Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Całe zdanie tą samą literą
|
|
Nacia |
Dodany dnia 16.01.2008 14:03
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Straszny ssak szedł samotnie. M Life is wasted on the living ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.01.2008 14:21
|
![]() ![]() Postów: 1302 Dom: ![]() Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Mała Małgosia mówi monotonnie . R |
|
|
Bella Ravenclaw |
Dodany dnia 19.01.2008 22:59
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 206 Dom: Brak przydziału Punkty: 150 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 23.10.07 |
Robert rozbi rampe rowerową. I |
|
|
Esio |
Dodany dnia 21.01.2008 13:55
|
![]() ![]() Postów: 210 Dom: Brak przydziału Punkty: 424 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.09.07 |
Iwan Impulsuje Ibki(Po jezyku mojego kuzyna rybki) Z Edytowane przez Esio dnia 21.01.2008 13:56 I shall expose for ridicule Your designs for your salvation |
|
|
agunia15 |
Dodany dnia 21.01.2008 16:38
|
![]() ![]() Postów: 34 Dom: Brak przydziału Punkty: 109 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.01.08 |
Zdzisław (![]() N ( )_( )_.----.,/)
;_ _ '; -._ , )_ ( o_, )' __,) '-._) ŚPIOCH |
|
|
hermionaginny |
Dodany dnia 21.01.2008 16:46
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 55 Dom: Brak przydziału Punkty: 202 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.04.07 |
Nowy Nigel nie napisał niczego. W Auror to ja
![]() Słucham: Matalliki Nirvany Odpowiednik w HP: Hermiona Dom: Gryffindor Patronus: Kot Animag: Kot Zwierzę: Krzywołap i Hedwiga Nazywam się Kasia ![]() |
|
|
Esio |
Dodany dnia 21.01.2008 22:58
|
![]() ![]() Postów: 210 Dom: Brak przydziału Punkty: 424 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.09.07 |
Wiktor wycial wycinankę T I shall expose for ridicule Your designs for your salvation |
|
|
miszel14 |
Dodany dnia 22.01.2008 11:00
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
Tomek trawił Tyskie O ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
ginny611 |
Dodany dnia 22.01.2008 11:28
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 299 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
Osłabniety Olaf ogolił Oskara W Edytowane przez ginny611 dnia 22.01.2008 11:28 ![]() Jeżeli wierzysz, że uśmiech silniejszy jest niż broń, Jeżeli wierzysz w moc otwartej dłoni, Jeżeli wierzysz, że to, co ludzi jednoczy ważniejsze jest od tego, co ich dzieli, Jeżeli wierzysz, że odmienność jest bogactwem, a nie zagrożeniem, Jeżeli umiesz patrzyć na drugiego z odrobiną miłości, Jeżeli przedkładasz nadzieję nad podejrzliwość... Jeżeli sądzisz, że to raczej do ciebie należy pierwszy krok, Jeżeli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroić twoje serce, Jeżeli umiesz cieszyć się radością twego sąsiada, Jeżeli niesprawiedliwość godząca w innych budzi twój sprzeciw, Jeżeli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Jeżeli z miłości umiesz poświęcić innym trochę czasu, Jeżeli umiesz przyjąć czyjąś przysługę, Jeżeli dzielisz się chlebem i potrafisz dodać doń okruchu twego serca, Jeżeli wierzysz, że przebaczenie ma większą moc aniżeli zemsta. Jeżeli umiesz cieszyć się radością i szczęściem innych, Jeżeli możesz wysłuchać nieszczęśnika, który zabiera ci czas i obdarzyć go uśmiechem, Jeżeli potrafisz przyjąć krytykę, wykorzystać ją, a nie szukać obrony siebie, Jeżeli szanujesz poglądy innych... Jeżeli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Jeżeli gniew jest dla ciebie słabością, a nie oznaką siły, Jeżeli wolisz ponieść szkodę, aniżeli kogoś skrzywdzić, Jeżeli nie zgadzasz się, by po tobie był potop, Jeżeli stajesz po stronie biednych i uciśnionych, nie uważając się za bohatera, Jeżeli wierzysz, że w dyskusji jedynie miłość ma głos. Jeżeli wierzysz, że pokój jest możliwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi się Harry bo robi różne czary Ponure i pogodne zaklęcia różnorodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskończona Zazdrość mnie zżera gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Dużo jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
agunia15 |
Dodany dnia 22.01.2008 12:18
|
![]() ![]() Postów: 34 Dom: Brak przydziału Punkty: 109 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.01.08 |
Wiktor wywrócił worek R ( )_( )_.----.,/)
|
|
ginny611 |
Dodany dnia 22.01.2008 12:20
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 299 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
Robert rozwalił rower E ![]() Jeżeli wierzysz, że uśmiech silniejszy jest niż broń, Jeżeli wierzysz w moc otwartej dłoni, Jeżeli wierzysz, że to, co ludzi jednoczy ważniejsze jest od tego, co ich dzieli, Jeżeli wierzysz, że odmienność jest bogactwem, a nie zagrożeniem, Jeżeli umiesz patrzyć na drugiego z odrobiną miłości, Jeżeli przedkładasz nadzieję nad podejrzliwość... Jeżeli sądzisz, że to raczej do ciebie należy pierwszy krok, Jeżeli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroić twoje serce, Jeżeli umiesz cieszyć się radością twego sąsiada, Jeżeli niesprawiedliwość godząca w innych budzi twój sprzeciw, Jeżeli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Jeżeli z miłości umiesz poświęcić innym trochę czasu, Jeżeli umiesz przyjąć czyjąś przysługę, Jeżeli dzielisz się chlebem i potrafisz dodać doń okruchu twego serca, Jeżeli wierzysz, że przebaczenie ma większą moc aniżeli zemsta. Jeżeli umiesz cieszyć się radością i szczęściem innych, Jeżeli możesz wysłuchać nieszczęśnika, który zabiera ci czas i obdarzyć go uśmiechem, Jeżeli potrafisz przyjąć krytykę, wykorzystać ją, a nie szukać obrony siebie, Jeżeli szanujesz poglądy innych... Jeżeli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Jeżeli gniew jest dla ciebie słabością, a nie oznaką siły, Jeżeli wolisz ponieść szkodę, aniżeli kogoś skrzywdzić, Jeżeli nie zgadzasz się, by po tobie był potop, Jeżeli stajesz po stronie biednych i uciśnionych, nie uważając się za bohatera, Jeżeli wierzysz, że w dyskusji jedynie miłość ma głos. Jeżeli wierzysz, że pokój jest możliwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi się Harry bo robi różne czary Ponure i pogodne zaklęcia różnorodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskończona Zazdrość mnie zżera gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Dużo jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
Hermi_love_Draco |
Dodany dnia 22.01.2008 12:49
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 104 Dom: Brak przydziału Punkty: 657 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 10.11.07 |
Ekologiczny Ekran Emanowal. B "Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!"
*** ..::My Best Friends::.. Fleurose Moja ukochana, jedyna w swoim rodzaju przyjaciółka ;**Hermiona_92 Niezła koleżanka, pomaga w potrzebie ;** Sunshine Często wredna, z świetnymi tekstami ![]() Miszel14 Miła, przemądrzała 'Księżniczka' xP ;** Filemona Opanowana, w miarę normalna [w porównaniu do innych] ;** Lenne Słońce moje! Nie zwątpiła we mnie podczas bitwy o Ishara ^ ;** Ishar Mój ukochany, moja miłość! Ohh noo ;** Agunia15 Podziela ze mna niedolę życia z Żarówą jeszcze przez 3 lata ;/ buu. Maxime Zwariowana gadzina xP Jest śliczna, ma piękne włosy ;D Chimera Buahaa, nie wiem co napisać xP Hemcia Kochana moja! Ma boskie foty na PeBe, super się z nią pisze ;** Potter_H Pottuś... Hmm... czasami przyjacielski, a czasami wręcz przeciwnie ![]() Angelina Jonson Zazwyczaj miła i pomocna, jednak nie zawsze ;** neokids 4ever ![]() fut fut fut fut FRISTAJLO!! fut fut fut fut FRISTAJLO!! |
|
|
ginny611 |
Dodany dnia 22.01.2008 12:50
|
Biedny Bartek brał browara g ![]() Jeżeli wierzysz, że uśmiech silniejszy jest niż broń, Jeżeli wierzysz w moc otwartej dłoni, Jeżeli wierzysz, że to, co ludzi jednoczy ważniejsze jest od tego, co ich dzieli, Jeżeli wierzysz, że odmienność jest bogactwem, a nie zagrożeniem, Jeżeli umiesz patrzyć na drugiego z odrobiną miłości, Jeżeli przedkładasz nadzieję nad podejrzliwość... Jeżeli sądzisz, że to raczej do ciebie należy pierwszy krok, Jeżeli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroić twoje serce, Jeżeli umiesz cieszyć się radością twego sąsiada, Jeżeli niesprawiedliwość godząca w innych budzi twój sprzeciw, Jeżeli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Jeżeli z miłości umiesz poświęcić innym trochę czasu, Jeżeli umiesz przyjąć czyjąś przysługę, Jeżeli dzielisz się chlebem i potrafisz dodać doń okruchu twego serca, Jeżeli wierzysz, że przebaczenie ma większą moc aniżeli zemsta. Jeżeli umiesz cieszyć się radością i szczęściem innych, Jeżeli możesz wysłuchać nieszczęśnika, który zabiera ci czas i obdarzyć go uśmiechem, Jeżeli potrafisz przyjąć krytykę, wykorzystać ją, a nie szukać obrony siebie, Jeżeli szanujesz poglądy innych... Jeżeli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Jeżeli gniew jest dla ciebie słabością, a nie oznaką siły, Jeżeli wolisz ponieść szkodę, aniżeli kogoś skrzywdzić, Jeżeli nie zgadzasz się, by po tobie był potop, Jeżeli stajesz po stronie biednych i uciśnionych, nie uważając się za bohatera, Jeżeli wierzysz, że w dyskusji jedynie miłość ma głos. Jeżeli wierzysz, że pokój jest możliwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi się Harry bo robi różne czary Ponure i pogodne zaklęcia różnorodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskończona Zazdrość mnie zżera gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Dużo jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.01.2008 20:20
|
![]() ![]() Postów: 1302 Dom: ![]() Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Głupi Grzegorz grał głową. J |
|
|
agunia15 |
Dodany dnia 24.01.2008 12:44
|
Jarek jadł jabłko M ( )_( )_.----.,/)
|
|
ginny611 |
Dodany dnia 24.01.2008 13:24
|
Marian Mustafa musnoł mogiłę k ![]() Jeżeli wierzysz, że uśmiech silniejszy jest niż broń, Jeżeli wierzysz w moc otwartej dłoni, Jeżeli wierzysz, że to, co ludzi jednoczy ważniejsze jest od tego, co ich dzieli, Jeżeli wierzysz, że odmienność jest bogactwem, a nie zagrożeniem, Jeżeli umiesz patrzyć na drugiego z odrobiną miłości, Jeżeli przedkładasz nadzieję nad podejrzliwość... Jeżeli sądzisz, że to raczej do ciebie należy pierwszy krok, Jeżeli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroić twoje serce, Jeżeli umiesz cieszyć się radością twego sąsiada, Jeżeli niesprawiedliwość godząca w innych budzi twój sprzeciw, Jeżeli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Jeżeli z miłości umiesz poświęcić innym trochę czasu, Jeżeli umiesz przyjąć czyjąś przysługę, Jeżeli dzielisz się chlebem i potrafisz dodać doń okruchu twego serca, Jeżeli wierzysz, że przebaczenie ma większą moc aniżeli zemsta. Jeżeli umiesz cieszyć się radością i szczęściem innych, Jeżeli możesz wysłuchać nieszczęśnika, który zabiera ci czas i obdarzyć go uśmiechem, Jeżeli potrafisz przyjąć krytykę, wykorzystać ją, a nie szukać obrony siebie, Jeżeli szanujesz poglądy innych... Jeżeli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Jeżeli gniew jest dla ciebie słabością, a nie oznaką siły, Jeżeli wolisz ponieść szkodę, aniżeli kogoś skrzywdzić, Jeżeli nie zgadzasz się, by po tobie był potop, Jeżeli stajesz po stronie biednych i uciśnionych, nie uważając się za bohatera, Jeżeli wierzysz, że w dyskusji jedynie miłość ma głos. Jeżeli wierzysz, że pokój jest możliwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi się Harry bo robi różne czary Ponure i pogodne zaklęcia różnorodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskończona Zazdrość mnie zżera gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Dużo jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
miszel14 |
Dodany dnia 24.01.2008 13:27
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
Król Karol kupił królowej Karolinie korale koloru kolorowego S ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
hemcia |
Dodany dnia 24.01.2008 14:27
|
![]() ![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Super Serowy Sernik Stanął Seksownie Szalejąc (z) Sałatką w Salaterce xP O |
|
|
NimfadoraTonks |
Dodany dnia 24.01.2008 16:29
|
![]() ![]() Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Ogromny ogród omawiał ogórki. H ![]() Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. ![]() Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. ![]() Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! ![]() Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami używam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie też kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] ![]() Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
ginny611 |
Dodany dnia 25.01.2008 14:52
|
Hubert hodował habry L ![]() Jeżeli wierzysz, że uśmiech silniejszy jest niż broń, Jeżeli wierzysz w moc otwartej dłoni, Jeżeli wierzysz, że to, co ludzi jednoczy ważniejsze jest od tego, co ich dzieli, Jeżeli wierzysz, że odmienność jest bogactwem, a nie zagrożeniem, Jeżeli umiesz patrzyć na drugiego z odrobiną miłości, Jeżeli przedkładasz nadzieję nad podejrzliwość... Jeżeli sądzisz, że to raczej do ciebie należy pierwszy krok, Jeżeli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroić twoje serce, Jeżeli umiesz cieszyć się radością twego sąsiada, Jeżeli niesprawiedliwość godząca w innych budzi twój sprzeciw, Jeżeli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Jeżeli z miłości umiesz poświęcić innym trochę czasu, Jeżeli umiesz przyjąć czyjąś przysługę, Jeżeli dzielisz się chlebem i potrafisz dodać doń okruchu twego serca, Jeżeli wierzysz, że przebaczenie ma większą moc aniżeli zemsta. Jeżeli umiesz cieszyć się radością i szczęściem innych, Jeżeli możesz wysłuchać nieszczęśnika, który zabiera ci czas i obdarzyć go uśmiechem, Jeżeli potrafisz przyjąć krytykę, wykorzystać ją, a nie szukać obrony siebie, Jeżeli szanujesz poglądy innych... Jeżeli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Jeżeli gniew jest dla ciebie słabością, a nie oznaką siły, Jeżeli wolisz ponieść szkodę, aniżeli kogoś skrzywdzić, Jeżeli nie zgadzasz się, by po tobie był potop, Jeżeli stajesz po stronie biednych i uciśnionych, nie uważając się za bohatera, Jeżeli wierzysz, że w dyskusji jedynie miłość ma głos. Jeżeli wierzysz, że pokój jest możliwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi się Harry bo robi różne czary Ponure i pogodne zaklęcia różnorodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskończona Zazdrość mnie zżera gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Dużo jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |