Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Żywy worek treningowy
11.01.2025 19:37
nowa okołopotterowa książka

Żywy worek treningowy
11.01.2025 19:37

Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami
08.01.2025 09:45
u mnie obowiązkowo pod koniec roku czytanie lub słuchanie całej serii HP

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Osoba nad Tobą
Veela
Pomysł zaczerpnięty z innego forum, a konkretnie http://junior.rep....php?t=452 .
Polega na tym, żeby napisać coś o osobie nad Tobą (rozważając małowość maślanego masła dochodzę do wniosku, że jest bardziej maślano-maślane niż masłowo-masłowe w kolorze masłowym).
Tylko błagam, nie piszcie - osoba nademną ma nick na literke B i jej nie lubię. Dobrze byłoby, gdyby wypowiedzi nie ograniczały się do "Ma fajny avatar i fajny podpis, udziela się w grach i zabawach". Skomplikowane xD

Jak czytam wasze posty to wnioskuję, że wiele osób nie wie, co pisać. To może jakiś taki wzór, oczywiście mnożna też opisywać wg. własnego uznania.

1. Avatar, podpis, nick - podobają Ci się?
2. Znasz tę osobą? Gdzie najczęsciej się udziela?
3. Jaka jest jej charakterystyczna cecha? Może dużo udziela się w SB i nie cieszy się dobrą opinią, a może wygrywa wszystkie literackie konkursy?
4. Jaka jest? Może zabawna, a może inteligentna?
5. A co Ty myślisz o tej osobie? Lubisz ją, a może Cię denerwuje?
Edytowane przez Veela dnia 01.03.2008 10:18
Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas.

marti-tina
Veela to miła, inteligentna i EMOcjonalna dziewczyna. Jej posty zawsze są długie i sensowne. Czytając je można wywnioskować, że jest inteligentną dziewczyną, która nie boi się mówić (pisać) tego co myśli.
Jest emo, broni tej subkultury i gardzi pseudo emo.

Jej avek jest po prostu rozwalający, strasznie mi się podoba...
Nick jest oryginalny i bardzo fajny.

Bardzo ją lubię i miło się z nią gada. xDD

//Veela dobrze napisałam? ^^//

Veela
Heh, dziękuje xD
*ociera łzy wzruszenia chusteczką*

Marti-tina to bezkonfliktowa, inteligentna osoba. Lubi się udzielać w grach i zabawach, chociaż nie pogardzi też tematami stwarzającymi możliwości do wyrażenia własniego zdania. Broni emo przed plagą kinderków i nietolerancyjnych osób, chociaż, jak sama mówi, nie utorzsamia się z tą subkulturą. Ma przeboskiego avka, autorstwa bodajże Limonki xD Jest "artystyczną duszą", pisze wiersz, piosenki, opowiadania, ma kilka blogów poświęconych jej twórczości. Co tam jeszcze... oj dobra, starczy xD
Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas.

marti-tina
Nie no muszę to zrobić...

Veela dzięki za to wszystko co napisałaś... Co do bezkonfliktowość to bym się nie zgodziła, parę godzin temu jakieś neonki się ze mną kłóciły... Ale jak trzeba, to trzeba...
Avek, owszem by Limy.
Artystyczna dusza o tak, w pełni się zgadzam... Ostatnio mi te wiersze wychodzą jakieś smutne... I rysuję emo z koszulkami, na których jest napisane coś w stylu mojego motta xDD Chyba mam jakiegoś doła, ale nie wiem przez co, ostatnio wszystko mi się pieprzy ^^
Emo, racja bronię, bo wkurzają mnie te gardzące wypowiedzi różnych ludzi i popisy pseudo emo... Co do utożsamiania się to tak, nie robię tego, ponieważ nawet jeśli mam jakieś cechy emo, słucham, jak to kiedyś określiłaś, "dziwnej" muzyki, to nie jestem w pełni pewna czy należę do grona tych ludzi. A gdybym powiedziała, że jestem emo, to ktoś by na mnie wjeżdżał, że nie wiem co to emo i udaję członka tej subkultury, tj. jestem pseudo emo.

No to tyle...

PS Wy piszcie o Veeli, bo to był tylko offtop... xDD

Veela
Odświeżym temat, odświeżym.

No to... marti-tina.
Miła, pomocna, bezkonfliktowa, bardzo tolerancyjna. Ma artystyczne usposobienie, swoją twórczość publikuje na forum.
Przepraszam, że dwa zdania, ale korzystając z tego, że na stronce jest sporo osób, chciałam odświeżyć temat, a ja dzisiaj umieram i cierpię. Juuutrooo cuś dopiszę, co?

Vayamess
Veela.
Zacznijmy od tego, że jest najsłynniejszą przedstawicielką subkultury emo na tej stronie xD Zawsze ma swoje zdanie i nie boi się go wyrażać, pisze długie, inteligentne posty. Podpis - hmm, całkiem niezły. Zwłaszcza zdjęcia Jareda Leto ;* xDD *próbuje wyrwać Veeli obrazek z podpisu, lecz, niestety, bezskutecznie*
Nie znam jej zbyt dobrze, ale wydaje się być miłą dziewczyną. Amen xD

Nacia
Vay! :*. Masz talent pisarski. Papierus Toaletus! tego zaklęcia nigdy ie zapomnę. Uśmiałam się przy Twoim FF ;p jesli to tak można nazwać. Nie udzielasz się dużo na forum, więc nie mogę Cię dokładnie ocenić. Bądź, co bądź Twoje posty nie są kompletnie bezsensowne i lubię Cię ;D

//Wiedziałam, że ktoś kiedyś stworzy taką zabawę ;D//
Life is wasted on the living

i49.tinypic.com/282m7op.jpg

Veela
Nacia1234... ma swoje zdanie, umie bardzo ciekawie go bronić, tak, że bez użycia konkretnych, niepodwarzalnych argumentów zawsze zostaje przy swoim. Ma cięty język, a jej mistrzem jest E-Vaire xD Udziela się sporo w grach i zabwach, ale Innymi też nie pogardzi. Założycielka kilku życiowych tamatów i kilku mniej życiowych xD Po dogłębym wpatrywaniu się w avatar dalej nie wiem co przedstawia xD
Edytowane przez Veela dnia 16.02.2008 11:15

Nacia
Veela, nie będę taka jak inni - nie napiszę, że jesteś emo, bo ty dobrze o tym wiesz. Twoje posty są ciekawe, długie. Widziała Twoje zdjęcie - jesteś całkiem niczego sobie ;]. Potrafisz bronic swojego zdania i twoj avatar mi sie podoba, EMOcjonalna atomówko! xD
Edytowane przez Nacia dnia 16.02.2008 11:26

Prefix użytkownika126p
Nacia1234-dziewczyna przekonana o racji swojego zdania. Nie przejmuje się zdaniem innych. Niekiedy jest wredna, jak na Ślizgonkę przystało. Udziela się w 'grach i zabawach', 'innych' oraz w Slytherinie i Śmierciożercach.
img233.imageshack.us/img233/1318/09543711451wd7.th.jpg

Młodość, to stan nieważkości, jedyny w całym życiu.

Wiesław Myśliwski

img127.imageshack.us/img127/7115/193844bialykotekspiuj1.th.jpg

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."

Ernest Hemingway

http://img218.imageshack.us/img218/3936/edxh8.jpg

Vayamess
126p - jest miła, spokojna, nie kłóci się z nikim co jest jej zaletą. Można ją spotkać głównie w dziale "Gry i zabawy." Ma bardzo ładny avek xD

Prefix użytkownikaClover
Vayamess xD - zdrowo zakręcona i świrnięta dziewczyna, z szatańskimi pomysłami, żona Leppusia, moja pracodawczyni, kochany kanibal, który sieje strach wszędzie gdzie się znajdzie xDDD. Codziennie rano smaruje się kozim mlekiem, rozdeptuje kiszoną kapustę, rzuca kiszonymi ogórkami (a także gra nimi w golfa xDDD).
A tak po za tym bardzo pomocna, koleżeńska, przesympatyczna...mogłabym wymieniać w nieskończoność xD.
Lubi udzielać się w grach i zabawach, a także pisze mądre, długie, a czasami (a raczej ciągle xD) zabawne posty.
Zawsze ma ładne avatary (Nie ma to jak wyczucie gustu drugiego kanibala xD).

To chyba wszystko xD
Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić,
bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic.
Bądź dumny, idź z prawdą przez życie,
bądź rozumny - to pozwala być na szczycie.

hemcia
Clover - Moja następczyni tronu xDD [oddam ci go przy najbliższej nadażonej się okazji, poprzedzonej wielką ceremonią xDD]
Jest miła, przyjazna, lubiana, sympatyczna etc., etc. przynajmniej z tego co zdołałam dotychczas zaobserwować ; ) Miło się z nią prowadzi konwersację typy: która z nas najlepiej nadaje się na królową xD Clover jesteś śmieszna ^^ Jej słowa doprowadzają mnie do takiego śmiechu, że aż płaczę, albo sikam xDD
Mało udziela się w Shoutboxie, ale forum to jej drugi dom xD
Pisze mądrze i sensownie, a do tego latam przez nią do łazienki, bo popuszczam xDD
Ogólnie bardzo fajna i ją lubię xD

Veela
Hemcia... za bardzo się nie wyróżnia. Lubi "gry i zabawy" oraz "inne". Tak jak ja uwielbia 30 seconds to mars xD Ma bardzo ładny avatar. Lubi udzialać się na SB, ale forum też nie pogardzi. Jest blondynką i ma kręcone włosy. Pięknie rysuje (xD). I eee... no, ten-teges. Reasumując, odnoszę wrażenie, że jest bardzo miłą i przyjacielsko nastawiną, ale troche "szarą" i "przeciętną" optymistką.

hemcia
Veela - miła i koleżeńska dziewczyna. Emo od stóp do głów xD I zaciekle broniąca tej subkultury przed tzw. pseudo emo.
Ma śliczne zdjęcie w podpisie Jareda Leto [normalnie cudne ^^. Też go uwielbiam i 30STM ; )] i Alexandra Evansa [najprzystojniejszego emo jakiego widziałam ; ))]
Z tego co pisze, wydaje się bardzo inteligentną osobą, z charakterkiem ;] Nie wstydzi napisać się tego co uważa za słuszne i prawdę. Lubi wyrażać swoje poglądy.
Wydaje się bardzo fajną dziewczyną ; )

Patronus Smok
Hemcia:bardzo uprzejma(co przynajmniej wywnioskowałem z jej postów),sympatyczna i do wszystkich przyjażnie nastawiona.jak to powiedziała Vella nie wyróżnia się wśród Forumowiczów i regularnie piszę w ,,Gry I Zabawy''.

PowerMag
Patronus Smok: bardzo lubi zaklęcie EXPECTO PATRONUM (wnioskując z jego nicku), prawie zbanowany (wnioskując z ilości ostrzeżeń) i widać jego aktywność przez ilość jego postów i punktów.
Przeczytajcie Cały Podpis (PCP)

Jestem Lortem Powermortem

http://republika.pl/blog_wa_3175020/3347301/tr/nero.jpg
Zakon Huncwotow:
Lucio-feniks-Lucek
PowerMag-hipogryf-Hipis-główny opiekun płci żeńskiej
FilipFansTheHarry-pies-Flipo07
GellertGrindelwald-kot-Futrzak-Wielki Huncwoci Mistrz
kamilka_jk-lew-Gryfka
Pottermaniaczka94-łabędź-Ametyst
Leokadia-jeleń-Ladia
Wszyscy nalezymy do Gryffindoru!!
Prześwięty artefakt-mapa Huncwotów

Regulamin Zakonu Huncpotów
1.Szanuj MZ i członków stowarzyszenia tego jak siebie samego.
2.Nie wyrażaj sie źle o MZ i członkach Zakonu.
3.Bierz aktywny udział a zgromadzeniach ZH.
4.Wspieraj wszystkich członków ZH.
5.Wszystkie decyzje podejmuje MistrzZakonu(MZ).
6.Możesz zgłaszać wszystkie propozycje MZ.
7.Przestrzegaj powyższych podpunktów.Za zaniedbywanie obowiązków ZH możesz zostać wyrzucony z niego

Tajemnica powstaje z tajemniczej tajemnicy utajonej przez tajemniczego utajacza tajemniczych tajemnic ,który jest tak tajemniczo dobry w utajaniu ,że tajemniczą tajemnicą jest jego utajone z tajemniczej tajemniczości jego tajemnicze aż do granic tajemniczej tajności imię.

Kto chce być moim znajomym,pisac do mnie PW

Braciszek-Mateusz Dumbledore
Sis-Apocalypso Malfoy,Kaput Draconis,miszel14

hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg

Nacia
PowerMag - przepraszam bardzo, ale ja kolegi nawet nie chcę widzieć. Zamieszany jest we wszystkie śluby na SB, a gdy o tym słyszę mnie mdli. Nie podoba mi się jego avatar i na tym zakończę. Nie warto więcej pisac. Dziękuję za uwagę. Amen ;].

chimera
Nacia ;] Pamiętam ją z tych 'starych dobrych czasów' na epotterku ;] Wspaniałe... Potem się wszystko zepsuło. Jak zwykle^^. Ale mniejsza o to... Natalia była kiedyś słodziutką, grzeczną dziewczynka, a teraz zmieniła się w bestyjkę z pazurkami ;] ogółem sympatyczna, zwariowana, zakręcona ; D. Mam nadzieję,z e kiedyś będzie jeszcze tak, jak na naszych czatowych posiedzeniach, dawniej ; ).
Edytowane przez chimera dnia 18.02.2008 15:28
Nie chcę więcej żadnej nadziei. Nie chcę uwierzyć, że gdzieś na świeciejest lekarstwo albo metoda, czy guru, który potrafiłby wyzwolić mnie od lęku. Ja po prostu chciałabym nauczyć się umierać.

fc01.deviantart.com/fs19/f/2007/226/2/f/_cloud__by_jimmyjets.gif

I Belive I Can Fly
I Believe ICan Touch The Sky ;]

fc02.deviantart.com/fs16/f/2007/146/f/3/Jumping_love_by_iTop_edition.gif

Nacia
Chimera, dla kogo byłam SŁODZIUTKA, dla tego byłam i NIE OBRAŻAJ mnie takimi stwierdzeniami! A fakt. Teraz się zepsuło. A szkoda ;D.

No więc chimera (znana mi jako filis, ale mniejsza o to ;D), maaaarta ;D. ZNam jej kuzyna (muahahah xDDD). Jestem jedyna osobą, której się aż tak nie spodobał? A więc lubię Cię. Jesteś miła, ale potrafisz dowalić. Nie lubię twojego avka, ot co;D

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: