Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Zniszcz życzenie
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 13.04.2016 23:49
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Polska wygrywa ostatnio wszystkie mecze Dostajesz żelki, które po otwarciu opakowania zamieniają się we fragmenty ludzkich jelit. Chcę pójść w końcu do kina! |
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 25.04.2016 14:57
|
Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: Ravenclaw Punkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Idziesz do kina gdzie dostajesz ataku serca i jedziesz do szpitala. Chcę być w proroku! |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 26.04.2016 12:06
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Jesteś w proroku, ale po dniu rezygnują z ciebie, argumentując, że jesteś za młoda i nie dasz rady... Chcę rzucić palenie ^.^ |
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 26.04.2016 16:43
|
Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: Gryffindor Punkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
Rzucasz palenie, ale po kilku dniach znowu zaczynasz palić. Chcę być elfem. ): |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 26.04.2016 16:47
|
Jesteś elfem, ale okazuje się, że zostajesz złapana przez okropne trolle, które cię w bestialski sposób torturują. Chcę finału Ligi Mistrzów pomiędzy Manchesterem City i Atletico Madryt ^^ |
|
|
GinnyHermiona1 |
Dodany dnia 14.05.2016 21:17
|
Postów: 103 Dom: Ravenclaw Punkty: 293 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 07.02.15 |
Jest finał pomiędzy Manchesterem City i Atletico Madryt, ale po pięciu minutach mecz zostaje przerwany, dlatego że w stronę stadionu nadciaga trąba powietrzna. Chcę mieć wszystkie najlepsze książki świata w swoim domu. A może w Ravenclawie'' Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 28.05.2016 14:14
|
Masz wszystkie najlepsze książki świata w swoim domu, ale niestety w domu wybucha pożar. Ratujecie się, ale książki zostają doszczętnie spalone. Chcę kupić nową kosiarkę |
|
|
Hermiona523 |
Dodany dnia 28.05.2016 20:12
|
Postów: 84 Dom: Ravenclaw Punkty: 2613 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 09.02.16 |
Kupujesz nową kosiarkę, ale psuje się po pierwszym użyciu. Chcę pójść na lody Postać w Hogwarcie: Ginette Artemidorus Najlepsza i najwspanialsza Neo Moca Felix Satone Persia Asuka Jae-ha Sylphy Eru Shinya Guren Koito Tsugumi Misa Jibril Yuuki Kirigiri Aizawa |
|
|
Drea |
Dodany dnia 28.05.2016 20:15
|
Postów: 84 Dom: Slytherin Punkty: 77 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.01.16 |
Idziesz na lody ale kupujesz i od razu spada ci na ziemię. Chce jeździć na żużlu. Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( |
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 28.05.2016 20:20
|
Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: Ravenclaw Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Masz wypadek, łamiesz nogę i nie możesz jeździć. Chcę móc pomagać wszystkim. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla W Hogwarcie: Madison Dixie _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho |
|
|
Drea |
Dodany dnia 28.05.2016 20:21
|
Postów: 84 Dom: Slytherin Punkty: 77 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.01.16 |
Pomagasz wszystkim ale oni na ciebie plują. Chcę pojeździć na moim koniu. Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( |
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 28.05.2016 20:28
|
Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: Ravenclaw Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Koń zachorował, nie możesz na niego usiąść. Mam ochotę na jajecznicę! 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla W Hogwarcie: Madison Dixie _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho |
|
|
Drea |
Dodany dnia 28.05.2016 20:34
|
Zjadasz ją, ale okazało się, że jajka były zgnite i masz sraczkę. Chcę naprawić gniazdo w iPodzie. Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( |
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 28.05.2016 20:42
|
Psujesz jeszcze bardziej. Chcę, aby mi ktoś zaśpiewał 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla W Hogwarcie: Madison Dixie _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho |
|
|
Drea |
Dodany dnia 28.05.2016 20:51
|
Ktoś ci śpiewa ale strasznie wyje. Chcę aby mecze PGE Ekstraligi jednak nie zostały odwołane. Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( |
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 28.05.2016 20:58
|
Allah akbar, bum ;v Chcę kogoś przytulić, bo mi smutno 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla W Hogwarcie: Madison Dixie _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho |
|
|
Drea |
Dodany dnia 28.05.2016 21:01
|
Ktoś cię przytula, ale jest zimny. Chcę zjeść chińszczyznę. Hello, hello? Ca-can you hear me? I can be your china doll if you like to see me fall Boy, you're so dope, Your love is deadly. Tell me life is beautiful, They all think I have it all. I've nothing without you. All my dreams and all the lights mean Nothing without you. ~ RIP Krystian Rempała [*] 1.04.1998-28.05.2016 ; ( |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 29.05.2016 00:24
|
Zjadasz chińszczyznę, ale okazuje się, że jednym ze składników było mięso z kotów po którym dostajesz silnego zatrucia pokarmowego. Chcę się w końcu wyspać |
|
|
Baozhai |
Dodany dnia 12.06.2016 17:21
|
Postów: 5 Dom: Slytherin Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.10.15 |
Kładziesz się spać, ale ktoś ustawia Ci blokde na telefon i bardzo głośny budzik, który dzwoni co 30min Nie da się go wyłączyć. Chce pojechać do Francji na wycieczkę. Tutaj przebiegła Ślizgonka na Pottermore odważna Gryfonka Trzeba być bardzo dzielnym, by stawić czoło wrogom, ale tyle samo męstwa wymaga wierność przyjaciołom. My love. My reason to live in this world. My sweet ChimChim <3 |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 27.06.2016 05:08
|
Jedziesz na wycieczkę do Francji, ale tam zostajesz uprowadzona przez terrorystów i zabrana do ISIS. Chcę dziś po południu skosić trawę |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |