Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Wasze ulubione magiczne zwierzę
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.07.2015 20:37
|
![]() ![]() Postów: 210 Dom: ![]() Punkty: 3142 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Uwielbiam Aragoga ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.09.2015 21:52
|
![]() ![]() Postów: 697 Dom: ![]() Punkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
1. Smoki - potężne, inteligentne, straszne i bezlitosne. Cudowne *.*. 3. Feniksy - uwielbiam zarówno ich wygląd jak i symbolikę. Planuję wytatuować sobie feniksa na całych plecach ^^. 2. Jednorożce - bo to konie z rogami, a ja kocham konie ;D. 3. Hipogryfy - zakochałam się w Hardodziobie, chciałabym mieć takiego hipogryfa *.*. 4. Niuchacz - ze względu na nazwę, ale też jego zdolności ![]() "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.09.2015 15:59
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: ![]() Punkty: 12 Ranga: Mugol Data rejestracji: 30.09.15 |
1.Feniks 2.Hipogryf 3.Testral MARTA
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.10.2015 18:57
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 175 Dom: ![]() Punkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
Moim ulubionym magicznym zwierzęciem jest Kelpia. Jest to wodny demon, który przybiera postać konia. Jest niebezpieczny! Potrafi zwabić do wody i utopić. ![]() ![]() ![]() Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zielone oczy z charakteru... .![]() Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.10.2015 19:22
|
![]() ![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: ![]() Punkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Moim ulubionym zwierzęciem jest: 1.hipogryf 2.feniks 3.testral 4.jednorożec! ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.10.2015 19:41
|
![]() ![]() Postów: 172 Dom: ![]() Punkty: 513 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 29.08.15 |
Hardodziobek Jednorożec Feniks Smoczki Testrale Mam jeszcze ukochane poszczególne zwierzaczki: 1. Hedwiga 2. Krzywołap 3. Hardodziob 4. Świsto-Świnka Wiele, wiele innych... Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN! Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!! Teraz za prezentuje ważne cytaty: ,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele'' Maria Kowalewska ,,Czytanie książek to najlepsza zabawa jaką sobie ludzkość wymyśliła'' Wisława Szymborska ,,Mówi się LewiOsa a nie LewioSA!'' Hermiona Granger'' Teraz jeszcze podziękowania: Fenris, za bycie najlepszą partnerką do rozmowy ![]() Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko Hermionka78, kochana, za wszystkie miłe słowa, za każde ,,Hejjo''. batalion_88, za zachęcanie by iść na boisko Kiera Karkarow, za nasze wspólne, długie, rozmowy. kkinga123, za uwielbianie Wspaniałego Stulecia Katherine_Pierce, za gadanie o Twojej pracy EmilyWright, za uciekanie by oglądać The Voice'a Całemu HP - netowi, za to że, razem dzielimy się wielbieniem HP... ![]() W Hogusiu jestem Maja Choda ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |