Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Shanti Black
5)
Sam Quest
6)
ania919
7)
ulka_black_potter
8)
losiek13
9)
batalion_88
10)
Marcus Clinton
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Jakim animagiem chciałbyś/chciałabyś zostać?
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.05.2016 22:24
|
![]() ![]() Postów: 154 Dom: ![]() Punkty: 4141 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 04.05.11 |
Szerszeń. Jakby mnie ktoś wkurzył, to bym nie miał litości ![]() Albo być gołębiem i zrzucać bomby. A tak na poważnie, to chyba bym wybrał kota. Prawie zawsze spada na cztery łapy, chodzi swoimi ścieżkami, wiecznie go w domu nie ma, jest zwinny, sympatyczny. Zajada Whiskas. Chociaż nie wiem czy dałbym rade przymknąć oko na pchły czy kleszcze. Ryś, gepard? "Nie ma nic bardziej złudnego niż zdjęcie: zdaje nam się, że na zawsze utrwalamy jakiś szczęśliwy moment, podczas gdy stwarzamy tylko powód do tęsknoty. Naciskamy migawkę i hop, po sekundzie ta chwila znika."
Kiedy najbliższa Ci kiedyś osoba staje się obcą, to chyba jedna z najokrutniejszych kar od życia. |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 27.05.2016 15:05
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 7991 Dom: ![]() Punkty: 32842 Ranga: Oscypek Data rejestracji: 13.05.07 |
Myślę, że ciekawie by wyszło jakbym ja, niska i mała dziewczyna została jakimś wielkim zwierzęciem. Np. niedźwiedziem. Albo waleniem ![]() Hmm, myślę że postać animaga jest ściśle związana z charakterem i rolą czarodzieja w świecie. Nie wiem jeszcze jaka jest moja rola, ale do mojego charakteru pasuje lis ![]() Ojej, nie wiem. Chyba pójdę zapisać się na jakiś kurs animagii i wtedy się dowiem ;D Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 27.07.2016 23:51
|
![]() ![]() Postów: 7 Dom: ![]() Punkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.07.16 |
Na jakimś tam Quizu wyszedł mi lis ale myślę, że tygrys albo sokół. Ewentualnie wilk, pegaz albo ponurak. Chociaż moja mama powiedziałaby, że byłabym diabłem tasmańskim ( ze względu na moje zachowanie) albo osioł (jestem bardzo uparta trudno się ze mną dogadać w niektórych błahostkach, np. Co ma być na obiad itp. Edytowane przez ![]() "Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło, jest tylko władza i potęga... I mnóstwo ludzi zbyt słabych, by osiągnąć władzę i potęgę... "
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.08.2016 12:29
|
![]() ![]() Postów: 97 Dom: ![]() Punkty: 2194 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 11.08.16 |
Ptakiem cudnownie byłoby wznieść sie w powietrze na własnych skrzydłach c: |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 19.08.2016 20:34
|
![]() ![]() Pochwały: 26 Postów: 3198 Dom: ![]() Punkty: 32697 Ranga: Księżna Półkrwi Data rejestracji: 06.07.16 |
chciałabym zostać feniksem. to piękne, mądre ptaki. bardzo mi się podobają i robią wrażenie. oczarował mnie ten, który należał do Dumbledora. podoba mi się zachowanie tego co już znamy " jak Feniks z popiołu " ja jestem nim oczarowana i takim ptakiem chciałabym zostać. ![]() ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() ![]() ![]() Obecnie: w Hogwarcie: Colleen Parker różdżka: 9 cali, czarny bez, włos z ogona testrala czarodziej: czystej krwi Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. ![]() Może w Gryffindorze, .Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota ![]() "Dom Godryka Gryffindora cieszy się szacunkiem świata czarodziejów od bez mała dziesięciu wieków..." -Minerwa McGonagall do Gryffonów ![]() Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe. ![]() Wioletta Snape i jej ołtarzyk uwielbienia Severusa Snape: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam Zbuntowanego Anioła. <3 ![]() ![]() ![]() Brenda i Dylan. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoła Uczuć ![]() ![]() ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji od 14.06.2017! <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2016 13:25
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 98 Dom: ![]() Punkty: 859 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 12.10.16 |
Chciałabym zmieniać się w kota. To zwierzęta bardzo wyczulone, ale przy tym mądre. Przy okazji zawsze spada na 4 łapy. Po za tym jestem wielbicielką kotów, niczym stara panna po 50-tce ![]() ![]() Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. - Albert Schweitzer ![]() Każdy kot to czarodziej, w którego głowie dzieje się więcej niż możemy sobie wyobrazić. ![]() Ja mam pana boga w futrze. - Halina Poświatowska ![]() Koty prowokują człowieka do nieustannych wyznań miłości. - Christopher Sandt ![]() W Hogwarcie Cornelia Rose De La Luca ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2016 14:11
|
![]() ![]() Postów: 30 Dom: ![]() Punkty: 558 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 29.10.16 |
Chciałbym być ptakiem. Mógłbym sobie swobodnie polatać i patrzeć na świat z góry. Nie wiem tylko, czy z moim lękiem wysokości, to by się dobrze skończyło;d |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.11.2016 19:20
|
![]() ![]() Postów: 28 Dom: ![]() Punkty: 428 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 13.11.16 |
Zmieniłabym się w kota. Tak jak kot chodzę własnymi drogami i nie szczególnie zależy mi na towarzystwie innych. Przynajmniej przez większość czasu. Ale kiedy brak mi towarzystwa i "głaskania" potrafię być miła. Poza tym koty zawsze spadają na cztery łapy |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.12.2016 15:21
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: ![]() Punkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Nie jestem pewien, ale od razu do głowy przyszedł wilk lub może też kot. Nie wiem czemu, chyba dlatego, że wilkiem mógłbym się bronić a kota nikt zazwyczaj nie ruszy, bo taki mały bezbronny, choć to nie prawda. Nikt nie ruszy oprócz Ginny...hah - żartuję.![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.02.2017 18:55
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 953 Dom: ![]() Punkty: 25686 Ranga: Najlepszy wśród szkolonych Data rejestracji: 31.01.17 |
Zdecydowanie wybrałabym ptaka. Codziennie śni mi się, że latam i robię to tak naturalnie, jakbym była kiedyś jakimś skrzydlatym zwierzęciem. Gdybym miała wybierać dokładniej to chciałabym być ptakiem, który szybuje, czyli raczej jakimś drapieżnym, np. sokołem, który nie ma naturalnych wrogów![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.02.2017 21:56
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 140 Dom: ![]() Punkty: 1544 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.12.16 |
Chciałabym zostać jakimś małym, zwinnym zwierzątkiem, który wszędzie się zmieści, wszędzie wejdzie i nie będzie przy tym nikomu przeszkadzało. Najprawdopodobniej, gdybym mogła wybrać, padło by na kota. Ewentualnie coś w stylu fretki, norki? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.02.2017 09:52
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 433 Dom: ![]() Punkty: 7682 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 12.08.16 |
Ja również chciałabym się zamienić w skrzydlatego ptaka, jednak moje wymagania nie rosną do wielkiego ptaka drapieżnego, chciałabym być chodźby zimowitkiem, ale chciałabym móc poczuć jak odkrywam się od podłoża, jestem pewna że mój malutki zimowitek pomagały mi w kłopotach. Co prawda nie mogłaby nic zrobić, lecz tylko uciec, ale jestem pewna, że to by mi wystarczyło. Nie lubię uciekać od problemów, ale odbicie się choć na parę minut od ziemi to moje największe marzenie. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.03.2020 18:37
|
![]() ![]() Postów: 10 Dom: ![]() Punkty: 50 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.01.20 |
Zdecydowanie jakiś ptak. Od kiedy pamiętam, marzyłam, by móc latać, poczuć tę wolność, wiatr we włosach... Sorki, w tym wypadku w skrzydłach. W każdym razie umiejętność przeistaczania się w coś fruwającego byłaby dla mnie spełnieniem marzeń. Co do gatunku, mógłby to być orzeł, sokół, sikorka, bocian, lub też jakikolwiek inny ptak. Tylko koniecznie PTAK, nie jakaś mucha czy nietoperz ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.03.2020 21:51
|
![]() ![]() Postów: 23 Dom: ![]() Punkty: 616 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 12.12.19 |
Ciężki wybór... Chciałabym być jednym z trzech zwierząt.... Jednorożcem bo to piękne, niewinne i majestatyczne zwierzę. Jakbym miała dosłownie te same właściwości co prawdziwy, mogłabym leczyć chorych przyjaciół. Podobnie z drugą formą animagiczną która przychodzi mi do głowy i już o niej wspomniano- Fenix. Sama idea lotu i przemieszczania się w ogniu! To jest coś! Jego leczące łzy i dźwiganie ciężarów też jest godne podziwu! Trzecią formą która mi się podoba jest Wilk! Dosyć popularna a jednak ma w sobie to coś! Ta dzikość i wolność i majestat które wzywają do siebie jak narkotyk! Dlatego wybór dla mnie jest dosyć ciężki i bliżej go nie określę ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.03.2020 22:07
|
![]() ![]() Postów: 34 Dom: ![]() Punkty: 1662 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.01.20 |
Chciałabym być zdecydowanie kotem. Szczerze mówiąc jestem psiarą, ale charakter mam typowo koci. Już sobie wyobrażam, że zmieniam się w pięknego rudego albo białego futrzaka i śpię pół dnia na kanapie albo chodzę swoimi ścieżkami i nikt nic ode mnie nie chcę. Z jednej strony jestem słodka, urocza i milusia, ale gdy ktoś mnie drażni drapię pazurami i uciekam, sycząc. |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |