Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Ulubiona gra
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.05.2013 10:44
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 2 Dom: ![]() Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 18.05.13 |
PS1: Crash Bandicoot 3, MediEvil, Resident Evil PS2: Burnout 3:Takedown, Grand Turismo 3, Grand theft auto: San Andreas. PS3: Uncharted,Harry Potter i Insygnia Śmierci I i II, Tomb Raider (2013), Heavy Rain, PC:Far Cry 3,Crysis GAMEBOY ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 21.07.2013 19:49
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 10 Dom: ![]() Punkty: 63 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.07.13 |
Ja będę tu pisać o grach na ps3 moją najlepszymi grami na ps3 jest BF3 i MOHW. Bf3 podoba mi się w tym , można latać samolotami i jeździć czołgami oraz odblokowywać do nich jakieś ulepszenia. A MOHW podoba mi się dlatego , że można biegać polskim żołnierzem GROM i to tyle pozdrowienia Fabuła przedstawia losy dwójki ludzi. Mężczyzny o imieniu Joel, oraz młodej dziewczyny zwanej Ellie. Wyruszają oni w pełną niebezpieczeństw podróż, której finałem ma być lekarstwo na drążącą ludzkość pandemię, wywołaną przez niezwykle agresywne grzyby. Łączą się one z komórkami ludzkimi, powodując szereg mutacji, w wyniku których ludzie zamieniają się w bezmyślne, przepełnione agresją dziwolągi, atakujące wszystko, co znajdzie się w ich zasięgu. Co ciekawe, mutacja przebiega etapami. Najbardziej niebezpieczne są zatem te pokraki, które od dawna są opanowane przez zarodniki. O czym zresztą przekonujemy się w trakcie zabawy THE LAST OF US edycja postów nie gryzie, fuer. Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.09.2013 21:21
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 1 Dom: ![]() Punkty: 54 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.09.13 |
Neverwinter nights sa niesamowity klimat który mnie wciągnął, Seria Dragon Age którą mogę wiele razy przechodzić. ( i często za każdym razem odkrywam coś nowego ) Mass Effect za fabułę oraz genialne uniwersum. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.12.2013 17:05
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 124 Dom: ![]() Punkty: 999 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 19.04.13 |
Ulubione gry na kompa? Oto one: Diablo 1, 2! Drakensang: The Dark Eye, Morrowind, WordCraft, The Sims: średniowiecze. To by było na tyle. Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.12.2013 17:28
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: ![]() Punkty: 39 Ranga: Charłak Data rejestracji: 18.09.13 |
Moje ulubione: Star Wars Battlefront II Rome Total War II Fifa 14 Spore Dragon Age Star Wars The Old Republic Medieval Total War II Mount&Blade Co cię nie zabije to cię wzmocni - Slytherin słowem niezależności
Spryt i ambicja tylko się liczy choć czystość krwi bardzo ważna jest Ukąszą się i zabiją jadem po prostu zrobią cię obiadem Zamkną twój piękny świat a otworzą świat wad chcą abyś był więźniem-więźniem siebie samego Liczy się namawianie do złego wyzwanie na pojedynek ciebie jednego |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.12.2013 18:52
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 20 Dom: ![]() Punkty: 311 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 10.01.13 |
To i ja się dorzucę, chociaż ostatnio nie gram za wiele ![]() KOToR (znakomita gra @.@) SW: Jedi Academy (głównie przez sesje rpg) Mafia (Jedna z pierwszych, które naprawdę fascynowały i wciągały, dużo lepsza od wszystkich serii gta) Heroes 3 Gothic 2: Noc Kruka (podobała mi się głównie akcja w świecie z dodatku) NHL 09? ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.12.2013 21:26
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1037 Dom: ![]() Punkty: 15578 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 16.07.11 |
Ojojoj, ile to tych gier przemknęło przez mój krótki żywot. Hmm. Na pewno Heores III: klasyk którego ciężko pominąć. Zeus: Pan olimpu: jako miłośnik mitologii greckiej spędziłem miesiące nad tą gierką i nie żałuję tego. Simsy: ogólnie cała seria, humor jaki tam jest plus możliwość odstresowania się poprzez usuwanie drabinki w basenie - bezcenne ![]() Seria Anno; Civilisation: lubię, miło wspominam spędzony przy nich czas. Warhammer: dawn of war : kilka fajnych gier, kiedyś nawet ogarniałem jak w to dobrze grać ![]() Gry o Harrym oczywiście ![]() |
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 10.01.2014 18:01
|
![]() ![]() Pochwały: 14 Postów: 6912 Dom: ![]() Punkty: 60270 Ranga: Naczelna Emotikonka <3 Data rejestracji: 22.04.07 |
Jeśli chodzi o gry, to gram w zasadzie tylko w Angry Birdsy. Zaopatrzyłam się ostatnio w grę HP: Książę Półkrwi, ale jakoś średnio mi podchodzi. A pamiętam, że pierwsza i druga część bardzo mi się kiedyś podobały. U siebie nie mam, ale u kogoś chętnie pogram w te wszystkie Wii, Move itd. ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.01.2014 02:54
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 4 Postów: 134 Dom: ![]() Punkty: 1850 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.06.13 |
Mafia II <3 To jest to, ten klimat, ta całkiem dobra grafika, TE POŚCIGI, TE WYBUCHY! ![]() Kocham też Gothici, World of Tanks, wszystkie CoDy i MoHy! ![]() "Pamiętajcie o ogrodach - Czy tak trudno być poetą? W żar epoki nie użyczy wam chłodu Żaden schron, żaden beton!" ~ Jonasz Kofta ![]() "Świecie nasz - daj nam, Daj nam wreszcie zgodę, Spokój daj - zgubę weź, Zabierz ją, odprowadź." ~ Marek Grechuta ![]() "Tak nas Panie obdarzasz, wżdy nam zawsze mało - Za nic mamy - co mamy, więcej by się chciało." ~ Jacek Kaczmarski |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.01.2014 18:31
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 539 Dom: ![]() Punkty: 1800 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 21.05.13 |
Ulubiony gry? Top 5 mogę dać ![]() 1. Postal 2 2. Fifa 14 3. Max Payne 3 4. GTA SA 5.Left4Dead prosz... " z tobą nie da się nudzić łosiu"
Łapa15 Sir Łosiu David I - Przydomek który nadała mi Sir Łapa Szlachetna "Nic nie daję zapatrzenie się w marzenia i zapominanie o życiu" - A.Dumbledore ![]() Dziekuję Łapsonie ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.01.2014 19:13
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 619 Dom: ![]() Punkty: 15017 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 09.11.07 |
Jako tegoroczna maturzystka z pełnym poświęceniem gram w Heroes III (najlepsza część ever, naprawdę). Czasami zdarza mi się włączyć jeszcze The Sims 3, ale coraz rzadziej, bo najzwyczajniej w świecie mi się to nudzi. Tak samo sprawa wygląda z Beetle Bug, chociaż teraz jeśli już zagram, to bardziej z sentymentu. Ostatnio w święta przez przypływ nudy zainstalowałam Pizza Syndicate, ale to już nie to samo, co wtedy, kiedy było się dzieciakiem. Standardowo co tydzień Angry Birds na facebooku (h). ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.02.2014 18:01
|
![]() ![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: ![]() Punkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Nie gram zbyt często w gry. Jedynie czasem po obejrzeniu jakiegoś horroru albo dłuższej wizycie na paranormalne.pl odpalę sobie na godzinkę czy rzadziej dwie Amnesię. Angry Birds znudziło mi się tragicznie szybko. Podobnie z Pou i wszystkimi grami przeglądarkowymi. Jeśli chodzi o simsy to nawet nie wiem jak to dokładnie wygląda. Więc ulubioną jest Amnesia, ale i tak gram w to raz na ruski rok. Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.02.2014 21:04
|
![]() ![]() Postów: 292 Dom: ![]() Punkty: 1369 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 21.01.14 |
Dobra, nie wiem czy w ogóle z kimś jeszcze można popisać o komputerach i grach ogólnie, ale zaryzykuję. Z nowości wszystkie, w które można grać w trybie kooperacji: Left 4 dead (1, 2), Resident Evil (5, 6), Battlefield (2, 3, 4) i oczywiście miejsce pierwsze Assetto Corsa.![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.02.2014 21:32
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 314 Dom: ![]() Punkty: 4043 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 23.07.13 |
Ja uwielbiam Simsy!!! Chyba każdy wie o co chodzi w tej grze ![]() ![]() 2 pozycja to Heroes IV of Might And Magic =D ![]() To strategiczna gra, w której chodzi o zbieranie surowców dla fortecy, pokonywaniu przeciwników, ulepszanie zamku i zakupu armii, podbijanie fortec nieprzyjacielów itd Ta dostępna w multiplayer ![]() Brąz zdobywa Zeus: Pan Olimpu i Posejdon: Władca Atlantydy ![]() Chodzi o zbudowaniu miasta, rozwijanie miasta, podbijanie innych miast w Grecji, pokonywaniu potworów, budowanie świątyń itd Fajna gra i trudna!!! OTO NAJPRZYSTOJNIEJSZY HPNETOWICZ ![]() CUD! Toph? ![]() ![]() ![]() W Hufflepuffie możesz być kim chcesz, A nie kim musisz być. ![]() jestem Puchonem, więc jestem tylko sobą. Tyle w temacie. Czy to złe? Że jestem sobą? Że nikogo nie udaję? Jestem sobą, a to sztuka. ![]() ![]() "I got my feet kicked up and it's a quarter to four Nothin' to do so I just stare at the floor Well maybe I will try to sneak into the Ravenclaws' place for once 'Cause it seems like such fun and they're just so uptight and I could make excuses But the truth is they'd all probably just blow 'Cause after all I'm just a Hufflepuff, Just a Hufflepuff I try to keep a low profile during the war I'll leave the fighting up to the Gryffindors 'Cause man they sure like to be heroes But not me, you see 'Cause it don't seem like fun and it just seems crazy man, I could make excuses But the truth is they'd all probably just blow 'Cause after all I'm just a Hufflepuff Just a Hufflepuff It's hard to be the outside lookin' in through glass When everyone is praisin somebody else, some other class. And even though I may not have the brains or the brawn I'm loyal to the ones that matter to me, 'cause it's just the right thing and, it's just how I am and I won't make excuses, 'cause the truth is that I'll do just enough, 'cause after all I'm just a Hufflepuff. I am just a Hufflepuff" I nie mówcie jakiej jesteście płci kiedy nie chcecie pokazać swojej mordy ![]() Kurde...No coś na pewno umiesz ![]() _Kamyk_, chyba Ci zakosze zdjęcie z podpisu ![]() BLANCO, CHCĘ BYĆ MINISTRANTEM, ciul z tego, że jestem niewierząca. ~ Cookie Wykorzystywanie chłopca w łazience jest nie na miejscu ;< ~Alette [center]Kamyk = Amber Hufflepuff(żółć w godle)=Gold ~ Blanco _Kamyk_, szkoda mi Cię Przepraszam Mam podobno serce z kamienia, ale mi tak smutno :< Ale może to dlatego, że z kamienia^^~ gne Jestem dumny, że jestem Puchonem. You might belong in Hufflepuff, where they are just and loyal, those patient Hufflepuffs are true and unafraid of toil. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ziemia, Ogień, Powietrze, Woda ![]() "Każdy ma jakąś fobie." Hufflepuff <3 ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.02.2014 22:24
|
![]() ![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: ![]() Punkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Na poprzedniej stronie jest mój post z końca '07, i dużo mi się nie zmieniło, hehe. Dalej JJ2, Rayman 2, dwie pierwsze części Pottera i Gothic to moje ulubione gry ze starych czasów. Gothic szczególnie interesujący jest z dodatkiem Mroczne Tajemnice, planuję w niego zagrać od dłuższego czasu, w końcu może ściągnę i to zrobię. Poza tym lubię też Skyrim, Risen, Wiedźmin i Dragon Age. RPG to ogólnie dla mnie najlepszy typ gier, rozmowy z NPC i otwarty świat, mrrrau ! Poza tym WOW i teraz TES online są eleganckie, dostałam się do BETA TES, więc wiem co mówię, hehe. Z nowych gier fajna była jeszcze Tomb Raider, i z miłą chęcią wypróbowałabym The Last Of Us, ale niestety raczej nie uświadczymy jej na PC, więc szybko nie przetestuję. Pewnie znalazłyby się inne gierki, które mogłabym wymienić w tej kategorii, ale może wystarczy. ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.02.2014 22:30
|
![]() ![]() Postów: 292 Dom: ![]() Punkty: 1369 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 21.01.14 |
Angie, grałem u kumpla w Last of Us - i to jest naprawdę majstersztyk. A na pc napewno nie wyjdzie bo to jest exclusive na pożegnanie PS3.![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.02.2014 23:14
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 619 Dom: ![]() Punkty: 15017 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 09.11.07 |
2 pozycja to Heroes IV of Might And Magic =D kamileska5 - IV podoba Ci się bardziej od III? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.02.2014 15:34
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: ![]() Punkty: 6376 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 15.07.13 |
Ja lubię Mad Tracks, Gusanos, Wormsy i The sims 3. Mad tracks lubię dlatego, że często wygrywałam z bratem w większości konkurencji, gusanos, bo jesteś sobie kolorowym robalem i masz fajne bronie. ![]() ![]() "Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."
Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew. Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. ![]() Sé onr sverdar sitja hvass! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.04.2014 15:14
|
![]() ![]() Postów: 167 Dom: ![]() Punkty: 481 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 20.02.14 |
Moją ulubioną grą od niepamiętnych już czasów jest Kapitan Pazur i dziękuję niebiosom, że na Windowsie 7 też działa. Miałem co do tego spore obawy, w końcu ta gra jest ode mnie tylko dwa lata młodsza ![]() Od niedawna gram też w Steins;Gate. Jestem zachwycony, zakochany i w ogóle rozentuzjazmowany jak nigdy. Nawet nie zauważyłem, kiedy to osiem godzin grania upłynęło... A to dopiero drugi chapter z dziesięciu! Chyba mam zajęcie na najbliższe trzysta lat. *^* A Simsów mam już dosyć, bo psują się ciągle, o. EL PSY CONGROO |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.04.2014 16:43
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 641 Dom: ![]() Punkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
Ojojoj...Kiedyś się grało, ale kiedy to było ? Tytuły które zarzucę pewnie większości będą obce. Pamiętam Tomb Raider ...Tak, ta gra była tą jedną z pierwszych. Od czasu do czasu NBA 98, FIFA 97 !! - to przeżytki, ale klasyka. Taka najfajniejsza jaką się jarałem, to oczywiście Max Payne . Lubię wątki detektywistyczne, ogólnie fajnie jak jest jakaś przygoda albo rozwiązywanie zagadek. Dlatego długie godziny spędziłem przed grami Jack Orlando , Case Closed . Jeżeli chodzi o jakiś "mroczny klimat", to fascynowałem się 3 płytkami CD, na której królował Gabriel Knight 3 . A tak ? Simsy zajmowały szczególne miejsce - sporo czasu się przy tym nasiedziałem. Pamiętam jeszcze taką strzelankę ( jak jej tam ?? ) - O, Duke Nukem , który rozstrzeliwał te wszystkie mutanty. Coś śmiesznego...Lary 7 Miłość na fali - głosu pani kapitan użyczyła Kasia Figura... Kurczę, jak teraz patrzę to sporo tego było. ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |