Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
monciakund
7)
ania919
8)
ulka_black_potter
9)
losiek13
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Władca Pierścieni
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.05.2013 20:13
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: ![]() Punkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Zdecydowanie jedna z najlepszych ekranizacji jaka kiedykolwiek powstała. Bezkonkurencyjna. Jako fanka twórczości Tolkiena jestem w 100% usatysfakcjonowana efektem pracy PJ. Genialni aktorzy, efekty no i muzyka. Mucha nie siada ![]() "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.04.2014 23:48
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 641 Dom: ![]() Punkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
Oglądałem kilkakrotnie rzecz jasna. Te filmy naprawdę mi się podobały. O wiele bardziej od HP. Pamiętam jak szwagier pod choinkę wręczył mi pakiet filmów na DVD. Oglądało się w nocy przy coca-coli i makowcu ;p. Gandalf robił niesamowite wrażenie. Wartka akcja, cudne zdjęcia, niezapomniana muzyka i tempo. Miło się na to patrzyło. Upiory robiły wrażenie... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.09.2015 10:09
|
![]() ![]() Postów: 697 Dom: ![]() Punkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Świetny film, mogłabym go oglądać setki razy i nadal mi się nie znudzi ![]() ![]() "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.03.2017 20:33
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
W kinie byłem na "Powrocie króla". I w sumie nie bardzo wiedziałem co się dzieje i o co chodzi, więc podziwiałem efekty specjalne i cudną muzykę ;p Nie czytałem książki i pierwszej części i to był błąd (zaczynać oglądanie od II filmu). Jednak potem wszystko "nadrobiłem" ; ) Trylogia bardzo mi się podobała (miałem Sarumana w podpisie i avku dłuższy moment), ale wolałem Legolasa (ten elf) i całą drużynę poza Boromirem. Irytował mnie trochę Gandalf i Frodo, ale on miał ten pierścień na sobie (prawie jak horkruks). No i zdjęcia są cudne ;p Myślę, że nawet lepszy od Hobbita ;p ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.11.2021 22:10
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3673 Dom: ![]() Punkty: 44578 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 09.04.15 |
Czemu mnie tu nie ma? KOCHAM TĄ SERIĘ!!!!!!!!!111111 To są najlepsze rzeczy jakie się przydarzyły kinemetografii. Serio. ![]() ![]() Dla mnie te filmy nie mają wad, a gdy Gandalf pojawia się trzeciego dnia o świcie to zawsze płaczę. ![]() ![]() ![]() ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
themarkwilkinson |
Dodany dnia 20.05.2022 07:32
|
![]() ![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 16 Ranga: Mugol Data rejestracji: 10.05.22 |
Nawet jeśli filmy są rozwlekłe, nadal lubię trylogię Władca Pierścieni. Myślę, że filmy są dość wierne materiałowi źródłowemu i dlatego stały się tak popularne. CGI z tego filmu również zasługuje na pochwałę. |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |