Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Co zrobisz z tym, co Ci dam?
|
|
Nacia |
Dodany dnia 23.04.2008 20:52
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Gwałcę i zjadam. Piłeczkę do tenisa stołowego dajęęę ci Life is wasted on the living |
|
|
bernadetta144 |
Dodany dnia 23.04.2008 21:07
|
Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
Daję ją mojej pani od w-fu. Daję ci samolot. P.S. Nacia zjadasz plecak?? :O Edytowane przez bernadetta144 dnia 23.04.2008 21:07 |
|
|
NimfadoraTonks |
Dodany dnia 23.04.2008 21:13
|
Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Lecę na Madagaskar się opalać. Daję Ci Toma Feltona. Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. Ojczyzna. Czasami używam. Kocham smoki!! Konie też kocham! [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 23.04.2008 21:22
|
Postów: 552 Dom: Hufflepuff Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Zabieram go ; *** . Daję Ci moją czekoladę Milkę z karmelem Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Kendra |
Dodany dnia 23.04.2008 21:40
|
Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Ooo! Jestem zachwycona i pożeram w niecałe 5 min he he Daję ci pyszny sos do kiełbasek The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* |
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 23.04.2008 21:55
|
Postów: 552 Dom: Hufflepuff Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Oczywiści zabieram i dodaję do kolacji ; ] . Daję Ci paluszki rybne . :smilewinkgrin: Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Kendra |
Dodany dnia 24.04.2008 16:08
|
Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Biorę i zjadam na obiad Daję ci gazetę "Murator". The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* |
|
|
bernadetta144 |
Dodany dnia 24.04.2008 16:43
|
Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
Daję ja tacie. Daję ci bilet do kina na film jaki sobie zażyczysz. |
|
|
Claire |
Dodany dnia 24.04.2008 16:51
|
Pochwały: 1 Postów: 643 Dom: Brak przydziału Punkty: 2346 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 10.03.08 |
Biorę i pędzę do kina. Daję Ci nową poduszkę. I'm burning up a sun just to say goodbye. |
|
|
NimfadoraTonks |
Dodany dnia 24.04.2008 16:53
|
Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
testuję ją, a jeśli jest niewygodna to podrzucam jakiejś admince. Daje Ci moją rękę. Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. Ojczyzna. Czasami używam. Kocham smoki!! Konie też kocham! [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
bernadetta144 |
Dodany dnia 24.04.2008 17:29
|
Oddaję ci ją spowrotem. Daję ci stojak na płyty CD. |
|
|
Kendra |
Dodany dnia 25.04.2008 13:34
|
Hmm... jeśli będzie pasował do mojego pokoju to oczywiście wykorzystam, ale jak nie to może komuś oddam Daję cię kostkę lodu The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* |
|
|
bernadetta144 |
Dodany dnia 25.04.2008 14:16
|
Chowam ją do zamrażarki. Daję ci szminkę w kolorze jasny róż. |
|
|
Kendra |
Dodany dnia 25.04.2008 14:46
|
dla mnie dobre są raczej pomarańcze, brązy i ciemny róż ale może będzie pasowała Daję ci piękny brązowy róż The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* |
|
|
bernadetta144 |
Dodany dnia 25.04.2008 15:22
|
Biorę. Daję ci wielki telewizor plazmowy. |
|
|
Kendra |
Dodany dnia 25.04.2008 15:27
|
wow! Jasne, że biorę! Daję ci krem do rąk o zapachu świeżej trawy :lol: The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* |
|
|
bernadetta144 |
Dodany dnia 25.04.2008 17:22
|
Biorę. Daję ci rachunek telefoniczny. |
|
|
Kendra |
Dodany dnia 25.04.2008 19:50
|
he he biorę - kto mówi, że zapłacę? Daję ci fasolkę o smaku odchdów The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* |
|
|
bernadetta144 |
Dodany dnia 25.04.2008 20:02
|
Spuszczam ją w toalecie. Daję ci samlot. |
|
|
Kendra |
Dodany dnia 25.04.2008 20:11
|
Biorę i objeżdżam cały świat dookoła Daję ci słownik wyrazów obcych The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |