Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Prawda czy fałsz
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 13.04.2008 09:32
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Fałsz Dumbledore prosił przed śmiercią aby Lupin i Tonks przygarnęli Hermionę bo go wkurza to że mieszka u mugoli. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 13.04.2008 09:37
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Nie. Aaaaaa.... Hermiona chciała chodzić z Ronem w 7 klasie. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 13.04.2008 09:50
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Prawda. Cho kibicowała drużynie irlandii. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.04.2008 22:15
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Chyba tak ![]() Harry uratował życie Draco Malfoy'owi . ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Sev1302 |
Dodany dnia 18.04.2008 14:38
|
![]() ![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Prawda. Snape miał brata. Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.04.2008 14:46
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Fałsz. On byl jedynakiem, prawda ..? (Czy się mylę..? ) Harry i Ron tak bardzo poważnie pokłócili się 2 razy . ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 18.04.2008 15:21
|
Patka-wariatka - Cho kibicowała drużynie tajfón ów a nie iralndii. Prawda Dumbledore miał rodzeństwo. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 18.04.2008 15:24
|
![]() ![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Prawda,brata i siostrę. Malfoy nigdy nie był miły dla Harrego. ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 18.04.2008 15:29
|
Ale który? Jak Lucjusz - to prawda. Jak Draco - to fałsz. Pod koniec epilogu przywitał go kiwnięciem głowy. Narcyza zdradziła Voldemorta. Edytowane przez Expecto Patronum dnia 18.04.2008 15:29 ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
potterfanka-gryfindor |
Dodany dnia 18.04.2008 19:45
|
![]() ![]() Postów: 148 Dom: Brak przydziału Punkty: 297 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.07.07 |
Prawda Snape'a zabił Voldemort |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 18.04.2008 19:48
|
Prawda chociaż jego zabiła nagini ale zrobiła to na rozkaz Voldiego więc raczej prawda. Gospoda Pod Świńskim Łbem mieściła się na Privet Drive. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
Sev1302 |
Dodany dnia 18.04.2008 20:26
|
![]() ![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Fałsz. Harry poznał ojca Hagrida. Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 19.04.2008 08:52
|
Fałsz Matką Severusa była Elieen Prince. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
miszel14 |
Dodany dnia 19.04.2008 09:41
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
Prawda Dumbledore był gejem ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 19.04.2008 11:53
|
![]() ![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Prawda,choć ja nie wieże,że Jo tak od zawsze myślała :sourgrapes:. Ron pierwszy raz całował się z Hermioną w 7 części? ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 19.04.2008 12:09
|
Prawda Harry miał tylko dwie dziewczyny. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 19.04.2008 13:58
|
Prawda. Fred i George nigdy nie mieli dziewczyn? ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 19.04.2008 18:28
|
Chyba prawda chociaż...nie pamiętam ale być może że Angelina Johnson była dziewczyną jednego z nich. Filch był ''zauroczony'' panią Dyrektor Umbridge. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.04.2008 19:37
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: ![]() Punkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
prawda hermiona miala torebke z koralikami |
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.04.2008 20:08
|
Prawda. I do tego torebka ta była bardzooo przydatna ![]() Voldemort niesłusznie zabił Severusa . Tzn. powód dla którego go zabił był fałszywy. ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |