Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Z czym Ci sie kojarzy avatar poprzednika?
|
|
![]() |
Dodany dnia 21.05.2008 21:59
|
![]() ![]() Postów: 715 Dom: ![]() Punkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Z Danielem Radcliffe!!!![]() ![]() |
|
|
Nymphadora |
Dodany dnia 21.05.2008 22:07
|
![]() ![]() Postów: 91 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.09.07 |
z głębokim zamyśleniem |
|
|
![]() |
Dodany dnia 21.05.2008 22:11
|
![]() ![]() Postów: 960 Dom: ![]() Punkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Z kimś "innym". Z kimś kto chce być uważanym za groźnego, ale coś nie za bardzo mu to wyszło. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.05.2008 12:37
|
![]() ![]() Postów: 1302 Dom: ![]() Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Z gwiazdą w błyskach fleszy. |
|
|
Nymphadora |
Dodany dnia 22.05.2008 16:18
|
![]() ![]() Postów: 91 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.09.07 |
z osobą, która czai się za ścianą i podsłuchuje ważną rozmowę, by móc później te informacje jakoś wykorzystać |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.05.2008 17:39
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Oczywiście z Tonks w różowych włosach i .. za burzą. ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Aga_Black |
Dodany dnia 22.05.2008 17:51
|
![]() ![]() Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
Z żabą wariatką (nie chodzi tu o nick ;P), szaloną żabką, z jeziorem, morzem (nie wiem czemu). ;] Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. ![]() Śmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.05.2008 17:57
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Na pierwszy rzut oka to kojarzy mi się z moją koleżanką.. ; ] Z pięknem, ale zarazem strachem. Z jakąś tajemnicą.. ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.05.2008 18:21
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 363 Dom: ![]() Punkty: 470 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 16.09.07 |
z Benny Hillem w moim ulubionym, czerwonym kostiumie kąpielowym w czerwone paski ... straszny widok![]() |
|
|
Aga_Black |
Dodany dnia 22.05.2008 18:29
|
![]() ![]() Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
Ymm... Nie mam pojęcia. Z jakimś facetem, ale nie znam. ![]() ![]() Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. ![]() Śmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.05.2008 18:34
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 363 Dom: ![]() Punkty: 470 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 16.09.07 |
z ludźmi chroniącymi prawa owadów .. ;o |
|
|
Nymphadora |
Dodany dnia 22.05.2008 18:43
|
z zamyśleniem |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.05.2008 18:54
|
Z Nimfadorą ;p . ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
xXxAniaxXx |
Dodany dnia 22.05.2008 22:09
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: 88 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.02.08 |
Ze szczęściem, radością ... ![]() ![]() |
|
|
Aga_Black |
Dodany dnia 22.05.2008 22:12
|
Z aniołem, smutkiem, zamyśleniem, może nawet żalem, oczekiwaniem na coś. ;]] Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. ![]() Śmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
Nymphadora |
Dodany dnia 23.05.2008 22:28
|
z namiętnością |
|
|
Claire |
Dodany dnia 23.05.2008 22:39
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 643 Dom: Brak przydziału Punkty: 2346 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 10.03.08 |
Ze skupieniem, malinami. I'm burning up a sun just to say goodbye. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.05.2008 18:13
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: ![]() Punkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
Z Emo |
|
|
Nymphadora |
Dodany dnia 25.05.2008 17:50
|
z zamyśleniem i obawami przed zrobieniem następnego kroku |
|
|
Aga_Black |
Dodany dnia 25.05.2008 20:56
|
Hmm... Z Nimfadorą, w oddali z jakąś burzą, albo barierą mocy [![]() Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. ![]() Śmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |