Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Narciarstwo i snowboard
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.02.2014 21:22
|
![]() ![]() Pochwały: 13 Postów: 1328 Dom: ![]() Punkty: 29744 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 13.01.13 |
Narciarstwo i snowboard Sporty zimowy, więc teraz bardzo na topie. Jeździcie na nartach lub na desce? Lubicie, czy raczej nie? ;> Gdzie lubicie jeździć? Jaki macie sprzęt? Rekreacyjnie, czy trenujecie? Edytowane przez Smierciojadek dnia 14.01.2017 11:14 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.01.2017 12:17
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 98 Dom: ![]() Punkty: 859 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 12.10.16 |
Co roku jeżdżę na narty ze znajomymi i powiem szczerze, że to serio fajny sport. Od dwóch lat próbuje się zmobilizować do nauki jazdy na snowboardzie. Może w tym roku będę miała w sobie tyle mobilizacji i mi się uda. ![]() ![]() Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. - Albert Schweitzer ![]() Każdy kot to czarodziej, w którego głowie dzieje się więcej niż możemy sobie wyobrazić. ![]() Ja mam pana boga w futrze. - Halina Poświatowska ![]() Koty prowokują człowieka do nieustannych wyznań miłości. - Christopher Sandt ![]() W Hogwarcie Cornelia Rose De La Luca ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |