Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Zdanie na przedostatnie slowo
|
|
Roksia |
Dodany dnia 31.03.2008 19:11
|
Postów: 1302 Dom: Hufflepuff Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Zawsze sprawdzaj datę warzności. |
|
|
juleczka |
Dodany dnia 31.03.2008 19:27
|
Postów: 32 Dom: Brak przydziału Punkty: 106 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.01.08 |
Daty urodzin pamiętam najdłużej. Najważniejsze informacje: Głowa domu: Minerwa McGonagall Barwy: Szkarłatny i złoty Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew Założyciel: Godryk Gryffindor Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału. Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington) Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia Wejście: Obraz Grubej Damy Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga Charakterystyka: W Gryffndorze kwitnie męstwa cnota, króluje odwaga i do wyczynów ochota. Wieża Gryfonów znajduje się na siódmym piętrze, wejście do środka znajduje się za olbrzymim obrazem przedstawiającym "Grubą Damę". Po podaniu jej hasła ukazuje nam się pokój wspólny Gryffindoru: przytulne, okrągłe pomieszczenie pełne stołów, kominków i wysiedzianych foteli. Na szczycie spiralnych schodów znajdują się dormitoria komnaty sypialne z pięcioma łożami, każde z kolumienkami w rogach, między którymi wiszą aksamitne, ciemnoczerwone zasłony. Uczniowie przydzieleni do Gryffindoru mają w założeniu posiadać i rozwijać cnoty przypisywane swemu patronowi. Jestem Gryfonem i jestem z tego Dumna. Znajomi ze strony hp.net (kolejność nie ma znaczenia): 1.Tonks (siostrzyczka:*:*:*) 2.ginny1112 3.Luna_Ravenclav_15 (siostrzyczka:*:*:*) 4.buch 5.cho_chang1514 6.kasiaczka1993 7.Mateusz Dambledore(kuzyn:*:*:*) 8.Andromeda Tonks 9.Joanne Rowling(mamusia:*:*:*) 10.Qin(ciocia:*:*:*) 11.Andromeda Tonks(babcia:*:*:*) 12.miszel14(kuzynka:*:*:*) 13.FilipFansTheHarry(brat:*:*:*) 14.Pocisk JEŚLI KOGOŚ NIE WYMIENIŁAM PRZEPRASZAM I PROSZE PISAĆ!!!! :*:*:*:* A tutaj umieszcze troche infotmacji o mnie: 1.Kocham Przyrode jak już nie którzy z was o tym wiedzą...(szczególnie dziką) http://juleczka21.powiedz.to |
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 31.03.2008 19:41
|
Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: Slytherin Punkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
Pamiętaj : odżywaj się zdrowo Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Śmierciożerca Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
juleczka |
Dodany dnia 31.03.2008 20:34
|
Postów: 32 Dom: Brak przydziału Punkty: 106 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.01.08 |
Się przeliczyłam co do Twojej osoby. Najważniejsze informacje: Głowa domu: Minerwa McGonagall Barwy: Szkarłatny i złoty Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew Założyciel: Godryk Gryffindor Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału. Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington) Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia Wejście: Obraz Grubej Damy Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga Charakterystyka: W Gryffndorze kwitnie męstwa cnota, króluje odwaga i do wyczynów ochota. Wieża Gryfonów znajduje się na siódmym piętrze, wejście do środka znajduje się za olbrzymim obrazem przedstawiającym "Grubą Damę". Po podaniu jej hasła ukazuje nam się pokój wspólny Gryffindoru: przytulne, okrągłe pomieszczenie pełne stołów, kominków i wysiedzianych foteli. Na szczycie spiralnych schodów znajdują się dormitoria komnaty sypialne z pięcioma łożami, każde z kolumienkami w rogach, między którymi wiszą aksamitne, ciemnoczerwone zasłony. Uczniowie przydzieleni do Gryffindoru mają w założeniu posiadać i rozwijać cnoty przypisywane swemu patronowi. Jestem Gryfonem i jestem z tego Dumna. Znajomi ze strony hp.net (kolejność nie ma znaczenia): 1.Tonks (siostrzyczka:*:*:*) 2.ginny1112 3.Luna_Ravenclav_15 (siostrzyczka:*:*:*) 4.buch 5.cho_chang1514 6.kasiaczka1993 7.Mateusz Dambledore(kuzyn:*:*:*) 8.Andromeda Tonks 9.Joanne Rowling(mamusia:*:*:*) 10.Qin(ciocia:*:*:*) 11.Andromeda Tonks(babcia:*:*:*) 12.miszel14(kuzynka:*:*:*) 13.FilipFansTheHarry(brat:*:*:*) 14.Pocisk JEŚLI KOGOŚ NIE WYMIENIŁAM PRZEPRASZAM I PROSZE PISAĆ!!!! :*:*:*:* A tutaj umieszcze troche infotmacji o mnie: 1.Kocham Przyrode jak już nie którzy z was o tym wiedzą...(szczególnie dziką) http://juleczka21.powiedz.to |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 31.03.2008 21:41
|
Postów: 1302 Dom: Hufflepuff Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
twojej durnoty nigdy nie zapomnę |
|
|
juleczka |
Dodany dnia 31.03.2008 23:34
|
NIE lubię być okłamywana przez takich ajk TY!!!! Najważniejsze informacje: Głowa domu: Minerwa McGonagall Barwy: Szkarłatny i złoty Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew Założyciel: Godryk Gryffindor Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału. Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington) Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia Wejście: Obraz Grubej Damy Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga Charakterystyka: W Gryffndorze kwitnie męstwa cnota, króluje odwaga i do wyczynów ochota. Wieża Gryfonów znajduje się na siódmym piętrze, wejście do środka znajduje się za olbrzymim obrazem przedstawiającym "Grubą Damę". Po podaniu jej hasła ukazuje nam się pokój wspólny Gryffindoru: przytulne, okrągłe pomieszczenie pełne stołów, kominków i wysiedzianych foteli. Na szczycie spiralnych schodów znajdują się dormitoria komnaty sypialne z pięcioma łożami, każde z kolumienkami w rogach, między którymi wiszą aksamitne, ciemnoczerwone zasłony. Uczniowie przydzieleni do Gryffindoru mają w założeniu posiadać i rozwijać cnoty przypisywane swemu patronowi. Jestem Gryfonem i jestem z tego Dumna. Znajomi ze strony hp.net (kolejność nie ma znaczenia): 1.Tonks (siostrzyczka:*:*:*) 2.ginny1112 3.Luna_Ravenclav_15 (siostrzyczka:*:*:*) 4.buch 5.cho_chang1514 6.kasiaczka1993 7.Mateusz Dambledore(kuzyn:*:*:*) 8.Andromeda Tonks 9.Joanne Rowling(mamusia:*:*:*) 10.Qin(ciocia:*:*:*) 11.Andromeda Tonks(babcia:*:*:*) 12.miszel14(kuzynka:*:*:*) 13.FilipFansTheHarry(brat:*:*:*) 14.Pocisk JEŚLI KOGOŚ NIE WYMIENIŁAM PRZEPRASZAM I PROSZE PISAĆ!!!! :*:*:*:* A tutaj umieszcze troche infotmacji o mnie: 1.Kocham Przyrode jak już nie którzy z was o tym wiedzą...(szczególnie dziką) http://juleczka21.powiedz.to |
|
|
juleczka |
Dodany dnia 31.03.2008 23:34
|
NIE lubię być okłamywana przez takich jak TY!!!! Najważniejsze informacje: Głowa domu: Minerwa McGonagall Barwy: Szkarłatny i złoty Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew Założyciel: Godryk Gryffindor Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału. Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington) Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia Wejście: Obraz Grubej Damy Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga Charakterystyka: W Gryffndorze kwitnie męstwa cnota, króluje odwaga i do wyczynów ochota. Wieża Gryfonów znajduje się na siódmym piętrze, wejście do środka znajduje się za olbrzymim obrazem przedstawiającym "Grubą Damę". Po podaniu jej hasła ukazuje nam się pokój wspólny Gryffindoru: przytulne, okrągłe pomieszczenie pełne stołów, kominków i wysiedzianych foteli. Na szczycie spiralnych schodów znajdują się dormitoria komnaty sypialne z pięcioma łożami, każde z kolumienkami w rogach, między którymi wiszą aksamitne, ciemnoczerwone zasłony. Uczniowie przydzieleni do Gryffindoru mają w założeniu posiadać i rozwijać cnoty przypisywane swemu patronowi. Jestem Gryfonem i jestem z tego Dumna. Znajomi ze strony hp.net (kolejność nie ma znaczenia): 1.Tonks (siostrzyczka:*:*:*) 2.ginny1112 3.Luna_Ravenclav_15 (siostrzyczka:*:*:*) 4.buch 5.cho_chang1514 6.kasiaczka1993 7.Mateusz Dambledore(kuzyn:*:*:*) 8.Andromeda Tonks 9.Joanne Rowling(mamusia:*:*:*) 10.Qin(ciocia:*:*:*) 11.Andromeda Tonks(babcia:*:*:*) 12.miszel14(kuzynka:*:*:*) 13.FilipFansTheHarry(brat:*:*:*) 14.Pocisk JEŚLI KOGOŚ NIE WYMIENIŁAM PRZEPRASZAM I PROSZE PISAĆ!!!! :*:*:*:* A tutaj umieszcze troche infotmacji o mnie: 1.Kocham Przyrode jak już nie którzy z was o tym wiedzą...(szczególnie dziką) http://juleczka21.powiedz.to |
|
|
to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 31.03.2008 23:39
|
Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Ty jesteś najbardziej lubianą osobą przeze mnie. "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 01.04.2008 06:48
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Jesteś może obeznany w tych rozkładach? Life is wasted on the living |
|
|
agunia15 |
Dodany dnia 01.04.2008 17:02
|
Postów: 34 Dom: Brak przydziału Punkty: 109 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.01.08 |
Tych ludzi nie znam ( )_( )_.----.,/)
;_ _ '; -._ , )_ ( o_, )' __,) '-._) ŚPIOCH |
|
|
to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 01.04.2008 18:07
|
Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Nie lubię jeść naleśników. Edytowane przez to_be_like_Ginny dnia 01.04.2008 18:07 "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 02.04.2008 14:47
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Jeść - takie piękne słowo! Life is wasted on the living |
|
|
klaudunia114 |
Dodany dnia 02.04.2008 15:40
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 155 Dom: Brak przydziału Punkty: 254 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.03.08 |
Piękne jest zachodzące słonko |
|
|
Sev1302 |
Dodany dnia 21.04.2008 16:21
|
Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Zachodzące - kurde nie mogę nic wymyślić. Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 22.04.2008 10:56
|
Nic mi nie przychodzi do głowy. |
|
|
Kendra |
Dodany dnia 22.04.2008 14:53
|
Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
dobra no to może: Zachodzące słońce zachwyciło moją babcię The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* |
|
|
Hermioncia Granger |
Dodany dnia 22.04.2008 15:24
|
Postów: 77 Dom: Brak przydziału Punkty: 227 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.02.07 |
Moja suczka zrobiła sztuczkę akrobacyjną. Kto wymyśli? "Snape popatrzył na Dumbledore'a, a na jego podłużnej twarzy odmalowała się odraza i nienawiść.
- Severusie... błagam... Snape uniósł różdżkę i wycelował nią w Dumbledore'a. -Avada kedavra! Z końca jego różdżki wystrzelił strumień zielonego światła i ugodził Dumbledore'a prosto w piersi. Krzyk przerażenia nie wydarł się z gardła Harry'ego. Niemy i nieruchomy musiał patrzeć, jak moc zaklęcia wyrzuciła Dumbledore'a w powietrze, gdzie przez ułamek sekundy zawisł pod jaśniejącą czaszką, a potem powoli, jak wielka szmaciana lalka, opadł, przewalił się przez blankę i zniknął mu z oczu" J.K. Rowling Dlaczego Draco tego nie zrobił :/ Redaktorka Żonglera- Kordelia Potter |
|
|
klaudunia114 |
Dodany dnia 22.04.2008 15:26
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 155 Dom: Brak przydziału Punkty: 254 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.03.08 |
Sztuczkę może wykonać każdy. |
|
|
Kendra |
Dodany dnia 22.04.2008 15:38
|
Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Wykonać salto w powietrzu nie jest łatwą sztuką. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* |
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 22.04.2008 18:05
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: Slytherin Punkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
Łatwy był ten sprawdzian z Matmy. |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |