Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
Która gra najlepsza?
|
|
Krzychu_110 |
Dodany dnia 12.06.2007 14:56
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 81 Dom: Brak przydziału Punkty: 519 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 11.06.07 |
Która według was część gry jest najlepsza? Według mnie może to być dziwne ale pierwsza część była najlepsza chciaż kiepska grafika, a zaraz po pierwszej druga chociaż krótka bo przeszłem w 3 godziny, a trzecia to już kompletna klapa. Czekam na wasze odpowiedzi...B) |
|
|
Pielih |
Dodany dnia 27.06.2007 15:03
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 22 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.06.07 |
Oczywiście ze 5 najlepsza : D ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Igor Karkarof |
Dodany dnia 29.06.2007 15:39
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: -13 Ranga: Irytek Data rejestracji: 29.06.07 |
Moim zdniem najgorsza była Czara. Nie było tej swobody w poruszaniu się co w 1-3. Najlepsza zaś była Komnata nie ma co, ale myślę, że Komnata nie dorówna Zakonowi jak wyjdzie. likas nieźle kombinujesz z tym, jak to zrobią pewnie będzie trzeba uciekać przed zaklęciami. Edytowane przez Flegma dnia 17.01.2008 12:24 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.06.2007 11:42
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 169 Dom: ![]() Punkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 30.06.07 |
1 część jest bardzo dobra, ale jedanak zbyt uboga żeby mogła rywalizować z 2 częścią. Najwięcej czasu spędzilem grając w Komnatę Tajemnic. Jest zdecydowanie najbardziej wciągająca i najciekawsza. 3 część też jest niezła, ale zdecydowanie zbyt łatwa. 4 część to już zupełna porażka. Nie można chodzić po zamku, a zdobywanie tarcz na tych kilku poziomach jest nudne. Bo co to za frajda przechodzić poziom po raz 10 w poszukiwaniu 2 czy 3 tarcz? Może gdyby było ich więcej gra byłaby ciekawsza. Pozatym ta część jest równie łatwa co Więzień Azkabanu. 2 część zdecydowanie najlepsza! Edytowane przez ![]() |
|
|
Narcyza Malfoy92 |
Dodany dnia 30.06.2007 14:20
|
![]() ![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 110 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.04.07 |
Osobiście przeszłam pare gier oHP i sądzę, że nie są takie złe, ale jest mała swoboda ruchu. Podobno na same zwiedzanie Hogwartu trzeba poświęcić pare godzin, ale 4 też nie była taka zł,a a w 2 grałam tylko w demo, więc się nie wypowiadam. A 1 to trochę tandeta, a w 3 nie grałam, ale już sobie załatwiłam i czekam aż przejdę te 3 zadanie turnieju w 4 czesci. :lol: Edytowane przez Flegma dnia 17.01.2008 12:30 Gryfonka ,
Członkini klubu : Aurorów, Pojedynków i członkini Gwardii Pottera która nad życie kocha Freda Wesley'a !!!!!!!!!! ....Tak więc, Granger, odejmuję Gryffindorowi pięć punktów za chamskie wyrażanie się o naszej nowej pani dyrektor... Macmillan, też pięć bo mi się sprzeciwiasz.... Potter, pięć, bo cię nie lubię... Wesley, koszula ci wyłazi, za to też pięć punktów... Och zapomniałem, ty Granger jesteś szlamą, więc za to dziesięć... |
|
|
myilussion |
Dodany dnia 01.07.2007 11:45
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 9 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.07.07 |
Osobiście miałam do czynienia z 3 pierwszymi częściami. Pierwsza to jakoś się mi nie podobał i tak samo z trzecią było... Najlepsza - druga ![]() Edytowane przez Flegma dnia 17.01.2008 12:33 |
|
|
Lord Mariusz |
Dodany dnia 24.08.2007 22:24
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 63 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.08.07 |
Patrząc na grafike i granie to bez wątpienia Harry Potter i Zakon Feniksa, fajne są również mistrzostwa świata w Quidditchu, jednak Harry Potter i Czare Ognia to mi się wogóle nie podobała Lord Mariusz
|
|
|
jakytaky |
Dodany dnia 14.10.2007 23:33
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 14.10.07 |
Zakon Feniksa![]() |
|
|
martak96-96 |
Dodany dnia 28.10.2007 08:19
|
![]() ![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 162 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.09.07 |
Ja mam ZF, CO, WA i KF. W ZF jeszcze nie grałam. CO jest nawet fajne, WA jest najlepsze w jakie grałam, a KF to kompletna porażka! Mogli_by dać głos Harry'emu albo zrobić zwykłą twarz Hagridowi. Edytowane przez Flegma dnia 17.01.2008 12:54 ;P |
|
|
Eridani |
Dodany dnia 19.11.2007 23:10
|
![]() ![]() Postów: 11 Dom: Brak przydziału Punkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 19.11.07 |
Mnie najbardziej do gustu przypadła "Harry Potter i Czara Ognia". Jka na mój komputer, byłam zachwycona grafiką, polem manewru, jak wiele zależy od gracza (np. trzeba było wiedzieć jakiego czaru mamy użyć). Bardzo mi się podobała ta część ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.02.2008 15:43
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 1065 Dom: ![]() Punkty: 1597 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.02.08 |
Moim zdaniem jest najlepszy (jak narazie) Zakon Feniksa, grafika jest dobra, Hogwart jest o wiele wiel większy niż np.komnacie tajemnic no ogulnie jest najlepsza!! Always... |
|
|
Sosna |
Dodany dnia 13.02.2008 20:34
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.02.08 |
dla mnie to 4 i 3 najgorsze , 4 bo brak możliwości chodzenia po Hogwarcie a 3 bo za banalna i jak dla mnie dla dzieci , za łatwa i za infantylna . A najlepsze to na pewno 5 część najbardziej rozbudowana i chociaż da się przejść w 2 dni to fajna i ciekawie rzuca się czary |
|
|
Dawutka |
Dodany dnia 17.02.2008 09:58
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.02.08 |
Chyba jesteśmy zgodni co do tematu 1 gry (kamień filozoficzny),to zupełna klapa ,a 2 część nie jest dużo lapsza.3 część za to jest przezemnie oceniona na niezbyt dopracowaną |
|
|
Huncwoci |
Dodany dnia 18.02.2008 15:26
|
![]() ![]() Postów: 11 Dom: Brak przydziału Punkty: 33 Ranga: Charłak Data rejestracji: 16.02.08 |
Moim/naszym zdaniem najlepsza jest 5...dobra grafika, dobrze rozbudowana fabuła i fajnie rzuca się czary...2 część też niebyła najgorsza ,no ale grafika nie jest za dobra (ale przynajmniej ma ciekawszą fabułę niż 3) |
|
|
karawila |
Dodany dnia 26.03.2008 21:02
|
![]() ![]() Postów: 19 Dom: Brak przydziału Punkty: 192 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.11.07 |
Najlepsza jest "Zakon Feniksa"! Świetna grafika, rozbudowany Hogwart, ciekawe zadania; podobał mi się bardzo pomysł z punktami odkrycia, minigrami i szukaniem haseł do portretów. "Czara Ognia" była raczej najgorsza. Zamiast Hogwartu zrobili jakieś platformy- ale nie grało się źle. Z pierwszą grą wiąże się wydarzenie, które powoduje, że bardzo lubię w nią grać- dostałam ją na Boże Narodzenie i teraz zawsze kojarzy mi się ona z tymi świętami. Dwójka była mniej więcej kontynuacją jedynki, tylko trochę pozszerzoną o tajemnice do odkrycia, więcej kart do zbierania- nigdy nie mogłam wszystkich zebrać i strasznie mnie to denerwowało ![]() Trójka była dużo lepsza od swoich poprzedniczek (grafika, pomysły na dodatki do fabuły); w porownaniu do piatki Hogwart byl strasznie maly i ograniczony. To byla moja wypowiedz na temat gier, w skrocie. ![]() Edytowane przez karawila dnia 26.03.2008 21:03 |
|
|
xxkajaxx |
Dodany dnia 05.04.2008 19:18
|
![]() ![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 13 Ranga: Mugol Data rejestracji: 05.04.08 |
Uważam, że najlepsza jest piąta częśc i nie dlatego, że najnowsza, ale posiada wiele cech, których brakowało w poprzednich. Jest doskonała grafika, Hogwart jak w filmie i to samo z postaciami. Można poruszac się po zamku bez przeszkód, a dodatkowo mamy do wykonania dużo fajnych zadań i jest dużo nowych zaklęc i uroków ![]() |
|
|
Rafal804 |
Dodany dnia 05.05.2008 00:22
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 17 Ranga: Mugol Data rejestracji: 28.04.08 |
Moim zdaniem pierwsze dwie były super, reszta to już nie takie ciekawe i poza tym poziom trudności i sterowanie jest zbyt skomplikowane w póżźńiejszych częściach. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.08.2008 11:37
|
![]() ![]() Postów: 13 Dom: ![]() Punkty: 320 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 31.07.08 |
W ZF nie grałam, ale z pozostałej czwórki, najbardziej podobała mi się dwójka, jakoś grając w nią najbardziej czułam klimat Harry'ego. Trójka tez była niezła. A co do trudności, to powiem szczerze, że najtrudniej było mi przejść jedynkę, a dokładniej ostatnią misje, a więc zabicie Quirello-Voldiego![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.03.2013 19:37
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 328 Dom: ![]() Punkty: 3481 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.07.11 |
Grałam w gry od 1 do 3 oraz trzy ostatnie. Osobicie uwielbiam jedynkę ze względu na sentyment, szóstka jest wietna dzięki możliwoci chodzenia po zamku (no i eliksiry uwielbiam). Za to Insygnia udowodniły mi, że nawet ja mogę polubić strzelanki ![]() Pottery ogólnie sš banalne do przejcia. Przyzwyczaiłam się, że do tych gier nie trzeba specjalnego dowiadczenia. Jakie było moje zdziwienie, kiedy poziom trudny w Insygniach rzeczywicie okazał się dla mnie zbyt trudny do przejcia ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.04.2013 16:59
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 8 Dom: ![]() Punkty: 25 Ranga: Charłak Data rejestracji: 14.06.12 |
Najlepszą częścią moim zdaniem był Zakon Feniksa bo przyniósł najwięcej innowacji typu chodzenie po dobrze odwzorowanym zamku, fajny system rzucania zaklęć, mnóstwo zadań pobocznych itd. Natomiast najsłabsze moim zdaniem są dwie części Insygniów strasznie się przy tym wynudziłem. |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 1 z 2: 12
Przejdź do forum: |