Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Zdanie na przedostatnie slowo
|
|
miszel14 |
Dodany dnia 04.03.2008 09:14
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
Największe marzenia nigdy się nie spełniają ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. |
|
|
Aberrant |
Dodany dnia 04.03.2008 10:08
|
Postów: 872 Dom: Brak przydziału Punkty: 1047 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.01.08 |
Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
*** Kiedy myślę i nic nie wymyślę to sobie myślę po co ja tyle myślałem aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił. Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył. [Dorothy Parker] Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę. [Barbara Streisand] Jeśli potrafisz śmiać się z siebie - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru. [Molier] Nic tak nie odmładza, jak prawdziwie niedorzeczny kawał. Właśnie najgłupsze prawa natury są najbardziej smakowite. [Witold Gombrowicz] Jeśli czasem Polka się Panu Bogu uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody! [Henryk Sienkiewicz] Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. [Phil Bosmans] *** Naj, naj: Norie-14 leśniczówka, terrorystka Mój grzybek^^ Jest niepowtarzalna, uwielbiam z nią rozmawiać (szczególnie o lesie ). Ma wspaniałe poczucie humoru ;] Draco i tak jest mój Ania 95 Za nasze skojarzenia^^ Jest po prostu niemożliwa Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać... I w ogóle... Jest jedną z najlepszych... Kochana Anix ;* Najlepszy tekst: "A Rudy je gumki" ( inne na końcu podpisu^^) miszel14 Szelka Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać. Ma fajnego (?) sąsiada Myszaaa ;* pocisk Obojniaczka taka sama jak ja. Klub Obojniaków Ma duże poczucie humoru ;] Qin Terrorystka, zabawka Fajnie się z nią gada, można z nią pożartować ( bez skojarzeń ) Kochana Fiszka ;* ;] Evi-Lyn Hmm... Jest miła, sympatyczna Sama nie wiem za co ją lubię. KaputDraconis Za jej troske o moje włosy...^^ Ha! Jest powalona...^^ I dobrze D Mateusz Dumbledore Za genialne teksty, przez które umieram Esey Za poczucie humoru, świetne teksty, miłe rozmowy^^ inne nie znaczy gorsze, inne znaczy zboczone lesniczowki smiley Nacia1234 Za to, że zawsze mówi to co myśli, jest ślizgonką, fajnie się z nią gada^^. Lubie ją D Karolcia_potteromaniaczka Za miłe rozmowy, poczucie humoru... ;* Uwielbiam z nią rozmawiać Utilisateur Utilek^^ Jest miły, można z nim pożartować. ^^ Klaudia@Harry Potter Fajnie się z nią rozmawia... I... w ogóle jest super d *** By Ania 95 ! D Proszę nie umierać... Abi i Nori były w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika! Abi i Norie oblewały Dzień Kobiet na swój sposób... W domku z piernika -Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie są w lesie! Rudy=Gumkopożeracz Ja: ja pieje....D Ania: Kogut! kura jajko płód nowe życie "Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy się gumy... "A skąd ten wytrysk?" "Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..." Zgon... zgony... zgoń go, zgoń... Dobrze, że nie powiedziałam "zgol go, zgol"... buahah "A Abi bedzie ogladac Norie" "Ty nie wiesz co to sa gumki?" "Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!" Do Teletubisia - królika) Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka" |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 04.03.2008 16:02
|
Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Nie małe nie duże ale średnie też nie. Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! D Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi |
|
|
utilisateur |
Dodany dnia 04.03.2008 20:26
|
Postów: 24 Dom: Brak przydziału Punkty: 73 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.02.08 |
Powiedzmy, że wiadomość przed to: ,,Ja chodzę często do kościoła'', teraz to zdanie będzie z sensem. Też chodzę często do kościoła. http://utilisateur.blog.pl/ - mój blog. http://www.util-blog.blog.onet.pl - jeszcze jeden Na początku: jestem chłopakiem. Od początku mojego pobytu na stronie mój nick wzbudzał problemy. Słowo utilisateur po francusku znaczy użytkownik. Większość osób przyjęła skrót util, mnie on odpowiada. W świecie Harry'ego Pottera: Dom: Slytherin Zawód: Śmierciożerca Patronus: wąż Animag: wąż Różdżka: czarny bez, włókno z serca jednorożca, 11 cali Na serio: Nie bawię sie w żadna rodzinkę itp. Nie mam wujków anie cioć na stronie tylko w realu. Lubię czasami pofantazjować na sb, ale nie oceniaj mnie od razu jako przygłupka. Opiszę sie jak wyglądam, abyś nie wyobrażał sobie mnie sobie jak jakiegoś Jamesa Bonda. Mam, krótkie często ścięte na irokeza, ciemne blond włosy. Niebieskie oczy. Jestem leworęczny. Uczę się dobrze, ale teraz coraz gorzej mi idzie Lubię chodzić czapce z daszkiem i ,,luźnych gatkach''. Interesuję się programami komputerowymi no i oczywiście HP. Jeżeli chcesz poznać moje zainteresowania zapraszam na sam dół podpisu są tam userbary z moimi zainteresowaniami. Jeżeli uważasz, że mnie przywalisz tekstem typu : Utilek jest głupi'' to sam siebie zapytaj czy ty taki nie jesteś. Nie wdaje się w kłótnie na sb, a jeżeli tak to czytając ja myśl sobie: ,,To tylko wymiana zdań''. Nie wkleję tu listy moich znajomych ze strony, bo jeszcze kogoś urażę że go tu nie ma. Ta osoba którą lubię raczej zauważy, że tak jest, wiec nie ma problemy. Jedyną osobą jaka będzie tu wpisana to Qin. Ona wie za co, ty nie musisz. Możesz się na mnie obrazić, ale czy ty jesteś zawsze otwarty/a na moje problemy, mogę do ciebie napisać z każdą sprawą? Nie! A Qin może tak powiedzieć. Ignoruję: ~Sunshine Pamiątka ze strony: |
|
|
DracoMalfoyowy |
Dodany dnia 04.03.2008 20:31
|
Postów: 116 Dom: Brak przydziału Punkty: 136 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.02.08 |
Do,re,mi,fa,so,la,si,do... oto gama |
|
|
Norie-14 |
Dodany dnia 04.03.2008 20:32
|
Postów: 325 Dom: Brak przydziału Punkty: 372 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.12.07 |
Oto mój zeszyt od języka polskiego. Nigdy więcej nie będę płakać... Bez względu na to, jak bardzo będzie bolało... Nie można iść samotnie przez życie... Ale niektórzy nie mają wyboru... ~~~~~ Coś o mnie: Nazywam się: Nie wiesz? No cóż... Mówi się trudno ^^ Jak zasłużysz, to Ci powiem Wiek: 14 lat Lubię: rysować Nie lubię: użalania się nad sobą Marzenia: nie mam Wyznanie: Ateizm Charakter: bezczelna (nie zawsze), wredna, uparta, nikomu nie ufająca, rzadko się uśmiechająca dziewczyna bez uczuć, która nigdy nie płacze i niczego się nie boi... Ale, czy tak jest naprawdę? Chcesz wiedzieć o mnie więcej? Poczytaj pamiętnik: [LINK] - mój pamiętnik ^^ ~~~~~ watashi ni tomodachi :* ZgreD - za wspólne zinteresowania (M&A) chimer - za podobne poczucie humoru x] DracoMalfoyowy - bo go lovam :* Aberrant - jest niepowtarzalna (a Draco jest mój) x] Qin - za wspólną ksywke ^^ Ania 95 - heh... ma poczucie humoru takie jak Abi ^^ KaputDraconis - powalona na glowe z klapką na móchy przewroconą na drugi bok (jej własny tekst ^^) Karolcia_potteromaniaczka - bo fajnie mi sie z nia gada ^^ Mateusz Dumbledore - jest dla mnie namber tu... ^^ Esey - bo jest dla mnie miły i fajnie sie z nim gada ^^ fankahp14 - fajnie sie z nią gada ^^ Hermiona26 - fajnie sie z nią rozmawia i jest bardzo miła ^^ Soraya - fajnie sie z nią gada, jest super ^^ Deathly - jest bardzo mila ^^ Basia92 - również miła i fajna ^^ Mam cie dodać? Napisz na PW! Kolejność jest bez znaczenia! ~~~~~ ~~~~~ Stowarzyszenie osób Urodzonych w Lipcu Pocisk - 14 lipiec 1992 rok Ania 95 - 26 lipiec 1995 rok Bernadetta144 - 9 lipca 1993 rok Kasiaczka1993 - 15 lipiec 1993 rok Norie-14 - 21 lipca 1993 rok KaputDraconis - 1 Lipca 1992 rok Qin - 4 lipca 1993 rok ginny 7 - 20 lipca 1993 rok |
|
|
Czarna94 |
Dodany dnia 04.03.2008 21:29
|
Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 513 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.12.07 |
Języka niemieckiego uczę się od trzech lat. Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
|
|
|
miszel14 |
Dodany dnia 05.03.2008 10:31
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
trzy lata temu zaczełam chodzić na siatkówke ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. |
|
|
Aberrant |
Dodany dnia 05.03.2008 11:07
|
Postów: 872 Dom: Brak przydziału Punkty: 1047 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.01.08 |
Na siatkówke zaczęłam chodzić trzy lata temu^^ Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
*** Kiedy myślę i nic nie wymyślę to sobie myślę po co ja tyle myślałem aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił. Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył. [Dorothy Parker] Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę. [Barbara Streisand] Jeśli potrafisz śmiać się z siebie - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru. [Molier] Nic tak nie odmładza, jak prawdziwie niedorzeczny kawał. Właśnie najgłupsze prawa natury są najbardziej smakowite. [Witold Gombrowicz] Jeśli czasem Polka się Panu Bogu uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody! [Henryk Sienkiewicz] Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. [Phil Bosmans] *** Naj, naj: Norie-14 leśniczówka, terrorystka Mój grzybek^^ Jest niepowtarzalna, uwielbiam z nią rozmawiać (szczególnie o lesie ). Ma wspaniałe poczucie humoru ;] Draco i tak jest mój Ania 95 Za nasze skojarzenia^^ Jest po prostu niemożliwa Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać... I w ogóle... Jest jedną z najlepszych... Kochana Anix ;* Najlepszy tekst: "A Rudy je gumki" ( inne na końcu podpisu^^) miszel14 Szelka Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać. Ma fajnego (?) sąsiada Myszaaa ;* pocisk Obojniaczka taka sama jak ja. Klub Obojniaków Ma duże poczucie humoru ;] Qin Terrorystka, zabawka Fajnie się z nią gada, można z nią pożartować ( bez skojarzeń ) Kochana Fiszka ;* ;] Evi-Lyn Hmm... Jest miła, sympatyczna Sama nie wiem za co ją lubię. KaputDraconis Za jej troske o moje włosy...^^ Ha! Jest powalona...^^ I dobrze D Mateusz Dumbledore Za genialne teksty, przez które umieram Esey Za poczucie humoru, świetne teksty, miłe rozmowy^^ inne nie znaczy gorsze, inne znaczy zboczone lesniczowki smiley Nacia1234 Za to, że zawsze mówi to co myśli, jest ślizgonką, fajnie się z nią gada^^. Lubie ją D Karolcia_potteromaniaczka Za miłe rozmowy, poczucie humoru... ;* Uwielbiam z nią rozmawiać Utilisateur Utilek^^ Jest miły, można z nim pożartować. ^^ Klaudia@Harry Potter Fajnie się z nią rozmawia... I... w ogóle jest super d *** By Ania 95 ! D Proszę nie umierać... Abi i Nori były w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika! Abi i Norie oblewały Dzień Kobiet na swój sposób... W domku z piernika -Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie są w lesie! Rudy=Gumkopożeracz Ja: ja pieje....D Ania: Kogut! kura jajko płód nowe życie "Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy się gumy... "A skąd ten wytrysk?" "Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..." Zgon... zgony... zgoń go, zgoń... Dobrze, że nie powiedziałam "zgol go, zgol"... buahah "A Abi bedzie ogladac Norie" "Ty nie wiesz co to sa gumki?" "Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!" Do Teletubisia - królika) Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka" |
|
|
Joanne Rowling |
Dodany dnia 05.03.2008 12:30
|
Postów: 110 Dom: Brak przydziału Punkty: 180 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.02.08 |
Lata lecą a pomysłu na życie jak nie było tak nie ma. "Śmierć jeno przemierza świat, podobnie jak dwaj wierni druhowie, którzy razem przemierzają morza, jeden zawsze będzie żyć w drugim.
Zniewoleni miłością, żyją w tym, co wszechobecne. W owym boskim zwierciadle widzą się twarzą w twarz, wolni i nieskalani. Wielka to dla nich pociecha, bo choć rzec można, że z tego świata odeszli , to ich przyjaźń wciąż trwa, ponieważ jest nieśmiertelna." William Penn, "Nowe owoce samotności" Moja lista znajomych: ~ Ariana Black ~ Tonks ~ Luna_Ravenclav_15 ~ juleczka ~ MalaCzarna ~ Qin ~ Andromeda Tonks ~ buch ~ utilisateur ~ KaputDraconis Głowa domu: Minerwa McGonagall Barwy: Szkarłatny i złoty Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew Założyciel: Godryk Gryffindor Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału. Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington) Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia Wejście: Obraz Grubej Damy Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga |
|
|
Aberrant |
Dodany dnia 05.03.2008 13:17
|
Nie lubie chodzić do szkoły Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
|
|
Joanne Rowling |
Dodany dnia 05.03.2008 13:20
|
Postów: 110 Dom: Brak przydziału Punkty: 180 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.02.08 |
Do wakacji chcę schudnąć pięć kg. "Śmierć jeno przemierza świat, podobnie jak dwaj wierni druhowie, którzy razem przemierzają morza, jeden zawsze będzie żyć w drugim.
Zniewoleni miłością, żyją w tym, co wszechobecne. W owym boskim zwierciadle widzą się twarzą w twarz, wolni i nieskalani. Wielka to dla nich pociecha, bo choć rzec można, że z tego świata odeszli , to ich przyjaźń wciąż trwa, ponieważ jest nieśmiertelna." William Penn, "Nowe owoce samotności" Moja lista znajomych: ~ Ariana Black ~ Tonks ~ Luna_Ravenclav_15 ~ juleczka ~ MalaCzarna ~ Qin ~ Andromeda Tonks ~ buch ~ utilisateur ~ KaputDraconis Głowa domu: Minerwa McGonagall Barwy: Szkarłatny i złoty Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew Założyciel: Godryk Gryffindor Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału. Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington) Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia Wejście: Obraz Grubej Damy Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga |
|
|
miszel14 |
Dodany dnia 05.03.2008 15:17
|
Pięc lat ma mój kuzyn ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 05.03.2008 15:23
|
Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Mój kuzyn ma pięc lat. Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! D Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi |
|
|
Norie-14 |
Dodany dnia 05.03.2008 19:08
|
Postów: 325 Dom: Brak przydziału Punkty: 372 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.12.07 |
Pięć dni temu zdechł mi chomik. Nigdy więcej nie będę płakać... Bez względu na to, jak bardzo będzie bolało... Nie można iść samotnie przez życie... Ale niektórzy nie mają wyboru... ~~~~~ Coś o mnie: Nazywam się: Nie wiesz? No cóż... Mówi się trudno ^^ Jak zasłużysz, to Ci powiem Wiek: 14 lat Lubię: rysować Nie lubię: użalania się nad sobą Marzenia: nie mam Wyznanie: Ateizm Charakter: bezczelna (nie zawsze), wredna, uparta, nikomu nie ufająca, rzadko się uśmiechająca dziewczyna bez uczuć, która nigdy nie płacze i niczego się nie boi... Ale, czy tak jest naprawdę? Chcesz wiedzieć o mnie więcej? Poczytaj pamiętnik: [LINK] - mój pamiętnik ^^ ~~~~~ watashi ni tomodachi :* ZgreD - za wspólne zinteresowania (M&A) chimer - za podobne poczucie humoru x] DracoMalfoyowy - bo go lovam :* Aberrant - jest niepowtarzalna (a Draco jest mój) x] Qin - za wspólną ksywke ^^ Ania 95 - heh... ma poczucie humoru takie jak Abi ^^ KaputDraconis - powalona na glowe z klapką na móchy przewroconą na drugi bok (jej własny tekst ^^) Karolcia_potteromaniaczka - bo fajnie mi sie z nia gada ^^ Mateusz Dumbledore - jest dla mnie namber tu... ^^ Esey - bo jest dla mnie miły i fajnie sie z nim gada ^^ fankahp14 - fajnie sie z nią gada ^^ Hermiona26 - fajnie sie z nią rozmawia i jest bardzo miła ^^ Soraya - fajnie sie z nią gada, jest super ^^ Deathly - jest bardzo mila ^^ Basia92 - również miła i fajna ^^ Mam cie dodać? Napisz na PW! Kolejność jest bez znaczenia! ~~~~~ ~~~~~ Stowarzyszenie osób Urodzonych w Lipcu Pocisk - 14 lipiec 1992 rok Ania 95 - 26 lipiec 1995 rok Bernadetta144 - 9 lipca 1993 rok Kasiaczka1993 - 15 lipiec 1993 rok Norie-14 - 21 lipca 1993 rok KaputDraconis - 1 Lipca 1992 rok Qin - 4 lipca 1993 rok ginny 7 - 20 lipca 1993 rok |
|
|
miszel14 |
Dodany dnia 05.03.2008 19:13
|
Mi kanarek zdechł 10 lat temu ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. |
|
|
Joanne Rowling |
Dodany dnia 05.03.2008 20:49
|
Lat 27, wysoki, brązowooki brunen to mój ideał mężczyzny "Śmierć jeno przemierza świat, podobnie jak dwaj wierni druhowie, którzy razem przemierzają morza, jeden zawsze będzie żyć w drugim.
|
|
utilisateur |
Dodany dnia 05.03.2008 22:01
|
Postów: 24 Dom: Brak przydziału Punkty: 73 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.02.08 |
Ideałów na tym świecie brak. ~~~~~~~~~~~~~~~~ Proszę nie pisać: Pięć lat ma mój kuzyn, a następne zdanie: Mój kuzyn ma pięć lat. Te zdania są bez sensu. Edytowane przez utilisateur dnia 05.03.2008 22:02 http://utilisateur.blog.pl/ - mój blog. http://www.util-blog.blog.onet.pl - jeszcze jeden Na początku: jestem chłopakiem. Od początku mojego pobytu na stronie mój nick wzbudzał problemy. Słowo utilisateur po francusku znaczy użytkownik. Większość osób przyjęła skrót util, mnie on odpowiada. W świecie Harry'ego Pottera: Dom: Slytherin Zawód: Śmierciożerca Patronus: wąż Animag: wąż Różdżka: czarny bez, włókno z serca jednorożca, 11 cali Na serio: Nie bawię sie w żadna rodzinkę itp. Nie mam wujków anie cioć na stronie tylko w realu. Lubię czasami pofantazjować na sb, ale nie oceniaj mnie od razu jako przygłupka. Opiszę sie jak wyglądam, abyś nie wyobrażał sobie mnie sobie jak jakiegoś Jamesa Bonda. Mam, krótkie często ścięte na irokeza, ciemne blond włosy. Niebieskie oczy. Jestem leworęczny. Uczę się dobrze, ale teraz coraz gorzej mi idzie Lubię chodzić czapce z daszkiem i ,,luźnych gatkach''. Interesuję się programami komputerowymi no i oczywiście HP. Jeżeli chcesz poznać moje zainteresowania zapraszam na sam dół podpisu są tam userbary z moimi zainteresowaniami. Jeżeli uważasz, że mnie przywalisz tekstem typu : Utilek jest głupi'' to sam siebie zapytaj czy ty taki nie jesteś. Nie wdaje się w kłótnie na sb, a jeżeli tak to czytając ja myśl sobie: ,,To tylko wymiana zdań''. Nie wkleję tu listy moich znajomych ze strony, bo jeszcze kogoś urażę że go tu nie ma. Ta osoba którą lubię raczej zauważy, że tak jest, wiec nie ma problemy. Jedyną osobą jaka będzie tu wpisana to Qin. Ona wie za co, ty nie musisz. Możesz się na mnie obrazić, ale czy ty jesteś zawsze otwarty/a na moje problemy, mogę do ciebie napisać z każdą sprawą? Nie! A Qin może tak powiedzieć. Ignoruję: ~Sunshine Pamiątka ze strony: |
|
|
Joanne Rowling |
Dodany dnia 05.03.2008 23:54
|
Świat pełen jest tajemnic. "Śmierć jeno przemierza świat, podobnie jak dwaj wierni druhowie, którzy razem przemierzają morza, jeden zawsze będzie żyć w drugim.
|
|
Veela |
Dodany dnia 06.03.2008 08:59
|
Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Jast takie miejsce, gdzie nie rośnie trawa Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |