tego nawet nie da się normalnie skrytykować jak to zazwyczaj robię...bo to jest poniżej wszelkiej krytyki!!! Czy tym ludziom się nudzi???CZY naprawdę można tak PISAĆ!!!?? Chyba tak...Boże widzisz i nie grzmisz...:uhoh: Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Wronek |
Dodany dnia 18.11.2007 15:31
|
![]() Postów: 45 Dom: Brak przydziału Punkty: 73 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.11.07 |
ojojojoj cała redakcja jest wielka że musi cały czas czytać takie arty |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 22.11.2007 19:23
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Ja właśnie zobaczyłam artykulik: ![]() Autor: Hermiona005 Temat: Dumbledore jest super!! Fragment: Głosujcie na Dumbledore'a Treść: Dumbledore jest świetny. Zna sużo zaklęć i jest mądry. Jest śmieszny a czasami poważny. |
|
|
|
126p |
Dodany dnia 22.11.2007 19:34
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: SlytherinPunkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Uuu... Ze Dumbledore jest świetny, wiemy. Żw zna sużo(czyt. dużo) zaklęć i jest mądry też wiemy. I że czasami jest śmieszny, a czasami poważny też wiemy. ''Świetny" artykuł, nie ma co. |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 22.11.2007 21:01
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
powiem Ci, że to bardzo "fajnie" zabrzmiało, wliczając, że mogłeś to napisać w poprzednim poście. ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 22.11.2007 21:35
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Dobra, znalazłam kolejny artykulik Bez spoilerów, nie trzeba się martwić Może nie najlepsza perełka, ale mnie powaliło xPAutor: gexas14jaw Temat: Grindewald Fragment: Grindewald---Kim on jest??? Treść: Czy zastanawialiście sie kiedyś kim jest Grindewald? O tuż jak juz wiemy z pierwszej części nasz bohater jest czarnoksiężnikim. Pokonanym przez Dumbledoraw w1945r. i nic więcej, a ja pytam dlaczego?! Niemartwcie sie w siódmym tomie odegra on kluczową role w życiu naszych głównych postaci. Wiktor Krum przybliży Nam jego opis i styl życia. Wiktor bardzo go nielubia ze względu na... Dowiadujemy się o podejściu do życia w Dumstrangu. Sam Grindy był bardzo samotny i skryty w sobie. Próbowałem sie czegoś o nim dowiedzieć z wik###dii, googlów i jescze oczywiście z encylkopedii o Harrym Potterze. Niestety dowiedziałem się tylko tego co i wy wiecie. Pokonany przez Dumbiego i tyle. Jeżeli lubicie tego ziomka od czarnej magii to możecie z utęsknienie czekać na Regalie Śmierci. Dowiadujemy się z niej również o dzieciństwie naszej dzisiejszej postaci. Szczerze i z zaciekawieniem czakam na Wasze odpowiedzi. Co o tym myślicie? Mam nadzieje że Wam się spodoba. |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 23.11.2007 15:52
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydziału Punkty: 2682 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
^.- bardzo pouczający i interesujący artykuł, nie ma co , w ogóle nie pomotany i z jak największym sensem... żal... Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| JuLLLieTTa |
Dodany dnia 23.11.2007 17:45
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 149 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.07.07 |
Wiktor bardzo go nielubia ze względu na... Sorki ...ale to zalosne nie ma w tym sensu i wogule;/Autorowi gratulacje Zaprzyjaźnieni:
Smierciojadek RazorBMW sTWorEk93-93 Ron96 Mimbulus_Mimbletonia madzia_zaspa LunaLovegooood hemcia Hermionka_HP Jeśli ktoś chce zgłaszac sie na PW !Posiadam: syrene imieniem Helena ![]() ![]() Kluby do których należe : W.E.S.Z Witch Sc czyli Stowarzyszenie czarodziejów-Katie Bell GD BG-skrytka nr 11 C.Z.W Klub zmarłych-James Potter Zakon Feniksa |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 23.11.2007 22:13
|
Nie no... Ten artykuł mnie powalił Siedzę i kwiczę ![]() Autor: Hermiona112 Temat: Cała prawda o różdżkach. Fragment: Czy to naprawdę robota Olliwandera, czy goblinów? Treść: Powszechnie uwarza się, że różdżki wyprodukowane w świecie magii, to najczęściej efekty pracy sławnegi ich wytwórcy Olliwandera. ALE CZY TO PRAWDA? Krążą pogłoski, że Olliwander wynajmuje do ciężkiej charówki gobliny, płacąc im tylko jednego galeona miesięcznie.To jest nieczysty zysk, zwłaszcza, że (jak wiadomo) próbował szantarzu, na niejakim Amelfaże, który rządał dwuch galeonów tygodniowo. CZY OLLIWANDER TO CZARNY CHARAKTER? Mylne oblicze pana Olliwandera autorka książki pokazała w dwuch momentach: -Kiedy sprzedawał Harry'emu różdżkę. -Kiedy POWALI GO ŚMIERCIOŻERCY. Niejaki pan Olliwander został porwany przez śmierciożerców, co świadczy o tym, że nie był po ich sronie. TO SĄ FAKTY. Pan Olliwander, porwany przez śmierciożerców chandlował różdżkami wyrobionymi szantażem i brudnym zyskiem. Nie został posądzony przez obecnego ministra magii, ponieważ niejaki Korneliusz Oswald Knot sam szantażował gobliny o czym Joanna Rowling wspomniała w szustej części Harry'ego Potter'a. I jeszcze jeden ![]() Autor: Granger Hermionka Temat: O jednorożcach Fragment: Ciekaaaaaawo o jednorożcach ![]() Treść: Już w starożytnym Rzymie była mowa o stworzeniach podobnych do białych koni z rogiem na czole. Szczególnie wiele opowiadali o tych fascynujących zwierzętach kupcy wracający z dalekiej podróży. Jednorożce zmieniały swój wygląd, w zależności od regionu świata. W Afryce na przykład jednorożec miał nogi słonia i na metr długi róg! Na szczęście w Hogwarcie żyją zapewne jednorożce europejskie. Mają one kręcone rogi, i ich wygląd i zachowanie zgadzają się z opisem Hagrida. Skąd to wiem? Jestem Hermionką, więc z książek!!! Proszę o sprawiedliwe ocenianie. To mój pierwszy artykuł ( spójrz na rangę)!!! Szczególnie końcówka mnie rozwaliła Edytowane przez Slayerka dnia 24.11.2007 18:06
|
|
|
|
126p |
Dodany dnia 24.11.2007 18:59
|
No nie. To przekracza moje możliwości! Szczególnie podoba mi się ten o jednorożcach. Wspaniały! Normalnie tak ciekawy! Przepiękne!:lol: |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Slytherin

najpier kłótnia i rozstanie z przyjaciółką, po czym otrzymanie w prezencie tak zajebistego przezwiska, że normalnie obezwładnia mnie dziki brecht, gdy je sobie przypomne, moje imieninki, upragniona rozmowa z ukochanym przez telefon jak zwykle o 2:00 w nocy a teraz jeszcze i to. NADMIAR "SZCZENSCIA"! Kocham pracę administratorską 

Ravenclaw

Nobla mu dać! Popieram