Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Zniszcz życzenie
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 09.11.2015 12:59
|
Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: Ravenclaw Punkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Idziesz na spacer (w jesień) mocno świeci słońce. W wakacje idziesz także na spacer (ubrałaś się bardzo letnio) a okazało się że jest 5 st i pada deszcz. Przez tą pogodę jedziesz do szpitala. chciałabym żeby lato trwało wiecznie |
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 13.11.2015 18:31
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1279 Dom: Hufflepuff Punkty: 20232 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Trwa, ale jest takie upalne, że po kilku dniach masz go dość. Chciałabym, żeby nie bolała mnie głowa. - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - Karta postaci: tutaj 1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ Karta postaci: 1. Lijka 2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. - - - - |
|
|
Nathika |
Dodany dnia 13.11.2015 20:46
|
Postów: 69 Dom: Hufflepuff Punkty: 1644 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.08.15 |
Boli cię głowa od codziennego zjadania ogroooomnych ilości czekolady, od której jesteś uzależniona. Kiedy idziesz na terapię rozjeżdża cię ciężarówka przewożąca czekoladę Chciałabym zjeść ser. |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 19.11.2015 21:14
|
Pochwały: 35 Postów: 3696 Dom: Ravenclaw Punkty: 45361 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Zjadasz ser pleśniowy i dostajesz od niego problemów żołądkowych i nie możesz iść na randkę z chłopak iem, który Ci się podoba. On idzie z twoją koleżanka i zostają parą. Chciałabym mieć konia. Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
HermionaA14 |
Dodany dnia 31.12.2015 21:44
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 49 Dom: Slytherin Punkty: 197 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 04.12.15 |
Widziałam tę grę na MSP Niestety wszystkie konie teleportowały się na Marsa. Chciałabym być czarodziejką Wybuchowa dziewczyna, która łatwo się denerwuje więc proszę jej nie przeszkadzać Często dostaję głupawki
|
|
|
Inga Clinton |
Dodany dnia 12.01.2016 20:39
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 835 Dom: Slytherin Punkty: 7802 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 08.02.15 |
Jesteś istotą magiczną, ale jesteś charłakiem. Chciałabym zostać architektem. |
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 13.01.2016 10:35
|
Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: Gryffindor Punkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
Jesteś architektem, ale projektujesz beznadziejnie i nie dasz rady na tym zarobić. Chciałabym być dobra z biologii. |
|
|
-lavender- |
Dodany dnia 13.01.2016 16:36
|
Pochwały: 6 Postów: 519 Dom: Ravenclaw Punkty: 12414 Ranga: Mistrz Expelliarmusa Data rejestracji: 20.06.13 |
Niestety ale nic nie wiesz o biologii, więc nie wiem dlaczego chciałabyś być z niej dobra. Chciałabym żeby zimą były dłuższe dni. Life is better when you dance. And if the music is good you dance. Never too tired for it. W Hogwarcie Josephine Davis - klik! Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. My body is like a rum chocolate souffle. If I don't warm it up right, it doesn't rise. Did you know that dolphins are just gay sharks? |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 13.01.2016 17:15
|
Pochwały: 35 Postów: 3696 Dom: Ravenclaw Punkty: 45361 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Są dłuższe dni zima, ale krótsze late[img][/img]m. Więc wychodzi na jedno ... Chciałabym móc kupować książki bez ograniczeń. Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
HermionaA14 |
Dodany dnia 16.01.2016 13:22
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 49 Dom: Slytherin Punkty: 197 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 04.12.15 |
Niestety wszystkie książki wyparowały a ty nie masz pieniędzy. Chciałabym mieć testrala. Wybuchowa dziewczyna, która łatwo się denerwuje więc proszę jej nie przeszkadzać Często dostaję głupawki
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 22.01.2016 22:08
|
Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: Ravenclaw Punkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Dostajesz testrala na urodziny i on cię zjada . Chciałabym być adminem. |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 22.01.2016 22:55
|
Zostajesz Adminen, a strona przestaje istnieć. Chce zaliczyć egzaminy. Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
Nathika |
Dodany dnia 02.02.2016 10:36
|
Postów: 69 Dom: Hufflepuff Punkty: 1644 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.08.15 |
Dzień przed egzaminami wyrzucają cię ze szkoły. Chcę, żeby spadł śnieg. |
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 23.02.2016 23:04
|
Spaca śnieg, a ty dostajesz zapalenia płuc i jedziesz do szpitala. Chciałbym umieć ładnie śpiewać |
|
|
Alura |
Dodany dnia 26.02.2016 15:32
|
Postów: 29 Dom: Slytherin Punkty: 603 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 18.02.16 |
Umiesz ładnie śpiewać ale nikt tego nie docenia i sie z ciebie naśmiewają. Chce lepiej radzić sobie w szkole. |
|
|
GinnyHermiona1 |
Dodany dnia 29.02.2016 17:50
|
Postów: 103 Dom: Ravenclaw Punkty: 293 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 07.02.15 |
Zaczniesz sobie lepiej radzić w szkole, ale nauczyciele będą myśleć, że ściągasz i będą dawać ci same jedynki. Chcę robić piękne zdjęcia. A może w Ravenclawie'' Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 01.03.2016 12:56
|
Umiesz robić piękne zdjęcia, ale wszystkie aparaty wyparowały. Chce poznać Eda Sheerana Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
CoralineSSS |
Dodany dnia 19.03.2016 20:49
|
Postów: 20 Dom: Slytherin Punkty: 489 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 11.08.15 |
Poznajesz go ale on ma cię dość i wnosi do sądu o zakaz zbliżania się do niego na odległość 250 metrów. Chciałabym być profesorem chemii. |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 07.04.2016 18:21
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Zostajesz profesorem chemii, ale podczas jednego z chemicznych eksperymentów Twoja twarz zostaje dotkliwie poparzona, i musisz resztę życie chodzić w specjalnej masce, żeby nie straszyć wyglądem innych ludzi. Chcę jechać do Francji na mecze EURO z udziałem Polski! |
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 13.04.2016 23:42
|
Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: Gryffindor Punkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
Jedziesz na mecze, a Polska wszystkie je przegrywa. (W sumie, kto by się spodziewał...) Chcę żelki! |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |