Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Czy boicie się śmierci?
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.03.2016 19:23
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Ja po tym czego doświadczyłem w nocy z soboty na niedzielę mogę umierać, serio. Nawet za kilka tygodni, a co tam. Teraz chyba naprawdę zrozumiałem i UWIERZYŁEM, że "coś jest po ziemskim łez padole", tu się nic nie kończy, nope. Jak widać byłem kimś jak niewierny Tomasz - dopiero jak zobaczyłem i usłyszałem "to wszystko"... Teraz nie ma już dylematu - jest coś? Nie ma nic? Wątpliwości poszły w dal, tu mamy namiastkę PRAWDZIWEGO życia... EDIT: I nawet to, że "współużytkownicy" strony w zdecydowanej większości zrobili sobie z tego jajcarski temat do popisów w SB w jakiś sposób mnie umacnia. Nigdy z żartu i czegoś niepoważnego się nie żartuje, wręcz przeciwnie. Memento mori I śmierć jest po prostu nieunikniona, dlatego nie warto się zastanawiać non stop nad nią, bo się nerwicy lękowej nabawimy. Trzeba się z nią oswoić jak św. Franciszek i nawet nazwać "siostrą" ![]() Edytowane przez ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |