Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Prawda czy fałsz
|
|
Rodzyna24 |
Dodany dnia 16.02.2013 15:56
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 6 Dom: RavenclawPunkty: 1416 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 28.06.12 |
prawda Harry kochał Hermione Od jakiegoś czasu przykładna żona i mama ...
Mimo dorosłego już życia , nieprzestała kochać HP Aktualnie czytająca swojemu synowi kolejna już cześć HP Edit. Teraz czytam też córce .TAKA MAŁA - A TAK WNERWIA. Cyniczna z Sarkastycznym poczuciem humoru , bezposrednia niekiedy bezczelna, pozbawiona wszelkich skrupułów , wieczorami odpływająca w swój surrealistyczno-halucynogenny świat w ramionach tego jedynego... Znajdź mi drugą tak nieufna osobę jak ja, która udaje ze ufa... znajdź. Na to bym nazwała Cię swoim przyjecielem , trzeba sobie zasłuzyć . .PRAWDA JEST TAKA ŻE LUDZIE MAJĄ JEDNĄ WSPANIAŁĄ CECHĘ. ZMIENIAJĄ SIĘ. *** "Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć" "Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać!" "Nigdy nie ma drugiej okazji aby zrobić pierwsze wrażenie!" " kobieta jest piękna wtedy kiedy mężczyźni ją za taką uważają. " " Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć. " " Kobiety piękne nie są wierne, wierne nie są piękne" " Największy jest ból gdy rany zadają najbliżsi" "GDY POCZUJESZ BÓL NIE BĘDZIESZ SIĘ BAC , NIE BĘDZIESZ NIC CZUĆ, ODRODZISZ SIĘ NA NOWO" |
|
|
|
Werka3481 |
Dodany dnia 16.02.2013 15:57
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 5 Postów: 73 Dom: SlytherinPunkty: 383 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 02.01.12 |
prawda Artur i Molly mieli pięcioro dzieci "Zagłuszanie bólu na jaki czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą"
|
|
|
|
Rodzyna24 |
Dodany dnia 16.02.2013 16:02
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 6 Dom: RavenclawPunkty: 1416 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 28.06.12 |
fałsz Ron był kapitanem drużyny quidditcha Od jakiegoś czasu przykładna żona i mama ...
Mimo dorosłego już życia , nieprzestała kochać HP Aktualnie czytająca swojemu synowi kolejna już cześć HP Edit. Teraz czytam też córce .TAKA MAŁA - A TAK WNERWIA. Cyniczna z Sarkastycznym poczuciem humoru , bezposrednia niekiedy bezczelna, pozbawiona wszelkich skrupułów , wieczorami odpływająca w swój surrealistyczno-halucynogenny świat w ramionach tego jedynego... Znajdź mi drugą tak nieufna osobę jak ja, która udaje ze ufa... znajdź. Na to bym nazwała Cię swoim przyjecielem , trzeba sobie zasłuzyć . .PRAWDA JEST TAKA ŻE LUDZIE MAJĄ JEDNĄ WSPANIAŁĄ CECHĘ. ZMIENIAJĄ SIĘ. *** "Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć" "Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać!" "Nigdy nie ma drugiej okazji aby zrobić pierwsze wrażenie!" " kobieta jest piękna wtedy kiedy mężczyźni ją za taką uważają. " " Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć. " " Kobiety piękne nie są wierne, wierne nie są piękne" " Największy jest ból gdy rany zadają najbliżsi" "GDY POCZUJESZ BÓL NIE BĘDZIESZ SIĘ BAC , NIE BĘDZIESZ NIC CZUĆ, ODRODZISZ SIĘ NA NOWO" |
|
|
|
JMARTA |
Dodany dnia 16.02.2013 16:10
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 138 Dom: GryffindorPunkty: 1639 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.11.12 |
prawda/fałsz - kochał jak siostrę Ron to skrót od imienia Ronald "Dorśli nie pamiętają,
jak to jest być dzieckiem. Naprawdę nie pamiętają, wierz mi. Zapomnieli o ile większy wydawał się wtedy świat. Jak trudno było wdrapać się na krzesło. I jak to było zawsze patrzeć do góry. Zapomniel. Już tego nie wiedzą. Ty tez zapomnisz. Czasami dorośli opowiadają, jak to było pięknie być dzieckiem. Nawet marzą o tym, by znów nim być. Ale o czym marzyli będąc dziećmi? Jak myślisz? Sądzę, że marzyli o tym, by w końcu dorosnąć". Koń jest bogiem, Galop nałogiem, kłus podstawą, Skoki zabawą, Upadek zwątpieniem, Jazda pocieszeniem, palcat pomocą, Łydki całą mocą, Ostrogi zbytkiem, siodło nabytkiem, Grzywa uchwytem, Kask jeźdźca bytem. |
|
|
|
Rodzyna24 |
Dodany dnia 16.02.2013 16:11
|
prawda Hermiona miała swoja sowe Od jakiegoś czasu przykładna żona i mama ...
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 16.02.2013 16:29
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
Fałsz. Peter Pettigrew posiadał Order Merlina I Klasy. :D ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Werka3481 |
Dodany dnia 17.02.2013 22:02
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 5 Postów: 73 Dom: SlytherinPunkty: 383 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 02.01.12 |
Prawda Filch był członkiem Zakonu Feniksa "Zagłuszanie bólu na jaki czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą"
|
|
|
|
Rodzyna24 |
Dodany dnia 17.02.2013 22:09
|
fałsz Syriusz Black był spokrewniony z Jamesem Potterem Od jakiegoś czasu przykładna żona i mama ...
|
|
|
straszak15 |
Dodany dnia 18.02.2013 08:58
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1 Dom: GryffindorPunkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 17.02.13 |
prawda ![]() Zaklęciem Alohomora otwiera się drzwi Harry Potter Górą!!!!!
|
|
|
|
Szafirek |
Dodany dnia 18.02.2013 10:00
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5 Dom: RavenclawPunkty: 80 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.02.13 |
PRAWDA! James, Lily i Albus to dzieci Harrego Pottera. ( epilog) Hello!
![]() Jestem Szafirową Damą i nie toleruję karygodnych zachowań i obelg pod moim adresem Harrego Pottera znam od dzieciństwa i piszę różne powieści związane z nim Masz prblem? To wal prosto do mnie!( Moge rozwi,azać każdy , lecz matrymonialnych nie akceptuje )Chcesz o cxymś pogadać też jestem zawsze chętna ![]() Chciałbyś mi się zwierzyć? Nie ma problemu! TY mówisz ja TYLKO słucham i moge ci doradzić! Słuchajcie! JA NIGDY NIE WYŁUDZAM HASEŁ I INNYCH DANYCH! JESTEM UCZCZCIWA I SAMA WALCZE Z TYM BY INNI TEZ TACY BYLI! Jestes za mną? Zapraszam do znajomych! Aha! Jeszcze jedno! Jak mi nadepniesz to ci oddam! ![]() Jeśli juz to przeczytałeś to miło mi cb poznać i wal do moich najomych ![]() Czesć ![]() |
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 18.02.2013 10:45
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 297 Dom: SlytherinPunkty: 2845 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 26.08.12 |
prawda Georg i Fred Weasley zginęli w bitwie o Hogwart. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 19.02.2013 21:42
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
fałsz Tonks wolała, kiedy mówi się do niej po imieniu Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
SweetLemon |
Dodany dnia 19.02.2013 21:44
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 6 Dom: GryffindorPunkty: 38 Ranga: Charłak Data rejestracji: 05.07.11 |
Fałsz Syriusz spędził w Azkabanie 16 lat |
|
|
|
SweetLemon |
Dodany dnia 19.02.2013 21:44
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 6 Dom: GryffindorPunkty: 38 Ranga: Charłak Data rejestracji: 05.07.11 |
Fałsz Syriusz spędził w Azkabanie 16 lat |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 19.02.2013 21:56
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Fałsz Fred stracił ucho Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Mszostus |
Dodany dnia 19.02.2013 23:09
|
![]() Postów: 30 Dom: HufflepuffPunkty: 428 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 16.02.10 |
Prawda Nikt nie zniszczył dwóch horkruksów. www.generally.pl
Zagraj w pokemony ![]() |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 03.03.2013 16:35
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
Fałsz. Percy, odwrócił się od rodziny dla pracy (ministerstwa) |
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 03.03.2013 18:10
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
Prawda. Hardzodziob był smokiem ^^ |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 04.03.2013 10:59
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
Fałsz![]() Remus Lupin był prefektem. ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 04.03.2013 18:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
Prawda. Severus Snape był Krukonem? |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Ravenclaw
Werka3481
Slytherin

Gryffindor

Hufflepuff