Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Żywy worek treningowy
11.01.2025 19:37
nowa okołopotterowa książka

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Perełki wśród artykułów
Prefix użytkownikaAngie Davis
no tak i za przepisanie pioseneczki 100 punkcików się chce... a pewnie nawet nie przepisywała tylko skopiowała z jakiejś stronki^^ dobijajcie mnie dalej^^ xD
www.harry-potter.net.pl/images/najwiekszy_potteromaniak2.png

Ślizgonka

Sawyer

www.lost-online.pl/karta-2654.png

img199.imageshack.us/img199/2085/logo17x.png

img175.imageshack.us/img175/4876/1180643101confdltn0.jpg
i42.tinypic.com/vqmtk1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/818.jpg

Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra?

Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

Fanka:

~Lost (Zagubionych)
~Naruto
~Roofi'ego
~Marcina Mrozińskiego
~Kuby Werela
~Chada Michaell'a Murray'a
~Josha Holloway'a
~Justin'a Timberlake'a
~Sean'a Paul'a
~Patryka Różnieckiego
~Avril Lavigne
~Draco Malfoy'a
~Regulusa Black'a
~Syriusza Black'a
~Jacoba Black'a
~Jazz Jackrabbit'a 2
~Gothic'a

images34.fotosik.pl/263/4d9084e6ce40a60c.jpg

republika.pl/blog_ug_4368259/6313353/sz/team_jacob_by_lizzabeth.gif

www.angieir.fbl.pl
Ania 95
O matko! Kto przysyła takie... takie... coś? Jak będe chciała odnaleść tę piosenkę to sobie otworze książkę na stronie 126 (co właśnie w tym momencie zrobiłam) i mam. Po co ona to przysłała?Nie

Prefix użytkownikaFilemona
Ekhem... To mnie dobija xD

mac gona gal

Musiałam chwilę pomyśleć, żeby to zrozumieć xD I te błędy ortograficzne... Ile oni mają lat? A żeby pytać o rangi i punkty w newsie to też bardzo mądre...

http://www.krollewpbf.aaf.pl/
Ian
Super temat, czytałem te "wspaniałości" do nocy i to nie zdążyłem przeczytać wszystkiego, bo co chwila waliłem głową w klawiaturę, raz przed przypadek komputer nawet wyłączyłem. Jeszcze kilka takich i na mojej głowie będzie widać ślady po uderzeniach.
Zapraszam do mojego mini miasta
http://fangorn.myminicity.com/

us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/warner_brothers/harry_potter_and_the_goblet_of_fire/miranda_richardson/harryfire.jpg
- Moje gratulacjem Harry! -
powiedziała uśmiechając się.- Mogłabym usłyszeć od ciebie słówko? Co czułeś, gdy stanąłeś przed smokiem? Co myślisz o tej punktacji?
-Tak, może pani usłyszeć ode mnie słówko - warknął Harry. - Nawet dwa. Do widzenia

www.mugglenet.com/gallery/albums/movies/ootp/stills/normal_umbridge-high.jpg
Specjalne zniżki dla tych uczniów Hogwartu, którzy przysięgną, że użyją naszych produktów w celu pozbycia się tego starego nietoperza - dodał George, wskazując na profesor Umbridge.

Znajomi

hardodziobek

Limonka
Khem, khem, khem. Przedstawiam Wam historię o Hermionie, której ktoś najwyraźniej zrobił pranie mózgu i Draconie, należącym do Slytcherina.

Autor: Hermiona_111

Temat: Hermiona cz.1

Fragment: W tej historyjce z Hermioną dzieje się coś dziwnego...

Treść: Harry, Ron i Hermiona szli korytarzem na transmutację rozprawiając o ostatnim meczu Quidditcha. Hermiona nic nie mówiąc skręciła w nie ten korytarz co trzeba.
- A ty dokąd?- spytał Ron
- Idźcie beze mnie. Zajrzę do biblioteki i zaraz do was przyjdę.
- Jak chcesz...ale dziś już byłaś w bibliotece!
- Ee...zapomniałam o czymś. To na razie!
I zniknęła za rogiem.
Harry i Ron stali jeszcze przez chwilę patrząc za nią a potem poszli na lekcję do profesor McGonagall.
Hermiona stanęła przed drzwiami biblioteki rozglądając się. Po chwili nadeszła osoba, na którą czekała. Postać rozejrzała się, i zaciągnęła Hermionę do pustej klasy. Zamknęła drzwi od środka na kłódkę.
- No i co, skarbie, masz dla mnie jakieś cenne informacje?
- Nic specjalnego. Ale Harry'emu wypadło to z kieszeni, gdy się gdzieś bardzo spieszył.- to mówiąc podała towarzyszowi pognieciony kawałek pergaminu.
- Hmm...interesujące. To list do tego śmiecia, Wesleya, tak?
- Tak.
- No, złotko, świetnie się spisałaś.- pogłaskal dziewczynę po włosach- chyba należy ci się nagroda, co?
Hermiona zachichotała i skinęła głową.
- No dobrze- wyją z kieszeni złoty zegarek- do końca przerwy jeszcze pięć minut...
Pchną dziewczynę na ławkę i zaczą ją całować.
Minęło pięć minut i zadzwonił dzwonek.
Wyszli z klasy, Hermiona pobiegła na transmutację, a Draco Malfoy na eliksiry.
- Co tak długo?- powitał ją Ron
- Była kolejka, a bo co?
W tej chwili weszła McGonagall.
- Moi drodzy, mam złe wieści. Kilka osób z Gryffindoru poskarżyło mi się, że kiedy wrócili do swoich sypialni, czegoś im brakowało. Jeśli ktoś ma informacje, kto mógł to zrobić, lub znalazł zaginione przedmioty, proszę mnie powiadomić.
Hermiona zaczęła bawić się rózką. Wiedziała, że prędzej czy później ktoś to odkryje.
Po obiedzie znów gdzieś zniknęła, Ron zaczął się już martwić
- Wiesz, gdzie poszła Hermiona? Miała mi pomóc w wypracowaniu dla Snape'a.
- Nie nie wiem. O, cześć Ginny!- nadeszła rudowłosa siostra Rona.
- Cześć. Czy wam też coś zaginęło? Bo ja zgubiłam notes, a Parvati Patil-pamiętnik.
- Nie, nic.
- To na razie!
W tej chwili nadbiegła Hermiona.
- Wszędzie was szukałam!- wysapała.
- A my ciebie! Gdzie byłaś?
- W dormitorium. I wszystkim dziewczynom coś się pogubiło...
- A tobie coś zginęło?
- Ee... nie sprawdzałam...być może.
- Czy to nie dziwne?
Rozległ się głos profesor McGonagall:
- WSZYSCY UCZNIWIE MAJĄ NATYCHMIAST WRÓCIĆ DO SWOICH DORMITORIÓW. OPIEKUNOWIE POWIEDZĄ CO DALEJ MACIE ROBIĆ.
Kiedy byli już w salonie Gryfonów weszła ich opiekunka.
- Doszło do dziwnej napaści. W okolicach łazienki Jęczącej Marty znaleziono wszystkie zagubione przedmioty. Ale obok leżało ciało dziewczynki. Spetryfikowana. Taka sama napasć jak pięć lat temu.
Zaatakowano Ślizgonkę. Czyli nie zrobił tego dziedzic Slytcherina.

C.D.N.

To jeszcze nie koniec!

Autor: motterpoter

Temat: Śmierć Czarnego Pana

Fragment: Kolejny FF o ostatnim pojedynku. Jest to mój pierwszy artykuł i chciałbym żebyście go przeczytali .Prosze nie oceniajcie zbyt surowo

Treść: Harry poszedł na cmentarz wraz z całym Zakonem Feniksa i przyjaciółmi .Wiedział co go czeka .-Profesorze Moddy ,Tonks ,profesorze Lupin ,zajmijcie się Bellatrix i innymi .Ginny ,Hermiona ,Ron ,Luna , Neville ,zabezpieczajcie mnie od tyłu .Ja zajmę się Voldemortem -powiedział chłopiec .I nagle pojawili sie śmierciożercy .Członkowie Zakonu !-Krzyknął Harry -Atakujcie!-Ponownie krzyknął .Pojawił się Voldemort .
-Ginny wy zostajecie -powiedział .-Nie możemy cię zostawić !-krzyknęła z rozpaczą -przecież musimy ci pomóc -i wybuchnęła płaczem -a jeśli ty zginiesz to co będzie? -mówiła zapłakana -puść...-Dobrze puszcze was
-przerwał jej Harry .Kroczył ku nie mu Lord Voldemort.
-Witaj Potter na moim cmentarzu -wycedził przez zęby Voldemort -jeśli chcesz sie ze mną zmierzyć to na osobności -i uśmiechnął się .-Proszę bardzo -powiedział wrednie Harry -Wszyscy musicie iść -zakończył .
-Powodzenia Harry -powiedziała Ginny która nagle się rozpłakała .-A jeśli on z-zginie ?wyjąkała. -Nie myśl tak Ginny - pocieszała ją Luna -Harry wygra z Voldemortem
-i uśmiechnęła się .
-Tak Harry z nim wygra ,bo jest lepszy -powiedział z podnieceniem Neville .-Neville przestań -powiedział Ron -On ma po prostu coś czego Voldemort nie ma.
-zakończył.
-Dobra skończmy te pogawędki i lepiej sprawdżmy gdzie poszedł Harry z Voldemortem -powiedziała szybko Hermiona.
Potter ty natrętny dzieciaku !-wrzasnął Voldemort-
-Crucio!-krzyknął .Harry zaczął wić się po ziemi. -Za chwilę opanuje twój umysł hahaha! -zaśmiał się Voldemort .
Hermiona musimy coś zrobić ,bo on go opęta !
-krzyknęła Luna. -Przecież Harry powiedział ,że nie możemy z mu pomagać -powiedziała Hermiona -to jego przeznaczenie -dodała .
-Aaaaaa! -Krzyknął Harry -Wygrałem -powiedział Voldemort ,który był w umyśle Harry'ego .-Puść mnie,wyjdź ze mnie -jęczał Harry .-Nie poczekamy aż będziesz błagał o śmierć -powiedział złowieszczym głosem Voldemort .-Pamiętasz gdy byłem w piątej klasie i ty mnie opętałeś ?-zapytał się Harry -Nie pamiętam -powiedział z lekkim przerażeniem . -Mówiłem wtedy ,że jesteś słaby ,że nigdy nie poznasz co to miłość ,co to przyjaźń !-krzyknął. Voldemort zaczął wychodzić z umysłu Harry'ego i ze strachem się wycofał .-Mam takie fajne nowe
zaklęcie ,które sam wymyśliłem -powiedział spokojnie Harry -Astronomus Horse !-Krzyknął .Voldemort zaczął zmieniać się w konia .Ale za chwilę znów był sobą .-Jakoś nie dopracowałeś tego zaklęcia Potter -powiedział ze wściekłością.
-Crucio! -Krzyknął Harry .Voldemort odbił z dziecinną łatwością to zaklęcie .-Chcesz zobaczyć zaklęcie Potter? -zapytał się Voldemort -Torturio !-krzyknął.
Harry odbił to zaklęcie -Avada Kedavra ! -Krzyknął Harry .Zaklęcie nie trafiło Voldemorta.
-Nie umiesz nawet mnie trafić -powiedział Voldemort-
-a co dopiero zabić hahahahaha!-zaśmiał się .-Avada Kedavra! -powiedział Harry .Tym razem zaklęcie ugodziło w brzuch Voldemorta.Do Harry'ego podleciała Ginny i pocałowała go .-Świetnie poradziłeś sobie z Voldemortem powiedział Ginny .
W sobotę pani Wesleay urządziła przyjęcie na cześć Harry'ego .Teraz w całym świecie magi zapanował spokój i dobro .

Edytowane przez Limonka dnia 31.12.2007 03:29

Bubi
Heh...

Autor: wojtezz

Temat: w grze

Fragment: " harry potter i czara ognia "

Treść: w grze harry potter i czara ognia byłe teZ takie stwory jak błotoryje i salamandry one były okropne .

Heheh tak błotoryje i salamandry były okropne^^ a to opowiadanie o Malfoy'u i Granger'ce było takie kanoniczne^^

Ślizgonka

Sawyer

Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

Fanka:

~Lost (Zagubionych)
~Naruto
~Roofi'ego
~Marcina Mrozińskiego
~Kuby Werela
~Josha Holloway'a
~Justin'a Timberlake'a
~Sean'a Paul'a
~Patryka Różnieckiego
~Avril Lavigne
~Draco Malfoy'a
~Regulusa Black'a
~Syriusza Black'a
~Jacoba Black'a
~Jazz Jackrabbit'a 2
~Gothic'a

www.angieir.fbl.pl
lenne
Ale milo tak poczytac przed impreza cudze wypociny xD
A wiec :

Hermiona_111 - czekam na ciąg dalszy twojej nasączonej erotyzmem opowieści.

Motterpotter - My nigdy nie oceniamy surowo tylko obiektywnie. Mam tylko małe zastrzeżenie co do twojej twórczości - za kazdym razem jak ''przemawiać'' bedzie inny bohater to przerzucaj go enterem do nastepnego akapitu - wygodniej bedzie sie czytać. A co do samej treści to było to niezwykle .. emocjonujące, energiczne. Spowodowało we mnie niewyjaśniony, niezwykły ucisk w żołądku - jednym słowem - leć do Szwecji - należy ci sie Nobel.

A teraz jedno zdanko do wojtezza - umarłam ze strachu prawie przez twojego newsa ^^ Był on tak zwiezły treścia - nie ukrywajmy tego .. ale za to jakie głebokie przeslanie! Na to popatrzecie. W jednym zdaniu streściłes to czego niktórzy nie umieja w całej pracy magisterskiej. Jestem pod ogromnym wrażeniem i czekam na jeszcze :lol:
img23.imageshack.us/img23/7834/1dcd56cbf57ee244304927f.jpg

Nacia
To o Hermionie nie najgorsze, przynajmniej bledów nie ma xD
Life is wasted on the living

i49.tinypic.com/282m7op.jpg

Vayamess
Opowiadanie Hermiony_111 nie było takie złe mimo swej całej psychiczności xD Reszta to dno... xD Po userze Motterpotter i tak nie spodziewałam się żadnego przejawu genialności, bo spotkałam go kilka razy na SB i nie przejawił oznak jakiejś specjalnej mądrości ^^
mac gona gal

Boże, uchowaj.

Prefix użytkownikaSunshine
opowiadanie Hermiony_111 jeszcze się dało czytać przecież^^ hah.. w sumie to nawet nie takie złe xD haha.. pisz dalej xD ale rozwiń trochę ten moment w zamkniętej klasie :lol:

wojtezz, tak.. salamandry były straszne xD haha xDi tylko tyle o tej grze..? xD cóż.. za dużo to się w niej chyba nie dzieje :lol:

Thonks
Kolejny news:

Autor: chappi

Tytuł: Film książe Półkrwi

Treść: Jak podawano w gazetach film "Harry Potter i Książe Półkrwi" ukarze się w tym roku.Premiera tego fascynującego filu odbędzie się w listopadzie.Jak piszą w gazetac, że to będzie fascynujący film, w którym Harry zmierzy się po raz kolejny z Voldemortem.

lenne
Oh! Ah! Zaparło mi dech! :szok: :szok: :szok:
POmijając kilka błedów ortograficznych to jest ''news'' godny nagrodzenia noblem xD

Autor: animag8
Temat: czy piterowi piteriou odrośnie ręka?
Treść: pitre petigriu mały śmierdzący szczurek conie żeby mu nie odrośła hi hi

przeglądłam te stare arty i przy tym to umierałam ze śmiechu xDD i jeszcze to jest świetne xD

Do Krico <lol2>
Od Krzysiek_syriusz@
Data 04/05/2007 09:04
Temat Artykuły
Możesz mi napisać swój własny art żebym dostał punkty kiedyś ci to wynagrodze, prosze wyślij bo żadnego mi nie przyjeli [Mad] [Mad]

nie no to się tylko śmiać :D

Ślizgonka

Sawyer

Fanka:

~Lost (Zagubionych)
~Naruto
~Roofi'ego
~Marcina Mrozińskiego
~Kuby Werela
~Josha Holloway'a
~Justin'a Timberlake'a
~Sean'a Paul'a
~Patryka Różnieckiego
~Avril Lavigne
~Draco Malfoy'a
~Regulusa Black'a
~Syriusza Black'a
~Jacoba Black'a
~Jazz Jackrabbit'a 2
~Gothic'a

www.angieir.fbl.pl
lenne
Angie - rzadko sie smieje na glos z czegos z kompa. Zazwyczaj tlumie to w sobie zeby rodzice nie mysleli ze jestem chora na głowe albo poprostu smieje sie ''w duchu''
teraz wybuchnelam niepohamowanym ironicznym smiechem - dzieki za poprawienie humorq

a niech mi nie odrosnie! A co ! Bedzie nam tu smierdzial swoim szczurzym sobą xD

haha a ten drugi tez zabojczy haha napiszemy z checia ci napiszemy .. kolego a co bedziemy mieli wzamian ?

Thonks
Tym razem artykuł^^

Autor: kamilj98

Tytuł: hogwart

Treść: byl bardzo zimny i deszczowy dzien harry hermiona i ron byli na lekcjach obrony przed czarnom magiom.dzis nauczyli sie zaklecia na porost zebów i na porost wlosów i na poros kolan.krozyly pogloski ze voldemort jest w poblizu hogwartu.i to bula prawda.tak 23 maja hogwart zostal zaatrakowany przez śmierciozerców i voldemorta.prawda tylko nauczyciele walczy a hagrid byl w wielkiej sali i pilnowal dzieci nauczyciele polegli i poszli uczniowie z siudmych klas.ruwnierz polegli.puznie o czwrtej klas do szustej poszli walczyc wszyscy smierciozercy polegli ale voldemort zostal harry ron i hermiona walczyli naj dzielniej na drugim miejscu byli:neville,ginni,fred,george. udalo sie zeby czarna magia nie zawladla hogwartem lecz nie na dlugo

reszte zdarzen opowiem w jak voldemort prubuje ponownie zawladnonc hogwar. jakby co to to wymyslilkem nie ma niec z książki

Jeszcze jeden news! UWAGA! Przed przeczytaniem polecam założenie ochraniaczy lub zabezpieczenie się w inny sposób przed upadkiem z krzesła! xD

Autor: piekniutenka

Tytuł: wsuus

Treść: ~ta strona jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!

Ja po prostu kocham te perełki! xDD
Edytowane przez Thonks dnia 04.01.2008 20:10

Ania 95
Nie założyłam ochraniaczy i spadłam z krzesła. Teraz boli mnie łokieć... No ale trudno. ONA wam naprawdę przysłała takiego newsa? Przecież to jest żałosne! Szkoda mi jej... Ona jest po prostu śmieszna... Chciałabym coś jeszcze powiedzieć, ale nie mogę, bo się cała trzęse ze śmiechu i i nie trafiam w litery na klawiaturze... Hahahahaha!:D

lenne
Spadłam jak nic.
Thonks - to o ochraniaczach trzeba było walnąć wcześniej.
Wiecie co? Ja sie tu demoralizuje. Jeszcze troche i bede pisala ''puzniej''
To jest starszne. Naprawde straszne
Ta piekniutenka ma teraz, wedlug mnie wiecej iq .. napisala ze strona jest super - oto caly artkul - i dobra .. zgadzam sie .. to co ze mało ^^
w sumie to jej art jest idiotyczny, że sie tak wyraze. Ale przy kamilu to ona jest Atenaa - bogini mądrości - ja w życiu nie czytałam czegos równie tragicznego.
Uwierzcie na słowo - będąc w pierwszych klasach podstawówki umiałam wykrzesić z siebie o wiele więcej.
Edytowane przez lenne dnia 05.01.2008 11:27

Isabelle
Kolejne dzieło (artykuł), które wyszło spod klawiatury niejakiego
kamilj98

Temat: postacie

Fragment: ciocia marge dursley

Treść: jest to ciocia harrego.jak zapewne wiecie to harry ją nadmuchał w trzeciej częsci(harry potter i więzien azkabanu).ministerstwo ją złapało i skasowali jej pamięc.mieszka na farmie na której choduje psy. jest to ciocia dudleya i harrego siostra wuja vernona i ciotka cioci petuni.ma lat 56.ma 13 psów.

prosze zebyscie nie dawali mi szansy piszcie co chcecie chocby byly najgorsze na tej calej stronie.

Edytowane przez Isabelle dnia 05.01.2008 12:42
...Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...

img218.imageshack.us/img218/7083/scrittaslykv2.gif

Prefix użytkownikaGinny_Weasley12
piszcie co chcecie... to jest..... eee.... bez komentarza, jesli mozna xDD

Nie no, co oni pisza... aczkolwiek ten art w porownianiu do tych wyzej jest jakis normalny xDD
img329.imageshack.us/img329/619/drfyhdrhrehtrherhgdgfbmj5.png
Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz.

Być może istnieją czasy piękniejsze,
Ale te są nasze.

Ciąg dalszy w profilu.

Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D

[O]ld [G]ood [S]tyle

of

H-P.net

*Angela
*Angelina
*Mimid
*Christina
*Śmierciojadek
*Lestrange
*Essi
*Adzilla
*Wera
*Lenne
*Hemcia
*Nacia
*filis

img218.imageshack.us/img218/7083/scrittaslykv2.gif

Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

th03.deviantart.com/fs7/300W/i/2005/210/0/6/Death_Eaters_by_digijohn.png
Śmierciożerca

mitsurugi.files.wordpress.com/2007/01/las.png
Trzeba żyć, a nie tylko istnieć.

republika.pl/blog_cy_3256437/3538848/tr/kadziewicz_zdjecia_dnia512.jpg
Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie!

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: