Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Potęga Krwistego Steka!
12.02.2025 19:13
Sharllottka, moja mama już nie złamie bo ma sztuczne

He
He

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Czy boicie się śmierci?
Essi
//współczuję ada...:*//

No...ja tez boję sie bardziej śmierci bliskich niż swojej...,no bo jak już tam ,,gdzieś'' będę to zobaczę co jest dalej i jakoś sobie rade dam...ale nie wiem co się stanie chociażby z moimi psiapsiułami...nawet nie chce mysleć..
Rewolucja wariatek jest już blisko... strzeżcie się wszyscy normalini!!!

I'm back...

adzilla
ale mama juz jutro wraca do domu...Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Śmierciożerca.

www.adzilla.fbl.pl
Prefix użytkownikaDraco Malfoy
Ja się śmierci nie boje... jeżeli myśle z punktu widzenia katolika, którym jestem (jestem ministrantem)... czasami rozmyślam: Co się stanie jeżeli Bóg nie istnieje? Tego boje się najbardziej... jako katolik wiem, że pójdę albodo nieba albo do piekła (tyak jak Albus12)... do piekła nie chcce iśc... z religii wiem, że toierpienie na wieki...
Boje się jeszcze innej rzeczy... śmierci moich dziadkóew, rodziców i innych bliskich... myślę: Co ja zrobie gdy moja mama umrze? Co zrobię gdy mójk dziadek umrze? Pogrąze się w rozpaczy... Z drugiej strony z punktu widzenia katolika myuślę, żej jeżeli zmarła osoba i ja pójdziemy do nieba to się w nim spotkamy...

Prefix użytkownikaE-Vaire
No to zadajcie sobie pytanie czy TEN Bóg w ogóle istnieje, bo dowodem jest Biblia, ale i ona nie koniecznie mówi prawdę. Ja twierdzę tak... nie, że wierzę w jakieś bzdurne religie, ale... równie dobrze może istnieć reinkarnacja i takie tam. Wszystkie religie są równie prawdopodobne, a że niektóre wydają się odrobinę... śmieszne, to już inna sprawa.
Edytowane przez Prefix użytkownikaE-Vaire dnia 22.05.2007 15:29

Prefix użytkownikaPoznaniaczek
Na pytanie czy sie boję śmierci odpowiem tak, ale na pytanie czy sie boje własnej śmierci odpowiem nie.
Swojej śmierci się nie boję ale bardzo boję się śmierci mojej żony.

NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem
Moralizuje czy demoralizuje?
Odwaga i wierność - to cenię
Miłego dnia pozostało mi życzyć

Sherry
Zależy jakiej śmierci. Można żyć a być w stanie śmierci klinicznej, kilka osób przez to przeszło. Co do tego co będzie po śmierci. Piekło, czemu każdy wyobraża je sobie z diabłem? Co wogule kryje się pod tym pojęciem. Niebo jak tam jest? Nie wiem. Może po śmierci znowu znajde się w innym ciele po prostu i dalej będe żyła? Nie znam odpowiedzi na te pytania.
Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi.
Znasz?
Nie? To nigdy nie poznasz.
Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie.
Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się...
Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem.
(Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^)

No chociaż jedna, która nie jest święcie przekonana, że niebo w ogóle istnieje. Nie ma żadnych dowodów, NIE WIEMY co będzie po śmierci i tyle.

Sherry
E-Vaiter ja wierze w Boga i woguele, uważam, że jest jakieś wynagrodzenie naszysch dobrych czynów ale to nie musi być niebo.
Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi.
Znasz?

No i dobrze ^^ O Bogu też nic nie wiemy... ciekawe czy on istnieje... ja sobie często takie pytanie zadaje.

Prefix użytkownikaGinny_Weasley12
ja sie nie boja smierci. boje sie troszke cierpienia, np. głodowania. wole smierc szybką, np. postrzelenie
img329.imageshack.us/img329/619/drfyhdrhrehtrherhgdgfbmj5.png
Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz.

Być może istnieją czasy piękniejsze,
Ale te są nasze.

Ciąg dalszy w profilu.

Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D

[O]ld [G]ood [S]tyle

of

H-P.net

*Angela
*Angelina
*Mimid
*Christina
*Śmierciojadek
*Lestrange
*Essi
*Adzilla
*Wera
*Lenne
*Hemcia
*Nacia
*filis

img218.imageshack.us/img218/7083/scrittaslykv2.gif

Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

th03.deviantart.com/fs7/300W/i/2005/210/0/6/Death_Eaters_by_digijohn.png
Śmierciożerca

mitsurugi.files.wordpress.com/2007/01/las.png
Trzeba żyć, a nie tylko istnieć.

republika.pl/blog_cy_3256437/3538848/tr/kadziewicz_zdjecia_dnia512.jpg
Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie!

Postrzelenie też boli, chyba, że w głowę. Wtedy podobno nic nie czujesz i ledwo słyszysz strzał xD Ale to tylko hipotezy... w każdym razie raczej prawdziwe xD

Peeves
Ginny, z tym postrzeleniem to jest trudna sprawa... może i postrzelenie w podniebienie lub w czaszkę jest chwilowe... ale jeśli chodzi o postrzał w brzuch, to można umrzeć najkrócej w przeciągu pół godziny... dodatkowo postrzał w brzuch jest jednym z najbardziej bolesnych wśród ran postrzałowych, tak samo jak postrzał w kolano^^

Co do bezbolesnych śmierci polecam tabletki nasenne, albo raczej ich przedawkowanie
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

Limonka
Fakt faktem, tabletkami najprościej i najmniej boleśnie, aczkolwiek ja w ogóle nie polecam się zabijać^^. Co do postrzelenia - ja bym się nie zdobyła na strzelenia sobie w jakąkolwiek część ciała. Znając moje szczęście to nie wiem.. ręka by mi się zachwiała i trafiłabym w nie to co chciałam, albo coś takiego. Z resztą... potem brzydko bym wyglądała w trumnie xD.

Limonka xD Tak, ze śliczna dziurką na czole, hehe ;D

Sherry
*Limonka ładne szczęście masz.*
Znasz?

dziewczyna124
Nie boje się śmierci.
Nie jestem na nią ptzygotowana.. Wiele grzechów itp. ale gdyby przyszlo mi umierać.. ehh.. napewno bym to zrobiła z godnością, a zwłaszcza gdy sie dowiedziałam ze po śmierci można wrócić do swojego ciała, ale trzeba na to zapracoać, ze tak powiem...
Zresztą, życie po śmierci również istnieje :)

www.photoblog.pl/dziewczyna124
Sherry
Dziewczyna124 nie boisz się śmierci? Umżesz z godnością? Nie znam Cię, ale w obliczu śmierci ludzie robią wszystko, aby przeżyć. Wtedy objawiają się ich najgorsze cechy. Ja osobiście nie wiem o bym zrobiła w takiej sytuacji, pewnie robiła wszystko, żeby przeżyć, jak większość z nas. Nie wiem jak możesz oceniać swoje postępowanie jak nie byłaś nigdy w takiej sytuacji.
Znasz?

nessa
hmm... boję się śmierci. chociaż może nie tyle co samej śmierci, ile bólu przed nią i tej późniejszej pustki po niej.

TonksII
Ja się ze swojej śmierci boję tylko jednego.. cierpienia bliskich mi osób gdy już mnie nie będzie... Nie uważacie? Wolałabym przed śmiercią w jakiś sposób zesłać na siebie ten ból co by czuli moi najbliżsi... Bo wkońcu umrzemy i ktoś będzie przez to cierpiał... A tak jak wypowiedziałam się wcześniej samej śmierci się nie boje... Po coś muszę być, po coś muszę żyć, czegoś dokonać, skoro już miałam umrzeć... Więc co z tego? Śmierć (łac. mors, exitus letalis) - stan charakteryzujący się ustaniem oznak życia, spowodowany nieodwracalnym zachwianiem równowagi funkcjonalnej i załamania wewnętrznej organizacji ustroju. To nie jest tak.. że umrzemy i skończymy z tym taak?? Już nie wiem co myśleć.. pozdrawiam ;***:lol:
Każdy z nas wierzy, że to, co ma do powiedzenia, jest o wiele ważniejsze od tego, co mógłby powiedzieć drugi!- Albus Dumbledore

' Dumbledore byłby szczęśliwy widząc że na świecie przybyło troche miłości"- Minerwa McGonnagal

Boże, skopiowałaś ten tekścik i co...

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: