Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Poziomka! <3
04.10.2024 16:25
fuerte, w małym mieście robi się wszystko po trochę, ale mniej karne, a bardziej cywilne i administracyjne

Harrych świąt!
04.10.2024 12:02
a w jakiej dziedzinie siedzisz? czy wszystko po trochę?

Poziomka! <3
04.10.2024 10:19
Hermiona Justysia, zazdroszczę i nie zazdroszczę. Urlop macierzyński to nie urlop xD

Także ja nie chcę wracać do roboty, ale rodzicielskiego też mam dość :D

Poziomka! <3
04.10.2024 10:18
fuerte, a weź, ja szłam na urlop jak wchodził te wszystkie dziadowskie zmiany w przepisach i teraz będę musiała się szybko dostosować

Niezwyciężony mag
04.10.2024 10:15
ja z macierzyńskiego wracam w połowie stycznia kibic

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59641 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57438 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45361 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38930 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Zniszcz życzenie
Prefix użytkownikaEnid
Znalazłam taką zabawe na innej stronie, mam nadzieje że sie wam spodoba. No dobra, więc polega ona na tym, że jakaś osoba pisze życzenie np.chce być graczem Quidditcha w reprezentacji Irlandii. A druga spełnia to życzenie, ale musi się ono spełnic w przykry dla nas sposób.
Np.Jesteś graczem Quidditcha w reprezentacji Irlandii, ale podczas pierwszego meczu dostajesz tłuczkiem i zapadasz w śpiączke.
Rozumiecie? To do dzieła!

To ja pierwsza pisze:
Chce żeby Draco mnie zaprosił na Bal Bożonarodzeniowy.
Always...

Veela
Fajna gra =)

Draco zaprasza Cie na bal bożonarodzeniowy, ale tańczy z inną, więc Ci przykrio i uciekasz z balu.

Chcę zostać psychologiem.
Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas.

hemcia
Jednak po kilku wizytach pacjentów jesteś zmuszona zrezygnować ze stanowiska, bo urazy chorych przeszły na ciebie xD.

Będę wielkim malarzem, co podbije świat xD.

Nacia
Kończysz studia. Spełniło się Twoje największe marzenie - jesteś psychologiem. Przynajmniej dotychczas tak myślałas. Poszłas odebrać wyniki testów i okazało się, że oblałas.

Poznałam toma Feltona.
Life is wasted on the living

i49.tinypic.com/282m7op.jpg

hemcia
Naciu spóźniłaś się me bejbe xD.

DracoMalfoyowy
nikt nie dal zyczenia,wiec ja cos dam.

chcialbym zainstalowac moj mozg do wieloczynnego,niezniszcalnego,nigdy nie wylaczajacego i zawsze nigdy nie drasnietego robota,przez nieskonczonosc % bezpieczna i calkowicie dobra.

Nacia
Ok. To pisze. Jesteś wielką malarką, masz miliony prac, zarabiasz fortunę, kąpiesz się w kasie, a tu nagle ktoś Cię obrabował, spalił wszystkie Twoje trofea, prace i pieniądze.

Ponawiam swoje: Poznałam toma Feltona.
Life is wasted on the living

i49.tinypic.com/282m7op.jpg

Joanne Rowling
Poznałaś Feltona a kiedy Cię zobaczył zaśmiał się drwiąco i powiedział, że nigdy nie widział nic paskudniejszego od szczura Paszywka, dopóki nie poznał Ciebie.

Chcę zwiedzić cały świat:)
"Śmierć jeno przemierza świat, podobnie jak dwaj wierni druhowie, którzy razem przemierzają morza, jeden zawsze będzie żyć w drugim.
Zniewoleni miłością, żyją w tym, co wszechobecne.
W owym boskim zwierciadle widzą się twarzą w twarz, wolni i nieskalani. Wielka to dla nich pociecha, bo
choć rzec można, że z tego świata odeszli , to ich przyjaźń wciąż trwa, ponieważ jest nieśmiertelna."

William Penn, "Nowe owoce samotności"

Moja lista znajomych:
~ Ariana Black
~ Tonks xD
~ Luna_Ravenclav_15
~ juleczka
~ MalaCzarna
~ Qin
~ Andromeda Tonks
~ buch
~ utilisateur
~ KaputDraconis

hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg

Głowa domu: Minerwa McGonagall
Barwy: Szkarłatny i złoty
Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew
Założyciel: Godryk Gryffindor
Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału.
Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington)
Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia
Wejście: Obraz Grubej Damy
Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga

DracoMalfoyowy
Zwiedzasz caly swiat,kiedy wracasz do domu Indianie,ktorych wnerwilas i sledzili cie zatruwaja cie.
ponawiam-chcialbym zainstalowac moj mozg do wieloczynnego,niezniszcalnego,nigdy nie wylaczajacego i zawsze nigdy nie drasnietego robota,przez nieskonczonosc % bezpieczna i calkowicie dobra.

Vayamess
Więc instalujesz tam swój mózg, ale robota zjada pies xD Więc Ty zostajesz bez mózgu i robota tracisz xD

Chciałabym wygrać w totlotka! xD
Edytowane przez Vayamess dnia 05.03.2008 20:46

Prefix użytkownika126p
No więc wygrywasz w totolotka. Największą w historii. Już zacierasz ręce jesteś szczęśliwa. Stop, stop ... Znajdujesz nie wysłany kupon.

Chcę... zostać informatykiem, ale nie takim zwykłym, tylko najlepszym na świecie!
img233.imageshack.us/img233/1318/09543711451wd7.th.jpg

Młodość, to stan nieważkości, jedyny w całym życiu.

Wiesław Myśliwski

img127.imageshack.us/img127/7115/193844bialykotekspiuj1.th.jpg

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."

Ernest Hemingway

http://img218.imageshack.us/img218/3936/edxh8.jpg

Prefix użytkownikaEnid
No więc jesteś tym informatykiem, ale okazuje się że wszystkie kompy do jakich się zbliżasz wybuchają

Chce być dziedziczką Slytherina
Always...

paniczna
Jesteś dziedziczką Slytherina, ale bazyliszek woli chłopców i zjada cię przy pierwszej lepszej okazji xD

Chciałabym być pierwszą osobą, która postawi nogę na... na... Na Plutonie! ^^

Mrrau ; * <3

DracoMalfoyowy
stawiasz noge na Plutonie...
siedzisz przed telewizorem i ogladasz ta chwile,kiedy noga,ktora ci odcieli staje na plutonie

chcialbym... podrozowac w czasie i zabic czlowieka,ktory wymyslil ortogafie

paniczna
Więc przenosisz się do przeszłości, zabijasz człowieka który wymyślił ortografię (? xD), ale okazuje się że to twój praprapraprapraprapradziadek i tym samym ty również przestajesz istnieć xD

Chciałabym żeby moja ulubiona kapela zagrała znowu, swój jedyny i niepowtarzalny koncert tylko dla mnie ;D

Mrrau ; * <3

Veela
Kapela gra ten koncert. W pewnym momencie wali się cała scena, wszyscy członkowie maję duże kontuzje i żaden z nich w życiu nie będzie juz mógł grać na żadnym instrumencie.

Chcę... o, to będzie ciekawe - być przez wszystkich akceptowana
Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas.

_HEDWISIA_
jesteś przez wszystkich akceptowana, ale wtedy twoje życie staje się nudne,
wyobraż sobie żadnych kułtni nic ciekawego

nie chcę nigdy więcej czekac na tramwaj ma mi zawsze przyjeżdżac odrazu kiedy wejde na przystanek...

Veela
Tramwaj przyjeżdża, kiedy wchodzisz na przystanek, ale nigdy zawsze Cio ucieka, bo przystanek jest długi xD

Chcę mieć hodowlę yorków

Prefix użytkownikaEnid
Masz hodowle yorków, ale wszystkie chorują i zdychają

Chce umieć mówić w języku węży
Always...

Veela
Mówisz w języku węży, ale nie wiesz co mówisz, węże przychodzą i XCię zjadają xD

Chcę mieć szkołę pod oknem.

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: