Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Harry Potter i Więzień Azkabanu
|
|
LadyGray |
Dodany dnia 04.03.2007 20:26
|
![]() ![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 303 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.03.07 |
No treść każdy zna. Tak więc pytanie: Co myślicie o tej części przygód małego czarodzieja? Co wam sie najbardziej podobało? Co najmniej wam się podobało I dlaczego? ![]() Osobiście uważam, ze dość dużo sie można z niej dowiedzieć o przeszłości Haqrrego i przyjaciół jego ojca za czasów młodości (we wrzeszczącej chacie oczywiście) no i myslę, że w tej części trafił im się najlepszy nauczyciel obrony przed czarną magią ![]() Najmniej mi sie podobało... hmm w sumie to nie wiem ![]() I moze sama powiesz mi
Jak mam powiedzieć to Tobie Że już nie Kocham Cię, nie chcę |
|
|
Essi |
Dodany dnia 04.03.2007 21:53
|
![]() ![]() Postów: 1298 Dom: Brak przydziału Punkty: 1356 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 04.03.07 |
W trzeciej części najbardziej podobała mi sięhistoria opowiadana w wrzeszczącej chacie. Dowiadujemy się w niej BAAARDZO dużo nowego o Harrym i jego przeszłości![]() Rewolucja wariatek jest już blisko... strzeżcie się wszyscy normalini!!!
I'm back... |
|
|
Peeves |
Dodany dnia 04.03.2007 23:31
|
![]() ![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
do najbardziej lubianych momentów tej książki zaliczam zdecydowanie akcję we wrzeszczącej chacie, zdobycie przez Gryfonów Pucharu Quidditch'a. Spodobał mi się również profesor Lupin i cała akcja z Dementorami "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.03.2007 16:55
|
![]() ![]() Postów: 1059 Dom: ![]() Punkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
Ta książka jest obok Zakonu Feniksa moją ulubioną z serii. Akcja i fabuła- palce lizać ^^. Poza tym debiutuje tam mój ukochany bohater- profesor Lupin. Podoba mi się wszystko, do ostatniej kropki. ^^ |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.03.2007 12:16
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: ![]() Punkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
dla mie ta ksiazka mozr byc. nie jest najlepsza ale moze byc. mi najbardziej sie podobalo jak lupin powiedzial harremy, ze to , czego najbardziej sie boi to strach. dla mnie to tez jest bardzo madre. nie bylo takich cytatow i tresci ktora by mi sie nie spodobala. troche odvhodze od tematu, ale jesli chodzi o film to zdenerwowalo mnie to, ze tak duz zmienili. rozumiem 2 czy 3 sceny, ale kilkanascie? ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
Cho Chang2 |
Dodany dnia 21.03.2007 14:42
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 504 Dom: Brak przydziału Punkty: 3342 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.01.07 |
Ta książka dla mnie nie jest najlepsza, ale jest fajna. Jest maly dreszczyk co do dementorow. Podoba mi sie tez postac Lupina i wkurzylo to, ze nawial glizdogon. |
|
|
gregorb612 |
Dodany dnia 25.03.2007 10:51
|
![]() ![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 13 Ranga: Mugol Data rejestracji: 21.03.07 |
Trójka była świetna ale zawiodło mnie to, że niezbyt dużo było informacji o Voldemorcie(wymawiając to imię nie próbuje pokazać, że jestem dzielny czy coś w tym stylu![]() |
|
|
Limonka |
Dodany dnia 25.03.2007 13:00
|
![]() ![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
gregorb612 napisał/a: Trójka była świetna ale zawiodło mnie to, że niezbyt dużo było informacji o Voldemorcie(wymawiając to imię nie próbuje pokazać, że jestem dzielny czy coś w tym stylu) No przecież wszyscy na forum piszą normalnie 'Voldemort' . Tylko ja i jeszcze pare osób z reguły piszemy Czarny Pan, ale to już ma związek z innym tematem na forum...Nie rozumiem czemu ktokolwiek z 'reala' miałby bać się wymówić to imie... |
|
|
Hermionka_Emma Watson |
Dodany dnia 25.03.2007 15:15
|
![]() ![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 128 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.02.07 |
Dla mnie ta książka jest świetna, choć nie najlepsza, ponieważ w pewnych momentach troszkę przynudza![]() Podobała mi się w niej przygoda ze zmieniaczema czasu, oraz, to co działo się we wrzeszczącej chacie.Było to bardzo, bardzo ciekawe. Niepodobało mi się, to co wyrabiał glizdogon. Niepodobali mi się również dementorzy. Są straszni... ![]() |
|
|
herma_78 |
Dodany dnia 29.03.2007 14:36
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 800 Dom: Brak przydziału Punkty: 1368 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 04.03.07 |
Jeśli chodzi o mnie to wszystkie momenty we Wrzeszczącej Chacie są najlepsze, a szczególnie, kiedy Lupin opowiada ich historię młodości![]() Puchoni z nikim nie wojują
Oni zawsze zgode budują! Helgo Hufflepuff miej w opiece nas! Zastępca Ministra Magii! Zastępca Szefa Zakonu Feniksa Nindalf...Wiesz, że Cię... |
|
|
Peeves |
Dodany dnia 02.04.2007 23:25
|
![]() ![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
ta książka jest lubiana chyba ze względu na swą oryginalność... właśnie to, że harry poznaje kogoś sobie bliskiego i to, że nie zmaga się z żadną formą pochodną Voldemorta lub nim samym.... ja bardzo lubie tę książke, jest jednak u mnie na drugim miejscu po HPiKP "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
Abigail_Wolf |
Dodany dnia 05.04.2007 10:53
|
![]() ![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 61 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.04.07 |
Zgadza sie! Potem czlowiek rozbudowuje opowiesci o Huncwotach na róznych blogach, piszac ciekawe i tworcze notki. Szkoda, ze ksiazka zawiera tak malo informacji na temat Hogwartu za czasow Jamesa, Syriusza itd. http://gwardiadumbledora.pun.pl
Reszta jest milczeniem... |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.04.2007 19:29
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 105 Dom: ![]() Punkty: 261 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 10.04.07 |
fajna ksiazka... napewno w tej czesci byl najlepszy nauczyciel obrony przed czarna magia... ale co poza tym... nie ma co tu duzo mowic kazda ksiazka o hp jest rewelacja...![]() |
|
|
Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 10.04.2007 20:59
|
![]() ![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
HP i WA bardzo mi się spodobał. Jest w niej dużo o przeszłości Harry'ego i jego rodziców. Podobają mi się momenty, kiedy dementorzy atakują Harry'ego. Polubiłam też hipogryfa Hardodzioba. No i profesor Lupin... też go lubię, wilkołaczek. |
|
|
beatus |
Dodany dnia 14.04.2007 09:53
|
![]() ![]() Postów: 12 Dom: Brak przydziału Punkty: 680 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 10.04.07 |
Kurczę to część to wręcz kocham, pojawienie się Syriusza to był strzał w dziesiątkę, świetny jest ten tomik![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.05.2007 20:22
|
![]() ![]() Postów: 401 Dom: ![]() Punkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Angelina dobrze że zmieniłaś avatara w końcu przypomniałem sobie jaka jesteś ładna.B) A wracając do książki. Jedna z moich ulubionych. Tu tak naprawdę zaczyna się ciekawa akcja. ![]() NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
Gruba Dama |
Dodany dnia 23.05.2007 16:16
|
![]() ![]() Postów: 324 Dom: Brak przydziału Punkty: 2106 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Co do tej części to jest ona moją ulubioną. Najbardziej mi się podobały wydarzenia we Wrzeszczącej Chacie, ponieważ bardzo się ucieszyłam , że Harry wreszcie ma kogoś naprawdę bliskiego {nie licząc przyjaciół} , bo stracił rodziców a Syriusz odgrywa rolę jego drugiego ojca, szkoda tylko, że jakiś czas później i on go opuszcza. Fajne też były momenty w których pojawiali się dementorzy. Ale nie wiem dlaczego mi sie podobały...maja w sobie to COś ![]() nie było nic co by mi się nie podobało ^^ ogólnie wszystko było super :] "No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... " ![]() "Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..." - Syriusz Black |
|
|
Ginny363 |
Dodany dnia 31.05.2007 11:51
|
![]() ![]() Postów: 30 Dom: Brak przydziału Punkty: 103 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.05.07 |
Taak ta cześć była jedną z moich najlepszych może dlatego, że Harry w końcu poznaje kogoś ze swojej rodziny a poza tym Syriusz był fajny... No i nie jest taka mroczna jak te poprzedni mam na mysli, że jest tam bardzo mało jeśli chodzi O postać Voldemorta, bo praktycznie go tam nie ma. Jedyne co mi sie nie podobało to wyrok wydany na Hardodzioba no bo w sumie to nie on zawinił tylko Draco... Nigdy Nie Pozwól By Strach Przed Działaniem Wykluczył Cię Z Gry...
|
|
|
Lara |
Dodany dnia 09.06.2007 22:46
|
![]() ![]() Postów: 90 Dom: Brak przydziału Punkty: 1032 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.06.07 |
Bardzo mi się podobała. Szczególnie to, jak Harry dostał Błyskawice, wygrana Gryfonów w qudditcha, walka z dementorami, uczieczka Blacka, dowiadujemy się o animagach itd. Bardzo fajna ![]() |
|
|
Lady Pink |
Dodany dnia 11.07.2007 11:12
|
![]() ![]() Postów: 54 Dom: Brak przydziału Punkty: 259 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.06.07 |
Mi się ona bardzo podobała, jest na drugim miejscu po Księciu Półkrwi. Taka lekka lekturka, nikt nie umiera i wszystko kończy sie szczęśliwie ![]() ![]() ![]() cos all of the stars are fading away just try not to worry you'll see them some day take what you need and be on your way and stop crying your heart out. |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |