Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Żywy worek treningowy
11.01.2025 19:37
nowa okołopotterowa książka

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Która gra najlepsza?
Krzychu_110
Która według was część gry jest najlepsza? Według mnie może to być dziwne ale pierwsza część była najlepsza chciaż kiepska grafika, a zaraz po pierwszej druga chociaż krótka bo przeszłem w 3 godziny, a trzecia to już kompletna klapa. Czekam na wasze odpowiedzi...B)

Pielih
Oczywiście ze 5 najlepsza : D :D za kilka minut będe ją mia łbo już jest dostepna do ściągniecia piracka wersja przez neta(osobiście ja taką ściągam) i oczywisice orginał z allegro.. grałem wcześneij w demo harreg opotter i ZF i muszę poweidzec ze jak dalmnie BOMBA :D genialna grafika..nieliniowa fabuła i wielki hogwart jak i nowy sposób rzucania zaklęcjezyk pozdrawiam i życzę milego grania:D

Igor Karkarof
Moim zdniem najgorsza była Czara. Nie było tej swobody w poruszaniu się co w 1-3.

Najlepsza zaś była Komnata nie ma co, ale myślę, że Komnata nie dorówna Zakonowi jak wyjdzie.

likas nieźle kombinujesz z tym, jak to zrobią pewnie będzie trzeba uciekać przed zaklęciami.
Edytowane przez Flegma dnia 17.01.2008 12:24

Prefix użytkownikatrayor
1 część jest bardzo dobra, ale jedanak zbyt uboga żeby mogła rywalizować z 2 częścią. Najwięcej czasu spędzilem grając w Komnatę Tajemnic. Jest zdecydowanie najbardziej wciągająca i najciekawsza. 3 część też jest niezła, ale zdecydowanie zbyt łatwa. 4 część to już zupełna porażka. Nie można chodzić po zamku, a zdobywanie tarcz na tych kilku poziomach jest nudne. Bo co to za frajda przechodzić poziom po raz 10 w poszukiwaniu 2 czy 3 tarcz? Może gdyby było ich więcej gra byłaby ciekawsza. Pozatym ta część jest równie łatwa co Więzień Azkabanu. 2 część zdecydowanie najlepsza!
Edytowane przez Prefix użytkownikatrayor dnia 30.06.2007 11:44

Narcyza Malfoy92
Osobiście przeszłam pare gier oHP i sądzę, że nie są takie złe, ale jest mała swoboda ruchu. Podobno na same zwiedzanie Hogwartu trzeba poświęcić pare godzin, ale 4 też nie była taka zł,a a w 2 grałam tylko w demo, więc się nie wypowiadam. A 1 to trochę tandeta, a w 3 nie grałam, ale już sobie załatwiłam i czekam aż przejdę te 3 zadanie turnieju w 4 czesci. :lol:
Edytowane przez Flegma dnia 17.01.2008 12:30
Gryfonka ,
Członkini klubu :
Aurorów,
Pojedynków
i członkini Gwardii Pottera
która nad życie kocha
Freda Wesley'a !!!!!!!!!!

....Tak więc, Granger, odejmuję Gryffindorowi pięć punktów za chamskie wyrażanie się o naszej nowej pani dyrektor... Macmillan, też pięć bo mi się sprzeciwiasz.... Potter, pięć, bo cię nie lubię... Wesley, koszula ci wyłazi, za to też pięć punktów... Och zapomniałem, ty Granger jesteś szlamą, więc za to dziesięć...

www.narcyzamalfoy92.blog.onet.pl
myilussion
Osobiście miałam do czynienia z 3 pierwszymi częściami. Pierwsza to jakoś się mi nie podobał i tak samo z trzecią było... Najlepsza - druga :) (można biec i z biegu rzucać zaklęcie- wielkie ułatwienie).
Edytowane przez Flegma dnia 17.01.2008 12:33

Lord Mariusz
Patrząc na grafike i granie to bez wątpienia Harry Potter i Zakon Feniksa, fajne są również mistrzostwa świata w Quidditchu, jednak Harry Potter i Czare Ognia to mi się wogóle nie podobała
Lord Mariusz

jakytaky
Zakon Feniksa;) rox. Jeśli chodzi o moje zdanie to: poprzednie części także w miarę przykuwają uwagę gracza ale jednak kryję się za nimi już mniejsza grywalność.

martak96-96
Ja mam ZF, CO, WA i KF. W ZF jeszcze nie grałam. CO jest nawet fajne, WA jest najlepsze w jakie grałam, a KF to kompletna porażka! Mogli_by dać głos Harry'emu albo zrobić zwykłą twarz Hagridowi.
Edytowane przez Flegma dnia 17.01.2008 12:54
;P

Eridani
Mnie najbardziej do gustu przypadła "Harry Potter i Czara Ognia". Jka na mój komputer, byłam zachwycona grafiką, polem manewru, jak wiele zależy od gracza (np. trzeba było wiedzieć jakiego czaru mamy użyć). Bardzo mi się podobała ta część :).

Prefix użytkownikaEnid
Moim zdaniem jest najlepszy (jak narazie) Zakon Feniksa, grafika jest dobra,
Hogwart jest o wiele wiel większy niż np.komnacie tajemnic
no ogulnie jest najlepsza!!
Always...

Sosna
dla mnie to 4 i 3 najgorsze , 4 bo brak możliwości chodzenia po Hogwarcie a 3 bo za banalna i jak dla mnie dla dzieci , za łatwa i za infantylna . A najlepsze to na pewno 5 część najbardziej rozbudowana i chociaż da się przejść w 2 dni to fajna i ciekawie rzuca się czary

Dawutka
Chyba jesteśmy zgodni co do tematu 1 gry (kamień filozoficzny),to zupełna klapa ,a 2 część nie jest dużo lapsza.3 część za to jest przezemnie oceniona na niezbyt dopracowaną

Huncwoci
Moim/naszym zdaniem najlepsza jest 5...dobra grafika, dobrze rozbudowana fabuła i fajnie rzuca się czary...2 część też niebyła najgorsza ,no ale grafika nie jest za dobra (ale przynajmniej ma ciekawszą fabułę niż 3)
hogsmeade.pl/button/userbar-gryffindor.jpg

karawila
Najlepsza jest "Zakon Feniksa"! Świetna grafika, rozbudowany Hogwart, ciekawe zadania; podobał mi się bardzo pomysł z punktami odkrycia, minigrami i szukaniem haseł do portretów.
"Czara Ognia" była raczej najgorsza. Zamiast Hogwartu zrobili jakieś platformy- ale nie grało się źle.
Z pierwszą grą wiąże się wydarzenie, które powoduje, że bardzo lubię w nią grać- dostałam ją na Boże Narodzenie i teraz zawsze kojarzy mi się ona z tymi świętami.
Dwójka była mniej więcej kontynuacją jedynki, tylko trochę pozszerzoną o tajemnice do odkrycia, więcej kart do zbierania- nigdy nie mogłam wszystkich zebrać i strasznie mnie to denerwowało:)
Trójka była dużo lepsza od swoich poprzedniczek (grafika, pomysły na dodatki do fabuły); w porownaniu do piatki Hogwart byl strasznie maly i ograniczony.
To byla moja wypowiedz na temat gier, w skrocie.;)
Edytowane przez karawila dnia 26.03.2008 21:03
hogsmeade.pl/button/hufflepuff.jpg

xxkajaxx
Uważam, że najlepsza jest piąta częśc i nie dlatego, że najnowsza, ale posiada wiele cech, których brakowało w poprzednich. Jest doskonała grafika, Hogwart jak w filmie i to samo z postaciami. Można poruszac się po zamku bez przeszkód, a dodatkowo mamy do wykonania dużo fajnych zadań i jest dużo nowych zaklęc i uroków ;) ja naprawde polecam tą :smilewinkgrin:

Rafal804
Moim zdaniem pierwsze dwie były super, reszta to już nie takie ciekawe i poza tym poziom trudności i sterowanie jest zbyt skomplikowane w póżźńiejszych częściach.

Prefix użytkownikaSiwann
W ZF nie grałam, ale z pozostałej czwórki, najbardziej podobała mi się dwójka, jakoś grając w nią najbardziej czułam klimat Harry'ego. Trójka tez była niezła. A co do trudności, to powiem szczerze, że najtrudniej było mi przejść jedynkę, a dokładniej ostatnią misje, a więc zabicie Quirello-Voldiego;)
img.photobucket.com/albums/v378/creamtheory13/HPBanner15.png

http://siwann.tumblr.com/
Prefix użytkownikayersinia
Grałam w gry od 1 do 3 oraz trzy ostatnie. Osobiœcie uwielbiam jedynkę ze względu na sentyment, szóstka jest œwietna dzięki możliwoœci chodzenia po zamku (no i eliksiry uwielbiam). Za to Insygnia udowodniły mi, że nawet ja mogę polubić strzelanki ;)

Pottery ogólnie sš banalne do przejœcia. Przyzwyczaiłam się, że do tych gier nie trzeba specjalnego doœwiadczenia. Jakie było moje zdziwienie, kiedy poziom trudny w Insygniach rzeczywiœcie okazał się dla mnie zbyt trudny do przejœcia :)

Prefix użytkownikaderdewil
Najlepszą częścią moim zdaniem był Zakon Feniksa bo przyniósł najwięcej innowacji typu chodzenie po dobrze odwzorowanym zamku, fajny system rzucania zaklęć, mnóstwo zadań pobocznych itd. Natomiast najsłabsze moim zdaniem są dwie części Insygniów strasznie się przy tym wynudziłem.

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: