Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Czyja śmierć była dla was największym szokiem?
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.02.2015 18:25
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 80 Dom: ![]() Punkty: 2124 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 01.01.15 |
Mnie najbardziej wstrząsnęła śmierć Freda, Severusa, oraz Zgredka. Przyzwyczaiłam się, że zawsze był Fred i George, a tu nagle bum i został tylko George i jak tu się pogodzić z tym, że już nie wymyślą żadnego dowcipu? Moim zdaniem Severus nie zasłużył na taką śmierć. No, a o Zgredku mogę powiedzieć tyle, że mi go żal On był przecież taki kochany i wierny i wgl no i miał nie ratować więcej Harrego, tymczasem ginie ratując właśnie Go i innych. :c. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.02.2015 16:23
|
![]() ![]() Postów: 41 Dom: ![]() Punkty: 511 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 07.02.15 |
Dla mnie było bardzo smutne gdy zgineła HEDWIGA szkoda mi jej ładna śnieżna sowa nie mogłam na początku uwierzyć ale cóż muszę sie z tym pogodzić :,,,(. Oraz śmierć Albusa Dumbledore , cały hogwart był w smutnej rozpaczy. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.02.2015 16:41
|
![]() ![]() Postów: 58 Dom: ![]() Punkty: 595 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 07.08.14 |
Zawsze płaczę, kiedy myślę o śmierci Lily. Poświęciła się dla dziecka. Tak samo smutno mi z powodu śmierci Jamesa, Syriusza i Remusa. Również szkoda mi śmierci Freda. Była bezsensowna. A oto profil Katniss_Evans
![]() ![]() Piszę opowiadanie autorskie, więc jeśli jesteś ciekawy to zapraszam ![]() ,,Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie pokonany'' |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.09.2015 15:40
|
![]() ![]() Postów: 52 Dom: ![]() Punkty: 159 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 21.08.15 |
Najbardziej zszokowała mnie śmierć Zgredka.Nigdy nie pomyślałabym,że on może zginąć...Śmierć Tonks i Lupina,też była bezsensowna...Ah,no i Fred! Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie!
Harry to fajny chłopczyk, troche niedorozwinięty umysłowo. Posiada wiele przyjaciół, wrogów, adidasów, fanek i włosów(na głowie). Lubi machać do kamery i karmić gumochłony. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.09.2015 19:34
|
![]() ![]() Postów: 172 Dom: ![]() Punkty: 513 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 29.08.15 |
[quote]Katniss_Evans napisał(a): Zawsze płaczę, kiedy myślę o śmierci Lily. Poświęciła się dla dziecka. A ty? Nie zginęłabyś za własne dziecko? Na pewno żal mi: *Freda *Dombledora *Remeusa *Tonks *Hedwigi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.11.2015 01:13
|
![]() ![]() Postów: 1 Dom: ![]() Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 30.11.15 |
Ja tam uwielbiam Syriusza Blacka i było mi bardzo przykro, że zginął. No i oczywiście Remus.. w sumie to Huncwoci byli moimi ulubionymi postaciami. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.11.2015 07:03
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Szokiem jakimś wielkim może nie, ale byłem lekko zaskoczony kiedy dowiedziałem się, że w VII tomie zginie Severus Snape. Wcale nie musiał umierać w taki sposób, bo wiemy doskonale, że to nie on był Panem Czarnej Różdżki. Nie wiem czego się jakoś nie bronił, nie tłumaczył... Może chciał też chronić Draco, bo ten też by zginął z rąk Czarnego Pana? Wielu też uważa, że śmierć dla Mistrza Eliksirów była pewnego rodzaju wyzwoleniem, czymś w rodzaju ulgi. Nie wiem też czemu Rowling uśmierciła Freda i Zgredka. Tak koniecznie chciała rozdzielić bliźniaków czy jak? Nie wiem jakie motywy nią kierowały. Zgredek też Bogu ducha winny, poczciwy skrzat pada trupem, choć moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie. W filmie jego śmierć jest jedną z najbardziej wzruszających scen. No i Tonks. Młoda aurorka, matka, kochająca żona. Nie wiem do końca czemu Rowling nie oszczędziła chociaż jednego z rodziców dla małego Teddy'ego. Jakby mało było sierot w magicznym świecie... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.11.2015 16:26
|
![]() ![]() Postów: 57 Dom: ![]() Punkty: 171 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 02.10.15 |
Dla mnie zdecydowanie śmierć Freda, bo trudno wyobrazić sobie Georga bez bliźniaka u boku oraz oczywiście śmierć Hedwigi...raczej byłam pewna, że zostanie z Harrym do końca, ale to piękna śmierć kiedy umierasz ratując drugą osobę :ulewa: It Matters Not What Someone Is Born, But What They Grow To Be ~ A.P.W.B.D
Dark Lord is back, you know it Power=Slytherin Those cunning folk use any means to achieve their ends ![]() Od cnoty Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie. So so what? I'm still a rock star I got my rock moves And I don't need you And guess what I'm having more fun And now that we're done ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.11.2015 17:50
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Dla mnie wielkim SZOKIEM była śmierć Syriusza. Bardzo go polubiłam, przecież mógł z Harry'm tworzyć normalną rodzinę. Został mu tylko on, a tu PYK i go nie ma. ;c 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.11.2015 18:16
|
![]() ![]() Postów: 172 Dom: ![]() Punkty: 513 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 29.08.15 |
BumSzakalaka napisał(a): Dla mnie wielkim SZOKIEM była śmierć Syriusza. Bardzo go polubiłam, przecież mógł z Harry'm tworzyć normalną rodzinę. Został mu tylko on, a tu PYK i go nie ma. ;c Bez urazy, ale nudno by było gdyby Harry miał rodzinę. Przynajmniej dla mnie to było oczywiste że Syriusz umrze. W sumie, to nie było jakiejś tragicznej śmierci. Trochę się zamartwiłam jak George umarł. Lubiłam go... ![]() Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN! Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!! Teraz za prezentuje ważne cytaty: ,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele'' Maria Kowalewska ,,Czytanie książek to najlepsza zabawa jaką sobie ludzkość wymyśliła'' Wisława Szymborska ,,Mówi się LewiOsa a nie LewioSA!'' Hermiona Granger'' Teraz jeszcze podziękowania: Fenris, za bycie najlepszą partnerką do rozmowy ![]() Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko Hermionka78, kochana, za wszystkie miłe słowa, za każde ,,Hejjo''. batalion_88, za zachęcanie by iść na boisko Kiera Karkarow, za nasze wspólne, długie, rozmowy. kkinga123, za uwielbianie Wspaniałego Stulecia Katherine_Pierce, za gadanie o Twojej pracy EmilyWright, za uciekanie by oglądać The Voice'a Całemu HP - netowi, za to że, razem dzielimy się wielbieniem HP... ![]() W Hogusiu jestem Maja Choda ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.11.2015 18:36
|
![]() ![]() Postów: 165 Dom: ![]() Punkty: 1745 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.10.15 |
Syriusz, zdecydowanie. Co prawda, spodziewałam się, że taki charakter jak jego, nie pozwoli my zbyt długo nacieszyć się "odzyskanym" chrześniakiem, ale mimo wszystko chciałabym zobaczyć, w jaki sposób rozwinęłaby się ta relacja. Właściwie, z każdym z "dobrych" bohaterów się zżyłam, Lupin i Tonks, którzy dopiero co zostali rodzicami, Fred czy chociażby Zgredek... ![]() Pottermore: Slytherin Sekwoja, pióro feniksa, 12 i 3/4 cala, giętka ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.11.2015 18:50
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 62 Dom: ![]() Punkty: 498 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 16.10.15 |
Syriusz Black! Chciało mi się płakać jak Bellatriks go zabiła. Mógł zaopiekować się Harrym. A tu klops. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.12.2015 18:34
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: ![]() Punkty: 17 Ranga: Mugol Data rejestracji: 03.12.15 |
Według mnie żałowałam tych, którzy byli tak naprawdę dobrzy a umarli. Było to dla mnie szokiem kiedy umarli Hedwiga, Zgredek, Dumbledore, Snape, Syriusz, Fred, Lupin. Aż płakałam. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Takoizu |
Dodany dnia 04.12.2015 18:38
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1014 Dom: ![]() Punkty: 9612 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
Remus i Tonks - bardzo lubiłam te postaci, a Remus dopiero co odnalazł szczęście i urodziło mu się dziecko ! Byłam w szoku jak zginęli. Fred.. to było bardzo poruszające. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.12.2015 00:18
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 5 Postów: 850 Dom: ![]() Punkty: 12302 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 23.05.15 |
Chyba każda śmierć była dla nas wstrząsem. W końcu to postacie, które poznawaliśmy przez kilka lat i dobrze je znaliśmy. Osobiście popłakałam się przy śmierci Zgredka i Snape'a... Aczkolwiek potrafiłam zrozumieć ich śmierć. Niestety tego samego nie mogę powiedzieć o śmierci Tonks i Lupina - nie rozumiem, dlaczego autorka odebrała rodziców Teddy'emu ![]() Ucałowanka dla Elki. Niech moc Sznejpa będzie z Tobą! ~ Sam Quest
Noszę z dumą ![]() Totalnie Zielona W swoim podpisie wita Was Elizabeth Lili Prince-Baudelaire. Oda do Elizabeth by Sam Quest (trzymajcie się mocno) Elizabeth, Ty jesteś jak zdrowie, Jak mocno można kochać ten tylko się dowie Kto wie, jak Wielbisz Zielony i Snarry lub Drarry O zgrozo też Lucarry! Uwielbiasz czytać o Harrym Co rodzic ma dzieci i myślisz sobie O rety! Niestety nie każdy miał okazję W blasku twej chwały się tarzać, Jak koty które ubóstwiasz Po szafach twoich skakać. Lecz wiedz o najlepsza, że Chociaż pisać nie umiem, To wierzę, że mój wiersz, Nie zniknie nigdy w tłumie. - Harry, mam ci coś ważnego do powiedzenia, nie wiem jak zareagujesz... - Dumbledore odchrząknął. - Harry - profesor Snape jest twoim ojcem. - Naprawdę? - Nie. Ale zawalasz Eliksiry. Postaraj się pracować nieco sumienniej, dobrze? Fanfik którego imienia nie wolno wymawiać ![]() ![]() ![]() Siedzi w gabinecie! - wyrzucił z siebie Harry z wyraźnym niesmakiem. - Dlaczego? Nie powinien być teraz na lekcjach? - A to łobuz - podsumował Ron. - Co on robi w swoim własnym gabinecie? Trylogia Draco by Cassandra Clare Piszę: Dziesięć lat trudniej [1/10] Historia Pewnych Ślizgonów [2/12] Hogwart po północy [wstrzymane] Momenty z życia Snape'a w trzech aktach [10/10] Słowniczek x Harry [2/4] Pojednanie [3/12] Sprawa to jasna, że Puchar Domów Najlepiej wygląda w rękach Ślizgonów Why do you think I'm calling you? Just to say hello? Hello sick people. ![]() It's my own gallery of Gregory House: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Why I love him so much? ![]() ![]() Gregory House in black&white ![]() Three truths in life: ![]() ![]() ![]() ![]() Fanka snarry, lucarry, drarry, mpreg, severitusów & SmH. Harry spojrzał na niego zirytowany. - Następnym razem, gdy prześpię się z twoim ojcem, poinformuję cię o tym - wypluł i niemal natychmiast tego pożałował, bo Draco spojrzał na niego w czystym szoku. - Nie chcę z tobą o tym rozmawiać - dodał pospiesznie, czując narastającą panikę. - Masz brata. Jest bezpieczny. Teraz jest was trzech, gratuluję. Nas jest pięcioro, przyzwyczaj się do tej matematyki. Powinności by euphoria814 Zerknął w dół i ujrzał medalion. Spojrzał na Toma, znów stojącego przed nim, i uniósł brew. - Dobrze na tobie wygląda. - Tylko tyle powiedział Tom, nim z powrotem usiadł. Harry popatrzył na niego z niedowierzaniem. Chwilę później zaczął chichotać. - Wkrótce będę miał więcej kawałków twojej duszy, niż ty sam - zażartował. - Nie mogły trafić w lepsze ręce. Takiej odpowiedzi się nie spodziewał. - Bardziej służę jako cel do ćwiczeń - mruknął Barty, patrząc na Harry'ego z czułością w oczach, na wskutek czego Tom musiał zacisnąć zęby. Absolutnie gardził tym, jak jego śmierciożerca był blisko Harry'ego. Jednak wiedział, że nie mógł nic na to poradzić. Przynajmniej na razie. Barty podniósł wzrok i ich oczy się spotkały. Tom zobaczył w nich wszystko, czego potrzebował. Jego śmierciożerca się nie wycofa. A on nie zmusi go do poddania. Złośliwy uśmiech wypłynął na jego usta i ponownie spojrzał na Harry'ego. Chłopak będzie jego. Poza nim, nikt nie był wystarczająco dobry dla Harry'ego. To było takie proste. Syn Śmierci by Little.Miss.Xanda Dziesiąty Severus spojrzał na Harry'ego spod uniesionych brwi, z niechętnym podziwem. - Dostałeś Wybitny z Eliksirów na SUMach? Harry uśmiechnął się radośnie. - Dałem egzaminatorowi autograf. Snape jęknął. Jedenaście razy by Horcerxhexer Severus Snape. Being a hero doesn't always mean being a saint. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.12.2015 10:19
|
![]() ![]() Postów: 210 Dom: ![]() Punkty: 3142 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Śmierć uczniów Hogwartu z czasów drugiej wojny czarodziejów. Ich śmierci wstrząsnęły mną najbardziej. No bo mieli jeszcze tyle do zrobienia w życiu a tak musieli umrzeć za pokój w swoim świecie. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.07.2016 13:26
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 74 Dom: ![]() Punkty: 1288 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 11.12.15 |
Dla mnie największym szokiem była śmierć Syriusza i Lupina. Jednak największym to Syriusza. ![]() Według mnie trochę za dużo osób zginęło. Edytowane przez ![]() ![]() Seferyn i Sam Quest moimi ulubionymi Adminami <3 davidd Sefcio i Dawiś pragną powiadomić wszystkich zainteresowanych o wstąpieniu w szczęśliwy związek małżeński z dniem 25 września 2016 ~ Moje Skarby: Seferyn (Kotek ^^) <33 kospirre (Misia ;* ) <33 Moja narzeczona i psychofanka ![]() Lilyatte (*^3^) BumSzakalaka ^^ ~ W Hogwarcie - Thomas Williams ~ Różdżka: 10 cali, głóg, włókno z pachwiny nietoperza "Może w Gryffindorze, Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego! ![]() ![]() Snape : Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? Potter : Tak. Snape : Tak, proszę pana. Potter : Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() ![]() ![]() Koniec psot! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.07.2016 14:05
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 25 Dom: ![]() Punkty: 103 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 09.07.16 |
Śmierć Syriusza bardzo mną wstrząsneła. Było mi go żal ![]() ![]() ![]() Bardzo przejęła mnie też śmierć Severusa. Od początku go lubiałam, dla mnie był jednym z najlepszych nauczycieli. Oraz ochraniał Harrego, mimo, że ten go, powiedzmy sobie szczerze, nielubił. Nie zasługiwał na śmierć ![]() ![]() Niech z naszych kości narodzi się mściciel... A przebiegły jak wąż Slytherin Wspiera żądnych władzy i ambitnych. "Wdzięk wrodzony, szyk i arogancja Dla brudnej krwi czarodziejów wysoka nietolerancja Podłe wręcz i z kołyski wyniesione wyrachowanie Mugolom r11; tym ludziom bez magii - niosą złe traktowanie Opanowanie r11; zawsze i spojrzenie jak lód zimne Do wariata w czarnych szatach zamiłowanie dziwne Zmysłowość, namiętność r11; to ich rozpoznawcze znaki Oni są ci niczym najlepsze afrodyzjaki Żadnej pomyłki w ich gestach nie znajdziesz Strzeż się, bo w ich subtelne pułapki bardzo szybko wpadniesz Zielony i srebrny r11; to kolory ich Domu W Ślizgonie i niejeden Gryfon się zadurzy, lecz często po kryjomu Jeśli jeszcze się zastanawiasz o kim tutaj mowa Oświecę cię, lecz ci powiem, że mała ta twoja głowa Wiersz ten o Slytherinie! Domu najcudowniejszym I żaden nigdy nie będzie od Slytherinu genialniejszym!" |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.07.2016 14:24
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: ![]() Punkty: 12 Ranga: Mugol Data rejestracji: 10.07.16 |
Właściwie wszystkie śmierci " dobrych" postaci mnie wzruszały i Freda i Zgredka i Syriusza i Dumldora i Snapa i Cedrika i Lupina i Tonks. Wielokrotnie widząc ich śmierć na filmie i czytając książkę nie mogłam powstrzymać się od płaczu. Bo żadna z tych postaci nie zasłurzła na śmierć ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.07.2016 14:29
|
![]() ![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: ![]() Punkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Największym to Syriusza ![]() ![]() Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? ![]() ![]() ![]() ![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 ![]() ![]() Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |