Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Potęga Krwistego Steka!
12.02.2025 19:13
Sharllottka, moja mama już nie złamie bo ma sztuczne

He
He

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Ulubiony aktor (oczywiście NIE z HP)
Prefix użytkownikaDezerterka
Tak jak jest opisane w tytule, chciałabym, abyśmy dzielili się tutaj ulubionymi aktorami.
Bardzo mi zalezy, aby każdy kto podaje jakiegoś aktora czy aktorke podał choć kilka powodów/argumentów dlaczego go lubi i dlaczego go warto obejrzec.
fuck you very much.

herma_78
Wyjęłaś mi to z ust. Ja również lubię Johnny'ego Depp'a za tę właśnie rolę. Lubię go za jego poczucie humoru, za równo w filmie jak i poza nim. ZA doasowywanie się(co jest jego pracą) do różnych dziwnych sytuacji!!! I koniec!!!Tak:D:D:lol:
Edytowane przez herma_78 dnia 04.04.2007 21:20
Puchoni z nikim nie wojują
Oni zawsze zgode budują!
Helgo Hufflepuff miej w opiece nas!

Zastępca Ministra Magii!
Zastępca Szefa Zakonu Feniksa
Nindalf...Wiesz, że Cię...

Prefix użytkownikaMoony Alex
Ulubiony aktor nie z HP?
U-ła. Z tym będzie problem. Bo ja bardzo rzadko oglądam wszelkie filmy ^^.
No, ale lubię Jima Carrey'a. Chociaż oglądałam chyba tylko dwa filmy z jego udziałem. W każdym bądź razie bardzo pozytywnie oceniam jego grę, uważam, że fantastycznie sprawdził się w tych dwóch rolach (Kłamca, kłamca i Bruce Wszechmogący). Więcej nie potrafię o nim powiedzieć ^^.
No i zawsze zostaje moja banalna i trochę infantylna sympatia do Przemka Cypryańskiego ^^.
Ponieważ na pytanie, "Dlaczego go lubisz?" odpowiedziałabym "Bo jest ładny xD".

Tak, uważam, że 'Piraci z Karaibów' nie zaistnieliby aż tak w kinach, gdyby nie grał Johnny Depp. Postać Jack'a jest zabawna i bardzo charakterystyczna.
Uwielbiam go oglądać - ale nie tylko z 'piratach...'
Uważam, że świetną rolę odegrał w filmie Marzyciel- fantastycznie zagrał pisarza w którym zostało zamknięte dziecko.

Kogo jeszcze lubię...
Jednym z moich ulubionych aktorów jest również Jack Black - znany z takich ekranizacji jak 'Szkoła Rock'a ' czy też ostatnio w kinach 'Holidays'
Jest zabawny, wyróżnia się stylem gry no i...
Ma swój zespół Rock'owy - Tenacious D (w UK bardziej popularny niż w polsce).
Mam nadzieję, że niedługo ukaże się ich kolejna płyta i, że będe mogła go zobaczyć w kolejnym filmie.
fuck you very much.

Prefix użytkownikasusan
Moimi ulubionymi aktorami są:
Orlando Bloom, bo to przystojny, utalentowany aktor;
Bruce Willis, bo to najlepszy aktor, gra w fantastycznych filmach;
Brendan Fraser i Cary Elwes, bo to najzabawniejsi aktorzy;
No i Johnny Depp, o którym już wcześniej pisałam.;)

Wielka kinomanka!

friendsofdoom.com/gz/img/post/rev/2007-12-23-SweeneyTodd_hardcover.jpg

Shaman
Mój ulubiony aktor. Bez wątpienia jest nim Harrison Ford, czyli niezapomniany Han Solo z Gwiezdnych Wojen. Aktor niezwykle doświadczony potrafiący się wcielić w każdą rolę. Równie dobrze gra bohaterów, ryzykantów którzy codziennie stją twarzą w twarz ze śmiercią jak i czarne charaktery.

Albus12
Brad Piit za Babel i Ołszen Eleven //nie wiem jak się to pisze//
Angelina Jolie- za Gladiatora i Troi
Rassel Croaw oczywiście za Gladiatora
Nicolas Cage, za wszystkie filmy w których zagrał ale w szczególności Familly Men i Skarb Narodów
Tom Hanks- za Apollo13 i inne filmy

i wielu,wielu, wielu innych! :)
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 25.11.2013 20:42
"I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."

Martin Luther King

gimikis
Jeżeli o aktorke też ci chodziło, to zdecydowanie wyróżniam REESE WITHERSPOON. Oglądaliście Lagalną blondynkę i Legalną blondynkę 2? Przyznaję, dobre były, ale myślę, że pobiła samą siebie w filmie Dziewczyna z Alabamy. Grała jeszcze w kilku fajnych i udanych filmach, ale w tym podobała mi się najbardziej. Bomba!!!
Jeśli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła, zwłaszcza wśród dzieci, to niezawodny znak, że jesteś MUGOLEM!

TomV
Albus12 napisał/a:
Nicolas Cage, za wszystkie filmy w których zagrał ale w szczególności Familly Men i Skarb Narodów
Tom Hanks- za Apollo13 i inne filmy

"Ołszen" to "Ocean's" bo to jest "jedenastka Oceana" (kolesia, który ma na nazwisko Ocean, co po ang. brzmi jak "ołszyn";) jezykjezykjezyk

I możesz mi powiedzieć gdzie w Gladiatorze była Angelina Jolie?? Bo jakoś sobie jej nie przypominam... =P

Ulubieni aktorzy... hm... jako fan Piratów z Karaibów zmuszony jestem napisać: Johnny Depp, który stworzył jakże wyrazistą postać kapitana Jacka Sparrowa. Choć większość wymienionych tu wcześniej aktorów też lubię (np. Bruce Willis).
Bierz co się da i nie oddawaj!

Madziex
a wiec
Sarah Michelle Gellar- no...bo swietnie zawsze gra- i te złe i dobre charaktery...jest sliczna... po prostu coś ma takiego co mnie ciągnie do niej. Nie umiem tego nazwać...może po prostu...TALENT ? :D
James Franco-widziałam go tylko w jednym filmie "Tristan i Izolda" ale tak mnie zafascynował, że chcem więcej filmów z jego udziałem obejrzeć. Tak zagrał rolę Tristana, że przez następne pare dni myślałam o tym filmie i o Tristanie...jego losach..Tak James go zagrał, że przejełam się i nie mogłam wywalić tej historii z głowy ;]
Edytowane przez Madziex dnia 27.05.2007 19:37
img517.imageshack.us/img517/6842/1024x768029ffffol7.jpg

Dla niej żyć, dla niej umierać ;]
SMG ;-*

Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

dziewczyna124
Charlie Hunnam... dlaczego? ma wspaniały akcent i nieźle wczuwa się w role :) zagrał min w Hooligans, Ludzkie dzieci [ Childen of Men ] Porzucona ... yhy :)
Wspaniały jest ;)

www.photoblog.pl/dziewczyna124
Albus12 napisał/a:

To powinno wyglądać tak :PP

Brad Pitt - Babel, Ocean's Eleven
Angelina Jolie nie grała ani w Gladiatorze, ani w Troi
Russel Crow (bez 'a' :P)
Nicolas Cage, za wszystkie filmy w których zagrał ale w szczególności Family Men i Skarb Narodów (Family przez jedno 'l' :P)
fuck you very much.

Ginny Potter 2
1.Orlando Bloom za Willa z PzK i Legolasa z Lord of the Rings i Parysa z Troi
2.John Depp za oczywiście Jack'a Sparrow'a
3.Keira Knightley za Elizabeth z Pzk
4.Senior Sztur za dubbing Osła z Shreka
5.Liv Tyler za Arwen z Lord of the Rings
Ale to już nie aktorka tylko bohaterka serialu Magdy M. czyli Magda M za przepyszne lody z popcornem:lol::lol::D
Edytowane przez Ginny Potter 2 dnia 23.06.2007 19:30
Chcesz zobaczyć Harry'ego Potter'a i Naruto oraz innych wejdź na mój profil...xD

www.dbmw.info/images/photoalbum/45.jpg
www.dbmw.info/images/photoalbum/60.jpg

Serea
A więc tak:

1. Rpoger Moore za wspaniałe role J.Bonda
2.Orlando Bloom za Willa i Legolasa.
3.Keira Knightley za Elizabeth, Ginewre i córke Robina Hooda.
img217.imageshack.us/img217/8311/tumblrkyee1na7tq1qzmh77.gif

Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie.

img.userbars.pl/19/3689.png

FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid xD
* Io xD
* Sarahis!
(dopisałam się sama, sorry xD)
Esey
* losiek13
* E-Vaire
* Kyinra

Zapisy czynne ; P

OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA.

I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko.

PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca

Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis xD

img.userbars.pl/162/32343.gif

http://myanimelist.net/animelist/Andromeda69
Zuzzkaa
Johnny Depp za Edwarda Nożycorękiego, Willy`ego Wonke, oraz Kapt. Jacka Sparrowa i wiele wiele innych rol
Edward Norton za rolę w Podziemnym Kręgu, Więźniu nienawiści, 25 godzinnie i również wielu innych filmach
Were you born to resist or be abused?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

Zoey
No cóż...
...Jima Carrey -Dzięki jego rolom w komediach ( Kłamca Kłamca ; Ace Ventura: Zew natury ; Maska ; Głupi i głupszy ; Głupi i głupszy 2: Kiedy Harry spotkał Lloyda )
...Eddie Murphy - Również dzięki jego rolom ( Gliniarz z Beverly Hills I i II ; Następne 48 godzin ; Następne 48 godzin ; Książe w Nowym Jorku )
...Josh Duhamel - Wygląd po prostu no i jak zwykle rola w jednym z filmów

Litha
Johhny Depp( NIE za Jack'a Sparrowa), Ryan Gosling, Leonardo DiCaprio, Edward Norton, Brad Pitt, Tom Hanks, Alan Rickman, Anthony Hopkins, Adrien Brody, Robin Williams, Keanu Reeves(ale nie zawsze).
Aktorki: Cate Blanchett, Angelina Jolie, Charlize Theron, Danuta Stenka, Gwyneth Paltrow, Helena Bonham-Carter, Julia Jentsch, Kate Winslet, Juliette Binoche, Liv Tyler, Maja Ostaszewska, Mery Streep, Naomi Watts, Nicole Kidman, Winona Ryder..
Ufff xD

dejmein
Cezary Pazura - mój ulubiony aktor xD. 13 Posterunek, Kiler, Kilerów 2, Chłopaki nie płaczą itd. xD
Jim Carrey - za filmy: Ace Ventura: Psi Detektyw, Ace Ventura: Zew natury, Kłamca, Kłamca
Arnold Shwarzeneger - za filmy: Terminator I, II, III

Kate_Luis
hmm... nie ma wątpliwości, że najlepszym aktorem jest Johnny Depp :D fantastycznie wciela się i kreuje najróżniejsze postacie począwszy od Edwarda Nożycorękiego, poprzez Willy'ego Wonkę w 'Charliem i fabryce czekolady' lub Rouxa w 'Czekoladzie' kończąc na uwielbianym przez tłumy Jackiem Sparrowem :) utalentowany, mający na swoim koncie niemalże 100 różnych ról no i do tego zabójczo przystojny - czego chcieć więcej? ^^

również Jean Reno urzekł mnie kilkoma swoimi rolami. 'Leon zawodowiec' i 'Goście goście' to to co lubię :)

Mitzi Caspar
Steve Buscemi- bo jest charaterystyczny, ma świetny głos i wygląda na bardzo sympatycznego. I ma coś w sobiee:)
Adrien Brody- bo bardzo dobry aktor i w ogóle...:D:D I taki przystojny...
David Thewlis- lubię go od czasów Ostatniego smoka:)
"From childhood's hour I have not been
As others were: I have not seen
As others saw..."

/Edgar A. Poe/

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: