Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Prawda czy fałsz
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.05.2008 12:38
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 318 Dom: ![]() Punkty: 455 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 23.04.08 |
Zgredek. Draco bujał się w Hermionie xP |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 17.05.2008 12:45
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Fałsz Fleur była córką bardzo sławnych achemików i siostrą brata ciotki jej prababci brata który był wujkiem Albusa Dumbeldore'a ![]() ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.05.2008 17:49
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 318 Dom: ![]() Punkty: 455 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 23.04.08 |
Fałsz. Fleur jest wilą. |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 17.05.2008 18:55
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Prawda/Fałsz. Była pół wilą więc pół na pół. Fleur ma ''bahdzo fhancuzki ahcnet'' (bardzo francuzki akcent). Edytowane przez Expecto Patronum dnia 17.05.2008 18:55 ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
Sev1302 |
Dodany dnia 17.05.2008 18:56
|
![]() ![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Prawda. Profesor McGonagall miała córkę. Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 17.05.2008 18:57
|
Fałsz Elieen i Tobiasz - tak nazywali się rodzice Severusa. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
Sev1302 |
Dodany dnia 17.05.2008 19:11
|
![]() ![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Uuu... Raczej prawda. Expecto Patronum to zaklęcie niewybaczalne. Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 17.05.2008 19:38
|
Haha. Prawda ![]() Severus był jedynakiem. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 18.05.2008 17:49
|
![]() ![]() Postów: 128 Dom: Brak przydziału Punkty: 502 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 27.04.08 |
Prawda. Dom Billa i Fleur nazywał się Muszelka. Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.05.2008 18:34
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Prawda. Smok, z którym Harry walczył w Turnieju Trójmagicznym pochodzil z Norwegii . ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Klaudia@Harry Potter |
Dodany dnia 19.05.2008 19:45
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 636 Dom: Brak przydziału Punkty: 1840 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.08 |
Chyba nie. Czy Draco Malfoy zabił Albusa Dumbledore? Moje nowe konto to: Lotien.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.05.2008 17:54
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Nie . Draco był prawowitym właścicielem Czarnej Różdżki. ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 13.06.2008 17:12
|
Fałsz ( na odwrót ) Syriusz i Hagrid byli właścicielami Hartodzioba. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
Vemyana |
Dodany dnia 13.06.2008 17:16
|
![]() ![]() Postów: 252 Dom: Brak przydziału Punkty: 746 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 19.05.08 |
Hmm... tak. Remus Lupin ma na drugie imię Joachim ? //Czy pytania muszą być związane z Harrym Potterem? |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.06.2008 12:06
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 83 Dom: ![]() Punkty: 227 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 20.12.07 |
fałsz <chYba> Czy Hermiona lubiła lekcje Hagrida? Wciąż rozumek ma oparcie jeszcze nikt go nie wydymał...
<choc trudno w to uwierzyc> |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 23.06.2008 16:22
|
To nie ma być pytanie tylko zdanie. A inny pisze czy to prawda czy fałsz. Vemy jeżeli nikt za to narazie nie odpowiada to można pisać zdania nie dotyczące HP. No więc : Główny członek zespołu Feel ma na imię Piotr. Prawda czy Fałsz ? ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.06.2008 17:54
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 38 Dom: ![]() Punkty: 119 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 08.12.07 |
Nie. Panieńskie nazwisko matki Pottera to Evans . Prawda czy Fałsz ? Serwis harry-potter.net.pl znam:
http://www.timeanddate.com/date/durationresult.html?d1=8&m1=12&y1=2007&d2=&m2=&y2= 8 grudnia 2012 roku minęło dokładnie 5 lat odkąd jestem na stronie. |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 24.06.2008 11:27
|
Ghoust : On ma na imię Piotr. Ghoust : Prawda Agata Mróz grała w reprezentacji Polskiej Siatkówki. Prawda czy Fałsz ? ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.07.2008 17:16
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 38 Dom: ![]() Punkty: 119 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 08.12.07 |
Prawda. Autorem książki Harry'ego Pottera jest Joanne Kathleen Rowling. Prawda czy fałsz ? Serwis harry-potter.net.pl znam:
http://www.timeanddate.com/date/durationresult.html?d1=8&m1=12&y1=2007&d2=&m2=&y2= 8 grudnia 2012 roku minęło dokładnie 5 lat odkąd jestem na stronie. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.07.2008 17:42
|
![]() ![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: ![]() Punkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
//Dawajmy pytanie z HP, bo resztę i tak można sprawdzić w necie... A my możemy tego nei wiedzieć... A w końcu to Potter'em się interesujemy =)// Prawda Ron ma na drugie Harry ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |