Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pracownik departamentu
12.12.2024 21:18
Kyinra, ja chętnie i na spęd i na grupkę/chat. Podejrzewam, że jeśli spęd to pewnie nie zimą, ale można planować do przodu

Harrych świąt!
12.12.2024 20:57
W sumie też jestem ciekawa co u kogo słychać. Przydałby się jakiś spęd, albo grupka na fejsie.

Wróg ciemnej strony
12.12.2024 07:47
RazorBMW, taaa, win11, jeśli będzie gorzej, to zreinstaluję, na razie nie ma wielkiej tragedii

Harrych świąt!
12.12.2024 01:12
MorfinGaunt, win11? Peszek/losowy sprzęt, u mnie działa, windows 10 podobnie.

I tak wymagania się nie zmieniły, jak cos to reinstalacja ; )

Wróg ciemnej strony
11.12.2024 23:04
u mnie cały komputer zaczął zacinać, jak tylko wyszła nowa wersja systemu. Pszypadeg? Nie sondze...

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57438 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38932 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Która część jest najnudniejsza?
Bellatrix xD
Która część waszym zdaniem jest najnudniejsza? Według mnie, jest to "HP i Kamień Filozoficzny".
Piszcię, chce znać waszą opinię ;D
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 26.10.2013 10:30
"Harry,nie jesteś złym człowiekiem.Jesteś dobrym człowiekiem,któremu przytrafiło się wiele złych rzeczy(...)
Świat nie dzieli się na ludzi dobrych i śmierciożerców.Każdy ma w sobie tyle samo dobra co zła.Tylko od nas zależy jaką drogą pójdziemy"-Syriusz Black

Ewciak
Według mnie był to "HP i Kamień Filozoficzny". Tylko na początku było jako tako ciekawie, kiedy wszystkigo się dopiero dowiadywaliśmy, ale tak poza tym to nic.
republika.pl/blog_dn_3014264/4278755/sz/pinkn.gif

Prefix użytkownikaAlSev
A ja uważam, że żadna część Harrego Pottera nie była nudna. Wszystkie były ekscytujące jezyk Naprawdę bardzo ciężko było by mi taką wskazać, a jednak mimo wszystko wskażę taką, ze względu na to iż mimo tego jaka była ciekawa, była jednak jakaś "inna" i nie pasująca mi do pozostałych. Chodzi mi o część trzecią - Więzień Azkabanu. Była jakaś... Nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa. Niestety. jezyk

LiDiablok
Żadna nie byla nudna, ale chyba sam wyraz tego tematu jest dosyć jasny- wszystkie były świetne, ale wg. mnie wszystkie są o ton lepsze od Komnaty tajemnic.

Mitzi Caspar
Pierwsze 2 części czytałam jak byłam mała, to mi się podobały.
Ale teraz bym się naprawdę nudziła na nich, są skierowane faktycznie do mniejszych czytelników.
"From childhood's hour I have not been
As others were: I have not seen
As others saw..."

/Edgar A. Poe/

Prefix użytkownikaChristina
Dla mnie najnudniejszą częścią był " Kamień Filozoficzny" . Za pierwszym razem jak to czytałam no to oczywiście super książka. Ale teraz to jest po prostu nudna. Na każde poważniejsze pytanie znam odpowiedź, no bo przeczytałam wszystkie inne.
No, ale w końcu od tego się wszystko zaczęło.
i65.tinypic.com/2d7bmkw.jpg
That's all they really want
i63.tinypic.com/fc8xht.jpg
Some fun
i65.tinypic.com/1zgcchl.jpg
When the working day is done
i64.tinypic.com/68xamr.jpg
All girls - they want to have fun
i66.tinypic.com/24o5d1j.jpg

i64.tinypic.com/214waz4.png
i64.tinypic.com/258waba.png
zapodaj.net/images/d9840e51c9400.png

Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła
Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch
oi66.tinypic.com/n36vcy.jpg

http://xchristix.tumblr.com
LiDiablok
Ojaaa... większość odpowiada że Kamień Filozoficzny? ^^' Jako, ze zaczynałam od niej mam do niej największy sentyment... Jest jedną z moich ulubionych... Dla mniejszych czytelników..? moze i... w końcu nikt nie ginie, nie ma żadych straszniejszych postaci xD...

ElderWand
Kamień Filozoficzny jest średni, ale żadnej książki z serii o HP nie uznałabym za najgorszą. Wiem, że wiele osób się ze mną nie zgodzi, ale jakoś dziwnie mi nie przypadło do gustu 'HPiZK" 'czwórka' jest zdecydowanie lepsza! :);)Tak
Dla Większego Dobra

dawcio930
Komnata Tajemnic...

Nie wiem czemu, ale coś w niej takiego jest, że jest nudna. Chyba te przypomnienia... Ale zauważyłem, że również we Władcy Pierścieni drugi tom jest najnudniejszy, jak również w Opowieściach z Narnii - Książę Kaspian to jedna wielka nudaaaaa.... Chyba wszystkie "magiczne" serie mają najnudniejsze drugie tomy:)

Przeczytałem teraz powyższe posty i stwierdziłem, że mnie podoba się Kamień Filozoficzny;p;p A najlepszy rozdział w Kamieniu to ZAKAZANY LASjezykjezykjezykjezyk
Pozdro dla fanów Harry'ego!!
Edytowane przez dawcio930 dnia 06.02.2008 17:37

Natalia_Potter
Jak dla mnie.. Komnata Tajemnic.. Zakon Feniksa.. te 2 książęki mi się najmniej podobały.. ale i tak uważąm, że wszystkie części Harruy'ego Pottera są super!:D

bartek1st
Wszystkie tomy są super i bardzo wciągające, ale...
Pierwsze dwa są trochę nudne "w środku" opowieści i oprócz nich jeszcze Czara Ognia, która za bardzo mi nie przypadła do gustu. I to samo mogę powiedzieć o filmie (HPiCO), który mi się nie podobał.

Motylek13
mnie też wszystkie tomy sie podobały jednak tak jak większość uważam że pierwsze dwa są najgorsze. one trochę nudzą harrego dopiero poznajemy może dlatego tak jest:smilewinkgrin:
znajomi:
-Ninfadora Tonks
-Levander0013
-Tygrysek12

Nimfadora777
Najnudniejsza część Pottera to kamień filozoficzny, ale fajnie przeczytać te starsze części po długim okresie czytania tych najnowszych części...

www.kociaki.nmj.pl
Prefix użytkownikaareczek38
Najnudniejsza część Harry'ego Pottera? Oczywiście, że Więzień Azkabanu! Przecież tam można było przysnąć! Kamień Filozoficzny to jedna z ciekawszych.
pic.20dollars2surf.com/ban_pl_46860_493315.gif

Prefix użytkownikaStefa
Nie wiem dlaczego tyle osób uważa, że najnudniejszy jest KF. Dla mnie to jest właśnie jedna z najlepszych części. Ma w sobie niepowtarzalny urok, jest tam opisane od czego wszystko się zaczęło, jak zaczęła się przyjaźń z Hermioną. Nikt nie ginie? A czy ktoś koniecznie musi zginąć? Dla mnie właśnie ta bajkowość jest urocza. Potem te tytuły są coraz mroczniejsze... No i gdzie znajdziemy lepsze teksty niż w pierwszym tomie? Miejscami zalewałam się łzami ze śmiechu xD. Szkoda tylko, że taka mała długość.

No ale dość tych wywodów, w końcu tu chodzi o część najnudniejszą. Ja nie trawię Komnaty Tajemnic... Po prostu wieje nudą od początku do końca. Wątek z bazyliszkiem w ogóle mnie już teraz nie interesuje, a niektóre sceny były wręcz obrzydliwe, tak jak bekanie ślimakami. Feeeeeee:)
"A więc zabij mnie Voldemorcie, z ochotą powitam śmierć! Tyle że moja śmierć nie da ci tego czego szukasz... jest tyle rzeczy, których nie pojmujesz..."

_HEDWISIA_
więkrzośc osób stwierdziła że HP I KF jest dla dzieci, myśle ze to dlatego że Harry jest młotrzy (jak każdy wie 11 lat) następna książka jest bardziej "dojżała";(12...13...14...15 lat i tak dalej...) chociasz oczywiście wszystkie HP są wspaniałe i czytac je może każdy kto umie czytac np.moi rodzice przeczytali wszystkie w wieku 40 lat i im sie podobało :smilewinkgrin:

Prefix użytkownikaEnid
Szczerze mówiąc to zgadzam się z Hedwisią, Harry jest dla karzdego niezalerznie od wieku (wieku Harrego i wieku czytelnika) moja siostra ma naprzykład pięć lat i jej się podoba a słyszałam o ludziach którzy mają po osiemdziesiąt i czytają tą książke.
A ja nie wiem która mi się najmniej podoba (uwielbiam wszystkie) musze się nad tym zastanowić.
Always...

Prefix użytkownikaEsey
Hmmm nie wiem czy mozna tak pisac o hp ktora z czesci jest najnudniejsza....dla nmie nie bylo nudnej czesci tylko moze fragmentami mniej zajmujaca...no w cz2 klub pojedynkow..nie wiem czemu ale mi sie nie podbalo...
Ludzie nie mogą czegoś zyskać, jeżeli czegoś nie poświęcą. Aby coś uzyskać, musisz dać coś o takiej samej wartości. Takie jest prawo równorzędnej wymiany w alchemii.

i46.tinypic.com/xgcdh1.gif i48.tinypic.com/2553oux.gif
i46.tinypic.com/10z1wyg.gif i45.tinypic.com/acjgj.gif

Time waits for no one.

Don't forget 1.JUN.12

Moja miłość, książki fantasy:

Stare Królestwo (Sabriel, Lirael, Abhorsen)

Mroczne Materie (Zorza Północna, Magiczny Nóż, Bursztynowa Luneta)

Saga o Ludziach Lodu (na razie skończyłem na 17 tomie)

Saga o Czarnoksiężniku (15 tomów)

Saga o Królestwie Światła (20 tomów)

Trylogia Władcy Pierścieni

Trylogia Czarnego Maga

Uczennica Maga

Misja Ambasadora

Szepty Dzieci Mgły

Trylogia Era Pięciorga

Kruczy Dwór (Czarodzeje Skrzydła Nocy, Władczyni Demonów, Krwawy Księżyc)

Ziemiomorze (Czarnoksiężnik z Archipelagu, Grobowce Atuanu, Najdalszy Brzeg, Tehanu, Inny Wiatr)

Kroniki Amberu (5 tomów znanych jako Kroniki Corwina)

Zawód Wiedźma (2 tomy)

Wiedźma Opiekunka (2 tomy)

Wiedźma Naczelna

Wiedźmin (7 tomów)

Trylogia Era Czarownic

Lodowy Ogień

Opowieści z Narnii (7 tomów)

Miecz Prawdy (11 tomów)

Jesienne Ognie

Amerykańscy Bogowie

Prawa i powinności

Wyższa Magia

Malowany Człowiek (2 tomy)

Pustynna Włócznia ( 2 tomy)

Wielki Bazar, Złoto Brayana

Tajemnica Czarnych Rycerzy (12 tomów)

Trylogia Mrocznego Elfa

Trylogia Doliny Lodowego Wichru

Hobbit, czyli tam i z powrotem

Elantris

Arcymag (2 tomy)

Trylogia Zimnego Ognia

Nigdziebądź

Gwiezdny pył

Czaropis

Trylogia Skrytobójcy

Ewa_Granger
Według mnie najnudniejszą częścią jest Harry Potter i Czara Ognia i Zakon Feniksa. Nudne- nie podobają mi się. Nigdy mi nie chce ich czytać jak nie mam co robić ale muszę bo się zanudzę!! heh!! ;) :)
Ewunusia93

goradesk
Przeczytałem wszystkie i według mnie żadna nie była nudna. We wszystkich się coś działo to było najlepsze, nudnej książki Harrego Pottera to jeszcze nieczytałem.
Edytowane przez goradesk dnia 01.05.2008 07:55

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: