Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Ulubiony aktor (oczywiście NIE z HP)
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.04.2007 21:37
|
![]() ![]() Postów: 2786 Dom: ![]() Punkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
Tak jak jest opisane w tytule, chciałabym, abyśmy dzielili się tutaj ulubionymi aktorami. Bardzo mi zalezy, aby każdy kto podaje jakiegoś aktora czy aktorke podał choć kilka powodów/argumentów dlaczego go lubi i dlaczego go warto obejrzec. fuck you very much.
|
|
|
herma_78 |
Dodany dnia 04.04.2007 15:29
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 800 Dom: Brak przydziału Punkty: 1368 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 04.03.07 |
Wyjęłaś mi to z ust. Ja również lubię Johnny'ego Depp'a za tę właśnie rolę. Lubię go za jego poczucie humoru, za równo w filmie jak i poza nim. ZA doasowywanie się(co jest jego pracą) do różnych dziwnych sytuacji!!! I koniec!!!![]() ![]() ![]() Edytowane przez herma_78 dnia 04.04.2007 21:20 Puchoni z nikim nie wojują
Oni zawsze zgode budują! Helgo Hufflepuff miej w opiece nas! Zastępca Ministra Magii! Zastępca Szefa Zakonu Feniksa Nindalf...Wiesz, że Cię... |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.04.2007 15:39
|
![]() ![]() Postów: 1059 Dom: ![]() Punkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
Ulubiony aktor nie z HP? U-ła. Z tym będzie problem. Bo ja bardzo rzadko oglądam wszelkie filmy ^^. No, ale lubię Jima Carrey'a. Chociaż oglądałam chyba tylko dwa filmy z jego udziałem. W każdym bądź razie bardzo pozytywnie oceniam jego grę, uważam, że fantastycznie sprawdził się w tych dwóch rolach (Kłamca, kłamca i Bruce Wszechmogący). Więcej nie potrafię o nim powiedzieć ^^. No i zawsze zostaje moja banalna i trochę infantylna sympatia do Przemka Cypryańskiego ^^. Ponieważ na pytanie, "Dlaczego go lubisz?" odpowiedziałabym "Bo jest ładny ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.04.2007 18:11
|
![]() ![]() Postów: 2786 Dom: ![]() Punkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
Tak, uważam, że 'Piraci z Karaibów' nie zaistnieliby aż tak w kinach, gdyby nie grał Johnny Depp. Postać Jack'a jest zabawna i bardzo charakterystyczna. Uwielbiam go oglądać - ale nie tylko z 'piratach...' Uważam, że świetną rolę odegrał w filmie Marzyciel- fantastycznie zagrał pisarza w którym zostało zamknięte dziecko. Kogo jeszcze lubię... Jednym z moich ulubionych aktorów jest również Jack Black - znany z takich ekranizacji jak 'Szkoła Rock'a ' czy też ostatnio w kinach 'Holidays' Jest zabawny, wyróżnia się stylem gry no i... Ma swój zespół Rock'owy - Tenacious D (w UK bardziej popularny niż w polsce). Mam nadzieję, że niedługo ukaże się ich kolejna płyta i, że będe mogła go zobaczyć w kolejnym filmie. fuck you very much.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.04.2007 11:30
|
![]() ![]() Postów: 36 Dom: ![]() Punkty: 80 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.03.07 |
Moimi ulubionymi aktorami są: Orlando Bloom, bo to przystojny, utalentowany aktor; Bruce Willis, bo to najlepszy aktor, gra w fantastycznych filmach; Brendan Fraser i Cary Elwes, bo to najzabawniejsi aktorzy; No i Johnny Depp, o którym już wcześniej pisałam. ![]() Wielka kinomanka! ![]() |
|
|
Shaman |
Dodany dnia 11.04.2007 16:43
|
![]() ![]() Postów: 606 Dom: Brak przydziału Punkty: 1421 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
Mój ulubiony aktor. Bez wątpienia jest nim Harrison Ford, czyli niezapomniany Han Solo z Gwiezdnych Wojen. Aktor niezwykle doświadczony potrafiący się wcielić w każdą rolę. Równie dobrze gra bohaterów, ryzykantów którzy codziennie stją twarzą w twarz ze śmiercią jak i czarne charaktery. |
|
|
Albus12 |
Dodany dnia 19.04.2007 15:04
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 1733 Dom: Brak przydziału Punkty: 2405 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.03.07 |
Brad Piit za Babel i Ołszen Eleven //nie wiem jak się to pisze// Angelina Jolie- za Gladiatora i Troi Rassel Croaw oczywiście za Gladiatora Nicolas Cage, za wszystkie filmy w których zagrał ale w szczególności Familly Men i Skarb Narodów Tom Hanks- za Apollo13 i inne filmy i wielu,wielu, wielu innych! ![]() Edytowane przez ![]() "I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."
Martin Luther King |
|
|
gimikis |
Dodany dnia 23.04.2007 21:47
|
![]() ![]() Postów: 726 Dom: Brak przydziału Punkty: 1771 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.03.07 |
Jeżeli o aktorke też ci chodziło, to zdecydowanie wyróżniam REESE WITHERSPOON. Oglądaliście Lagalną blondynkę i Legalną blondynkę 2? Przyznaję, dobre były, ale myślę, że pobiła samą siebie w filmie Dziewczyna z Alabamy. Grała jeszcze w kilku fajnych i udanych filmach, ale w tym podobała mi się najbardziej. Bomba!!! Jeśli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła, zwłaszcza wśród dzieci, to niezawodny znak, że jesteś MUGOLEM!
|
|
|
TomV |
Dodany dnia 27.05.2007 11:12
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 115 Dom: Brak przydziału Punkty: 3128 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 23.12.06 |
Albus12 napisał/a: Brad Piit za Babel i Ołszen Eleven //nie wiem jak się to pisze// Angelina Jolie- za Gladiatora i Troi Rassel Croaw oczywiście za Gladiatora Nicolas Cage, za wszystkie filmy w których zagrał ale w szczególności Familly Men i Skarb Narodów Tom Hanks- za Apollo13 i inne filmy "Ołszen" to "Ocean's" bo to jest "jedenastka Oceana" (kolesia, który ma na nazwisko Ocean, co po ang. brzmi jak "ołszyn" ![]() ![]() ![]() ![]() I możesz mi powiedzieć gdzie w Gladiatorze była Angelina Jolie?? Bo jakoś sobie jej nie przypominam... =P Ulubieni aktorzy... hm... jako fan Piratów z Karaibów zmuszony jestem napisać: Johnny Depp, który stworzył jakże wyrazistą postać kapitana Jacka Sparrowa. Choć większość wymienionych tu wcześniej aktorów też lubię (np. Bruce Willis). Bierz co się da i nie oddawaj!
|
|
|
Madziex |
Dodany dnia 27.05.2007 19:36
|
![]() ![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 15 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.05.07 |
a wiec Sarah Michelle Gellar- no...bo swietnie zawsze gra- i te złe i dobre charaktery...jest sliczna... po prostu coś ma takiego co mnie ciągnie do niej. Nie umiem tego nazwać...może po prostu...TALENT ? ![]() James Franco-widziałam go tylko w jednym filmie "Tristan i Izolda" ale tak mnie zafascynował, że chcem więcej filmów z jego udziałem obejrzeć. Tak zagrał rolę Tristana, że przez następne pare dni myślałam o tym filmie i o Tristanie...jego losach..Tak James go zagrał, że przejełam się i nie mogłam wywalić tej historii z głowy ;] Edytowane przez Madziex dnia 27.05.2007 19:37 ![]() Dla niej żyć, dla niej umierać ;] SMG ;-* Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! |
|
|
dziewczyna124 |
Dodany dnia 29.05.2007 19:56
|
![]() ![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 20 Ranga: Mugol Data rejestracji: 29.05.07 |
Charlie Hunnam... dlaczego? ma wspaniały akcent i nieźle wczuwa się w role ![]() ![]() Wspaniały jest ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.06.2007 15:18
|
Albus12 napisał/a: Brad Piit za Babel i Ołszen Eleven //nie wiem jak się to pisze// Angelina Jolie- za Gladiatora i Troi Rassel Croaw oczywiście za Gladiatora Nicolas Cage, za wszystkie filmy w których zagrał ale w szczególności Familly Men i Skarb Narodów To powinno wyglądać tak :PP Brad Pitt - Babel, Ocean's Eleven Angelina Jolie nie grała ani w Gladiatorze, ani w Troi Russel Crow (bez 'a' :P) Nicolas Cage, za wszystkie filmy w których zagrał ale w szczególności Family Men i Skarb Narodów (Family przez jedno 'l' :P) fuck you very much.
|
|
|
Ginny Potter 2 |
Dodany dnia 23.06.2007 19:28
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 326 Dom: Brak przydziału Punkty: 559 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 26.03.07 |
1.Orlando Bloom za Willa z PzK i Legolasa z Lord of the Rings i Parysa z Troi 2.John Depp za oczywiście Jack'a Sparrow'a 3.Keira Knightley za Elizabeth z Pzk 4.Senior Sztur za dubbing Osła z Shreka 5.Liv Tyler za Arwen z Lord of the Rings Ale to już nie aktorka tylko bohaterka serialu Magdy M. czyli Magda M za przepyszne lody z popcornem:lol::lol: ![]() Edytowane przez Ginny Potter 2 dnia 23.06.2007 19:30 Chcesz zobaczyć Harry'ego Potter'a i Naruto oraz innych wejdź na mój profil...
![]() ![]() ![]() |
|
|
Serea |
Dodany dnia 01.07.2007 22:45
|
![]() ![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydziału Punkty: 3927 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
A więc tak: 1. Rpoger Moore za wspaniałe role J.Bonda 2.Orlando Bloom za Willa i Legolasa. 3.Keira Knightley za Elizabeth, Ginewre i córke Robina Hooda. ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry ![]() Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
Zuzzkaa |
Dodany dnia 05.07.2007 11:40
|
![]() ![]() Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 97 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.01.07 |
Johnny Depp za Edwarda Nożycorękiego, Willy`ego Wonke, oraz Kapt. Jacka Sparrowa i wiele wiele innych rol Edward Norton za rolę w Podziemnym Kręgu, Więźniu nienawiści, 25 godzinnie i również wielu innych filmach Were you born to resist or be abused?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you? |
|
|
Zoey |
Dodany dnia 21.07.2007 14:46
|
![]() ![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 21 Ranga: Mugol Data rejestracji: 16.07.07 |
No cóż... ...Jima Carrey -Dzięki jego rolom w komediach ( Kłamca Kłamca ; Ace Ventura: Zew natury ; Maska ; Głupi i głupszy ; Głupi i głupszy 2: Kiedy Harry spotkał Lloyda ) ...Eddie Murphy - Również dzięki jego rolom ( Gliniarz z Beverly Hills I i II ; Następne 48 godzin ; Następne 48 godzin ; Książe w Nowym Jorku ) ...Josh Duhamel - Wygląd po prostu no i jak zwykle rola w jednym z filmów |
|
|
Litha |
Dodany dnia 30.07.2007 15:43
|
![]() ![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 22 Ranga: Mugol Data rejestracji: 21.07.07 |
Johhny Depp( NIE za Jack'a Sparrowa), Ryan Gosling, Leonardo DiCaprio, Edward Norton, Brad Pitt, Tom Hanks, Alan Rickman, Anthony Hopkins, Adrien Brody, Robin Williams, Keanu Reeves(ale nie zawsze). Aktorki: Cate Blanchett, Angelina Jolie, Charlize Theron, Danuta Stenka, Gwyneth Paltrow, Helena Bonham-Carter, Julia Jentsch, Kate Winslet, Juliette Binoche, Liv Tyler, Maja Ostaszewska, Mery Streep, Naomi Watts, Nicole Kidman, Winona Ryder.. Ufff ![]() |
|
|
dejmein |
Dodany dnia 30.07.2007 19:05
|
![]() ![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 9 Ranga: Mugol Data rejestracji: 30.07.07 |
Cezary Pazura - mój ulubiony aktor ![]() ![]() Jim Carrey - za filmy: Ace Ventura: Psi Detektyw, Ace Ventura: Zew natury, Kłamca, Kłamca Arnold Shwarzeneger - za filmy: Terminator I, II, III |
|
|
Kate_Luis |
Dodany dnia 15.08.2007 19:07
|
![]() ![]() Postów: 300 Dom: Brak przydziału Punkty: 1469 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 08.02.07 |
hmm... nie ma wątpliwości, że najlepszym aktorem jest Johnny Depp ![]() ![]() również Jean Reno urzekł mnie kilkoma swoimi rolami. 'Leon zawodowiec' i 'Goście goście' to to co lubię ![]() |
|
|
Mitzi Caspar |
Dodany dnia 19.08.2007 18:31
|
![]() ![]() Postów: 83 Dom: Brak przydziału Punkty: 245 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 19.08.07 |
Steve Buscemi- bo jest charaterystyczny, ma świetny głos i wygląda na bardzo sympatycznego. I ma coś w sobiee![]() Adrien Brody- bo bardzo dobry aktor i w ogóle... ![]() ![]() David Thewlis- lubię go od czasów Ostatniego smoka ![]() "From childhood's hour I have not been
As others were: I have not seen As others saw..." /Edgar A. Poe/ |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |