Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Teksty ; )
|
|
Hermiona1334 |
Dodany dnia 03.06.2008 19:55
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 77 Dom: Brak przydziału Punkty: 787 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.03.08 |
Do mnie przyjechał mój kuzyn.Zaczęliśmy ze sobą rozmaiać.A ja nagle -Hej Harry...Dopiero po chwili skapłam się,że zamiast powiedzieć na niego Arek nazwałam go Harry.<ogólny śmiech> ![]() "Wyglądasz bardzo zdrowo Potter,więc wybacz mi,ale nie zwolnię cię z obowiązku odrobienia pracy domowej.
Chyba żebyś umarł,wtedy możesz śmiało czuć się zwolniony" "Będziemy na tyle silni,na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi na ile będziemy podzieleni" "Co ma być to będzie a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć" |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 16.06.2008 10:36
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Siedzimy sobie u koleżanki w kuchni, przy stole z jej mamą i jemy spaghetti (czy jak to się pisze). Było nieco ciasno. A ja na to: - No to trzeba się odchudzić ;] jej mama: Tak, Natalia, ty to tylko z kości na ości. Ja: Ale ja mówię o pani;] Life is wasted on the living ![]() |
|
|
Ania 95 |
Dodany dnia 16.06.2008 16:41
|
![]() ![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydziału Punkty: 1635 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
Naciuu ![]() |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 16.06.2008 21:43
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Byłam w sklepie. Mialam zapytać sie, czy są Parówki Hot-Dogówki. Coś mi odpaliło, myślałam o cyzmś innym i wystrzeliłam "Przepraszam, czy są parogówki?" Babka w śmiech, a ja śmieję się do teraz. Mój tata powiesił sobie kartkę z tym nadrukiem na lodówce ;D Life is wasted on the living ![]() |
|
|
Hermiona12 |
Dodany dnia 17.06.2008 22:47
|
![]() ![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
Dla fanów mojej katechetki: Lekcja religii. 6 osób w klasie. W nagrodę, że nie uciekłyśmy z lekcji, katechetka pozwoliła nam "zająć się swoimi sprawami". Więc tak dwójkami rozsiadłysmy się po 3 różnych stronach sali. Pani podchodzi do mnie i do Ewki, i zagaduje Ewe: - A ty sie nazywasz... Zaraz, wiem... Hmm... Ania? - Nie, Ewa - A no właśnie Ewa, ty odchodzisz, tak? - Tak - Ach muszę zapamiętać te wasze imiona, żeby nie było, że 3 lata was uczę i nie pamietam imion. Tak własnie jest jak... /Dalej zaczęła nawijać cos przez 5 minut, ale ja juz jej nie słuchałam./ Minęło kilka minut: - Macie może dziewczynki lakier do paznokci? ![]() ~*~ Na klasyce. Nauczycielka: Ale z was czajniki. O co konkretnie jej chodziło nie wiem ;P Aczkolwiek zapewne miało to związek z tym , że nie pamiętałyśmy kombinacji en l'air. "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.07.2013 19:49
|
![]() ![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: ![]() Punkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Impreza. Moja koleżanka już nieźle wstawiona bawi się w najlepsze. Wyrywa mi szklankę z sokiem. - Marta, ta grejpfrutówka jest genialna! Smakuje jak sok. - Bo to jest sok. Na co ta spuszcza oczy, siada na fotelu i takie smutne: - Aha. ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.07.2013 20:04
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: ![]() Punkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Szłam na koncert ze znajomymi i pod klubem zaczepiło mnie dwóch podpitych facetów, na ok 30letnich. Jeden podszedł do mnie i mówi; - Eeeej.... Chylińska! Bo wyglądasz jak Chylińska... - Eee... Dzięki. To komplement? - Lubię Twoje piosenki... "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.07.2013 20:34
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 5 Dom: ![]() Punkty: 68 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.07.13 |
scena w centrum handlowym-sklep z bielizną![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.08.2015 14:45
|
![]() ![]() Pochwały: 10 Postów: 1642 Dom: ![]() Punkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Lekcja biologi o sami-wiecie-czym ![]() -Kogut wchodzi do kurnika i składa jajka. Beka na cała klasę a nauczyciel patrzy na niego z litoscia i mowi: - Miales ciekawe dziecinstwo, prawda? ![]() Discord, jeśli potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.08.2015 19:34
|
![]() ![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: ![]() Punkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Ja miałam takiego kolegę w liceum, który cały czas coś takiego mówił, mam tego cały zeszyt. Przykłady: "A jakbym kwas z akumulatora zagotował w garczku?" "- Ten pan w muzeum był strasznie chamski. - Czemu? - Bo nie chciał ze mną rozmawiać" *Trzepie probówką z całej siły na doświadczeniu na chemii* "-Co ty robisz?! - No, czekam aż się osad osadzi!" ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.09.2015 21:59
|
![]() ![]() Postów: 83 Dom: ![]() Punkty: 417 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 16.08.15 |
Lekcja polskiego. Potop Noego. Pani dyktuje notatkę: "Noe wypuścił ptaka..." Kolega: Jakiego ptaszka? Pani: Miejmy nadzieję, że nie twojego. Inna lekcja polskiego. Pani dyktuje spis lektur. Krzyżacy Henryk Sienkiewicz Kolega: Jaki Henryk? [center]Przysięgam uroczyście, że knuję coś niedobrego A może w Ravenclawie Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie. ![]() ![]() ![]() Idź tam, gdzie prowadzi cię serce, inaczej utracisz wszystko ![]() Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale la drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko. Kto czyta książki, żyje podwójnie. Koniec psot [/center] |
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.09.2015 15:04
|
![]() ![]() Postów: 52 Dom: ![]() Punkty: 159 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 21.08.15 |
*Na spacerze z psem* Idę z przyjaciółką i naszymi suczkami,wychodzimy powoli z parku.Trzy metry dalej siedzi na ławce stary dziad z psem i krzyczy w naszą stronę. -Eeeeej,noooo,nie zapinaj jej !Nie zapinaj!-Ja się zastanawiam o co chodzi,a on dalej nawija. -No nie zapiiinaj na smycz,puść,biegaj pies,biegaj!-Aha.To o to chodzi.No to odkrzykuję,że nie,bo pod samochód wpadnie,idziemy przecież obok ulicy.A ten -Taaaa,no nie zwieje!-Przypatruje mi się dokładniej mrużąc oczy i znowu zaczyna . -Aaaa,rzeczywiście może zwiać,bo ty kobieta jesteś ![]() *Na polskim,pani pyta kolegę.* -Dlaczego tak uzasadniłeś swoją odpowiedź? -No booo... -Nobo to firma produkująca lodówki,moja jest aktualnie sprawna,dziękuję ale nie skorzystam.Proszę o odpowiedź na pytanie. - Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie!
Harry to fajny chłopczyk, troche niedorozwinięty umysłowo. Posiada wiele przyjaciół, wrogów, adidasów, fanek i włosów(na głowie). Lubi machać do kamery i karmić gumochłony. ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |