Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Całe zdanie tą samą literą
|
|
hemcia |
Dodany dnia 13.02.2008 19:12
|
Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Ajm sorrrrry Zapomniałam litery. Skleroza na starość. Starość nie radość xPP Kapturek kupił krowę, która kradła kury kazachztańczykom xP M |
|
|
Alice_Gomez |
Dodany dnia 13.02.2008 20:03
|
Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.02.08 |
mały Mareczek macał magiczną maszynkę, mieląca mięso |
|
|
areczek38 |
Dodany dnia 13.02.2008 20:05
|
Ostrzeżenia: 5 Pochwały: 2 Postów: 437 Dom: Ravenclaw Punkty: 1213 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 23.08.07 |
A literka? No to sam wybieram Zenek zgubił złoty zegarek. H |
|
|
Renaemma |
Dodany dnia 13.02.2008 20:49
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydziału Punkty: 2369 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
Małgosia Miała Misia. F Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot. - Weź... to... weź... to. Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić... Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił. - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Będę jak skała: twarda i niezniszczalna. - Skały są twarde, ale z czasem kruszeją. - To czym mam być? - Kim. Bądź sobą. - Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdę mi na Tobie zależy. - ucięła nagle. - Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała. - Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz. |
|
|
hemcia |
Dodany dnia 14.02.2008 11:57
|
Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Fleurose napisał/a: hemcia napisał/a:Starość nie radość xPP młodość nie wieczność Oooo dobre nie słyszałam tego D *otwiera notes i notuje to zdanko, bo jak sądzi jej się przyda * Frędzel Fąchał [jakieś nowe słowo wymyśliłam... W każdym razie chodzi o wąchanie xPP] Fi**a Fleur. EDIT: Chodzi o Fleur z filmu...w żadnym razie jakiegoś z użytkowników xPP Edytowane przez hemcia dnia 14.02.2008 11:58 |
|
|
looona |
Dodany dnia 16.02.2008 15:02
|
Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 233 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.07.07 |
Zabroniony zakaz został zerwany:lol: W! Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką. Animag:Antylopa Patronus:Jednorożec Moja różdżka: Kasztan , 10 cali , włókno z serca jednorożca , giętka Zwierzę:Sowa Ulubiony nauczyciel:Lupin Ulubiony przedmiot:Zaklęcia Ulubiony eliksir:Felix Felicis Moja miotła:Błyskawica "Ron! To, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce od herbaty, to nie znaczy, że inni są tak samo upośledzeni..." Od zła Ślizgonów, Przemądzrzalstwa Krukonów, Mazgajstwa Puchonów, Chroń nas Gryffindorze!! |
|
|
Bella Tonks |
Dodany dnia 16.02.2008 15:17
|
Postów: 134 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.09.07 |
Witam Wszystkich Walniętych Wędkarzy . L |
|
|
Renaemma |
Dodany dnia 16.02.2008 15:22
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydziału Punkty: 2369 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
Lily lubi Leeniego lub Lucja. Ń Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot. - Weź... to... weź... to. Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić... Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił. - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Będę jak skała: twarda i niezniszczalna. - Skały są twarde, ale z czasem kruszeją. - To czym mam być? - Kim. Bądź sobą. - Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdę mi na Tobie zależy. - ucięła nagle. - Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała. - Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz. |
|
|
Luna_9 |
Dodany dnia 16.02.2008 17:11
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 297 Dom: Brak przydziału Punkty: 545 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.12.07 |
sorka ale nie ma wyrazów na Ń. jeśli już to Ni a;e to dwie litery... O Jeśli będziesz pogrążać się w smutku 1 minute stracisz aż 60 sekund szczęścia
|
|
|
Alecto |
Dodany dnia 16.02.2008 17:12
|
Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: 91 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.02.08 |
Niestety nie ma wyrazu na literę Ń. Dam więc na N. Niemądra Nimfadora () nosi na nogach nogawki K |
|
|
Jo |
Dodany dnia 16.02.2008 17:45
|
Postów: 133 Dom: Brak przydziału Punkty: 143 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.02.08 |
Kamil Kopnął Kuzyna... P AVE SLYTHERIN ''Do you live, do you die, do you bleed For the fantasy In your mind, through your eyes, do you see Its the fantasy '' J.J.L \m/ ''Hermiona wypuściła z rąk kły bazyliszka. Podbiegła do Rona, rzuciła mu się na szyję i pocałowała go głęboko w usta. Ron puścił kieł oraz miotłę, które trzymał i odpowiedział jej z takim entuzjazmem, że stopy Hermiony oderwały się od ziemi...'' JARED LETO RUUULLLLEEZZZ |
|
|
Bella Tonks |
Dodany dnia 17.02.2008 10:42
|
Postów: 134 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.09.07 |
Piękny Pupilek Pompuje Piłkę . F |
|
|
Hermiona_Granger134 |
Dodany dnia 18.02.2008 15:39
|
Postów: 144 Dom: Hufflepuff Punkty: 272 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 04.08.07 |
Filip fotografuje fantastyczne fioletowe foteliki firmy figielek. G Bo w życiu piękne są tylko chwile...
;* |
|
|
Aberrant |
Dodany dnia 18.02.2008 19:01
|
Postów: 872 Dom: Brak przydziału Punkty: 1047 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.01.08 |
Gruby Gabryś goni gołą Gabrysię. <lol> :uhoh: Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
*** Kiedy myślę i nic nie wymyślę to sobie myślę po co ja tyle myślałem aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił. Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył. [Dorothy Parker] Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę. [Barbara Streisand] Jeśli potrafisz śmiać się z siebie - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru. [Molier] Nic tak nie odmładza, jak prawdziwie niedorzeczny kawał. Właśnie najgłupsze prawa natury są najbardziej smakowite. [Witold Gombrowicz] Jeśli czasem Polka się Panu Bogu uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody! [Henryk Sienkiewicz] Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. [Phil Bosmans] *** Naj, naj: Norie-14 leśniczówka, terrorystka Mój grzybek^^ Jest niepowtarzalna, uwielbiam z nią rozmawiać (szczególnie o lesie ). Ma wspaniałe poczucie humoru ;] Draco i tak jest mój Ania 95 Za nasze skojarzenia^^ Jest po prostu niemożliwa Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać... I w ogóle... Jest jedną z najlepszych... Kochana Anix ;* Najlepszy tekst: "A Rudy je gumki" ( inne na końcu podpisu^^) miszel14 Szelka Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać. Ma fajnego (?) sąsiada Myszaaa ;* pocisk Obojniaczka taka sama jak ja. Klub Obojniaków Ma duże poczucie humoru ;] Qin Terrorystka, zabawka Fajnie się z nią gada, można z nią pożartować ( bez skojarzeń ) Kochana Fiszka ;* ;] Evi-Lyn Hmm... Jest miła, sympatyczna Sama nie wiem za co ją lubię. KaputDraconis Za jej troske o moje włosy...^^ Ha! Jest powalona...^^ I dobrze D Mateusz Dumbledore Za genialne teksty, przez które umieram Esey Za poczucie humoru, świetne teksty, miłe rozmowy^^ inne nie znaczy gorsze, inne znaczy zboczone lesniczowki smiley Nacia1234 Za to, że zawsze mówi to co myśli, jest ślizgonką, fajnie się z nią gada^^. Lubie ją D Karolcia_potteromaniaczka Za miłe rozmowy, poczucie humoru... ;* Uwielbiam z nią rozmawiać Utilisateur Utilek^^ Jest miły, można z nim pożartować. ^^ Klaudia@Harry Potter Fajnie się z nią rozmawia... I... w ogóle jest super d *** By Ania 95 ! D Proszę nie umierać... Abi i Nori były w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika! Abi i Norie oblewały Dzień Kobiet na swój sposób... W domku z piernika -Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie są w lesie! Rudy=Gumkopożeracz Ja: ja pieje....D Ania: Kogut! kura jajko płód nowe życie "Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy się gumy... "A skąd ten wytrysk?" "Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..." Zgon... zgony... zgoń go, zgoń... Dobrze, że nie powiedziałam "zgol go, zgol"... buahah "A Abi bedzie ogladac Norie" "Ty nie wiesz co to sa gumki?" "Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!" Do Teletubisia - królika) Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka" |
|
|
Hermi_love_Draco |
Dodany dnia 19.02.2008 12:49
|
Ostrzeżenia: 3 Postów: 104 Dom: Brak przydziału Punkty: 657 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 10.11.07 |
a literka ?! to moze ja podam... B "Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!"
*** ..::My Best Friends::.. Fleurose Moja ukochana, jedyna w swoim rodzaju przyjaciółka ;**Hermiona_92 Niezła koleżanka, pomaga w potrzebie ;** Sunshine Często wredna, z świetnymi tekstami D ;** Miszel14 Miła, przemądrzała 'Księżniczka' xP ;** Filemona Opanowana, w miarę normalna [w porównaniu do innych] ;** Lenne Słońce moje! Nie zwątpiła we mnie podczas bitwy o Ishara ^ ;** Ishar Mój ukochany, moja miłość! Ohh noo ;** Agunia15 Podziela ze mna niedolę życia z Żarówą jeszcze przez 3 lata ;/ buu. Maxime Zwariowana gadzina xP Jest śliczna, ma piękne włosy ;D Chimera Buahaa, nie wiem co napisać xP Hemcia Kochana moja! Ma boskie foty na PeBe, super się z nią pisze ;** Potter_H Pottuś... Hmm... czasami przyjacielski, a czasami wręcz przeciwnie ;** Angelina Jonson Zazwyczaj miła i pomocna, jednak nie zawsze ;** neokids 4ever fut fut fut fut FRISTAJLO!! fut fut fut fut FRISTAJLO!! |
|
|
Alice_Gomez |
Dodany dnia 19.02.2008 18:13
|
Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.02.08 |
Brzuchata Bernadetta beknęła H |
|
|
Aberrant |
Dodany dnia 20.02.2008 08:46
|
Postów: 872 Dom: Brak przydziału Punkty: 1047 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.01.08 |
Hania huśtała Homera F Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
*** Kiedy myślę i nic nie wymyślę to sobie myślę po co ja tyle myślałem aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił. Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył. [Dorothy Parker] Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę. [Barbara Streisand] Jeśli potrafisz śmiać się z siebie - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru. [Molier] Nic tak nie odmładza, jak prawdziwie niedorzeczny kawał. Właśnie najgłupsze prawa natury są najbardziej smakowite. [Witold Gombrowicz] Jeśli czasem Polka się Panu Bogu uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody! [Henryk Sienkiewicz] Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. [Phil Bosmans] *** Naj, naj: Norie-14 leśniczówka, terrorystka Mój grzybek^^ Jest niepowtarzalna, uwielbiam z nią rozmawiać (szczególnie o lesie ). Ma wspaniałe poczucie humoru ;] Draco i tak jest mój Ania 95 Za nasze skojarzenia^^ Jest po prostu niemożliwa Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać... I w ogóle... Jest jedną z najlepszych... Kochana Anix ;* Najlepszy tekst: "A Rudy je gumki" ( inne na końcu podpisu^^) miszel14 Szelka Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać. Ma fajnego (?) sąsiada Myszaaa ;* pocisk Obojniaczka taka sama jak ja. Klub Obojniaków Ma duże poczucie humoru ;] Qin Terrorystka, zabawka Fajnie się z nią gada, można z nią pożartować ( bez skojarzeń ) Kochana Fiszka ;* ;] Evi-Lyn Hmm... Jest miła, sympatyczna Sama nie wiem za co ją lubię. KaputDraconis Za jej troske o moje włosy...^^ Ha! Jest powalona...^^ I dobrze D Mateusz Dumbledore Za genialne teksty, przez które umieram Esey Za poczucie humoru, świetne teksty, miłe rozmowy^^ inne nie znaczy gorsze, inne znaczy zboczone lesniczowki smiley Nacia1234 Za to, że zawsze mówi to co myśli, jest ślizgonką, fajnie się z nią gada^^. Lubie ją D Karolcia_potteromaniaczka Za miłe rozmowy, poczucie humoru... ;* Uwielbiam z nią rozmawiać Utilisateur Utilek^^ Jest miły, można z nim pożartować. ^^ Klaudia@Harry Potter Fajnie się z nią rozmawia... I... w ogóle jest super d *** By Ania 95 ! D Proszę nie umierać... Abi i Nori były w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika! Abi i Norie oblewały Dzień Kobiet na swój sposób... W domku z piernika -Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie są w lesie! Rudy=Gumkopożeracz Ja: ja pieje....D Ania: Kogut! kura jajko płód nowe życie "Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy się gumy... "A skąd ten wytrysk?" "Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..." Zgon... zgony... zgoń go, zgoń... Dobrze, że nie powiedziałam "zgol go, zgol"... buahah "A Abi bedzie ogladac Norie" "Ty nie wiesz co to sa gumki?" "Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!" Do Teletubisia - królika) Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka" |
|
|
Bella Tonks |
Dodany dnia 20.02.2008 13:19
|
Fajny Finał Ferii Flamingów . L |
|
|
Hermiona_Granger134 |
Dodany dnia 20.02.2008 16:41
|
Postów: 144 Dom: Hufflepuff Punkty: 272 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 04.08.07 |
Leokadia lubi lekarzy T.. Bo w życiu piękne są tylko chwile...
;* |
|
|
Alice_Gomez |
Dodany dnia 20.02.2008 19:46
|
To Teodor toczy trującego trolla J |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |