Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Co byście teraz robili, gdyby J.K. Rowling nie napisała Harry'ego Pottera?
|
|
| Nimfadora777 |
Dodany dnia 18.02.2008 17:14
|
![]() Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 610 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.02.08 |
Gdyby Rowling nie napisała by harrego (dobrze ze jednak go napisała) to pewnie nic szczególnego by się nie stało, oprócz harrego jest jeszcze wiele interesujących książek, jednak ja wolę czytać o przygodach młodego czarodzieja.
|
|
|
|
gne |
Dodany dnia 01.03.2008 12:30
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Pewnie nie czytałabym książek gdybym nie musiała. HP po części sprawił, że zaczęłam się ksiażkami interesować. Nie byłoby wielu cudownych wieczorów spędzonych nad ksiażką... Nie byłoby tej wspaniałej ucieczki od rzeczywistości... gdzies do Hogwartu... Poza tym chyba nic strasznego by się nie stało... "Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal" No i nie znałabym takiego wspaniałego aktora jak Alan Rickman. Nie wiedziałabym kim jest Rupert Grint i wielu wielu innych (chociaż pewnie bym nad tym nie ubolewała) Siedziałabym teraz odrabiając matme a nie siedzac na tej stronie ![]() |
|
|
|
| Karolcia_potteromaniaczka |
Dodany dnia 01.03.2008 13:01
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 114 Dom: Brak przydziału Punkty: 205 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.02.08 |
Ten temat jest bezsensu// W tym momencie mogłabym jeść obiad, czytać inną książkę, mogłabym w tym momencie robić wszystko "Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal" - a to jest prawda
|
|
|
|
| karolakhp |
Dodany dnia 27.03.2008 17:09
|
![]() Postów: 110 Dom: Brak przydziału Punkty: 529 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Hmmm... co ja bym zrobiła ?? Pewnie siedziała na fotka.pl i oglądała ludzi zdjęcia albo gadała bym przez komentarze i wydawała miesięcznie 10 zł na gwiazdę :|,albo siedziała bym na gg tak jak to robię teraz ewentualnie oglądała bym 100 razy te same filmy. Chciałam jeszcze powiedzieć że HP jest chyba pierwsza książką jaką w życiu przeczytałam :smilewinkgrin: i to jeszcze po parę razy :smilewinkgrin: dlatego nie wyobrażam sobie życia bez HP i bardzo się ciesze że taka książka powstała ;] Dzięki temu mam zajęcie i stałam się potteromaniaczka jednym słowem uzależniła bym się od tego ;DD. To jest jak komórka mam prawie zawsze coś ze sobą co przypomina mi o HP,w dodatku gdzie nie jadę na wakacje,na ferie itp za wsze mam ze sobą którąś część HP . I podoba mi się to że mogę powiedzieć że jestem Potteromaniaczką . Edytowane przez karolakhp dnia 04.05.2008 12:41 "-... A teraz zwracam się do ciebie, Harry Potterze. Pozwoliłeś by twoi przyjaciele zginęli za ciebie,zamiast
otwarcie stawiać mi czoło. Będę na ciebie czekał w Zakazanym Lesie. Przez godzinę.Jeśli się tam pojawisz,jeśli się nie poddasz, bitwa znowu rozgorzeje,ale tym razem ja sam ruszę do boju, Harry Potterze odnajdę cię i ukarzę każdego mężczyznę,kobietę i dziecko, którzy będą próbowali ukryć cię przede mną.Masz godzinę" ^^^^ "-Byłeś taki dzielny. Nie mógł mówić. Pochłaniał ją wzrokiem,myśląc,że mógłby tak stać i patrzeć na nią wiecznie. Tylko patrzeć,nic więcej. -Jesteś już blisko-powiedział James.-Bardzo blisko.Jesteśmy ciebie tacy dumni. -Czy to boli ? To dziecinne pytanie wymknęło mu się z ust, za nim zdołał je powstrzymać. -Umieranie?Nie,w ogóle nie boli- odrzekł Syriusz-To takie coś jak zaśnięcie, tylko jest szybsze i łatwiejsze. -A on będzie chciał zrobić to szybko. Żeby już było po wszystkim-odezwał się Lupin. -Nie chciałem,żebyście umarli- powiedział Harry,a te słowa też wyrwały mu się bez udziału woli.-Żadne z was. Przepraszam..." ^^^^ "-Zostaniecie ze mną? -Do samego końca-odrzekł James. -Nie zobaczą was ? -Jesteśmy częścią ciebie- powiedział Syriusz.-Nikt inny nie może nas zobaczyć. Harry spojrzał na swoją matkę. -Bądź blisko mnie-szepnął. I wszedł w mroczny las." ^^^^ |
|
|
|
| tina ledung |
Dodany dnia 25.07.2008 19:45
|
![]() Postów: 184 Dom: Brak przydziału Punkty: 375 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.03.07 |
Prawdopodobnie bym nic nie robiła. Chodziłabym bezmyślnie po domu nudząc się. Albo ewentualnie włóczyłabym się ze znajomymi. Poza tym ciężko byłoby mi przetrwać pewien okres w moim życiu. Nie czytałabym książek. Nie miałabym żadnych zainteresowań. Byłabym pozbawianą fantazji głupią nastolatką. W ogóle przypuszczam, że moje życie wyglądałoby kompletnie inaczej... a-tinka.blog.onet.pl
biblioteka-a-tinki.blog.onet.pl |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 06.08.2008 21:07
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
oo, tina nas odwiedziła ;] Stara znajoma.. ![]() A ja bym nadal nie wiedziała, jak przydatne.. jak ciekawe są książki. W ogóle bym nie poznała was... zresztą ja się już wypowiedziałam na poprzedniej stronie. Nigdy sobie nie zadałam tego pytania, ale warto by się nad nim zastanowić. Kurcze, co ja bym zrobiła? Nie wyobrażam sobie tego. Całe szczęście, że jednak jest Harry Potter. Ten temat jest bezsensu// Dlaczego uważasz, że jest bez sensu? Wszyscy się wypowiadają na ten temat, nie ma żadnego spamu itd ;] ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| iwoneczka1992 |
Dodany dnia 08.08.2008 23:06
|
![]() Postów: 222 Dom: Brak przydziału Punkty: 335 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.08.07 |
gdyby nie było HP to być mże nie robiłabym teraz nic nadzwyczjanego... tylko codzienna rutyna byłaby przy mnie... i tak po kolei siedziałabym godzinami na necie poszukując zaintersowania lub spotykałabym się codziennie z przyjaciółmi... a potem sprzątanie pokoju, ulubiony serial w tv... You are exactly my brand of heroine <3 |
|
|
|
| Santino |
Dodany dnia 12.08.2008 17:22
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 889 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Zupełnie nie zastanawiałem się nad tą kwestią. Hmm co bym teraz robił?? Siedział bym na gygy, przeglądał YouTube , spotykał się ze znajomymi, ale życie nie byłoby takie ,,magiczne" jak jest teraz. |
|
|
|
| emigratka |
Dodany dnia 14.08.2008 23:21
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 321 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.04.08 |
Gdyby nie było HP to pewnie siedziałbym teraz zatopiona w jakiejś innej lekturze. Wiem na pewno, że nie spędzałabym tyle czasu w necie, bo to jest strona, na którą wchodzę najczęściej i na której siedzę najdłużej . I nie myślcie, że o Was zapomniałam. Duszą jestem z wami i co z tego, że ciałem gdzie indziej^^. Jak chcecie to postaram się Wam telepatycznie przekazać moją tygodniową wenę xP A tymczasem Wy podkręcajcie nasz nowy związek tym razem troszkę bardziej realny Kocham Was :*:*:*:*:* (dla każdego po jednym) "Mieli swoją wyidealizowaną miłość, bolesna i rozdzierająco piękną." ![]() *** Everything you want Somewhere there's speaking It's already coming in Oh and it's rising at the back of your mind You never could get it Unless you were fed it Now you're here and you don't know why But under skinned knees and the skid marks Past the places where you used to learn You howl and listen Listen and wait for the Echoes of angels who won't return He's everything you want He's everything you need He's everything inside of you That you wish you could be He says all the right things At exactly the right time But he means nothing to you And you don't know why You're waiting for someone To put you together You're waiting for someone to push you away There's always another wound to discover There's always something more you wish he'd say He's everything you want He's everything you need He's everything inside of you That you wish you could be He says all the right things At exactly the right time But he means nothing to you And you don't know why But you'll just tight And watch it unwind It's only what you're asking for And you'll be just fine With all of your time It's only what you're waiting for Out of the island Into the highway Past the places where you might have turned You never did notice But you still hide away The anger of angels who won't return He's everything you want He's everything you need He's everything inside of you That you wish you could be He says all the right things At exactly the right time But he means nothing to you And you don't know why I am everything you want I am everything you need I am everything inside of you That you wish you could be I say all the right things At exactly the right time But I mean nothing to you and I don't know why And I don't know why Why I don't know [center] |
|
|
|
| ginny611 |
Dodany dnia 15.08.2008 23:17
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 299 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
Bardzo mądre pytanie. Możę siedziałabym teraz nad Agatą Christti. Ale wiem że napewno nie zaprzyjaźniłambym sie tak mocno z moja przyjaciółką , ale z drugiej strony nie kłóciłabym się z moją nauczycielką od polskiego. Ale ogólny wniosek to raczej że moje życie by było jakieś szare i puste ![]() Jeżeli wierzysz, że uśmiech silniejszy jest niż broń, Jeżeli wierzysz w moc otwartej dłoni, Jeżeli wierzysz, że to, co ludzi jednoczy ważniejsze jest od tego, co ich dzieli, Jeżeli wierzysz, że odmienność jest bogactwem, a nie zagrożeniem, Jeżeli umiesz patrzyć na drugiego z odrobiną miłości, Jeżeli przedkładasz nadzieję nad podejrzliwość... Jeżeli sądzisz, że to raczej do ciebie należy pierwszy krok, Jeżeli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroić twoje serce, Jeżeli umiesz cieszyć się radością twego sąsiada, Jeżeli niesprawiedliwość godząca w innych budzi twój sprzeciw, Jeżeli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Jeżeli z miłości umiesz poświęcić innym trochę czasu, Jeżeli umiesz przyjąć czyjąś przysługę, Jeżeli dzielisz się chlebem i potrafisz dodać doń okruchu twego serca, Jeżeli wierzysz, że przebaczenie ma większą moc aniżeli zemsta. Jeżeli umiesz cieszyć się radością i szczęściem innych, Jeżeli możesz wysłuchać nieszczęśnika, który zabiera ci czas i obdarzyć go uśmiechem, Jeżeli potrafisz przyjąć krytykę, wykorzystać ją, a nie szukać obrony siebie, Jeżeli szanujesz poglądy innych... Jeżeli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Jeżeli gniew jest dla ciebie słabością, a nie oznaką siły, Jeżeli wolisz ponieść szkodę, aniżeli kogoś skrzywdzić, Jeżeli nie zgadzasz się, by po tobie był potop, Jeżeli stajesz po stronie biednych i uciśnionych, nie uważając się za bohatera, Jeżeli wierzysz, że w dyskusji jedynie miłość ma głos. Jeżeli wierzysz, że pokój jest możliwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi się Harry bo robi różne czary Ponure i pogodne zaklęcia różnorodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskończona Zazdrość mnie zżera gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Dużo jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
|
Kyinra |
Dodany dnia 16.08.2008 23:06
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Pochwały: 3 Postów: 86 Dom: SlytherinPunkty: 1135 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.03.08 |
Wiecie co? Ja przepraszam, za rozbudowanie mego posta, no ale mam jedna odpowiedź... Nic =D No serio, nic związanego z HP... Ahh, jak to błogo brzmi - nic nie robić! Nic bym nie robiła! Nic! Nieee no, czytałabym inne ksiązki, wchodziłabym na inne strony i nie miałabym męża Ahhahah, dobrze, że jest Harry Potter (w sensie książek) i ta strona, bo najbardzij brakowałoby mi... haha Naci! ![]() Es 22:30:53 ale masz ladne oczy Es 22:30:57 przypominaja mi konia Lastfm! Ja 17:19:53 luna z filmu? ; o Mateusz 17:19:57 z filmu 17:20:05 dobra gerl Ja 17:20:10 przeciez nie jest ladna Mateusz 17:20:17 : D 17:20:17 ale mowie fajnie zagrala 17:20:17 =o 17:20:20 ladna nie ladna 17:20:24 dla mnei by mogla byc 17:20:34 taka piekna nie jest 17:20:34 ale z takim charakterem 17:20:40 'ide puknac twoja kolezanke' 17:20:45 'ok, zjem budyn w tym czasie' 17:20:47 ![]() |
|
|
|
OLCIA |
Dodany dnia 28.08.2008 14:23
|
![]() Postów: 41 Dom: HufflepuffPunkty: 1369 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 16.05.07 |
Zapewne zadna ksiązka nie zajmowałaby miejsca na gornej pólce, nudziłabym się wieczorami i nadal uwazałabym ze zadna ksiązka nie jest moja ulubioną. A i na 100% moje życie byloby nudne. Niby harry nie jest ze mna na co dzien ale codzien rano wstaje patrze na pólke i czuje dumę ze wlaśnie te ksiązki tam leżą takie ładne kolorowe i zadbane i kiedy mam ochote siegne po ktorąś część. Szczęśliwy człowiek jest wtedy, kiedy przestaje narzekać na problemy które ma, a zaczyna doceniać jak wiele ma ich za sobą
|
|
|
|
Kerle |
Dodany dnia 29.08.2008 10:14
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 37 Dom: RavenclawPunkty: 2002 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 12.06.08 |
Dosyć trudne pytanie. Harry Potter zmienił dosyć znacząco moje życie. Np. kiedy komuś dokuczam myślę sobie "przecież zachowuje się zupełnie jak Dudley". Ta saga była, jest wspaniałą nauką na życie. Gdyby nie powstało coś tak pięknego jak HP to moje życie byłoby bardzo monotonne. Zgadzam się z paroma osobami^^^. Też jestem dumna z tego, że Saga HP stoi na mojej najwyższej półce i zawsze mogę po nią sięgnąć. Pamiątka ze strony:
Zarejestrowanych: 14,781 Najnowszy Użytkownik: Kerle ![]() I love her... ![]() ... and her... ![]() ...and him! ![]() SO MUCH <3 *** "W wieku sześciu lat chciałem zostać kucharką. Gdy miałem siedem - Napoleonem. Odtąd moja ambicja nie przestawała rosnąć, podobnie jak moja mania wielkości." - Salvador Dali "Magia nie zmienia zbytnio świata. Właściwie jeszcze bardziej go komplikuje. " - Joanne Kathleen Rowling "Życie jest niewiele warte, ale nic nie jest warte życia." - Andre Malraux "Pamiętasz ten moment, kiedy jako dziecko, w wieku koło siedmiu lat, malujesz obrazek i niebo to niebieski pasek u góry kartki? I wtedy przychodzi ten moment rozczarowania, kiedy nauczyciel mówi ci, że tak naprawdę niebo zajmuje cała wolną przestrzeń na rysunku. I to jest ta chwila, kiedy życie zaczyna być coraz bardziej skomplikowane i nieco nudniejsze, ponieważ zamalowywanie kartki na niebiesko jest raczej nużącym zajęciem." - Alan Rickman "Zawsze udawaj głupiego."- Terry Pratchett "Mówienie jest rzeczą głupców, milczenie - tchórzy, a słuchanie rzeczą mędrców." - Carlos Ruíz Zafón "Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy." - Éric-Emmanuel Schmitt "Jeżeli moja teoria względności okaże się słuszna, Niemcy powiedzą, że jestem Niemcem, a Francuzi, że obywatelem świata. Jeśliby miała się okazać błędna, Francja oświadczyłaby, że jestem Niemcem, a Niemcy, że jestem Żydem. "- Albert Einstein "Nie pragnij być lepszym od innych, najpierw bądź samym sobą." - Fiodor Dostojewski "To co oczywiste, przeczytaj jeszcze raz." - Piotr Szreniawski "Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie." - Terry Pratchett "Nie ma pokoju bez sprawiedliwości, nie ma sprawiedliwości bez przebaczenia." - Jan Paweł II (Karol Wojtyła) "Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej." - Joanne Kathleen Rowling |
|
|
|
Nibilus |
Dodany dnia 19.04.2013 15:21
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 11 Dom: RavenclawPunkty: 48 Ranga: Charłak Data rejestracji: 25.04.08 |
Hm... dosyć trudne pytanie jakby J.K Rowling nie na pisala książki o Harrym potterze pewnie bym dalej grał w Gothica Tibie i inne (no sens gry) ale dobrze że tak się nie stało. Z charakteru jestem bardziej Gryffindor niż Ravenclaw.
|
|
|
|
Rictumsempra91 |
Dodany dnia 20.04.2013 18:26
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 8 Dom: SlytherinPunkty: 26 Ranga: Charłak Data rejestracji: 05.04.13 |
Co bym zobiła? zapewne dalej bym zyla swoim zyciem nie majac pojecie, ze tam gdzies pewna kobieta miala swietny pomysl na ksiazke ale go nie zrealizowala. Zyla bym nie majac pojecia, ze minelo mnie cos fantastycznego, cos magicznego. Chodzila bym ulicami mojego osiedla nie mysląc "o boze dumbledore" czy " jestem czarodziejem" za kazdym razem kiedy wieczorem gasly by latarnie. Nie smiala bym sie ze znajomymi z filmiku "vingardium leviosa" jest epicki nie miala bym wytatuowaanych dwoch potterowskich tatuazy, moje zycie bylo by pewnie kolorowe ale mimo to szare, a raczej byla by pustka ktorej nie umiala bym zastapic pisaniem, ulubionymi grami czy anime. Bo ta pustka zostala na szczescie wypelniona Harrym Potterem. Bez Pottera nie byla bym tym kim jestem, nie byla bym sobą moze to brzmi dla niektorych banalnie, dla innych wrecz smiesznie, no bo jak 22latke moze jarac Potter..ale dla mnie ejst to cos co towarzyszy mi zawsze i bez tego byla bym nikim.
|
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 03.05.2013 10:51
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Pewnie znalazłam bym jakieś inne książki... A może w ogóle przestałabym czytać i zajęła się czymś innym niż ciągłe wracanie do HP. Np. zajęłabym się zawodową obserwacją ptaków. Któż może wiedzieć co by było gdyby... ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
plump_ginewra_17 |
Dodany dnia 03.05.2013 11:14
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 94 Dom: GryffindorPunkty: 2067 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 27.03.13 |
Z pewnością wiele bym straciła Nie byłabym ogromną fanka Toma Feltona...nie wiem czy w ogóle wiedziała, że taki aktor istnieje Pewnie byłabym jedną z szaleńczych fanek Zmierzchu...hmm. Straszne! Zbyt ona piękna, zbyt mądra zarazem, zbyt mądrze piękna, stąd istnym jest głazem.
|
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 01.06.2013 21:56
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
Na pewno nadal fascynowałabym się innymi książkami, które podbiły moje serce przed Harry'm. Jednak Pottera napisano i on na zawsze będzie na pierwszym miejscu. "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 01.06.2013 22:11
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1380 Dom: SlytherinPunkty: 9223 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
W takim wypadku bym go nie znała i nie miała czego żałować . Jednakże tak jak Ty cieszę się, że jednak napisała. Ta książka ukształtowała w niemałym stopniu moją osobowość i sprawiła, że wierzę w przyjaźń i magię![]() I czekam na sowę z Hogwartu ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
zuzanna100 |
Dodany dnia 06.07.2013 13:04
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 26 Dom: HufflepuffPunkty: 919 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 19.01.12 |
Pewnie żylibyśmy normalnie ale gdyby nie " Harry Potter " to nie mielibyśmy takiej rozwiniętej wyobraźni. A to jest bardzo ważne. No i ten caly magiczny świat.. tego się opisać nie da.. zresztą wiecie o co mi chodzi - przecież też jesteście na tej stronie Wiele zawdzięczamy J.K.Rowlling, bo jest bardzo utalentowaną pisarką. Nie zawiodła swoich fanów, chociaż z pewnościa mieli wysokie wymagania wobec niej Prawdziwa magia ukryta jest wgłębi człowieka i potrzeba mocnego uczucia, aby ją stamtąd uwolnić.
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Ravenclaw

ewentualnie oglądała bym 100 razy te same filmy. Chciałam jeszcze powiedzieć że HP jest chyba pierwsza książką jaką w życiu przeczytałam :smilewinkgrin: i to jeszcze po parę razy :smilewinkgrin: dlatego nie wyobrażam sobie życia bez HP
Ginny_Weasley12
Slytherin

Hufflepuff

nie miala bym wytatuowaanych dwoch potterowskich tatuazy, moje zycie bylo by pewnie kolorowe ale mimo to szare, a raczej byla by pustka ktorej nie umiala bym zastapic pisaniem, ulubionymi grami czy anime. Bo ta pustka zostala na szczescie wypelniona Harrym Potterem. Bez Pottera nie byla bym tym kim jestem, nie byla bym sobą 

Gryffindor
Nie byłabym ogromną fanka Toma Feltona...nie wiem czy w ogóle wiedziała, że taki aktor istnieje