Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Który film najgorszy?
Fanka_Slitherinu
mi sie tak samo filmy neizbyt podbaja a czara ognia chyba najgorsza tak jak mwoisz ze polowe wycieli ale przecierz calej ksiazki nei moga zekranizowac choc i tak wole ksiazki :D
ze co ?

MaTe
wg. najgorsze to Wiêzien Azkabanu poniewarz jest tam MILION b³edów np. Harry leci na motle ma blizne na lewej stronie drugie ujecie i jakims cudownym sposobem blizna znalazla sie po prawej stronie a o czarze ognia lepiej nie wspominac nie ma organizacjo WESZ to zgredek dal harremu skrzeloziele a nie nevil nie ma Rity jako animag czworke najbardziej pozmieniali

Zero smótków zero ³ez moje ¿ycie jest THE BEST

Mafalda
Czara Ognia by³a do chrzanu.
Tak jakby... mo¿e to sprawili wyro¶niêci bohaterzy, albo mnie siê tylko wydawa³o, ¿e to jakas amerykañska produkcja dla nastolatków.

Ogólnie Wiêziñ Azkabanu i Czara Ognia mnie rozczarowa³y.
Edytowane przez Mafalda dnia 28.06.2007 10:28

www.blablablablabla.eblog.pl
Boberek
w Czarze ognia macie racje bardzo du¿o kawa³ków wycieli..Ja siê te¿ napali³am na mistrzstwa a tu nici..Ogólnie to w kazdym filmie co¶ ciekawego skre¶lili...i dlatego mi sie nie podobaja...bo takie filmy mog³y by byæ naprawde fajne..

bujdka
My¶lê, ¿e w HP 4 pozmieniali du¿o faktów, bo ksi±¿ka by³a d³uga i nie zmie¶ci³oby siê wszystko. Pi±tka jest jesazcze d³u¿sza - ciekawe jak tam bêdzie - ale mam przeczucie, ¿e super:)
;]

Marti15
Moim zdaniem zdecydowanie najgorza byla KOmnata TAjemnicjezyk a Tobie pewnie sie wydaje ze Czara Ognia najbardziej pozmieniana dlatego ze byla najdluzsza zesci i musieli wyrzucic wiele zeby film nie trwal 5 godzin:) mi jednak podobala sie czara ognia ale na komnacoie tajemnic to juz nie moglam wytrzymac xD

Blood Brother
ten temat chyba jest nie na miejscu jezykjezyk chodzi o to ze jezeli mamy stronke i wogole po co mowic ktory film byl najgorszy :D:D

Ale jesli czekasz na odp to jej nie otrzymasz iz kazdy film jest dobry na swoj mozliwy sposob:D:D
Po nieudanej probie przechwycenia przepowiedni Lord Voldemort jest gotow na wszystko by zawladnac swiatem czarodziejow.Czy jego plan sie powiedzie?Organizuje zamach na swego wroga..

Adams
Czara ognia jest wg. mnie tak okrojona ¿e bardziej siê nie da!!! pewnie gdybym przed filmem ksi±¿ki nie dopad³ to bym tylko siedzia³ i siê zastanawia³ o co w tym filmie chodzi??!!Nie strach my¶leæ co oni z 5 czê¶ci± zrobi±...:uhoh:
"Cast off the crutch that kills the pain,
The red flag waving never meant the same,
The kids of tomorrow don't need today,
When they live in the sins of yesterday. "

Kacper Fragi
nagorsza mojm zdaniem czêsc 3. Krotka i w pozniejszych czêsciach nabjera sensu bo gdy czytalem ksiazki 3 czêsc zacze³a byæ wa¿na ¿e pozna³ syriusza balcka ale mogl go rowniez poznac w pó¼niejszym tomie. Poza tym ze nauczy³ siê przyzywaæ patronusa nic wiecej. Bo szczur rona i tak by sie zamienil w zlowieka przy powrocie sami wecie kogo. Tak

Perseus Evans
Adams...

Masz ca³kowit± racjê; co jedna to gorsza; poszczególne scenariusze s± ju¿ tylko - niestety - i to coraz mniej - oparte na powie¶ci.... a szkoda....
Dziwi mnie tylko fakt ¿e co chwile jest zmieniamy re¿yser - do ZF jest ju¿ czwarty...
i co jeden to gorszy... oni chyba sie ucz± re¿yserii, bo jak pierwszy re¿yser poprawi³ sie nieco (czyt. mniej powycina³) w KT - w stosunku do KF - to trzeba go by³o zmieniæ i niech nowy sie uczy re¿yserki....

A czê¶æ 5-ta? Dziêkujê, postojê (czyt. wolê poczytaæ poraz kolejny) - jak w zwiastunie zobaczy³em Voldemorta na 9 i 3/4 to mia³em do¶æ.... szkoda nerwów.

Pójdê do kina wtedy, gdy zaproponuj± nakrêcenie wszystkiego od nowa np. Peterowi Jacksonowi - t³umy w kinach i oskary murowane

Hermiona_Granger15
Peter Jackson? pomysl niby dobry ale jakos mi tu nie pasuje :/ jak dla mnie nie ma najgorszej czesci w kazdej jest cos co sie nie podoba i juz nikt nie nakreci idealnego filmu tak aby wszyscy byli zadowoleni :smilewinkgrin:

Przemekk0077
Mi sie najbardziej podoba³a pierwsza czesc jezeli chodzi o film z kolei jezeli patrzec na ksia¿ke to pierwsza mi siê najbardziej nie podoba³a.:| Najgorsza by³a czwórka ale chyba dlatego ¿a z dotychczasowych nagranych filmow byla najgrubsza ksia¿k±:| dlatego tez im za bardzo nie wyszla:(

Hermiona_granger_hogwart
kc napisa³/a:
4 czê¶æ jest do bani

wiesz, mi te¿ 4 czê¶æ nie przypad³a zbytnio do gustu, ale ogólnie nie jest taka z³a :)
A najmniej lubiê czê¶æ pierwsz± i drug±, ale to chyba dlatego, ¿e znam je prawie na pamiêæ, bo ju¿ je tyle razy oklepa³am... Same w sobie nie s± z³e - po prostu znudzi³y mi siê :)
Hermiona

PATRONUS ROGACZ
Jak dla mnie to najgorsz± czê¶ci± jest KAMIEÑ FILOZOFICZNY gdy¿ tam ca³a magia która tak naprawde tkwi w tej opowie¶ci o HARRYM POTTERZE zreszt± bardzo lubiana tak¿e przeze mnie ,jest bardzo ma³o ukazana. Porównajmy j± z ZAKONEM FENIKSA np. Walka Harrego w pierwszej czê¶ci z Quilerem a w pi±tej z ¦mierciorzercami. (bezporównania). Jak dla mnie to najgorsza czê¶æ ze wszystkich piêciu narazie nagranych to KAMIEÑ FILOZOFICZNY potem KOMNATA TAJMNIC nastêpnie WIÊZIEÑ ASKABANU kolejna to CZARA OGNIA a na 1 miejscu poprostu genialna czê¶æ ZAKON FENIKSA.

Judit
Wszystkie mi siê podoba³y :D Do Kamienia pochodzê tak sentymentalnie :D I znam teoretycznie ca³e sceny na pamiêæ :D Wiêzieñ jest dobrze zrobiony, ma³o pominiêto... W Czarze strasznie du¿o pozmieniali, ale jest chyba najzabawniejszy, a Zakon by³ jak dla mnie genialny.. Dlatego najmniej lubiê chyba Komnatê jezyk Nie ¿eby mi siê nie podoba³, ale dubbing.. g³os Harry'ego i Hermiony zupe³nie nie pasuje jezyk I jako¶ tak najmniej go lubiê Wstydni¶
http://judit.livejournal.com moje avatary. równie¿ z HP :)
Cz³onkini Stowarzyszenia Metamorfomagów
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie

http://us5poland.prv.pl
Shaman
Ja tam najwolê CO. To fakt, ¿e du¿o pozmieniali i pominêli lecz to co ju¿ zosta³o pokazane by³o ¶wietne. Z Zakonem jest ten sam problem. A nie jest on moim ulubionym filmem tylko dlatego, ¿e bardzo rozczarowa³ mnie koniec (gdzie siê podzia³a ucieczka przez te wszystkie komnaty departamentu tajemnic - to by³a moja ulubiona czê¶æ ksi±¿ki i bardzo mi tego w filmie brakowa³o, no i do tego zmieniona ¶mieræ Syriusza). Pierwszej i drugiej czê¶ci za bardzo nie lubiê ale to chyba dlatego, ¿e po prostu z nich wyros³em (pamiêtam, ¿e gdy je po raz pierwszy ogl±da³em to bardzo mi siê podoba³y). No a trzecia to po prostu dobrze nakrêcony film i w miarê dok³adnie odwzorowana tre¶æ ksi±¿ki tylko, ¿e zupe³nie inaczej sobie wyobra¿a³em Lupina. We wszystkich czê¶ciach mo¿na siê do czego¶ przyczepiæ no ale kino rz±dzi siê swoimi prawami.
I hate teachers, I hate school, I hate the cheerleaders and anyone who's cool. Yeah I hate everything, I even hate you too so FUCK YOU!

This is:
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
and a 100% reason to remember the name.

Dafney
Mimo, ¿e 3 i 4 czê¶æ s± najbardziej nie takie jakie powinny wzglêdem tre¶ci to tak naprawdê te filmy najbardziej przypad³y mi do gustu (w szczególno¶ci Czara Ognia) - oryginalnie prawda? ;)
Najbardziej jednak rozczarowa³a mnie chyba Komnata Tajemnic. Ma³o nie dorób ale i ma³o w ogóle czego kol wiek xD Nie podoba mi siê grafika i ogólnie naj mniej sprawi³a mi rado¶ci ta czê¶æ - choæ te¿ by³a nawet spoko.
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie!

klonik
Ja my¶lê, ¿e najgorzej wypad³ film o ZF. Jako¶ to wszystko siê ze sob± nie ³±czy³o,a ju¿ nie mówi±c ile rzeczy wogóle nie by³o. Przecie¿ Ron i Hermiona zostali prefektami, uwa¿am ¿e to by³o wa¿ne, a w filmie pustka. Tak samo z Quiditchem i Ronem, jako obroñcom... Achh, szkoda gadaæ =/ Strasznie siê rozczarowa³am.:confused:
Edytowane przez klonik dnia 07.08.2007 13:01

kamilka_jk
ja kocham harrego pottera i czre ognia...az sie poplakalam na koncu....:(niestety nie obejzalam zakonu...ale z tego co slyszalam to chyba za wiele nie stracilam....ogladaliscie 15 sierpnia na tvn hp i kamien filozoficzny????fajny nawet ale troche....dziwny...wszyscy sa tacy mali i ten film jest jakis taki malo prawdziwy....
DLA WIÊKSZEGO DOBRA xD UWAGA!!!!!!
ZWRACAC SIE DO MNIE "KAM "A NIE BRON BOZE "KAMILKA" BO ROZSZRPE WAS NA STRZEPY!!!xD
dom:gryffindor
patronus:jastrz±b
animag:sarna

Jestem czlonkiem tajnego stowarzyszenia ZakonuHuncwotow.Naleza do niego:
Lucio-feniks-Rubin
PowerMag-hipogryf-Hipis
FilipFansTheHarry-pies-Flipo07
GellertGrindelwald-kot-Futrzak-Mistrz Zakonu
kamilka_jk-lew-Gryfka
Pottermaniaczka94-³abêd¼-Ametyst
Leokadia-jeleñ-Ladia
Wszyscy nalezymy do Gryffindoru!!
Oprócz Grindelwalda, która jest rodowit± ¦lizgonk±

Regulamin Zakonu Huncpotów
1.Szanuj MZ i cz³onków stowarzyszenia tego jak siebie samego.
2.Nie wyra¿aj sie ¼le o MZ i cz³onkach Zakonu.
3.Bierz aktywny udzia³ a zgromadzeniach ZH.
4.Wspieraj wszystkich cz³onków ZH.
5.Wszystkie decyzje podejmuje MistrzZakonu(MZ).
6.Mo¿esz zg³aszaæ wszystkie propozycje MZ.
7.Przestrzegaj powy¿szych podpunktów.Za zaniedbywanie obowi±zków ZH mo¿esz zostaæ wyrzucony z niego

Je¶li s±dzisz, ¿e w dobie komputerów sztuka czytania zanik³a, zw³aszcza w¶ród dzieci, to niezawodny znak ¿e jestes MUGOLEM!!!!!^^^^xD...(sk±d¶ to znam...)

Litha
5... totalne dno. To¿ to nie by³ film, a jaki¶ marny zlepek trailerów.. A¿ brak mi s³ów. Ale tak to jest jak siê taki film daje komu¶ niedo¶wiadczonemu, niestety... a ksi±¿ka mia³a taki potencja³..

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: