Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
HP i ZF - jak przejść...?
|
|
minimka15 |
Dodany dnia 02.04.2008 17:12
|
![]() ![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 244 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.08.07 |
Weż wszystkie kible accio zrób potem pierwsza z brzegu depulso i tak z druga strona znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne
|
|
|
Gordryk Gryffindoor |
Dodany dnia 02.04.2008 21:49
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 29.06.07 |
Jak zdobyć hasło do portretu w lochcach??? |
|
|
minimka15 |
Dodany dnia 03.04.2008 13:02
|
![]() ![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 244 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.08.07 |
Hasło do portretu w lochach: Musisz iść do sypialni gryfonów po peleryne i idziesz pod portret w pelerynie. gra sama zrobi ze je uslyszysz jak dwoje uczniow bedą je mówić znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne
|
|
|
Bellatriks_Lenstrage |
Dodany dnia 04.04.2008 19:44
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 59 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.02.08 |
jak można zdobyć 100% na eliksirach? kto to: skonczony imbecyl z jedna miliardową mozgu?
Administratorzy tej zasranej strony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.04.2008 16:29
|
![]() ![]() Postów: 12 Dom: ![]() Punkty: 468 Ranga: Nieustraszony Gryfon Data rejestracji: 14.10.07 |
witam, wiecie co zrobić żeby mieć 100% w obronie przed czarną magią? ja mam tylko 30% i nie wiem co dalej... ogólnie to mam 90% gry i chciałbym mieć 100%, więc pomóżcie :bigrazz: O! Quam dulce et decorum est pro patria mori!
|
|
|
olsen1990 |
Dodany dnia 17.04.2008 14:20
|
![]() ![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 1 Ranga: Mugol Data rejestracji: 17.04.08 |
Mam takie pytanko jak przejść jednego zadanie jednego z nauczycieli filiusa flitwicka bo nie wiem o co chodzi z góry dzięki Edytowane przez olsen1990 dnia 17.04.2008 14:21 |
|
|
DracoMalfoyowy |
Dodany dnia 20.04.2008 21:24
|
![]() ![]() Postów: 116 Dom: Brak przydziału Punkty: 136 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.02.08 |
olsen-jesli to ten jakby karzelkowaty,to wiem. Szukaj ksiazki w Wielkiej Sali Po tym zadaniu,jak do Wielkiej Sali wejdziesz,pokaza ci zblizenie na okno przy kominku,ale przy tym oknie bedzie grupka uczniow-2 cos robiacy i ktos z ksiazka.Tej ksiazki potrzebujesz. Gadasz z tym uczniem (wlasciwie Hermi gada) a on daje ksiazke. Po przeczytaniu,oddajesz jej automatycznie ksiazke.Potem poprostu idz do Flitwicka i z nim pogadasz,automatycznie powiedza odp. i gotowe.To chyba ma temat o Nicku Prawiebezglowym A jak nie,to przegladaj biblioteke I'm Smierciozerca
teletubis po to DZIEWCZYNA! http://hpnarutohills.myminicity.com/ Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ED I AL LEPSI NIZ AC-TI-MEL! KENJA NO ISHI TO ICH CEL! JEDEN TO ZBROJA,AL TO JEGO IMIE. ED JEST MALY (-ze niby kto jest tak maly,ze potrzeba mikroskopu zeby go zobaczyc?!) CO JEST BARDZO NIEMILE. W ANIME ONI WYSTEPUJA. SWOJE CIALA CIAGLE PSUJA. WINRY CIEGLE JE NAPRAWIA. MA DO TEGO PELNE PRAWA. A JA JESTEM TAKIM PANEM, WIELKIM FMA FANEM! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.04.2008 14:47
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 5 Pochwały: 2 Postów: 437 Dom: ![]() Punkty: 1213 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 23.08.07 |
Idź do klasy eliksirów. Tam na stole stoi pięć fiolek (z tego co pamiętam) z zielonym plynem. Rzuć na nie: Accio, Depulso, Wingardium Leviosa, Incendio i Reparo, a z każdej wylecą punkty odkrycia. |
|
|
M@X |
Dodany dnia 23.04.2008 16:39
|
![]() ![]() Postów: 23 Dom: Brak przydziału Punkty: 35 Ranga: Charłak Data rejestracji: 21.04.08 |
A powie mi ktoś jak zdobyć hasło dla rymującego portretu bo mam angielską wersję, a całego wiersza nie rozumiem![]() Welcome to the Wonderful World of not Knowing What The Hell is Going On ![]() |
|
|
DracoMalfoyowy |
Dodany dnia 28.04.2008 19:31
|
![]() ![]() Postów: 116 Dom: Brak przydziału Punkty: 136 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.02.08 |
M@X- To jest cos tekiego... Znajdz czlowieka z twarzami trzema. on moze ci powiedziec,czego ci potrzeba. Chyba chodzi o portret jakiegos 3-twarzowego kolesia... ale,jesli zobaczysz portret takiego kolesia z czarnymi wlosami i ksiazka w reku (nie spiacy) to on ci powie,ze musisz spytac nauczyciela I dodatek...Zarty wealseyow! wyobrazcie sobie,ze kiedy odkrywaja GD,i dumbi ucieka,mozesz sie zemscic! Ale...to poradnik. wiec- -Najpierw przybiegnie Hermiona i z toba pogada.To znaczy,ze musisz isc do chaty hagrida.tam zobaczysz slizgonow i zaczniecie walke. -po walce,idz do sowiarni (nie prosto do sowiarni,tylko do tej ogromnej rosliny.Tam spotkasz Colina i rozwalicie Incendio ta rosline. potem wspinasz sie i wskakuesz do sowiarni.Colin wysyla ci pudelka,ktore masz wsunac w te dziury z X-ami.potem na samej gorze sa drzwi. przejdz przez nie. Napraw zakleciem parapet i wyjdz oknem.Potem zejdz na dol. -po tej akcji,idz przez most do tego placu i tam pogadaj z Luna.Sa tam 3 X-y.Przeniescie zakleciem lawke na X na ziemi (nie przy fontannie,tylko przy scianie) a potem sie wspinacie na dach.Naprawcie dziure i rzuccie Reducto na X na wiezycce. znajdziecie taka torbe z trawa na gorze. To jest Bagno Weasleyow.Wylewituj je na dol i zejdz. Powinno byc odrazu na znaku X.Odejdz na dobra odleglosc i rzuc Reducto.Wyjdzie bagno! -dalej-idz schodami do zegara,a tam spotkasz Deana (czy tam Lee,nie pamietam) i przenies zakleciami zebatki z prawej do lowej strony.Potam idz schodkami na sama gore i zlewituj zebatki do Deana/Lee.Potem wroc do niego i poloz zebatki we wskazane miejsce.zegar zwariuje! -Dalej-wybierz blizniaczki Patil na mapie,i idz do nich. Przestaw lawki pod glosnik i zalej eliksirem. Potem powtorz te czynnosci kilka razy,dopoki blizniaczki nie znikna z mapy. -Potem idz do Ginny i zdejmij Bagno Weasleyow z drzewa. Przy 1 probie przyleca slizgoni.Zalatw ich walczac.Potem zdejmij i zrob to,co z Luna. -Potem pochodz po zamku,az doleci do ciebie Nick.Potem kieruj sie sladami do miejsca,kdzie zdjales aparat Collinowi.Wspinaj sie,zrzuc na dol Bagno Weasleyow i zrob to,co z Luna i Ginny. -Potem lecisz do Snape'a na oklumencje. Po lekcji,wrzuc na mapie Freda i Georga.Po znalezieniu ich,zmieniasz sie w jednego z nich i aktywujesz nastepne Bagno.potem lecisz na miotle i wyladowujesz Fajerwerki Weasleyow.Potem Weasleyowie uciekaja. koniec podracznika Edytowane przez DracoMalfoyowy dnia 28.04.2008 19:51 I'm Smierciozerca
teletubis po to DZIEWCZYNA! http://hpnarutohills.myminicity.com/ Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ED I AL LEPSI NIZ AC-TI-MEL! KENJA NO ISHI TO ICH CEL! JEDEN TO ZBROJA,AL TO JEGO IMIE. ED JEST MALY (-ze niby kto jest tak maly,ze potrzeba mikroskopu zeby go zobaczyc?!) CO JEST BARDZO NIEMILE. W ANIME ONI WYSTEPUJA. SWOJE CIALA CIAGLE PSUJA. WINRY CIEGLE JE NAPRAWIA. MA DO TEGO PELNE PRAWA. A JA JESTEM TAKIM PANEM, WIELKIM FMA FANEM! |
|
|
M@X |
Dodany dnia 28.04.2008 19:57
|
![]() ![]() Postów: 23 Dom: Brak przydziału Punkty: 35 Ranga: Charłak Data rejestracji: 21.04.08 |
Dzięki Draco ale ten belfer o którym mówi portret on jeszcze pracuje w Hogwarcie?? Moze się ducha zapytać albo nauczyciela?? A te trzy twarze to chyba TRZY TAKIE SAME PORTRETY![]() ![]() Welcome to the Wonderful World of not Knowing What The Hell is Going On ![]() |
|
|
DracoMalfoyowy |
Dodany dnia 28.04.2008 20:03
|
Tez tak mysle.masz moze pomysl,gdzie sa 3 portrety? A wlasciwie,to w jakim stanie gry jestes? I'm Smierciozerca
|
|
M@X |
Dodany dnia 28.04.2008 20:17
|
Końcowe poprawki ![]() Welcome to the Wonderful World of not Knowing What The Hell is Going On ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.04.2008 10:49
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 11 Dom: ![]() Punkty: 48 Ranga: Charłak Data rejestracji: 25.04.08 |
Piękne dzięki pol właśnie na tym momencie utknołem!!![]() |
|
|
DracoMalfoyowy |
Dodany dnia 29.04.2008 18:56
|
sluchajcie,gdzie sa zgubione rzeczy Luny? I'm Smierciozerca
|
|
M@X |
Dodany dnia 01.05.2008 14:05
|
Draco, to jest tak : 1 rzecz jest w Wielkiej Sali (Great Hall) 2 jest na dzidzińcu, z którego możesz zejść do przystani, pod stertą liśći 3 jest na Clock Tower Cortyard ,to jest dziedziniec Wieży Zegarowej 4 jest na Viaduct Entrance to ten korytarz gdzie jest Księga Uczniów 5 jest w bibliotece ( Library) Niestety nie pamiętam, gdzie są dokładnie, ale poradzisz sobie, szybko rzucą Ci się w oczy ![]() ![]() Welcome to the Wonderful World of not Knowing What The Hell is Going On ![]() |
|
|
DracoMalfoyowy |
Dodany dnia 01.05.2008 21:03
|
znalazlem nr. 1,3 i 5. dziex I'm Smierciozerca
|
|
M@X |
Dodany dnia 03.05.2008 14:18
|
Luna_9 - Naszyjnik jest za obrazem, na szafce jakaś księga, na biblioteczce jest jakaś notatka, czy pergamin, pozytywka jest pod szafką ( nie na tej, na której jest ksiażka)![]() ![]() ![]() ![]() Welcome to the Wonderful World of not Knowing What The Hell is Going On ![]() |
|
|
Bellatriks_Lenstrage |
Dodany dnia 04.05.2008 08:22
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 59 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.02.08 |
![]() ![]() kto to: skonczony imbecyl z jedna miliardową mozgu?
Administratorzy tej zasranej strony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
M@X |
Dodany dnia 05.05.2008 13:37
|
Bella: UYWN-XFGF-43MM-QO1O-0HTD albo 4KEE-CR33-3T6O-E7AU-0HTD albo CEC4-RGEU-45XJ-F2RY-0HTD albo RK6N-SQQL-9AY0-LLMF-0HTD Zauważ, że w każdym cd-keyu jest jednakowa końcówkaB)B) Welcome to the Wonderful World of not Knowing What The Hell is Going On ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |