Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Co zrobisz z tym, co Ci dam?
|
|
Nacia |
Dodany dnia 08.05.2008 17:34
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Podcieram się nią i wyrzucam do kosza na śmieci, który znajduje się obok mojego kibla. Daję ci mój podręcznik do matematyki. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
bernadetta144 |
Dodany dnia 08.05.2008 18:42
|
![]() ![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
Oddaję go do antykwariatu. Daję ci ładowarkę do telefonu. |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 09.05.2008 12:49
|
![]() ![]() Postów: 128 Dom: Brak przydziału Punkty: 502 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 27.04.08 |
Sprzedaję, bo mam swoją. ![]() Daję Ci książkę kryminalną. Edytowane przez GinevraPotter dnia 09.05.2008 12:49 Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.05.2008 14:52
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Może przejrzę..jak wyda mi się ciekawa, to przeczytam. Daję Ci mój śpiewnik z piosenkami i chwytami na gitarę ![]() ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Patronus Smok |
Dodany dnia 10.05.2008 16:05
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 284 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.12.07 |
Oddaje jej cześć. Daję ci Słodką chwilę kisiel mandarynkowy |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.05.2008 17:29
|
![]() ![]() Postów: 1302 Dom: ![]() Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Biorę i chowam do szafki.To na czarną godzinę. Daję ci wodę 5l. |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 11.05.2008 14:03
|
![]() ![]() Postów: 128 Dom: Brak przydziału Punkty: 502 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 27.04.08 |
Piję ją przez tydzień. Daję Ci pustą butelkę po wodzie 5l. ![]() Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.05.2008 19:07
|
![]() ![]() Postów: 1302 Dom: ![]() Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Biorę i daję babci do kiosku albo biorę na działkę by chodzić do kurka po wodę zdatną do picia. Daję ci 8 rolek papieru toaletowego. |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 13.05.2008 13:08
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Dorzucam do mojej kolekcji czyli na śmietnik. Daję ci wielkiego rodwailera który zabił już piętnaście osób ale jest bardzo piękny. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
Nimfadora777 |
Dodany dnia 13.05.2008 14:02
|
![]() ![]() Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 610 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.02.08 |
Chyba ci go potajemnie oddam. Daję ci waniliowy ryż prażony. |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 14.05.2008 12:51
|
Daje go komuś kto to lubi. Daję Ci bilet do kina. Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
Nimfadora777 |
Dodany dnia 14.05.2008 15:04
|
![]() ![]() Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 610 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.02.08 |
Idę w zależności co to jest Daję ci wafelki familijne |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2008 15:19
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Mmm..pycha.. od razu je zjadam.. ;] Daję Ci ptasie mleczko z Milki .. ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 14.05.2008 19:05
|
Zjadam. Daję Ci worek pełen makulatury. Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2008 19:15
|
Daję koledze. Będzie miał co jeść przez najbliższy miesiąc.. ![]() Daję Ci spinacz biurowy. ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 14.05.2008 19:21
|
Kładę na półce na pamiątkę. Daję Ci kalkulator. Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2008 19:24
|
Zjadam go ![]() Daje Ci moje klucze do mieszkania.. ;] ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 14.05.2008 19:27
|
Okradam Cię. :lol: Daję Ci mopa do podłogi. Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2008 20:26
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: ![]() Punkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
Umyje nip podłoge a potem odlorze do schowka daje Ci Mój nr gg |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2008 20:33
|
A po co mi?Masz w swoim profilu.Wezme sobie jak będę chciała,ale raczej nie. Błyszczyk o zapachu gumy balonowej. |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |