Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Wróg ciemnej strony
11.12.2024 23:04
u mnie cały komputer zaczął zacinać, jak tylko wyszła nowa wersja systemu. Pszypadeg? Nie sondze...

Ponury Żniwiarz
11.12.2024 21:44
Duszek

Pracownik departamentu
11.12.2024 21:27
Awaria Facebooka, kiepsko chodzi, a tu pustki?

Wróg ciemnej strony
09.12.2024 16:35
Sam Quest, Hug

Specjalista ds. sprzedaży
08.12.2024 20:46
MorfinGaunt, spuczucia

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57438 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38932 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Syriusz Black
misiekjpk
Chciałem poznać Wasze opinie na temat Syriusza. Wg mnie wielka szkoda, że umarł w V tomie. Jo chyba nie miała pomysłu na niego, skoro uśmierciła Go chwilę po jego pojawieniu się. Wydaje mi się, że po prostu nie wiedziała, co zn nim zrobić. Brak pomysłu na życie, wyjęty spod prawa...

Mogła jednak coś więcej o Nim napisać, w końcu był najlepszym przyjacielem ojca głównego bohatera. I ten motyw z Jergo śmiercią był bardzo niejasny...

Co o Nim sądzicie?? Czekam na wasze pomysły :D

Prefix użytkownikaMoony Alex
Bardzo lubię Syriusza i z tego co zaobserwowałam jest jednym z ulubionych bohaterów czytelników HP^^.
Chciałabym, żeby powrócił w siódmym tomie, czy jako duch, czy w jakikolwiek inny sposób ^^.

Prefix użytkownikaE-Vaire
Jo mówiła, że jedna osoba która rzekomo umarła powróci. Tak słyszałam. Dumbledore - uwazam, że umarł naprawde, ale Syriusz nie. Nie ma na to dowodów. Może on wróci zza zasłony?

B. lubię tą postać!

Marta
Syriusz jest naprawdę super, wspaniały ojciec chrzestny i przyjaciel. Niby możliwe,żeby wrócił, ale ja jakoś w to nie wierzę. Jak umarł, to umarł, i tyle. Nie zmienia to jednak faktu, że bardzo chciałabym, żeby wrócił.
http://www.pokemonomstop.fasthost.pl
http://www.bykom-stop.avx.pl
http://dziecineo.prv.pl
http://www.antyspam.pl

Koniecznie wejdź...

misiekjpk
Niby umarł, ale tak naprawdę ta jego śmierć była taka dość mnętna. Nic na 100% nie zostało powiedziane, jedynie, że umarł. Wogóle ta smierć była dla mnie bezsensowna. Mam nadzieję, że róci :D

Peeves
Też tak sądzę... ale niestety mocno przebolałam tę scenę, naprawdę mocno, bardzo mną to wstrąsneło, bo po prostu świetna postać na dodatek jedna z ulubionych
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

Limonka
Ja też lubiłam Syriusza, tak samo z resztą jak pozostałych Maraudersów. Dziwnie się poczułam jak zginął...to była pierwsza ważniejsza śmierć w HP. Oczywiście nic nie będzie porównywalne z wstrząsem jakiego doznałabym w przypadku śmierci Dracona, do czego mam nadzieje nie dojdzie xD.
Edytowane przez Limonka dnia 24.03.2007 02:25

Prefix użytkownikaDezerterka
ja dokładnie tak samo... na filmie się popłakać można, a w książce... poprostu sobie umarł. Za to Śmierć Syriusza była bardziej emocjonalnym zdarzeniem...

edit.
To ja raz czytałam któraś część, nie pamiętam dokładnie co to było, w każdym razie wyszłam z pokoju cała zapłakana. Mama myślała, że pokłuciłam się przyjaciółką, z którą rozmawiałam pare chwil wcześniej przez telefon i zaczęła próbować mnie pocieszyć... To dopiero była jazda xD
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 10.11.2013 10:32
fuck you very much.

Limonka
:D:D

Do dzisiaj nikt z mojej rodziny nie wie dlaczego kartka na której jest opisana wpomniana już scena z fretką jest cała...w...eee....jakby to nazwać...śladach po moich paznokciach xD.

Hmmm... czyżbym się domyślała czemu?? xD xP - Lothien.

Taaa...bardzo możliwe że Twoje domysły są prawdziwe :D:D

Heh... jakaż ja domyślna xD
Edytowane przez Limonka dnia 12.06.2007 16:04

nathaniela
hmmm Syriusz jest najbardziej bajeczna postacia, potrzebne są takie tajemnicze wątki jak smierć Syiusza gdyż chcemy się dowiedzieć czegoś więcej i to nas ciągnie do kolejnej części :)

a jeszcze taka dygresja... czy syriusz miał przy sobie to lusterko gdy wpadł za zasłonę smierci?? To w sumie nic nie wnosi bo Harry próbował sie skontaktować z pmocą tego lustra... No w kazdym razie mysle ze Harry "jakoś" odzyska kontakt z syriuszem
Edytowane przez Limonka dnia 12.06.2007 16:05
...:::śmiech to zdrowie:::...

Prefix użytkownikamelancholia
Hmm... czy to rozmowa na temat Syriusza? Czy może ktoś z tu obcenych chce ostrzeżonko?jezykjezykjezyk [Nikt nie chce, wyciachałam offtopa xD - Limonka] hehe...Syriusz...Syriusz...Syriusz... ciekawa postać, choć łatwo go wyprowadzić z równowagi (patrz. Smarkerus;))...traci kontrole nad sobą...no ale cóz... fajny z niego gość i rozumie Harrego jak nikt inny... :)
Edytowane przez Limonka dnia 12.06.2007 16:09

Madzia_lily
Melancholia... Ty od razu z ostrzeżeniami wyskakujesz... My tu tworzymy wspaniałą powieść a ty zakłócasz przypływ naszej weny twórczej...
Nieładnie...
A poważnie... Może masz rację...
"Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, wiec trzeba sie z nią obchodzić ostrożnie..."

Prefix użytkownikakajablack
Ja uwielbiałam Syriusza,to mój ulubiony bohater.Ale nie pisz zeumarł,bo on zgin ał a to jakas różnica.Mam nadzieje,zepojawi sie choc w małym stopniu w 7tomie,moze bedzie jakas wzmianka o nim,mam nadzieje wielka

Gruba Dama
Nie powinien umierać, wkońcu odgrywal tak jakby role drugiego ojca Harrego. Zreszta bardzo lubie tego aktora i szkoda, ze tak krotko pograł...ale coz moze jeszcze wydarzy sie cos co nas zaskoczy...
"No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... "

hemsidor.torget.se/users/b/boatman/pictures/oldman.jpg

"Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..."

- Syriusz Black

Lady_Black
Hmm... Nie ukrywam, że jest to moja ulubiona postać.
Bez względu na to, czy żyje, czy nie.
A scena jego śmierci... Jakoś wytrzymałam. Musiałam, bo przeczytałam to podczas przerwy w szkole.
Ale kiedy przyszłam do domu... Nie, nie żebym ryczała. Troche się popłakałam, przyznaje.
"Jedynie" dołek przez kilka dni.
Zdążyłam już (wiem, ze to brutalne) przyzwyczaić się do jego śmierci. I też uważam, że jego powrót byłby... Bardzo nie w stylu Rowling...
Cóż, na pocieszenie dla fanów i fanek pozostają fanfiki.

czarli lestrange
Ah, Syriusz. Co tu dużo mówić, mój ulubiony bohater xD wierzę w jego śmierć bardzije niż Loony w chrapaki krętorogie (wybacz) i jest mi z tego powodu baardzo przykro (no tak, kilkudniowa żałoba-płacz po przeczytaniu sceny i dóół przez tydzień) ale mam nadzieję, że w 7 tomie jakoś bardzije zgłębimy jego historię (choć w domu Blacków mieliśmy juz ku temu okazję) i liczę na więcej scen z czasów jego pobytu w Hogwarcie.
Wielki czarodziej, wzór faceta etc etc to już mowiłam xDD
Sev, maj hiroł!

[s]Oh, I forgot we'll be hunting down Voldemort in a mobile library.[/s]

Mafalda
Bardzo lubię.
Można powiedzieć, ze mam obsesję na punkcie Huncwotów.
On MUSi jakoś, nie wiem jak, ale MUSI powrócić w siódmym tomie - chocby jako wspomnienie, list czy inna jakakolwiek nędzna wzmianka, ale Jeśli Rowling nie uraczy nas choć wzmianką o Syriuszu w siódmym tomie, to będzie z nią źle! xD

www.blablablablabla.eblog.pl
Lara
Syriusz to moja ulubiona postać zaraz po Bellatrix. Ma w sobie takie ''coś'' co ciągnie ludzi do niego :D Fajne ma poczucie humoru, uwielbia ryzyko, jest bardzo dobrym czarodziejem no i przystojnym (ale tylko w książce, bo w filmie tego nie widać). Nie da się go nie lubić.
,, Jeżeli zabijasz spraw by ofiara czuła, że umiera'' - Bellatrix

img444.imageshack.us/img444/2754/bellajb9.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=a7IWiOeAyiA&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SAFtF4ldeMU&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=pchB66yW7EI&mode=related&search=

b1ala.znajomi.interia.pl
rogacz13
on był wspaniały:) to największy minus
całej seri o HP że ROwling go uśmierciła:(
nie mam słów by opisać jak świetny był i
żal po jego odejściu:(

caroline349
Miły, wrażliwy facet, jednocześnie brat, przyjaciel i ojciec Harry'ego, inteligentny, lojalny, energiczny... Gdyby nie był tak lekkomyślny, prawie ideał. Szacun, koleś...
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
Caroline łączy pozdrowienia i życzy miłego dnia wszystkim fanom!!!!!!!!!!!!

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: