Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Osoba nad Tobą
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.04.2017 05:38
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Lubi słuchać dobrej muzy i bawi się czasem w hitach i shitach. Jest najdłużej pracującą Przewodniczącą Karczmy, nie lubi Walentynek, daje bardzo dużo zadań na kufelek do zrobienia w Karczmie, bardzo lubi tak jak ja Angeliną Johnson |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 02.04.2017 18:43
|
Pochwały: 35 Postów: 3697 Dom: Ravenclaw Punkty: 45363 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
zachwala wino z Biłgoraju, lubi słuchać rapów i piosenek religijnych, ma swoje poglądy. Lubi piłkę nożną i Snape'a oraz filmy których nie oglądałam. Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.04.2017 22:48
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Jest najzabawniejszą użytkowniczką na stornie, ma niesamowite poczucie humoru, opowiada super suchary na SB, gra w zabawach i hitach. Pomocna, sympatyczna, miła, przebojowa, oryginalna, wartościowa, tolerancyjna, otwarta na innych, z dystansem do siebie,. |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 03.04.2017 18:28
|
Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: Gryffindor Punkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Ma dwa oblicza. Jedno to takie gdzie można z nim pogadać, pobawić się na forum czy w Karczmie, a drugie gdy szuka dziury w całym. Dużo komentuje, dyskutuje. Lubi się modlić, i chodzić do kościoła. Uwielbia bawić się w Hity i Shity. Potajemnie pisze wiersze. Severusie, jak mogłeś.. WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! Od Klaudka! <3 Od Julki! Izrael! Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 04.04.2017 00:13
|
Bardzo sympatyczna, miła, towarzyska i zaangażowana w życie strony i Proroka. Pomogła mi dopełnić poprzez te zabawy moją misję zdobycia 5 gwizdek i zakończyć proceder. Lubi chipsy (chyba to pisałem), fajnie pisze, jest the best - lubi też Zbuntowanego Anioła <3 |
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 04.04.2017 00:21
|
Pochwały: 1 Postów: 510 Dom: Gryffindor Punkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Ma brązowe włosy, zielone oczy, jest stary. Bardzo lubi zwiedzać ciemne zaułki Lublina. Jest bardzo sympatyczny i można z nim pogadać na wiele tematów. Lubi zaczepiać młode użytkowniczki Denerwuje Katherine i wielu innych. Genialnie rysuje smoki w Paint Ma 5 gwiazdek na forum i jest zboczeńcem. |
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 04.04.2017 00:27
|
Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: Ravenclaw Punkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Kazała mi usunąć posta, chociaż sama mi się wepchnęła. Z racji, że jestem dżentelmenem to go usunąłem. Aktualnie siedzi na HPnecie i nie uczy się do matury. Ale i tak pewnie zda, bo jest zdolną dziewczyną Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 Takie miłe słowa mnie spotkały Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 04.04.2017 00:36
|
Pochwały: 1 Postów: 510 Dom: Gryffindor Punkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Ten co mi się wepchnął w kolejkę i teraz ma pretensje, że musiał usunąć posta Sympatyczny, przypominający misia, niegrozny, milusiński. Wygrywa w szachy z S. Black. Zdaje w tym roku maturę z biologii i się do niej jeszcze nie zacząl uczyć. Ma dużo pluszaków. |
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 04.04.2017 00:41
|
Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: Ravenclaw Punkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Kiedyś wysyłała mi snapy. Chyba w tym roku miała studniówkę, bo dokładnie nie pamiętam. Świetna dziewczyna z którą można sobie pożartować i pogadać na wszystkie tematy świata. Ze zdjęć wnioskuje, że ma ładny uśmiech ;D Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 Takie miłe słowa mnie spotkały Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 04.04.2017 21:26
|
Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: Gryffindor Punkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Kiedyś dużo pisaliśmy, i w ogóle gadaliśmy. Dostałam od niego pocztówkę na święta, i takie tam. Aktywny użytkownik, wszędzie go pełno. Kocha zwierzęta. Severusie, jak mogłeś.. WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! Od Klaudka! <3 Od Julki! Izrael! Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 05.04.2017 09:23
|
Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: Hufflepuff Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Bardzo sympatyczna i pozytywnie nastawiona do innych osoba. Wprowadziła mnie w fajne życie Hogwartu Można z nią o wszystkim porozmawiać. Jest takim zielonym promyczkiem trollowego świata. Sarahis |
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 06.04.2017 08:31
|
Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: Gryffindor Punkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Bardzo pozytywna osóbka, która szybko podbiła serca HPnetowiczów. Lubi ją chyba każdy bo jej nie da się nie lubić. Wymowna, redaktorka (może w przyszłości naczelna) Proroka Moja chrisowa TOP5 1. Always&Forever Chris Wood 2. Chris Hemsworth 3. Chris Evans 4. Chris Pratt 5. Chris Pine Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center] Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 06.04.2017 09:22
|
Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: Hufflepuff Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Bardzo cierpliwa osoba. Myślę , że doskonale sprawdza się w roli administratora. Ma bardzo dobry kontakt z userami, ale też potrafi być konkretna wtedy,, gdy sytuacja tego wymaga. Ogólnie bardzo ciepło o niej myślę Sarahis |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 06.04.2017 12:56
|
Bardzo miła, aktywna. Z każdym porozmawia, zawsze ma coś do powiedzenia, i głowę pełną pomysłów. Severusie, jak mogłeś.. WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! Od Klaudka! <3 Od Julki! Izrael! Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 07.04.2017 12:10
|
Urocza dziewczyna, z fajnym poczuciem humoru. Kojarzy mi się z Milagros z jej ulubionego serialu- pozytywna, z dobrym seduszkiem, ale też z charakterem, potrafiąca bronić swojego zdania. Sarahis |
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 08.04.2017 12:45
|
Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: Gryffindor Punkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Wesoła osóbka, którą często widać na stronie. Sympatyczna i można z nią pogadać. I lubi kalambury, za co ma u mnie plusa W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) Bo mogę Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright Magiczna siódemka Magiczna siódemka part II Ciekawa liczba punkcików |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 08.04.2017 23:38
|
Zakręcona przyszła Pani doktor świetnie spisała się jako grafik w proroku. Druga połówka Marcusa Sarahis |
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 09.04.2017 15:37
|
Kobieta, która zaspamowała całe forum Nie znam jej tak dobrze, jak bym chciała. Wydaje się sympatyczna, przyjacielska. Jest aktywna i wszędzie jej pełno. |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 09.04.2017 21:28
|
Młoda, sympatyczna dziewczyna, którą nie dawno miałam okazję poznać. Zdążyłam zauważyć, że próbują ją swatać z batalionem, ale nie wiem czy ona tego chce Mam nadzieję, że poznamy się lepiej. Sarahis |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 09.04.2017 21:58
|
Zawsze chętna na kalambury, zdobywa punkty dla Hufflepuff. Wszędzie jej pełno, rozgadana, miła. Robi świetne zdjęcia, i dodaje przepisy na forum. Umie pisać, jest świetną redaktorką, i ma masę pomysłów. Severusie, jak mogłeś.. WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! Od Klaudka! <3 Od Julki! Izrael! Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |