Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Oceń swojego poprzednika vol 2
|
|
Amy Way |
Dodany dnia 31.07.2008 12:07
|
Postów: 192 Dom: Brak przydziału Punkty: 263 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.02.08 |
Potteroholiczka: A - 6 N - 5 P - 6- O - 5+ : D I'll take everything You fucking, bitch. |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 31.07.2008 12:25
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Amy Way: A - KOOOI? omg. nie, nie, nie. 1. oceniam avka, nie ciebie, tak gwoli ścisłości. N - 4 P - Gryf. 3 O - Emo Kid. 3++ Life is wasted on the living |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 31.07.2008 12:28
|
Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Nacia A - 3- N - 2+ P - 4+ O - 5- Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! D Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi |
|
|
Clover |
Dodany dnia 31.07.2008 13:11
|
Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: Gryffindor Punkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
niedopieszczone sexualnie A nie jest czasami odwrotnie ; )? Ex: A- 3 N- 4 P- 1 [Wiadomo dlaczego - mało] O- 5++ Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
Amy Way |
Dodany dnia 31.07.2008 13:24
|
Postów: 192 Dom: Brak przydziału Punkty: 263 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.02.08 |
Nacia1234 napisał/a: Amy Way: A - KOOOI? omg. nie, nie, nie. Nadal masz coś do mnie? Na prawie każdej innej stronie mam nick kooi i jest to mój pseudonim, więc nie zmieniałam napisu na avatarze tylko dla tego, że Wy znacie mnie jako Amy Way i Pomylunę14.. ; / Clover: A - 3 N - 5 P - 4 O - 4+ I'll take everything You fucking, bitch. |
|
|
mimid |
Dodany dnia 31.07.2008 13:25
|
Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: Slytherin Punkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
A - 5 N - 5 P - 5- O - 5 |
|
|
Amy Way |
Dodany dnia 31.07.2008 13:30
|
mimid: A - 4+ N - 5 P - 6 (Vanilla Ninja < 3 i wg. wiele z tych wykonawców jest fajnych. Byli na Rock AM Ring w Niemczech.. : > O - 5 I'll take everything You fucking, bitch. |
|
|
mimid |
Dodany dnia 31.07.2008 14:06
|
Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: Slytherin Punkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
A - 5 N - 4 P - 3 O - 5- |
|
|
Malicious Lady |
Dodany dnia 31.07.2008 14:46
|
Postów: 260 Dom: Brak przydziału Punkty: 347 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.05.08 |
mimid A - 6 N - 4 P - 5 O - 5 |
|
|
Anix Malfoy |
Dodany dnia 31.07.2008 15:41
|
Postów: 249 Dom: Slytherin Punkty: 850 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 17.03.08 |
A - 4 N - 6 P - 0 ( nie ma ) O - 4 |
|
|
Aga_Black |
Dodany dnia 31.07.2008 17:05
|
Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
Anix: A - 5 [Dracuśś. ;* Ja się powtarzam. ] N - 4 P - 5 O - 6 ;* Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. D Śmierciożerca... Avada Kedavra, o. Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 31.07.2008 17:38
|
Postów: 552 Dom: Hufflepuff Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Aga_Black: A- 3 [ nie przypadł mi do gustu ;p ] N- 5 [ jest bardzo fajny (; ] P- 5+ [ długi, pomysłowy, oryginalny.. ma w sobie to "coś", przez co mi się podoba Slytherin, ładne fotki, żelki i lizaki też uwielbiam.. ;** itd .. ] O- 5 [ czemu nie .. ^^ ] Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Aga_Black |
Dodany dnia 31.07.2008 17:42
|
Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
[ długi, pomysłowy, oryginalny.. ma w sobie to "coś", przez co mi się podoba xD Slytherin, ładne fotki, żelki i lizaki też uwielbiam.. ;** itd .. ] Miło słyszeć, pardon, widzieć. xD Patka-wariatka: A - 3+ N - 4 P - 4 [Brak mi czegoś... ;)] O - 5 ;) Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. D Śmierciożerca... Avada Kedavra, o. Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
Anix Malfoy |
Dodany dnia 31.07.2008 18:25
|
Postów: 249 Dom: Slytherin Punkty: 850 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 17.03.08 |
A - 5 N - 4 P - 6 ( SLyth! Żelki! Lizaki! Aaa 6++++ ) O - 6 ;* |
|
|
annklem |
Dodany dnia 31.07.2008 19:19
|
Pochwały: 2 Postów: 106 Dom: Ravenclaw Punkty: 1683 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.12.07 |
Anix Malfoy A - 2 (nie znoszę całego"klanu" Malfoyów) N - 2 P - 4 O - 4 "Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał!" "...stanęli mu przed oczami ci, którzy tak się o niego troszczyli: jego ojciec, matka, ojciec chrzestny, a w końcu Dumbledore. Gotowi byli na wszystko, by go chronić, a teraz już ich nie ma. Już nikt nie stanie między nim a Voldemortem, musi na zawsze pozbyć się iluzji, którą powinien był utracić, gdy miał zaledwie rok: że ramiona rodziców nie uchronią go od wszelkiego zagrożenia. Nie zbudzi się z koszmarnego snu, nikt nie szepnie mu w ciemności, że jest naprawdę bezpieczny, że to wszystko to tylko jego wyobraźnia. Ostatni i największy z jego opiekunów umarł, pozostawiając go bardziej samotnym niż kiedykolwiek dotąd." I'm a girl!! |
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 31.07.2008 19:37
|
Postów: 552 Dom: Hufflepuff Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
annklem: A- 5 [ przepiękny.. <3 uwielbiam Lwy (; ] N- 3 [ taki sobie.. ;p ] P- 2= O- 4 Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 31.07.2008 20:36
|
Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Patka A - 5- N - 4 P - 4 O - 4+ Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! D Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi |
|
|
Hermiona1123 |
Dodany dnia 31.07.2008 20:44
|
Postów: 92 Dom: Brak przydziału Punkty: 164 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.07.07 |
A- 4 N- 6 P- trochę skromny ;], daję 2 O- pozytywne Wiem, że mój nick jest idiotyczny, więc jakby co, to w Internecie jestem Afrą lub Estą.
"Uśmiech się Policz dobra czas Zły duch mieszka tak daleko stad!" "Spróbuj choć raz odsłonić twarz I spojrzeć prosto w słońce Zachwycić się po prostu tak I wzruszyć jak najmocniej Nie bój się bać, gdy chcesz to płacz Idź szukać wiatru w polu Pocałuj noc, najwyższą z gwiazd Zapomnij się i...tańcz!" ____ "Wierzę, że wyobraźnia jest mocniejsza niż wiedza, że mit jest mocniejszy niż historia, (...)że nadzieja zawsze triumfuje nad doświadczeniem, że śmiech jest jedynym lekarstwem na cierpienie. Wierzę też, że miłość jest mocniejsza niż śmierć." ____ Jeden uśmiech- i już jesteś piękniejszy." "Istnieją jeszcze na tym świecie anioły. Są nimi i, którzy w ciemne życie innych wznoszą promień słońca, iskierkę radości z raju" ____ "Ludzie są jak wiatr. Jedni lekko przelecą przez życie i nic po nich nie zostanie, drudzy dmą jak wichry, więc zostają po nich serca złamane, jak jakieś drzewa po huraganie. A inni wieją jak trzeba Tyle, żeby wszystko na czas mogło kwitnąć i owocować. I po tych zostaje piękno naszego świata..." Krystyna Siesicka [color=white]"Rozpaczliwie usiłując odciągnąć uwagę krewnych od swojego stanu cywilnego, zdobyła się w ostatnim odruchu obronnym na zainteresowanie kondycją proboszczowskiego kurnika. -To... osobiste?- zapytała, trzymając półmisek jaj i patrząc w poczciwe oblicze kuzyna. Cisza pogłębiła się. -No nie, osobiste to raczej nie...-chrząknął niewyraźnie ksiądz Wojtek. Cholera, cholera!-jęknęła w duchu Grażynka.-Tych jaj tam jest z piętnaście". Kocham twojego wujka, Ewa Janczewska |
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 31.07.2008 20:46
|
Ex: A- 4 [ nie jest zły ; ) ] N- 5 [ już to kiedyś komentowałam.. to moje ulubione zaklęcie ] P- 2= [ za krótki.. czemu nic tam nie masz? ] O- 4+ Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Anix Malfoy |
Dodany dnia 31.07.2008 21:06
|
A - 6 ( śliczny...) N - 4 P - 6 ( Aaa Kaspian Obsesja mi się włączyła ) O - 5 + |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |