Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Łzawe momenty
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.09.2019 11:34
|
![]() ![]() Postów: 67 Dom: ![]() Punkty: 1758 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.08.19 |
Mówcie co chcecie, ale dla mnie najbardziej łzawym momentem (podkreślam, dla mnie) jest sam początek, kiedy to Harry jest gnębiony przez wujostwo i Dudley'a i sam do końca nie wie, dlaczego. Wcale nie było miło czytać i oglądać film z samego początku serii. Chęć mordu we mnie się budziła, kiedy czytałam jak go traktują. Na miano łzawych momentów zasługują także wszystkie śmierci bohaterów, w szczególności (moim zdaniem) Dumbledore'a. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.08.2022 10:06
|
![]() ![]() Postów: 45 Dom: ![]() Punkty: 203 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 31.05.15 |
Śmieszna sprawa... Ja płaczę na dosłownie każdym filmie, a to ze smutku, a to ze wzruszenia. Najbardziej jednak porusza mnie Książę Półkrwi jak umiera Dumbledore. Pokazuje to taki koniec pewnej epoki, ochrony. Na równi z tym momentem jest scena, gdy Fred leży w Wielkiej Sali a George i Ron nad nim płaczą. No rozklejam się jak małe dziecko. Też uważam, że to było tak bezsensowne i myślę, że większym zaskoczeniem byłaby śmierć Rona (byłoby po prostu lepiej), ale to już zamysł autorki. Gryffindor
_________________________________________________________ ![]() _________________________________________________________ ![]() _________________________________________________________ |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |