Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Zniszcz życzenie
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.04.2016 23:49
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Polska wygrywa ostatnio wszystkie mecze ![]() Dostajesz żelki, które po otwarciu opakowania zamieniają się we fragmenty ludzkich jelit. Chcę pójść w końcu do kina! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 25.04.2016 14:57
|
![]() ![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: ![]() Punkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Idziesz do kina gdzie dostajesz ataku serca i jedziesz do szpitala. Chcę być w proroku! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.04.2016 12:06
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Jesteś w proroku, ale po dniu rezygnują z ciebie, argumentując, że jesteś za młoda i nie dasz rady... Chcę rzucić palenie ^.^ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.04.2016 16:43
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: ![]() Punkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
Rzucasz palenie, ale po kilku dniach znowu zaczynasz palić. Chcę być elfem. ): ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.04.2016 16:47
|
Jesteś elfem, ale okazuje się, że zostajesz złapana przez okropne trolle, które cię w bestialski sposób torturują. Chcę finału Ligi Mistrzów pomiędzy Manchesterem City i Atletico Madryt ^^ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2016 21:17
|
![]() ![]() Postów: 103 Dom: ![]() Punkty: 293 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 07.02.15 |
Jest finał pomiędzy Manchesterem City i Atletico Madryt, ale po pięciu minutach mecz zostaje przerwany, dlatego że w stronę stadionu nadciaga trąba powietrzna. Chcę mieć wszystkie najlepsze książki świata w swoim domu. A może w Ravenclawie'' Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.05.2016 14:14
|
Masz wszystkie najlepsze książki świata w swoim domu, ale niestety w domu wybucha pożar. Ratujecie się, ale książki zostają doszczętnie spalone. Chcę kupić nową kosiarkę ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.05.2016 20:12
|
![]() ![]() Postów: 84 Dom: ![]() Punkty: 2613 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 09.02.16 |
Kupujesz nową kosiarkę, ale psuje się po pierwszym użyciu. Chcę pójść na lody ![]() Postać w Hogwarcie: Ginette Artemidorus Najlepsza i najwspanialsza Neo ![]() Moca ![]() Felix ![]() Satone ![]() Persia ![]() Asuka ![]() Jae-ha ![]() Sylphy ![]() Eru ![]() Shinya ![]() Guren ![]() Koito ![]() Tsugumi ![]() Misa ![]() Jibril ![]() Yuuki ![]() Kirigiri ![]() Aizawa ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.05.2016 20:15
|
![]() ![]() Postów: 84 Dom: ![]() Punkty: 77 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.01.16 |
Idziesz na lody ale kupujesz i od razu spada ci na ziemię. Chce jeździć na żużlu. Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.05.2016 20:20
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Masz wypadek, łamiesz nogę i nie możesz jeździć. Chcę móc pomagać wszystkim. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.05.2016 20:21
|
![]() ![]() Postów: 84 Dom: ![]() Punkty: 77 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.01.16 |
Pomagasz wszystkim ale oni na ciebie plują. Chcę pojeździć na moim koniu. Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.05.2016 20:28
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Koń zachorował, nie możesz na niego usiąść. Mam ochotę na jajecznicę! 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.05.2016 20:34
|
Zjadasz ją, ale okazało się, że jajka były zgnite i masz sraczkę. Chcę naprawić gniazdo w iPodzie. Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.05.2016 20:42
|
Psujesz jeszcze bardziej. Chcę, aby mi ktoś zaśpiewał 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.05.2016 20:51
|
Ktoś ci śpiewa ale strasznie wyje. Chcę aby mecze PGE Ekstraligi jednak nie zostały odwołane. Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.05.2016 20:58
|
Allah akbar, bum ;v Chcę kogoś przytulić, bo mi smutno ![]() 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.05.2016 21:01
|
Ktoś cię przytula, ale jest zimny. Chcę zjeść chińszczyznę. Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.05.2016 00:24
|
Zjadasz chińszczyznę, ale okazuje się, że jednym ze składników było mięso z kotów po którym dostajesz silnego zatrucia pokarmowego. Chcę się w końcu wyspać ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.06.2016 17:21
|
![]() ![]() Postów: 5 Dom: ![]() Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.10.15 |
Kładziesz się spać, ale ktoś ustawia Ci blokde na telefon i bardzo głośny budzik, który dzwoni co 30min ![]() Chce pojechać do Francji na wycieczkę. Tutaj przebiegła Ślizgonka na Pottermore odważna Gryfonka ![]() ![]() Trzeba być bardzo dzielnym, by stawić czoło wrogom, ale tyle samo męstwa wymaga wierność przyjaciołom. ![]() My love. My reason to live in this world. My sweet ChimChim <3 ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 27.06.2016 05:08
|
Jedziesz na wycieczkę do Francji, ale tam zostajesz uprowadzona przez terrorystów i zabrana do ISIS. Chcę dziś po południu skosić trawę ![]() ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |