Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Który aktor najlepiej gra swoją rolę?
|
|
| Hermiona1334 |
Dodany dnia 16.04.2008 15:13
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 77 Dom: Brak przydziału Punkty: 787 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.03.08 |
Zakładam ten temat, ponieważ ciekawi mnie jaka postać według Was najlepiej gra swoją rolę w filmach o HP. Mi najbardziej podoba się Alan Rickman jako Severus Snape. Moim zdaniem idealnie pasuje do swojej roli złowrogiego nauczyciela eliksirów. Ale nie tylko on dobrze wczuwa się w rolę. Również filmowa Rita Skeeter potrafi przyprawić o mdłości (w pozytywnym tego słowa znaczeniu, zważywszy na charakter dziennikarki). Z Ritą spotkamy się najprawdopodobniej także w ekranizacji KP. Ciekawe jak sobie poradzi. A jakiego aktora/aktorkę Wy uważacie za najlepszego? Edytowane przez Xeri dnia 09.03.2014 21:19
|
|
|
|
| kulkawiusz |
Dodany dnia 23.04.2008 21:26
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 127 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 19.04.08 |
No to na początek może Emma Watson. Kapitalnie odgrywa swoją rolę takiej, niby to kujonki, niby to normalnej. Ekstra jednym słowem. Dumledore też jest dobry. Taki wiecznie oddalony, a jednocześnie majestatyczny. Pani Weasley - miła, kochająca matka. No i Harry oczywiście też dobrze dobrany i nie mam nic do zarzucenia Ronowi . A Hagrid to wręcz świetny jest. Dokładnie odpowiada moim wyobrażeniom Edytowane przez Xeri dnia 09.03.2014 21:01
|
|
|
|
| Mc_Adi |
Dodany dnia 25.04.2008 11:50
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 3 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.04.08 |
Jak dla mnie najlepiej gra w filmie sam Harry Potter - Daniel Radcliffe. W końcu to główna postać całego tego filmu... Bardzo podoba mi się ten film, zresztą na pewno każdemu, kto jest na tej stronie, a oglądałem tylko 4 części, bo reszta jest nieopublikowana na internecie No, ale niedługo będzie w kinach "Książe Półkrwi" a kiedy będą "Insygnia Śmierci" to już nie wiem. Tak ogólnie to dla mnie wszyscy grają super! Cała ich grupka - przyjaciele - prawdziwi (chciałbym mieć takich) no ale to tylko film...Pozdrawiam wszystkich na forum ![]() Po co tyle emotek? X. Edytowane przez Xeri dnia 09.03.2014 21:05
|
|
|
|
NavHeera |
Dodany dnia 14.05.2008 15:27
|
![]() Postów: 137 Dom: HufflepuffPunkty: 221 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 14.05.08 |
Otóż dla mnie najlepiej zagrali oczywiście doświadczeni aktorzy. Alan Rickman jak zawsze wzorowo odegrał rolę czarnego charakteru, wrednego profesora. Tom Felton mimo, że może nie zagrał perfekcyjnie, to na swój wiek bardzo dobrze mu poszło. Maggie Smith i Gary Oldman tez mi się bardzo spodobali, chociaż za tym drugim nie przepadam. Edytowane przez Xeri dnia 09.03.2014 21:06
|
|
|
|
| Noemi83 |
Dodany dnia 19.05.2008 18:57
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 31 Ranga: Charłak Data rejestracji: 10.04.08 |
Jednym z lepszych jest Alan Rickman, aktor, który gra Snape'a. Po prostu genialny! Właśnie tak go sobie wyobrażałam. Wcielił się w rolę doskonale, nadał jej charakter, wydobył wszystko to, co chciała dać postaci J.K.R. Duga postać, świetnie zagrana, to sam Harry Potter. Daniel został stworzony do tej roli! Gdyby pierwsza część nie została napisana tak dawno, albo gdyby Daniel miał przed napisaniem książki pokaźną filmografię, śmiała bym nawet twierdzić, że J.K.R. napisała tę książkę właśnie z myślą o nim.. Rupert.. nikt inny nie umiałby oddać tego humoru Rona; mimika, gesty.. świetnie! I jeszcze aktorka grająca prof. McGonagall.. bez niej ta postać by nie istniała. Naprawdę nie potrafię wybrać jednej osoby. |
|
|
|
| Arry |
Dodany dnia 08.07.2008 08:50
|
![]() Postów: 36 Dom: Brak przydziału Punkty: 468 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.06.08 |
Uważam, że każdy (no prawie każdy) świetnie wcielił się w swoją role. Emma jest znakomita jako Hermiona, Daniel jako Harry, a Rupert pasuje do roli Rona. Tom jest świetny jako Draco, naprawde można go nie lubić ;P Alan Rickman jako Snape, fantastyczny! No jest tego wiele, naprawde obsada jest trafiona. Edytowane przez Arry dnia 08.07.2008 08:51 [Obrazek usunięty przez administratora.
Maksymalna szerokość obrazków: 400px.] Jestem dziewczyną, aby nikogo nie zmylił mój nick. Dziękuje. |
|
|
|
| Serpensortia |
Dodany dnia 13.07.2008 14:35
|
![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 1198 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 24.09.07 |
Rany! Czekałam na to pytanie! Oczywiście, iż jest to Alan Rockman! *snaperka mode on* Co prawda jest on niemal dwa razy starszy niż Snape w książce (cóż... taki sympatyczny z niego dziadzio z głosem Boga), ale po charakteryzacji mogę przymknąć na to oko. Za ten głos ma moją dozgonną miłość! W następnej kolejce idzie Maggie Smith (aktualnie to już Dama Margareth <3), bez której ten film nie miałby takiego gryfońskiego zabarwienia z drugiego planu, zaraz po niej Jason Isaacs za uśmiech, talent, zadziorę i poczucie humoru. W ogóle cały plan Harryego usiany jest shakespeare'owskimi gwiazdami kina i teatru, co wprost ubóstwiam! Chwała za to pierwszemu reżyserowi! Szkoda tylko, że dzieciaki są bez rewelacji, ale to już inna bajka... Ślizgonka, Snaperka, Lupinistka, Malfoy'istka.
* Totally obsessed Snupin fangirl! * 'The right song can turn an emperor into a laughing stock, can bring down dynasties. A song can last long after the events and people in it are dust and dreams are gone.' |
|
|
|
Siwann |
Dodany dnia 04.08.2008 11:31
|
![]() Postów: 13 Dom: HufflepuffPunkty: 320 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 31.07.08 |
Akurat co do aktorów nie mam żadnych zastrzeżeń, ale przede wszystkim podobaja mi się w swoich rolach, Alan Rickman, Gary Oldman, Michael Gambon, Rupert Grint, Evana Lynch, Ralph Fienes, Helena Bonham Carter, Jason Isaacks, Robbie Coltrane i Kenneth Branagh . Są po prostu świetni. ![]() |
|
|
|
| kamilx98 |
Dodany dnia 26.08.2008 09:09
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 1234 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 29.07.08 |
Moim zdaniem Hagrid najlepiej. Harry też dobrze gra. Hermoina, bo ona wygląda na taką, że lubi się uczyć i to bardzo mnie przekonuje. Ron też nawet dobrze gra swoją rolę, jest podobny do opisu w książce. Edytowane przez Xeri dnia 09.03.2014 21:11
bez tytułu
|
|
|
|
Kirin |
Dodany dnia 22.12.2012 20:37
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5 Dom: SlytherinPunkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.11.12 |
Ciekawe jest co powiedziała J.K. Rownling w wywiadzie "Tom to najseksowniejsza gwiazda Harry'ego Pottera. Został idealnie dobrany. Tak właśnie wyobrażam sobie Draco." I ja się z tym zgodzę, najlepiej dobrana osoba do roli i jedna z najlepiej zagranych postaci. Edytowane przez Xeri dnia 09.03.2014 21:14
|
|
|
|
Sasume |
Dodany dnia 12.01.2013 11:56
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 81 Dom: RavenclawPunkty: 3238 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 07.09.08 |
Jak dla mnie to przede wszystkim Harry Potter, największa presja spadła na tę postać i Dan według mnie naprawdę ożywił głównego bohatera. Harry to moja ukochana postać od początku przygody z książką, dlatego tak bardzo denerwowałam się przed wyborem chłopca. I pojawił się Dan, nie dało się go nie pokochać :) Uroczy, prawdziwy po prostu Harry Potter jakiego Jo zaakceptowała, a fani pokochali. Edytowane przez Xeri dnia 09.03.2014 21:13
|
|
|
|
Panna_Elisabeth_ |
Dodany dnia 15.01.2013 22:32
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 54 Dom: SlytherinPunkty: 534 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 26.12.12 |
Popieram zdecydowanie post wyżej! SNAPE był strzałem w dziesiątkę - idealnie komponował się z moim wyobrażeniem "wyrośniętego nietoperza". Nie zapominam też o fenomenalnym Garym Oldmanie. A teraz się rozpiszę troszkę o Voldemorcie - taaak, on zagrał najlepiej. Ten jego świetny humor w filmie, mimika, gesty! Cały czas przesadnie dramatyzował, podobało mi się ukazanie tego "sposobu bycia" Czarnego Pana. A gdy przypomnę sobie spotkanie Śmierciożerców we dworze Malfoyów w filmie "Insygnia Śmierci"... ![]() Zapomniałam o Umbridge! Wredna, psychopatyczna baba o porąbanej psychice w różowym sweterku z obrzydliwym, obłudnym uśmieszkiem na twarzy. Aktorka odwaliła kawał dobrej roboty, niejeden film z nią oglądałam i muszę przyznać, że byłam pod wrażeniem jej umiejętności. Najlepsi: 1. Dolores Umbridge, Severus Snape 2. Voldemort 3. Syriusz Black Edytowane przez Panna_Elisabeth_ dnia 15.01.2013 23:23
Podobno Bóg kocha człowieka miłością bezwarunkową. Jak na bezwarunkową miłość, to cholernie dużo tych warunków.
|
|
|
|
JMARTA |
Dodany dnia 18.01.2013 18:36
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 138 Dom: GryffindorPunkty: 1639 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.11.12 |
Moim zdaniem najlepiej swoją rolę odgrywa swoją rolę Ralph Fiennes (Voldemort). To jego zimne podejście do świata, ta radość z mordowania, psychopatyczne zamiary... Jednymi słowy świetnie to zagrał![]() Jeszcze Emma Watson (Hermiona). Zagrała po prostu fenomenalnie! Moim zdaniem to są najlepsi aktorzy. Prawie bym zapomniała o Lunie. Dokładnie taka sama jak w książce. Rozmarzony głos, wygląd itd. Nawet sama J. K. Rowling powiedziała, że dokładnie tak sobie ją wyobrażała, gdy pisała "Harr'ego Pottera"
|
|
|
|
Natix |
Dodany dnia 19.01.2013 01:07
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 35 Dom: HufflepuffPunkty: 254 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 18.01.13 |
Najlepiej wypadł Alan Rickman jako Snape. Świetnie modulował głos i można mu było uwierzyć. Oczywiście Helena w roli panienki Belli była rewelacyjna, ale jednocześnie niczym nie zaskoczyła, ponieważ jest stworzona do odgrywania groteskowych ról. Najbardziej się zawiodłam na wyborze aktorki odgrywającej młodą Weasleyówną, ale nie mogę mieć pretensji, ponieważ kiedy wybierali ją do tej roli była jeszcze młoda, a wtedy jeszcze nie całkiem były znane jej dalsze losy. Edytowane przez Xeri dnia 09.03.2014 21:15
|
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 28.03.2013 20:24
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Dla mnie to chyba Rupert Grint - właśnie tak wyobrażałam sobie Ronalda. I jeszcze te jego miny... 6+ po prostu ;D Na pierwszym miejscu razem z Rupertem jest Gary Oldman. Tak sobie Blacka wyobrażałam i wyobrażać będę. Nie przeszkadzało mi to, że miał włosy do ramion. Można powiedzieć, że właśnie to mi się w nim najbardziej podobało (razem z oczami aktora). Oldman jest moim ulubionym aktorem a to, że wprost idealnie jak dla mnie zagrał Blacka jest idealnym potwierdzeniem potwierdzeniem. Jest stworzony do tej roli. No i David Thewils! To co do Gary'ego - idealnie pasował do rolli Lupina. W swoich rolach bardzo podobali mi się też: Emma Watson, Natalia Tena, Robert Pattinson, Robbie (odtwórca Hagrida, nazwiska nie pamiętam ;p) i filmowy Dumbledore (pierwszy i drugi) oraz Helena Bonham Carter. Edytowane przez Lapa15 dnia 29.12.2013 13:20
![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 11.04.2013 17:51
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
Natalie Tena. Wczuła się wprost świetnie w rolę rozgadanej Nimfadory Tonks. Zakochana w Remusie Lupinie, na dłuższy moment załamana idealnie zagrała w tych filmach. Zakochałam się w niej zważywszy na to, że nawet postarzona przez J. K. Rowling poradziła sobie z zadaniem. "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 11.04.2013 19:31
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
Uhuhuhuh, fajny temat! No to dla mnie bardzo pasuje tak jak było wspomniane Rita Skeeter, idealna. Rupert również. Podoba mi się też Luna! Och ona to jakby została urodzona aby nią być. (Molly) też świetnie pasuje. Hm, kto tu jeszcze? Dan jako tako, myślę, że lepszego by nie znaleźli, ale no cóż. Emma też ok. To chyba tyle ;O |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 23.06.2013 20:40
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Mi się bardzo podobali bliźniacy Weasely, byli właśnie tacy jak sobie ich wyobrażałam (a może nawet lepsi!). I Dumbledore z dwóch pierwszych części. Moim zdaniem lepiej się wcielił i lepiej wyglądał, niż ten późniejszy. Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Bellatrix_Black-Lestrange |
Dodany dnia 27.06.2013 09:35
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 316 Dom: SlytherinPunkty: 2460 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.06.13 |
Moim zdaniem najlepiej swoją rolę odegrała Helena Bonham Carter grająca Bellatrix. Umiała wczuć się w swoją rolę. Jest ekstra. Swoją rolę również dobrze odegrał Ralph Fiennes grający Lorda Voldemorta. Swoimi umiejętnościami aktorskimi wykazała się także Emma Watson wcielająca się w postać Hermiony. Uważam jednak, że najlepiej swoją role odegrała Helena.
|
|
|
|
Ana_Black |
Dodany dnia 02.01.2014 22:46
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 8 Postów: 4391 Dom: GryffindorPunkty: 24016 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 06.02.10 |
Według mnie najlepiej najlepiej grają Gary Oldman (chociaż scena śmierci wyszła fatalnie, no ale tu bardziej należy winić scenarzystę i reżysera niż aktora), David Thewlis i Alan Rickman. Ten ostatni pewnie dlatego, że (przynajmniej według Faktopedii) Rowling wtajemniczyła go w losy postaci zanim nakręcili pierwszą część. No i oczywiście Maggie Smith i Richard Harris. Michael Gambon też nie był zły, ale jego Dumbledore'owi brakuje tego ciepła, które biło z niego, gdy grał Harris. Choć z drugiej strony Gambon grał w mroczniejszych częściach, więc i Dumbledore nie mógł być już spokojnym (o ile w ogóle kiedyś nim był) staruszkiem. Edytowane przez Ana_Black dnia 20.04.2014 18:09
![]() Loki: Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną... Hulk: Wielki mi bóg. ![]() ![]() Hulk ziewać ~ Łapa ![]() Uwielbiam też jak dostajesz szału i zamieniasz się w tę wielką zieloną bestię.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdradzę ci moją tajemnicę. Zawsze jestem zły. ![]() ![]() Nieźle. Chcą mnie zamknąć w metalowym pudle i zanurzyć w wodzie. Nie. Jest gorzej niż myślałem. ![]() No bo czym jesteśmy? Zespołem? Nie, nie, nie. Mieszanką wybuchową niosącą chaos. *** ![]() Nie bądź jeleń, nie fikaj. ![]() Matka wie że ukradłeś jej szaty? ![]() - Jarvis, znasz przypowieść o Jonaszu? - Traktowałbym ją raczej jako metaforę. - Thor walczy na 6. - Nie zaprosił mnie? ![]() Co, stawaliście na siusiu? ![]() Niech wyskakuje z ciuchów. Przenoszę imprezę do was. ![]() Weź mnie nie strasz. Co to było, robił mi usta usta? ![]() Phil? Ale on ma na imię Agent! ![]() J.A.R.V.I.S: Dostępne 400% mocy. Iron-Man: Dzięki. ![]() Nie gniewam się, pączuszku. Masz niezły prosty. ![]() Ta wiedźma miesza ci w głowie. Jesteś od niej silniejszy, mądrzejszy. Jesteś Banner. ![]() On jest szefem. Ja tylko za wszystko płacę, wszystko buduję i dbam żebyśmy byli cool. ![]() Stark! Potrzebny jest plan ataku! Mam plan: atakować! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() - Ja bym sobie odpuściła, to faceci nie z tego świata, bogowe czy coś. - Bóg jest tylko jeden! I głowę dam, że tak się nie ubiera. ![]() - No jasne. Złoty chłopiec w złotej zbroi. Co zostanie jak ją zdejmiesz? - Geniusz, miliarder, playboy, filantrop. A co? (...) A kto jest [prawdziwym bohaterem]? Ty? Jesteś wynikiem eksperymentów na ludziach. Tyle w tobie bohatera, ile zmieściło się do probówki. *** Zabijesz mnie? Ustaw się w kolejce. ![]() Kto znajdzie ten młot i okaże się go godny posiądzie moc Thora. ![]() Thor: Loki może i jest nieobliczalny, ale jest Asgardczykiem i moim bratem. Natasha: Zabił 80 ludzi w ciągu dwóch dni. Thor: Był adoptowany. - Nie będę z tobą walczył bracie. - Nie jesteśmy braćmi. ![]() Piekło rozbrzmiewa jękami jego ofiar. ![]() - O, kontratakują. - No wiesz, młodzi są. - Do stu piorunów, szanuj mowę ojczystą - Długo mi tego nie wybaczą. ![]() To bardzo, bardzo ciekawa teoria, ale ja mam prostszą. Nie jesteście godni. ![]() - A jakby wsadzić młot do windy? Uniesie ją. - Winda nie jest godna. ![]() Zobaczyłem coś we śnie. Muszę to wyjaśnić. Tutaj się nie da. ![]() - Jak tam kosmos? - Kosmos ma się dobrze. ![]() - I myślisz, że możesz mi zaufać? - Nie ufam ci. Matka ci ufała. W przeszłości. Nawet mimo naszych ciągłych sporów. Zawsze miała nadzieję, że gdzieś w tobie nadal jest iskierka mojego brata. Ta nadzieja już nie istnieje i już cię nie chroni. ![]() Mojego życia... Tato, nie nadaję się na króla. Będę bronić Asgardu i innych światów do ostatniego tchu... ale nie mogę tego robić z tronu. Mimo swego szaleństwa Loki rozumiał władzę w taki sposób, jakiego ja nigdy nie osiągnę. *** ![]() O nie, będę żył wiecznie i będę cały z plastiku. ![]() ![]() Kto okaże się godzien moc młota posiądzie. Bez jaj, stary, to sztuczka. ![]() Rekalibracja kognitywna... Zdzieliłam cię w czaszkę ![]() Mam go spowolnić? Czy wyślesz mu więcej sparingpartnerów? ![]() Lepiej wydaj rozkaz, bo zaczynam mu kibicować. ![]() Have you ever had someone take your brain and play? Pull you out and stuff something else in? Do you know what it's like to be unmade? ![]() Przerabiałem hipnozę. Nie lubię. *** Stoimy w obliczu globalnej katastrofy. ![]() Hej malutki. Słonko już zachodzi. ![]() Cicho blaszak, ja nie mam rakiety w tyłku. ![]() - Steve nie lubi takiego słownictwa. - A kopnąć cię w tą... ![]() Nie jest taki zły, tylko trochę nerwus. Drugiego takiego nie ma na całym świecie. Wszyscy lubią wygrywać, a ten mój facet robi co może by walki uniknąć, bo wie że walkę wygra. ![]() - Co ci się śniło? - Że jestem Avengersem, że jestem kimś więcej niż tylko posłuszną maszynką do zabijania. ![]() Kocha to się dzieci, ja mam u niego dług. *** ![]() ![]() *** ![]() ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Wstąp do T.A.R.C.Z.Y, poznaj dalekie kraje, niezwykłych ludzi... i zabij ich. ![]() ![]() Ja się nie pocę. Ja błyszczę. ![]() Thor mógłby choć raz przysłać boga sprzątania po sobie. Na pewno ma jakąś magiczną miotłę. ![]() ![]() Zawsze nosisz whisky? ![]() Ten dom miał wytrzymać siłę Hulka. ![]() - Jak nas znaleźli? - Zaprosiłem ich. ![]() Nie poddam się. Odzyskam Skye i T.A.R.C.Z.Ę, ale jeep od Eddiego to za mało. ![]() Nasza kiepska opcja. Grant Ward. *** ![]() Bez ciebie nie ma T.A.R.C.Z.Y. ![]() - Służysz Coulsonowi czy T.A.R.C.Z.Y? - To to samo. ![]() Kogo jak kogo, ale Coulsona nie zlikwidujesz. ![]() Dyrektor T.A.R.C.Z.Y zawsze ma tajemnice. *** Nie wierzę w strach. Wierzę w zaufanie. ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() I was able to hack S.H.I.E.L.D. from my van. You're gonna show me something new. ![]() Nie byłam w waszym durnym "S.H.I.E.L.D. Hogwarcie". ![]() ![]() *** ![]() ![]() Nie jestem dobrym człowiekiem, Skye. ![]() Long time to see. ![]() Jestem Agent Grant Ward. ![]() *** ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Jeśli to jeszcze aktualne, to poproszę tego drinka. ![]() - Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki. Ale za to z tej planety. ![]() Nigdy nie chciałem tronu. Chciałem być równym tobie. ![]() - A ty co? Błyskawic się boisz? - Nie darzę miłością tego, co zwiastują. - Chcesz zabrać mi ukochaną planetę w odwecie za rzekomą zniewagę? Nie. Sprawuję nad nią opiekę. - No rzeczywiście, wspaniale się nią opiekujesz. Ludzie wyżynają się milionami, a ty palcem nie kiwniesz. Zaprowadzę tu porządek. Kto mnie powstrzyma? ![]() - Jesteś potworem. - O nie. Potwór jest wśród was. - A, Banner. To twój plan. ![]() Że urodziłem się by zostać królem. ![]() No dobrze. To może wolisz kogoś ze swoich nowych przyjaciół? Wydaje się, że jesteś do nich podobny. No i to jest o wiele lepsze! Mój strój jest taki sobie. Ale ile niesie ze sobą cnót! Jakiż to wielki zaszczyt! Czuję, że aż szaleję od sprawiedliwości. Chcesz usłyszeć mowę o prawdzie, honorze i patriotyźmie? Boże chroń Amer... Zaufaj mojemu gniewowi. Nie zrobiłem tego dla niego. Uuuu. A była już na wyciągnięcie ręki. Dzięki Tesseractowi mogliście mieć władzę, nieograniczoną moc. A wy co? Ciepło i światło dla wszystkich ludzi? Dopiero przekonacie się, co znaczy prawdziwa władza. ![]() Przynoszę wam dobrą nowinę. Czeka was wyzwolenie. *** ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Nie miałem prawa cię winić. Wiem, że chciałeś mi pomóc, chronić mnie. Od tego są przyjaciele. Możemy żyć z godnością - nie możemy z nią umrzeć. Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie. Wszystko się zmienia. To nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Xeri
No, ale niedługo będzie w kinach "Książe Półkrwi" a kiedy będą "Insygnia Śmierci" to już nie wiem. Tak ogólnie to dla mnie wszyscy grają super! Cała ich grupka - przyjaciele - prawdziwi (chciałbym mieć takich) no ale to tylko film...
Hufflepuff

Slytherin
Ravenclaw
Gryffindor