Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Co zrobisz z tym, co Ci dam?
|
|
xXxAniaxXx |
Dodany dnia 25.05.2008 21:06
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: 88 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.02.08 |
Biorę i wkładam do pudełka! ( przyda się kiedy umrę) Daję ci moją wizytówkę! - Moja Bonnie ;** |
|
|
Hermiona45 |
Dodany dnia 26.05.2008 16:40
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 312 Dom: Slytherin Punkty: 99 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.04.07 |
Chowam do portfela Daje ci mój numer telefonu |
|
|
xXxAniaxXx |
Dodany dnia 26.05.2008 17:03
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: 88 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.02.08 |
Zapisuję go w komórce i podaję ci mój! Daję ci kartonik soku pomarańczowego - Moja Bonnie ;** |
|
|
olusia_31 |
Dodany dnia 27.05.2008 09:37
|
Postów: 45 Dom: Brak przydziału Punkty: 48 Ranga: Charłak Data rejestracji: 22.05.08 |
Wypiję go Dam Ci laptopa PIERDOLĘ CAŁE TO FORUM |
|
|
Nymphadora |
Dodany dnia 27.05.2008 18:20
|
Postów: 91 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.09.07 |
Biorę, na pewno się przyda. Daję Ci nowy telefon. |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 27.05.2008 19:12
|
Postów: 1302 Dom: Hufflepuff Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Biorę i mam już dwa! D.C.mój podr.od W.O.S.-u. Edytowane przez Roksia dnia 27.05.2008 19:13 |
|
|
xXxAniaxXx |
Dodany dnia 28.05.2008 15:21
|
Wkładam do półki-narazie nie jest mi potrzebny! Daję ci chusteczkę higieniczną! - Moja Bonnie ;** |
|
|
ginny611 |
Dodany dnia 29.05.2008 11:48
|
Ostrzeżenia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 299 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
Wydmucham w nią nos ( akurat jestem chora ) Daje ci jabłko Jeżeli wierzysz, że uśmiech silniejszy jest niż broń, Jeżeli wierzysz w moc otwartej dłoni, Jeżeli wierzysz, że to, co ludzi jednoczy ważniejsze jest od tego, co ich dzieli, Jeżeli wierzysz, że odmienność jest bogactwem, a nie zagrożeniem, Jeżeli umiesz patrzyć na drugiego z odrobiną miłości, Jeżeli przedkładasz nadzieję nad podejrzliwość... Jeżeli sądzisz, że to raczej do ciebie należy pierwszy krok, Jeżeli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroić twoje serce, Jeżeli umiesz cieszyć się radością twego sąsiada, Jeżeli niesprawiedliwość godząca w innych budzi twój sprzeciw, Jeżeli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Jeżeli z miłości umiesz poświęcić innym trochę czasu, Jeżeli umiesz przyjąć czyjąś przysługę, Jeżeli dzielisz się chlebem i potrafisz dodać doń okruchu twego serca, Jeżeli wierzysz, że przebaczenie ma większą moc aniżeli zemsta. Jeżeli umiesz cieszyć się radością i szczęściem innych, Jeżeli możesz wysłuchać nieszczęśnika, który zabiera ci czas i obdarzyć go uśmiechem, Jeżeli potrafisz przyjąć krytykę, wykorzystać ją, a nie szukać obrony siebie, Jeżeli szanujesz poglądy innych... Jeżeli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Jeżeli gniew jest dla ciebie słabością, a nie oznaką siły, Jeżeli wolisz ponieść szkodę, aniżeli kogoś skrzywdzić, Jeżeli nie zgadzasz się, by po tobie był potop, Jeżeli stajesz po stronie biednych i uciśnionych, nie uważając się za bohatera, Jeżeli wierzysz, że w dyskusji jedynie miłość ma głos. Jeżeli wierzysz, że pokój jest możliwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi się Harry bo robi różne czary Ponure i pogodne zaklęcia różnorodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskończona Zazdrość mnie zżera gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Dużo jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
xXxAniaxXx |
Dodany dnia 29.05.2008 14:12
|
Jem je (uwielbiam jabłka!) Daję ci perfumę o zapachu gumy... - Moja Bonnie ;** |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 29.05.2008 14:49
|
Postów: 1302 Dom: Hufflepuff Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Wącham i odkładam do kosmetyczki. D.C.błyszczyk o zapachu waty cukrowej. |
|
|
ginny611 |
Dodany dnia 29.05.2008 15:03
|
Ostrzeżenia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 299 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
jeśli ma fajny kolor to zostawiam. Daje ci pilkę do nogi Jeżeli wierzysz, że uśmiech silniejszy jest niż broń, Jeżeli wierzysz w moc otwartej dłoni, Jeżeli wierzysz, że to, co ludzi jednoczy ważniejsze jest od tego, co ich dzieli, Jeżeli wierzysz, że odmienność jest bogactwem, a nie zagrożeniem, Jeżeli umiesz patrzyć na drugiego z odrobiną miłości, Jeżeli przedkładasz nadzieję nad podejrzliwość... Jeżeli sądzisz, że to raczej do ciebie należy pierwszy krok, Jeżeli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroić twoje serce, Jeżeli umiesz cieszyć się radością twego sąsiada, Jeżeli niesprawiedliwość godząca w innych budzi twój sprzeciw, Jeżeli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Jeżeli z miłości umiesz poświęcić innym trochę czasu, Jeżeli umiesz przyjąć czyjąś przysługę, Jeżeli dzielisz się chlebem i potrafisz dodać doń okruchu twego serca, Jeżeli wierzysz, że przebaczenie ma większą moc aniżeli zemsta. Jeżeli umiesz cieszyć się radością i szczęściem innych, Jeżeli możesz wysłuchać nieszczęśnika, który zabiera ci czas i obdarzyć go uśmiechem, Jeżeli potrafisz przyjąć krytykę, wykorzystać ją, a nie szukać obrony siebie, Jeżeli szanujesz poglądy innych... Jeżeli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Jeżeli gniew jest dla ciebie słabością, a nie oznaką siły, Jeżeli wolisz ponieść szkodę, aniżeli kogoś skrzywdzić, Jeżeli nie zgadzasz się, by po tobie był potop, Jeżeli stajesz po stronie biednych i uciśnionych, nie uważając się za bohatera, Jeżeli wierzysz, że w dyskusji jedynie miłość ma głos. Jeżeli wierzysz, że pokój jest możliwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi się Harry bo robi różne czary Ponure i pogodne zaklęcia różnorodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskończona Zazdrość mnie zżera gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Dużo jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
xXxAniaxXx |
Dodany dnia 29.05.2008 15:35
|
Oddaję kuzynowi Daję ci płytę z piosenkami Justina Timberlaka. - Moja Bonnie ;** |
|
|
Hermiona45 |
Dodany dnia 29.05.2008 15:53
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 312 Dom: Slytherin Punkty: 99 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.04.07 |
Położę na półkę... a póżniej odsłucham Daję ci zapalniczkę |
|
|
olusia_31 |
Dodany dnia 29.05.2008 18:16
|
Postów: 45 Dom: Brak przydziału Punkty: 48 Ranga: Charłak Data rejestracji: 22.05.08 |
Biorę, może się przyda Dam ci kopniaka PIERDOLĘ CAŁE TO FORUM |
|
|
NimfadoraTonks |
Dodany dnia 29.05.2008 18:32
|
Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Przyjmuję go z godnością i w zamian daje Ci 5 razy mocniejszego. Daję Ci Fiata 126p. Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. Ojczyzna. Czasami używam. Kocham smoki!! Konie też kocham! [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 29.05.2008 18:38
|
Oddaję go mojemu "kochanemu" braciszkowi który będzie mógł nim jeżdzić za jakiś czas.Bo zdaje na prawo jazdy. Daję ci zgniłego banana. |
|
|
NimfadoraTonks |
Dodany dnia 29.05.2008 19:02
|
Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Daję go na kompost. Daję Ci wachlarz z Hiszpanii. (Posiadam) Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. Ojczyzna. Czasami używam. Kocham smoki!! Konie też kocham! [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 29.05.2008 19:12
|
Biorę.Więc jak są upały to się nim wachluję. D.C.szalik do kibicowania Polsce. |
|
|
xXxAniaxXx |
Dodany dnia 29.05.2008 20:11
|
Chowam! Przyda się na Euro Daję ci stokrotkę. - Moja Bonnie ;** |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 29.05.2008 21:52
|
A co to?To jest kwiat?Jak tak to biorę i daję mamie.Mama lubi kwiaty. D.C.balona! |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |