Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Potęga Krwistego Steka!
12.02.2025 19:13
Sharllottka, moja mama już nie złamie bo ma sztuczne

He
He

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
The Sims - wszystkie części
Prefix użytkownikaDraco Malfoy
Sims to gra, w której tworzy się ludzi (simów), a później kieruje ich życiem. Dla urozmaicenia wydawcy tworzą dodatki do gry. Dodatki: Sims2: Na studiach, Sims2: Nocne życie, Sims2: Własny Biznes, Sims2: Zwierzaki, Sims2: Cztery Pory Roku, Sims2: Akcesoria, Sims2: Styl i Elegancja. Polecam wszystkim tę grę.
Edytowane przez Prefix użytkownikaAlette dnia 19.05.2013 22:53

herma_78
Grałam w Sims2 Zwierzaki, a w resztę nie. Nawet fajna gra, ale strasznie dużo miejsca zajmuje na dysku oraz trochę się zacina. Ale pewnie tylko u mnie!!! :D
Puchoni z nikim nie wojują
Oni zawsze zgode budują!
Helgo Hufflepuff miej w opiece nas!

Zastępca Ministra Magii!
Zastępca Szefa Zakonu Feniksa
Nindalf...Wiesz, że Cię...

Limonka
Kiedyś uwielbiałam tę grę. Potrafiłam grać w nią całą noc. Oprócz tego miałam (eee... mam) ok. 10 000 różnych ubrań, mebli i reszty badziewia ściągniętego z internetu. Teraz strasznie mnie to nudzi, chociaż mam wszystkie dodatki xP.

Gimikis, w NŻ pojawiają się wampiry, możliwość 'wyprowadzania' simów na randki i jakieś inne głupoty xD.
Edytowane przez Limonka dnia 11.07.2007 04:05

Lord Razor
Nie mam The Sims 2 ale wiem ,że to świetna gra.Sam grałem u koleżanki , która po prostu kocha Simsy.Ma wszystko co wyszło z simsów i mówi że będzie kupować dalej co wyjdzie.
Jestem prefektem naczelnym
Jestem kapitanem drużyny i szukającym.Dom-Gryffindor
Zarejestrowany Animag-Wilk
Patronus-feniks
Bogin-Lord Voldemort
Członek GD
Członek Zakonu Feniksa

szymek136
Nie mam The Sims 2, ale grałem w to. Kuzynka mi pożyczyła (ma wszystkie dodatki B)). Miło się grało, ale w końcu musiałem jej oddać gierkę i nici z grania, ponieważ uruchamia się tylko z płytą. No cóż, chyba będę musiał sobie kupić :lol:.

lukaszpawlak95
ja pamietam jak gralem w sims 2 i zrobilem se faceta ozenilem sie z taką jedną ta wzięła ze sobą kumpele, ta kumpela ozeenila sie z ćwirem ten wzial jego rodzinę a kasandra ozenila sie jeszcze z jednym taka byla moja rodzinka nieźle nie???
Dyrektor Hogwartu
Sorki ale pełny opis zobaczycie tylko w profilu
Szef SC
Minister Magii w Ministerstwie
Animag - Smok
W zakazanym lesie jestem Hipogryfem
mam sklepik
Metamorfomag
Członek C.Z.W.
Członek W.E.S.Z.
Członek Klubu Zmarłych
Dom Gryfindor
Kapitan i Szukający Armat z Chudley
Zaprzyjaźnione osoby
Koala485
Madzia_Zaspa
fanclub
SHR
Filemona
_Harry_Potter_
Pawel_155
Mart-ina

Sev1302
Ojej Simsy... Mam wszystkie dodatki, i kiedyś grałam non stop. Uwielbiałam tą grę. Pamiętam jak się cieszyłam z pierwszego dodatku jaki miałam, jeszcze przy pierwszej części, to było chyba Światowe życie, czy jakoś tak. Jeszcze w poprzednie wakacje grałam na okrągło. A teraz po pierwsze może troszkę wyrosłam, po drugie mam internet, który jest o wiele ciekawszy, po trzecie mój komputer nie wytrzymuje takiej ilości części simsów i bardzo wolno chodzi, więc zanim włączy się gra minie jakieś 20 minut. Po czwarte czekam na The Sims 3...:D
Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]

"Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał:
- Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam.
- A co mi dasz w zamian, Severusie?
- W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko.

"Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź...
- To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca?
-Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum!
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
- Przez te wszystkie lata?...
- Zawsze.

Prefix użytkownikasusan
Simsy nigdy nie stają się nudne! Trzeba tylko czasem od nich odpocząć!
By znów z namiętnością do nich przysiąść! Chyba że już staliśmy się nudnymi dorosłymi, wtedy rzeczywiście jest kłopot...
Ja nigdy nie będę zbyt dorosła na Simsy!
Mam je, ale ostatnio nie gram. Nie wiem, dlaczego...
Zaraz pewnie je włączę, bo już się stęskniłam! :)
Uwielbiam je, już nie mogę doczekać się trójki! :D
Wielka kinomanka!

friendsofdoom.com/gz/img/post/rev/2007-12-23-SweeneyTodd_hardcover.jpg

Prefix użytkownikaAnix
No to ja radośnie zakomunikuję, że mam The Sims 2 Historie ze świata Zwierząt i właśnie udało mi się stworzyć Simów identycznie wyglądających jak:
- Mój ukochany Severus Snape
- James Potter
- Harry Potter
- Syriusz Black
- Molly, Artur, Bill, Fred, George, Ginny i Ron Weasleyowie, Ron również dorosły
- Draco Malfoy
- i JA!

Jestem z siebie dumna, tworzę slashowe pary, buduję zameczki ala Kieszonkowy Hogwarcik, nadaję ulicom nazwy takie jak Grimmauld Place 12 czy Nora, zmieniam muzykę w grze na podkład z Pottera xD
To się nazywa MIEĆ ŚWIRA. Jeszcze spróbuję stworzyć Lupina, Tonks i Lee Jordana. Hagrid nie wychodzi, Flitwick musiałby być dzieckiem, a Maxime nie jest możliwa do wykonania. Pokombinuję jeszcze z Fleur i Karkarowem. I niech mi ktoś powie, że nie mam zajo... eee... mani *kwiczy*
Edytowane przez Prefix użytkownikaAnix dnia 13.07.2008 05:14

lucassx
Dodatki są fatalne, lepiej z internetu ściągnąć, patcha, bo w dodatkach, można pracować, tylko i wyłącznie w jednej pracy.To jest potrzebne dla tych, co się przygotowują do np.Takiego zawodu ;)
MLB

MarkoLowlifeBobLeRoux

emigratka
W zasadzie to jedyna gra komputerowa w jaką gram, a w zasadzie grałam. Nie lubię grać na kompie, ale Simsy uwielbiałam i dalej je lubię tylko, że mi się trochę znudziły, bo potrafiłam w nie grać całą noc xD. Jak wychodzą jakieś nowe dodatki i je zdobędę no to zaczynam grać od nowa, bo już to inaczej wygląda i jest coś zaskakującego więc wciąga z powrotem ;p.
I nie myślcie, że o Was zapomniałam. Duszą jestem z wami i co z tego, że ciałem gdzie indziej^^. Jak chcecie to postaram się Wam telepatycznie przekazać moją tygodniową wenę xP A tymczasem Wy podkręcajcie nasz nowy związek tym razem troszkę bardziej realny xD Kocham Was :*:*:*:*:* (dla każdego po jednym)

"Mieli swoją wyidealizowaną miłość, bolesna i rozdzierająco piękną."

galeria.glitery.pl/img/czarno-biale/glitery-pl_czarno-biale64.jpg

Everything you want

Somewhere there's speaking
It's already coming in
Oh and it's rising at the back of your mind
You never could get it
Unless you were fed it
Now you're here and you don't know why

But under skinned knees and the skid marks
Past the places where you used to learn
You howl and listen
Listen and wait for the
Echoes of angels who won't return

He's everything you want
He's everything you need
He's everything inside of you
That you wish you could be
He says all the right things
At exactly the right time
But he means nothing to you
And you don't know why

You're waiting for someone
To put you together
You're waiting for someone to push you away
There's always another wound to discover
There's always something more you wish he'd say

He's everything you want
He's everything you need
And you don't know why

But you'll just tight
And watch it unwind
It's only what you're asking for
And you'll be just fine
With all of your time
It's only what you're waiting for

Out of the island
Into the highway
Past the places where you might have turned
You never did notice
But you still hide away
The anger of angels who won't return

He's everything you want
He's everything you need
And you don't know why

I am everything you want
I am everything you need
I am everything inside of you
I say all the right things
But I mean nothing to you and I don't know why
And I don't know why
Why
I don't know

[center]

Prefix użytkownikaRazorBMW
Simsy to kupa.

ponad 20 GB po wszystkich dodatkach... N/C.

Co tam ciekawego? Nic! Same nudy! 1 była jesio fajna, bo to była pierwsza taka gra, ale 2 ssie pałkę na całej linii.
i.imgur.com/Axea2dj.jpg
i.imgur.com/AjekDS6.png
i.imgur.com/UHdLTdN.png

myanimelist.cdn-dena.com/signature/RazorBMW.png

Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał
Wielu walniętych, jednego wiernego miał
Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego
Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego
Umilacza czasu, pracownika wybitnego
Co zawsze w potrzebie rozweseli...
A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli.

The enemy is among us
The enemy is among us

And nobody is doing anything about it
They don't care
So we had to take matters into our own hands

A WORLD
NOT OF MY MAKING
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS

http://ja.gram.pl/RazorBMW
Prefix użytkownikaKerle
Miałam wszystkie dodatki do czasu kiedy wyszedł Młodzieżowy Styl. Od tamtego czasu już w nie nie gram, bo mnie nudzą... Próbowałam stworzyć pare postaci z Pottera, ale nie mogłam stworzyć Harry'ego, bo nie było opcji blizny na czole.
Ogólnie gra jest fajna, ale potem się nudzi. Kiedyś naprawde byłam zachwycona Simsami, teraz mnie to nie pociąga...
Pamiątka ze strony:
Zarejestrowanych: 14,781
Najnowszy Użytkownik: Kerle
2.bp.blogspot.com/-NKhJ7KKU1sU/Th0TCPR3sNI/AAAAAAAAEX4/ibecEAdAFsM/s1600/Tumblr-images-harry-potter-15941631-500-281.jpg

I love her...

www.media-courses.com/blog/wp-content/uploads/2011/01/helena-bonham-carter-083.jpg

... and her...

i2.listal.com/image/486750/600full-sandra-oh.jpg

...and him!

www.sirlin.net/storage/post-images/dr_house_65.jpg

SO MUCH <3

"W wieku sześciu lat chciałem zostać kucharką. Gdy miałem siedem - Napoleonem. Odtąd moja ambicja nie przestawała rosnąć, podobnie jak moja mania wielkości." - Salvador Dali

"Magia nie zmienia zbytnio świata. Właściwie jeszcze bardziej go komplikuje. " - Joanne Kathleen Rowling

"Życie jest niewiele warte, ale nic nie jest warte życia." - Andre Malraux

"Pamiętasz ten moment, kiedy jako dziecko, w wieku koło siedmiu lat, malujesz obrazek i niebo to niebieski pasek u góry kartki? I wtedy przychodzi ten moment rozczarowania, kiedy nauczyciel mówi ci, że tak naprawdę niebo zajmuje cała wolną przestrzeń na rysunku. I to jest ta chwila, kiedy życie zaczyna być coraz bardziej skomplikowane i nieco nudniejsze, ponieważ zamalowywanie kartki na niebiesko jest raczej nużącym zajęciem." - Alan Rickman

"Zawsze udawaj głupiego."- Terry Pratchett

"Mówienie jest rzeczą głupców, milczenie - tchórzy, a słuchanie rzeczą mędrców."
- Carlos Ruíz Zafón

"Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy." - Éric-Emmanuel Schmitt

"Jeżeli moja teoria względności okaże się słuszna, Niemcy powiedzą, że jestem Niemcem, a Francuzi, że obywatelem świata. Jeśliby miała się okazać błędna, Francja oświadczyłaby, że jestem Niemcem, a Niemcy, że jestem Żydem. "- Albert Einstein

"Nie pragnij być lepszym od innych, najpierw bądź samym sobą." - Fiodor Dostojewski

"To co oczywiste, przeczytaj jeszcze raz." - Piotr Szreniawski

"Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie." - Terry Pratchett

"Nie ma pokoju bez sprawiedliwości, nie ma sprawiedliwości bez przebaczenia." - Jan Paweł II (Karol Wojtyła)

"Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej." - Joanne Kathleen Rowling

Prefix użytkownikaCassidy
The Sims to jedna z moich ulubionych gier dzieciństwa. :)) Pamiętam jak "pochłaniała mnie" nieraz na całe dnie, oczywiście nie ze względu na swoją 'zdumiewającą' fabułę(...) Ogromne wrażenie na mnie robiło tworzenie postaci i budowanie. Jeszcze czasami zdarza mi się nucić tę melodię z pierwszej części, która rozbrzmiewała podczas urządzania domu.

Potem, kiedy na rynek weszła druga część wzbogacona o dodatkowe opcje, czym prędzej pobiegłam do sklepu, aby ją zakupić, no i według mnie opłacało się. Grałam w nią bez opamiętania. Oczywiście szybko zaczęła mi się nudzić, dlatego ściągałam, co rusz jakieś nowe stroje, domy, postacie itd. Później zainwestowałam także w dodatek: Zwierzaki, który w moim przypadku był chyba strzałem w dziesiątkę, ponieważ posiadanie przez Simów swoich pupili to na prawdę miłe urozmaicenie... Szczególnie kiedy ma się wpływ na ich wygląd oraz zachowanie.

Nie grałam w nowszą wersję - The Sims 3, chociaż ją widziałam, ale nad tym szczególnie nie ubolewam, chociaż faktycznie miałabym ochotę czasem spróbować, w szczególności w The Sims: Średniowiecze. Inne dodatki jakoś nie zapadły mi w pamięć. Faktem jest to, że gra ta zajmuje dużo miejsca na dysku, dlatego zawsze warto mieć pod ręką dysk przenośny. Mogłaby być też bardziej interesująca, bo po pewnym czasie nawet samo budowanie domów nie wydaje się już takie pociągające. Oczywiście można kombinować: tworzyć ulubionych aktorów, Hogwart, postaci z historii, ale to również szybko się nudzi.

Dlatego teraz gustuję w grach o innej tematyce(RPG, fabularne, przygodowe, czasem strategiczne), o ile wystarcza mi czasu, żeby w nie grać. xD
hogsmeade.pl/images/articles/Zalozyciele3.png

Gryffindor

* * *

Jestem lojalna wobec wyboru.

media.tumblr.com/tumblr_mclwvhHFzL1rr0bko.gif

fc05.deviantart.net/fs70/f/2009/356/8/3/Jack_Sparrow_Avatar_2_by_FuyukoTsukasa.png

-Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter?
-Tak.
-Tak, proszę pana.
-Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze.

24.media.tumblr.com/tumblr_mdcxubDbpq1ritemio1_250.gif

"Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę."

25.media.tumblr.com/tumblr_md1k2c5ojJ1rhxc8co1_500.gif

Prefix użytkownikahermionka12
Ja do tej pory gram wthe sims 2 mam wszystkie dodatki i prawie wszystkie akcesoria do tej części. Grałam też w the sims 3 i mam 6 dodatków i 5 akcesoriów, ale to nie to samo co 2.:D
Hermionka

Prefix użytkownikaNarcissa
Ja ma orginale sims 1 i potem miałam już piracie dodatki, balang, światowe zycie, wakcje, zmierzaki, gwiazda itp.Jako dziewczynka uwielbiałam w nie grać a szczególnie je mordować.Ostatnio grałam 3, u koleżanki bo na moim nie pojda.Bardzo fajne, rozbudowane dużo opcji do wyboru.Lecz zabierają dużo czasu.
Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie

i44.tinypic.com/ivyb7c.gif

Prefix użytkownikaLibra Black
uwielbiam tę gre <3 kiedyś grałam w nią i grałam. pamiętam jak zrobiłam dom umarłych. zrobiłam simów i uśmiercałam ich na kodach. miałam cały ogródek w nagrobkach xD (byłam przerażającym dzieckiem o.O)
Nie próbuj mi pomóc, ja chcę tu zostać.
W moim świecie bez trosk i cierpienia
tu jestem kimś i mogę spełniać swoje marzenia.
Tam umrę od pierwszej chwili.
Tak, wiem jak mnie nazywają.
Wariatką, dziwką, kłamcą
Nie obchodzi mnie to o czym myślą.
Na twoje nieme pytanie odpowiadam:
"Tak, nadal chcę być ślepa na wszystko"

Prefix użytkownikaulka_black_potter
A ja grałam tylko w drugą część i wciągnęła mnie na długo.

Najpierw stworzyłam sobie Syriusza, który ożenił się z jakąś Janinką z wojska, bo razem tam pracowali, i od tego wszystko się zaczęło. Wszystkie postacie z HP miały swoje miejsce w Miłowie. Niektóre prowadziłam ja, niektóre moja siostra. Pamiętam jak przezywałyśmy, gdy po Syriusza przyszła Śmierć, tak smutne to było.
Ogólnie to chyba z 5 pokoleń czarodziejów przewinęło się przez czas mojej gry w Simsy. Innych postaci nie wymyślałam, bo mnie to nie kręciło ;p
Niestety musiałam usunąć Simsy ze starego kompa i ani śladu po nich nie zostało.

Zdnych dodatków nie miałam nigdy, ale pamiętam, że kod na kasę to motherlode;p

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaSheeby
Uhuh. Ja kocham simsy odkąd tylko sięgam pamięcią. Mój brat zawsze miał wszystkie gry, zatem i miałam wszystkie dodatki do Sims 1. Grałam zawsze z siostrą i uważałam, że nic lepszego nie wynajdą.

Co do Sims 2, to mam je do tej pory, kiedyś miałam wszystkie dodatki i akcesoria, ale formatowałam dysk czy coś i przepadły. W tej chwili to odbudowuje i mam już część, a niedługo brat reszte mi załatwi ;D

Grałam w Sims 3, niby taki luksus i wgl, ale męczy mnie budowanie tam domów i robienie simów. Ale ogólnie są wciągające i spoko.
45.media.tumblr.com/32c9bbab3da0f54d7b04292d879417f7/tumblr_mv1sjcR8RD1rz2bopo1_500.gif

Julia part smart

31.media.tumblr.com/43e3ae49ca2101eb09376df0d80310b2/tumblr_inline_mqc21nrBPO1qz4rgp.gif

Prefix użytkownikaLossiril
To jest chyba największy pożeracz czasu, jaki wymyślono.
Najpierw stworzyłam sobie Syriusza, który ożenił się z jakąś Janinką z wojska, bo razem tam pracowali, i od tego wszystko się zaczęło. Wszystkie postacie z HP miały swoje miejsce w Miłowie. Niektóre prowadziłam ja, niektóre moja siostra. Pamiętam jak przezywałyśmy, gdy po Syriusza przyszła Śmierć, tak smutne to było.
Ogólnie to chyba z 5 pokoleń czarodziejów przewinęło się przez czas mojej gry w Simsy. Innych postaci nie wymyślałam, bo mnie to nie kręciło ;p

Uwielbiam tworzyć postacie z serii książek i filmów. Aktualnie mam prawie całą Drużynę Pierścienia i pozostałe postaci, od groma elfów i Gandalfów xD To chyba moja ulubiona część zabawy z tą grą ;D
"You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness,
no doubt about that."

49.media.tumblr.com/8fd19fd808466128891dbc622e847972/tumblr_nttjx4EWDx1s0s73vo2_r1_250.gif45.media.tumblr.com/0657b0d7361e18d2e9b9ad59589ba694/tumblr_nttjx4EWDx1s0s73vo8_r1_250.gif49.media.tumblr.com/44cba2a6756c07fec6f86f9c6baeabe6/tumblr_nttjx4EWDx1s0s73vo4_250.gif

45.media.tumblr.com/d941556ef09d4df2aa4255e2d1916738/tumblr_o20215Cx8Z1txsq03o1_500.gif

www.nrdfeed.com/gImages/draco-scream-gif-gif71a7c2e0904f25cbb722c4b60d0e809153c8694c07ea4.gif

25.media.tumblr.com/96e036d50d60465467af86aaa10d1985/tumblr_mifwnfHhoW1r1da95o1_500.gif

tumblr klik

'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.'

'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.'

i59.tinypic.com/258b141.gif

'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.'

i58.tinypic.com/ne49j.jpg

It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one.

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najciekawszy_podpis.png

http://morivrty.tumblr.com

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: