Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Perełki wśród artykułów
|
|
Vayamess |
Dodany dnia 05.01.2008 15:25
|
![]() ![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
na poros kolan Ooo, widzę, że w tej szkole nauczyciele myślą bardzo życiowo. W końcu każdy chciałby znać naklęcie na porost kolan ![]() ![]() ciotka cioci petuni A masło jest maślane i leży w maselniczce. Co za głupoty ![]() |
|
|
Ameryka_Poludniowa |
Dodany dnia 05.01.2008 16:16
|
![]() ![]() Postów: 107 Dom: Brak przydziału Punkty: 114 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.12.07 |
udalo sie zeby czarna magia nie zawladla hogwartem lecz nie na dlugo Ożesz kurcze, cóż za zakończenie! Z niecierpliwością czekam na następną część! AAaA co za emocję! ![]() A mówiąc na poważnie, te artykuły mnie przerażają.Co za bezmózgowe osoby mogą wypisywać takie bzdury!?.Brak inteligencji czy zwykłe "robienie sobie jaj"?Na pytanie raczej nie znajdę odpowiedzi.Ech. Tragedia przez wielgachne "T".! Edytowane przez Ameryka_Poludniowa dnia 05.01.2008 16:17 'Odczekać 6 godzin, albo kilka dni, pare miesięcy, rok. Potem znów zaświeci słońce.'
Nicole Muller |
|
|
Thonks |
Dodany dnia 05.01.2008 16:51
|
![]() ![]() Postów: 669 Dom: Brak przydziału Punkty: 1252 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 14.06.07 |
Następny artykuł... Autor: Patronus Smok Tytuł: Hogwartr Treść: Hogwart:zamek położony na wzgórzu.dla Mugoli(niemagicznych ludzi)Hogwart jest jakąś ruiną,a to dzięki rzuceniu pewnych specjalnych czarów ochronnych. po Hogwarcie włóczą się całe hordy duchów.bliżej znane to:sir Nicolas(znany jako prawie bezgłowy Nick),Krwawy Baron,Szara Dama,Gruby Mnich,Jęcząca Marta i poltergeist Irytek. Hogwart składa się z czterech Domów.oto i one: Griffindor:założyciel:Godryk Griffindor.kolor:czerwony i złoty.duch ![]() Slytherin:założyciel:Saltazar Slytherin.kolor:zielony i srebrny.duch:Krwawy Baron.zwierzę:wąż Huffelpuff:założycielka:Helga Huffelpuff.kolor:żółty.duch:Gruby Mnich.zwierzę:borsuk. Ravenclaw:założycielka:Rowena Ravenclaw.kolor:niebieski.duch:Szara Dama.zwierzę:orzeł. a więc piszcie komentarze!!! EDIT: Kolejny news: Autor: Beluss Tytuł: Snape dobry czy zły? Treść: 'Dumbledore odniósł bardzo poważne obrażenia podczas niszczenia pierścienia Gauntów. Pod koniec rKsięcia Półkrwi" był już umierający. Wiedział o tym, więc kazał Severusowi popełnić morderstwo, aby uwiarygodnić Snape'a w oczach Voldemorta.' http://www.e-lama...hp?id=3632 przeczytałam to na jednej ze stron. Może naprawdę Snape nie był zły? ale jak to w całej serii jest to kwestia domysłów i przypuszczeń. Edytowane przez Thonks dnia 06.01.2008 10:30 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.01.2008 16:55
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 2350 Dom: ![]() Punkty: 3033 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 11.03.07 |
No przyznam, że ten artykuł jest po prostu świetny. Wszystko napisane zwięźle i na temat. I gratuluję genialnego pomysłu! żal pl ![]() ![]() |
|
|
lenne |
Dodany dnia 06.01.2008 16:05
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 945 Dom: Brak przydziału Punkty: 1184 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 13.07.07 |
Żadna sensjacja ale poziomem przewyższa wszystkie pozostałe. Jeden z niewielu artykułów tutaj na który nie patrze pogardliwie :lol: albo z nieukrywana litościa ![]() |
|
|
Luna12 |
Dodany dnia 06.01.2008 16:15
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 238 Dom: Brak przydziału Punkty: 1636 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.04.07 |
Przeczytałam wszystkie perełki i głowa mnie rozbolała.. |
|
|
JuLLLieTTa |
Dodany dnia 06.01.2008 20:17
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 149 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.07.07 |
Autor: kamilj98 Tytuł: hogwart Treść: byl bardzo zimny i deszczowy dzien harry hermiona i ron byli na lekcjach obrony przed czarnom magiom.dzis nauczyli sie zaklecia na porost zebów i na porost wlosów i na poros kolan.krozyly pogloski ze voldemort jest w poblizu hogwartu.i to bula prawda.tak 23 maja hogwart zostal zaatrakowany przez śmierciozerców i voldemorta.prawda tylko nauczyciele walczy a hagrid byl w wielkiej sali i pilnowal dzieci nauczyciele polegli i poszli uczniowie z siudmych klas.ruwnierz polegli.puznie o czwrtej klas do szustej poszli walczyc wszyscy smierciozercy polegli ale voldemort zostal harry ron i hermiona walczyli naj dzielniej na drugim miejscu byli:neville,ginni,fred,george. udalo sie zeby czarna magia nie zawladla hogwartem lecz nie na dlugo reszte zdarzen opowiem w jak voldemort prubuje ponownie zawladnonc hogwar. jakby co to to wymyslilkem nie ma niec z książki ile tu błędów? nawet nie mogę zliczyć ![]() Zaprzyjaźnieni:
Smierciojadek RazorBMW sTWorEk93-93 Ron96 Mimbulus_Mimbletonia madzia_zaspa LunaLovegooood hemcia Hermionka_HP Jeśli ktoś chce zgłaszac sie na PW ![]() Posiadam: syrene imieniem Helena ![]() ![]() Kluby do których należe : W.E.S.Z Witch Sc czyli Stowarzyszenie czarodziejów-Katie Bell GD BG-skrytka nr 11 C.Z.W Klub zmarłych-James Potter Zakon Feniksa |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.01.2008 10:43
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: ![]() Punkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Ten news o Eliksirze Uśmiechu mnie powalił ![]() |
|
|
Royal |
Dodany dnia 09.01.2008 15:23
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 7 Postów: 34 Dom: Brak przydziału Punkty: -842 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 05.01.08 |
![]() Albus Dumbledore <3
|
|
|
Im_Ginny |
Dodany dnia 10.01.2008 18:45
|
![]() ![]() Postów: 737 Dom: Brak przydziału Punkty: 896 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.08.07 |
Lol nie moge hii ![]() I'm... Im
We don't need no education. We don't need no thought control. No dark sarcasm in the classroom. Teacher, leave those kids alone. Hey, Teacher, leave those kids alone! All in all it's just another brick in the wall. All in all you're just another brick in the wall. [ Pink Floyd - Another brick in the wall (part II)] ![]() *Angel Witch *Saxon *Megadeth *Alice In Chains * Iron Maiden *Radiohead *Dżem *Metallica *Led Zeppelin *Queen *Pink Floyd *Van Halen *W.A.S.P *Mercyful Fate ![]() Alternatywno-rockowa trójca na tej stronie: *mimid *Im *Claire |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.01.2008 19:02
|
![]() ![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: ![]() Punkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Oy tak eliksir jest bosssski i do tego taki Potterowski ![]() *spada z krzesła ze śmiechu z tych cudownych arcików* ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
JuLLLieTTa |
Dodany dnia 10.01.2008 19:28
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 149 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.07.07 |
Autor: chappi Tytuł: Film książe Półkrwi Treść: Jak podawano w gazetach film "Harry Potter i Książe Półkrwi" ukarze się w tym roku.Premiera tego fascynującego filu odbędzie się w listopadzie.Jak piszą w gazetac, że to będzie fascynujący film, w którym Harry zmierzy się po raz kolejny z Voldemortem. Tak... hmmm... może raczej to sie nie nadaje na artykuł, bardziej na newsa... ale cóż niektórzy nie myślą ![]() Zaprzyjaźnieni:
Smierciojadek RazorBMW sTWorEk93-93 Ron96 Mimbulus_Mimbletonia madzia_zaspa LunaLovegooood hemcia Hermionka_HP Jeśli ktoś chce zgłaszac sie na PW ![]() Posiadam: syrene imieniem Helena ![]() ![]() Kluby do których należe : W.E.S.Z Witch Sc czyli Stowarzyszenie czarodziejów-Katie Bell GD BG-skrytka nr 11 C.Z.W Klub zmarłych-James Potter Zakon Feniksa |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.01.2008 15:47
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 363 Dom: ![]() Punkty: 470 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 16.09.07 |
hahaha ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Thonks |
Dodany dnia 12.01.2008 11:21
|
![]() ![]() Postów: 669 Dom: Brak przydziału Punkty: 1252 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 14.06.07 |
Kolejny artykuł: Autor: ginny wesley potter Tytuł: Alan Rickman na polsacie Treść: W środę tego tygodnia , na polsacie wystąpił Alan w filmie , pt.: "Dwa w jednym". Podobała mi się tam gra Alana w roli fryzjera , mam nadzieję , że w innych filmach też będzie grał tak dobrze ( mam na myśli Harrego Pottera) EDIT: Jeszcze jeden jakże wiele wnoszący artykuł, który mnie powalił na kolana! ![]() Autor: piotrek12367 Tytuł: HP-MD Treść: Lubie Harrego Draca nie EDIT 2: I jeszcze jedno "dzieło". Autor: zuzanka Tytuł: Kamień filozoficzny (Philosophers Stone) Treść: W pierwszej części jak ,wszyscy wiemy głównym przedmiotem był kamień filozoficzny.Quirrell w zwierciadle Ain eingarp zobaczył kamień,widział też że przekazuje go swojemu panu i mistrzowi.Kamień filozoficzny to kamień dzięki któremu Nicholas Flamel i jego żona mogli żyć wiecznie.Dzięki rozmowie z Dumbledorem zgodzili się zniszczyć kamień(a tym czasem umarli).Dzięki temu szkoła nie miała już na ten temat żadnych zmartwień. Edytowane przez Thonks dnia 12.01.2008 14:44 |
|
|
Ania 95 |
Dodany dnia 12.01.2008 11:38
|
![]() ![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydziału Punkty: 1635 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
Ekhm... To fajnie, że jej się podobała "gra Alana w roli fryzjera". A w filmach o HP gra bardzo dobrze. Jest jednym z najlepszych! Edytowane przez Ania 95 dnia 12.01.2008 11:39 |
|
|
lenne |
Dodany dnia 13.01.2008 13:05
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 945 Dom: Brak przydziału Punkty: 1184 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 13.07.07 |
Piotrus, no co ty - draco taki sexi sexi, musisz go lubic ![]() haha ten ostatni jest czadowy ''Dzięki rozmowie z Dumbledorem zgodzili się zniszczyć kamień(a tym czasem umarli)'' haha a tym czasem umarli ![]() ''Dzięki temu szkoła nie miała już na ten temat żadnych zmartwień.'' - nie miala na ten temat zmartwien ^^ haha dobre |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 16.01.2008 14:36
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Lubie Harrego Draca nie Och, to jest boskie. Draca. Dobre ^^ Life is wasted on the living ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 16.01.2008 18:56
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: ![]() Punkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Autor: grangerka Temat:sen Treść:Harry znów jest na cmentarzu, znów Voldemort zabija Cedrika. już jest po wszystkim, jeszcze tylko pojedynek z Voldemortem go czeka i się obudzi. nim spostrzegł walczył z Voldemortem. -nie zabijesz mnie głupcze.-krzyczał Voldemort -Harry wszystkie horkrusy już są zniszczone, już go możesz zabić.-krzyknął dziwnie znajomy mu głos Harry miał dość: Voldemort miał nad ni, przewagę- mógł używać zaklęć zakazanych. -Avada Kavedra-rynął Harry. Ku swemu żdziwieniu promień dosięgnął Voldemorta, zabił go. Więc wszystkie horkrusy zostały zniszczone. Nagle coś trzasnęło znikliśmierciożercy a pojawiły się osoby które zostały zamordowane pojawiły się przed nim. -Ale jak??? -Śmiercożercy są uzależnieni od Voldemorta a my jesteśmy niewinnymi osobami które zginęły z jego rąk.- powiedziała jego matka. A osoba która go uprzedziła o horkrusach to Hermiona. Nagle obudził się z tego snu. choć to była jego najszczęśliwsza chwila tak, tak przeżył najlepszą swoją chwilę w łóżku. Byłam umarłam, nie ożywiać, bo ryknie takim śmiechem, że pobudzi zmarłych z Cmentarza Bródnowskiego. Harry przeżył najlepszą swoją chwilę w łóżku. Wolę nie wiedzieć jak wyglądał baldachim ![]() A tak poza tym podłamał mnie ten art, wykopałam psychiczny dołek i wpadłam do niego ![]() Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.01.2008 12:33
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: ![]() Punkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Haha! ![]() ![]() Dzięki rozmowie z Dumbledorem zgodzili się zniszczyć kamień(a tym czasem umarli). To mnie powaliło ![]() |
|
|
asia15963 |
Dodany dnia 18.01.2008 13:44
|
![]() ![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydziału Punkty: 2682 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
lol... Lubię Harrego Draca nie noooo ! to się rozpisał ![]() dłuższego w życiu nie widziałam ;PP Uehehe uehehe Przeżył najlepszą swoją chwilę w łóżku uehehehe no i pogratulować twórczości... grangerka wymyśliła nową formułkę zaklęcia uśmiercającego ![]() Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |