Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Prawda czy fałsz
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 19.04.2008 22:51
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
prawda nie mam GG |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 20.04.2008 10:30
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
to mają być pytania z Potter'a skąd mamy wiedzieć czy je masz czy nie?! Strzelmy, że masz bo byś się nie pytała (?) Parvati to siostra Lavender ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 20.04.2008 10:58
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Fałsz Boginem Neville'a jest Snape. ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 20.04.2008 11:06
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Prawda. Hagrid miał już dwa psy. |
|
|
|
| to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 20.04.2008 11:16
|
![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Fałsz,ma jedynego słodkiego "Kła" .Hermiona nigdy nie próbowała grać w Quidditch. ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| __Cameron__ |
Dodany dnia 20.04.2008 11:27
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 303 Dom: Brak przydziału Punkty: 401 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.03.08 |
Prawda. Draco był szukającym ślizgonów. |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 20.04.2008 11:47
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Prawda Angelina Johnson była obrońcą w drużynie Gryffindoru. Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 20.04.2008 12:18
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Fałsz była ścigającą. Ron nie miał przyjaciół. (Ginny,Hagrid miał już dwa psy.Kła i Puszka). |
|
|
|
| miszel14 |
Dodany dnia 20.04.2008 12:43
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
Fałsz Bathilda Bagshot to przyjaciółka Dumbledore'a ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 20.04.2008 16:54
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Prawda W 7 tomie HP OPCM uczył Amycus Carrow. ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 21.04.2008 08:52
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
Prawda. patronusem Snape Była Lania |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 21.04.2008 14:04
|
Prawda Colin Creevey był jedynakiem. ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
| Selia |
Dodany dnia 21.04.2008 15:02
|
![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 37 Ranga: Charłak Data rejestracji: 19.04.08 |
Fałsz Hedwiga umarła w 2 rozdziale, 7 tomu "Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami." Jonathan Davis |
|
|
|
| __Cameron__ |
Dodany dnia 21.04.2008 15:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 303 Dom: Brak przydziału Punkty: 401 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.03.08 |
Tak. Molly Weasley lubi jak jej małżonek mówi na nią per Dygotka D
|
|
|
|
| to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 21.04.2008 16:36
|
![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
:lol: Prawda .Petunia była charłakiem? ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 21.04.2008 18:39
|
Fałsz Dudley to adoptowany syn Dursley'ów. ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 22.04.2008 10:44
|
Fałsz... Harry był zakochany w Cho od trzeciej klasy. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 22.04.2008 15:02
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
o matko! nie pamiętam! ale chyba fałsz... Hardodziob uciekł dzięki pomocy Hagrida. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| klaudunia114 |
Dodany dnia 22.04.2008 15:18
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 155 Dom: Brak przydziału Punkty: 254 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.03.08 |
Fałsz Zgredek lubił skarpetki |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 22.04.2008 16:00
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
prawda Dumbledore ma brodę (nie mogłam nic lepszego wymyśleć) The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Slytherin

Hufflepuff

Ravenclaw