Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pracownik departamentu
17.05.2025 00:50
Koriola, w sumie to nie wiem, nikt tego dawno nie sprawdzał. A masz pomysł na jakąś nową? To mogłabym spróbować dodać

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
16.05.2025 11:16
Wrozka

Wzór do naśladowania
13.05.2025 10:36
Czy może te ankiety na boku działają? Głupek

Wzór do naśladowania
13.05.2025 10:36
Cieszmy się że strona jeszcze działa. Wiadomo czy coś się dzieje z serią filmową FF?

Wzór do naśladowania
13.05.2025 10:35
Jak to brzmi, zniknąć przez ciążę Duszek chociaż pewnie masz rację!Syriusz32

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Tom Felton
Lilly Malfoy
Tom Felton wcielił sie w filmie Harry Potter w najfajniejszą rolę czyli w boskiego przystojnego ślizgona Draco Malfoy'a.Jest ona czarnym charakterem ale chciałbym wiedzieć co myślicie o Tomie i jego postaci :)
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 04.11.2013 18:17
"W strugach deszczu rozpływam się ,usta drżą i czuję lęk po mej twarzy wolno tak toczy się kolejna łza"

Hermiona_S
Tom Felton to jeden z moich ulubionych aktorów. Bardzo dobrze zagrał w Harrym Potterze Dracona Malfoya. Mało kto pewno by tak zagrał. Myślę, że on nadaje się do takich ról coś typu, zły, niegrzeczny ;)

cath riddle
Kocham go. Wedlug mnie on świetnie gra tą rolę. Idealny! Tylko, że na niektórych zdjęciach wychodzi troszkę downowato :).
Ale tak to szpoko :)
Narodziłam się na nowo, w Nibylandii 7 lat temu. Wtedy, kiedy Tata przeczytał mi pierwszą część Harrego Pottera. I wtedy kiedy otworzyłam oczy na magię i świat fantasty...
Chcesz pogadać?? Klikaj na gg... Tylko ostrzegam- jestem szurnięta :)

Prefix użytkownikaEthacridiniLactas
Pewnie widac po tym jaki mam avatar, co mysle na temat i Toma grajacego Draco jak i samego Dracona. Wydaje mi sie ze mam slabosc do czarnych charakterow. Draco jest moja ulubiona postacia zaraz po Snape'ie. Jezeli jednak chodzi o aktora, podoba mi sie kiedy jest wykreowany na Malfoy'a, ale w prawdziwym zyciu wydaje mi sie mniej atrakcyjny. Pasuje jednak do tej roli wspaniale i ciesze sie, ze to wlasnie on zostal obsadzony w roli Draco.
12 lat minęło... Merlinie

Limonka
EthacridiniLactas, no to się prawie całkowicie zgadzam =). Widziałam te zdjęcia jak nie jest w charakteryzacji na Drejko, wiem, że wygląda okropnie, ale i tak go uwielbiam. Swoją drogą nawet mamy avatary z tego samego zdjęcia...ja już i tak miałam mój zmieniać, więc jak będę miała jutro czas to sobię ustawię inny :)
Edytowane przez Limonka dnia 09.03.2007 00:32

Agee Maritimess
Tom Felton...Mmm ^^ Najlepiej według mnie wyglądał w tych swoich Draconowych włoskach. :) Widziałam chyba wszystkie filmiki na youtube i przyznam,że powienien zainwestować w tonik =="
Niech pochłonie cię cień pożądania... Dolina Mgieł ( HP/SS )

www.slashe.blog.onet.pl
Prefix użytkownikamelancholia
Hehe Tom Tom Tom... strasznie wyrósł z pierwszej części na drugą. W 1 to taki dzieciuch, a w 2 to już taki młody mężczyzna :D:D Jak to brzmi :D:D w sumie lubie go pasuje do swojej roli, tylko powinien mieć włosy do tyłu na żel. Nie podoba mi się pomysł reżysera, żeby miał luźne włosy, wygląda jak fajfus... żałuję jeszcze, że nie ma w necie jego lepszych zdjęć... chociażby photoshoots :D

Peeves
ma wiele fajnych zdjęć na departamencie... co do jego fryzury, to ucieszyłam się gdy zmienili pedalski żel na mniej pedalską grzywkę :D zresztą nawet gdyby miał ten durny żel i tak bym go lubiła :D
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

Limonka
melancholia napisał/a:
Może i tak, ale Draco w książce miał na żel do tyłu i to jest taka rzecz, której reżyser nie powinien zmieniać, bo to takjakby najbardziej charakterystyczna rzecz w Draco...

Miał...? Kolejna rzecz którą przeoczyłam. Kurcze...chyba powinnam jeszcze raz przeczytać wszystkie książki, od Kamienia Filozoficznego zaczynając...

Ginny Potter 2 napisał/a:
Tom jest stworzony do tej roli wredny ale przystojny

Nie pisz, że Tom jest wredny, bo go nie znasz. A patrząc na wywiady nie wydaje się jakoś specjalnie niesympatyczny. Nie myl Feltona z Malfoyem ;P.
Edytowane przez Limonka dnia 08.07.2007 23:54

Prefix użytkownikaDezerterka
Ja też tak uważam... znaczy się... w sumie ma trochę tych zdjęć, ale nie pcha się na różne sesje zdjęciowe jak np. Watson...

Poza tym (nie piszę już to pierwszy raz), naprawdę wkurza mnie jak ludzie mylą aktorów z postaciami którzy Ci aktorzy grają... No i bynajmniej nie wydaje mi się, żeby Tom był niesympatyczny (przynajmniej to moje wrażenie), ale w filmie IDEALNIE się wciela ww postać młodego Dracona...

Jest stworzony do tej postaci, ale mam nadzieję zobaczyć go w innych produkcjach... nie tylko HP...
fuck you very much.

buffy92
A mi tam obsesja się w stounku do niego pojawia (zarówno Toma jak i Draco xD). Uwielbiam go jezyk

Właściwie sama nie wiem, wcześniej byłam fanką Dana, ale Tom jest hm.. extra :D lepszy xD. Lubię blondynów, heh xD
'Ja czarnym mydłem dotąd myłem ręce.
Hodowlę węży miałem też w łazience.
Herbatę piłem z filiżanki z czaszką,
Lecz przy miłości mojej wszystko to jest fraszką.
[...]

'Dziewczyna Śmierciożercy' - by Toroj

miharu
Felton jest doskonale dobrany do roli Dracona, to raz. Że dobrze gra, to dwa. Widać, że nieźle się bawi swoją rolą, czego np. nie można powiedzieć o drewnianym i sztucznym Radcliffe'ie. Z pozostałych tzw. młodych aktorów Grint daje radę swoją naturalnością, choć grać jakoś świetnie to nie potrafi. Watson z kolei w pierwszych filmach była OK, ale w 3 i 4 jakaś taka afektowana dziołcha się zrobiła i trochę straciła w moich oczach.
Także aktorsko z tej czwórki zdecydowanie ponad poziom wybija się Felton. On naprawdę dobrze gra. Pech ( i szkoda dla filmu), że akurat ma najmniejszą rolę. :|

Limonka
Miharu... który to raz ja się z Tobą zgadzam... no nie ważne, ale na pewno nie pierwszy ;D.

A kto ogląda TERAZ 'Annę i Króla'? Fajne to nawet xD. Nigdy nie zapomnę tej sceny... Mały Tom szarpie mame za rękaw, z pytaniem 'Mamo... kto to jest nałożnica?' :D:D.

miharu
Limonka napisał/a:
Miharu... który to raz ja się z Tobą zgadzam... no nie ważne, ale na pewno nie pierwszy ;D.
..i jak sądzę, nie ostatni. ;)

A co do "Anny i króla".. mam ten film na dvd od paru lat, bo jest tam jeden z moich ulubieńców, czyli boski Chow Yun Fat. :) Do niedawna jednak nie kojarzyłam, że ten dzieciak, który tam gra, to mr Felton. :smilewinkgrin: Dziś nie oglądałam tego filmu, ale dośc dobrze go pamiętam, dzieciak nieźle dawał radę. Co tylko potwierdza moją wcześniejszą opinię, że Felton po prostu jest niezłym aktorem, jak widać, od dawna. :)

Miss Bagwell
Lilly Malfoy napisała;
Tom Felton wcielił sie w filmie Harry Potter w najfajniejszą rolę czyli w boskiego przystojnego ślizgona Draco Malfoy'a.Jest ona czarnym charakterem ale chciałbym wiedzieć co myślicie o Tomie i jego postaci ..

Draco, kobieto nie jest przystojny...Tom zreszta też nie...jak myślisz; ktoś kto jest opisywany przez autorke jako posiadacz szcurzej bużki, może być ŁADNY???
Mylicie książkę z filmem a to jest po prostu grzech...zbrodnia...Nie
Edytowane przez Miss Bagwell dnia 12.04.2007 10:05
Bjork

www.totalmusicmagazine.com/interviews/bjork_1.jpg

All Is Full Of Love

You'll be given love
you'll be taken care of
you'll be given love
you have to trust it

maybe not from the sources
you've poured yours
into
maybe not
from the directions
you are
staring at

twist your head around
it's all around you
all is full of love
all around you

all is full of love
you just ain't receiving...

Siobhan Donaghy

3.bp.blogspot.com/_vGxu95Ycrow/R1KrsnBY_jI/AAAAAAAAASo/DBetTxwp2DY/s320/ghostsalbum300.jpg

Ghost

Full mug my friends certainly familiar
Ah, hear that glitch say search the orbs

Tree-ann said it his seize the circus
Ram's wool that cause way a cricus

Full mug my friends certainly familiar
Warmy funny Anna say say maluska

Sworn under an oath to war

Phwoar so spirit smother me in
Ah, hear that glitch fought and ought

Fuel full fat her glass of milk
Warm sitting here, sitting in bed

Fever Ray

If I Hard A Heart

This will never end cause I want more
More give me more give me more
This will never end cause I want more

If I had a heart I could love you
If I had a voice I would sing
After the night when I wake up
Ir17;ll se what tomorrow brings

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

Dangling feet from window frame
Will they ever ever reach the floor

Cushion filled with all I found
Underneath and inside just to come around

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

www.thelineofbestfit.com/wp-content/media/2010/01/TheKnife.jpg

The Knife - Heartbeats

One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away

Both under influense
We had demons in
To know what to say
Mind is a razorblade

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

One night of magic rush
The start of simple touch
One night to push and scream
And make believes.

Ten days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

Limonka
Miss Bagwell napisał/a:
Draco, kobieto nie jest przystojny...Tom zreszta też nie...jak myślisz; ktoś kto jest opisywany przez autorke jako posiadacz szcurzej bużki, może być ŁADNY???
Mylicie książkę z filmem a to jest po prostu grzech...zbrodnia...Nie

Primo, prosze o fragment z książki mówiący o 'szczurzej buźce'. Albo chociaż wskazówkę, w którym tomie tego cytatu szukać.
Secundo, książki te pisanę są z punktu widzenia Harry'ego, spodziewasz się znaleść tam fragment mówiący, że Malfoy jest przystojny? Zauważ, że każdy chłopak jest opisywany jako mało atrakcyjny, czemu z resztą trudno się dziwić, bo w końcu Potter to też chłopak.
Tertio, atrakcyjność to pojęcie względne.
Quarto, czarne charaktery najczęściej są przystojne ;D.

A co do pytania 'kto to jest Felton?' to ja się nawet nie wypowiadam xP.
Edytowane przez Limonka dnia 12.04.2007 14:46

miharu
Limonka napisał/a:
książki te pisanę są z punktu widzenia Harry'ego, spodziewasz się znaleść tam fragment mówiący, że Malfoy jest przystojny? Zauważ, że każdy chłopak jest opisywany jako mało atrakcyjny, czemu z resztą trudno się dziwić, bo w końcu Potter to też chłopak.

Otóż to, słusznie prawisz. Nienawiść do Dracona zaślepia Pottera, więc nawet gdyby Malfoy był wcieleniem Brada Pitta, dla Pottera i tak byłby paskudny.. poza tym co Pottera obchodzi wygląd Malfoya? ;) Ja jeszcze dodam, że sam HP też nie jest przecież nigdzie opisany jako przystojniaczek (no i w sumie w filmie też nie jest, ale mniejsza o to). Jedynie można ze sposobu opisu wywnioskować, czy ktoś jest przyjemny dla oka, czy nie. Odniosłąm wrażenie, że Rowling raczej opisuje charakterystyczne cechy wyglądu bohaterów, nie bawiąc się w ocenę atrakcyjności fizycznej. To należy do czytelnika - jak kto sobie wyobrazi daną osobę, to jego sprawa.
BTW, Malfoy jest wszędzie opisywany jako "blady, z jasnymi włosami". Nie ma nigdzie kategorycznego stwierdzenia, że jest/nie jest przystojny, autorka wszak nie pisze, że Malfoy ma krzywe nogi, wytrzeszcz oczu czy inne mało ciekawe cechy. Można więc równie dobrze wnioskować, że jest przystojny, bo gdyby był paszczurem, toby coś wspomniała, tak sądzę. Więc mnie nie przeszkadza, że w filmie Draco jest taki ładniutki, bo to nie kłóci się z ksiązką.. ;)

Flegma
Limonka! No i gdzie ty jestes?!

No na czym to skonczylysmy? Aaa... już pamiętam xD Tom naprawdę na niektórych zdjęciach jest mrrrrau xD a zwłaszcza na tych jak jest starszy i ma długie, blond włsoki

Limonka
Z jednej strony mu się nie dziwię... Nie wszyscy tak lubią Malfoya jak my... Podobno jak oni chodzą na te premiery i w ogóle, to jak idzie Daniel, Emma i Rupert to są strasznie głośne brawa, a jak wchodzi Felton to nagle cichną xP. Ludzie są jednak kretyni xP.

Flegma
Heh Limonka to sobie obejrz filmiki z jakichkolwiek gali :D, Feltonowi też biją brawa xD. Normalnie myślałam, ze się posikam ze śmiechu, jak jedna babka robiła jakich wywiad, bo miala przyjechać do NY obsada z HP i pyta się jednej dziewczyny, czyją jest fanką, a ta pokazuję koszulkę z wydrukowanym Tomem i obrączkę z napisem jakimś "I love you Tom" czy cos. No poprostu ludzie sa dziwni xD. Albo podobno denerwuje go to, jak sie go o cos pytaja tak, jakby byl Malfoyem np. "Bardzo nienawidzisz Harrego Pottera?"

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: