Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
monciakund
7)
ania919
8)
ulka_black_potter
9)
losiek13
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strażnicy Galaktyki
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.05.2017 21:19
|
![]() ![]() Postów: 8 Dom: ![]() Punkty: 1028 Ranga: Prefekt Naczelny Hufflepuffu Data rejestracji: 25.02.17 |
Co myślicie o filmie science fiction o tytule Strażnicy Galaktyki? Na razie jest jedna część a druga dopiero w kinie. Ja planuje się na nią wybrać. Dam znać jak było. A jeżeli chodzi o pierwszą to naprawdę mi się spodobała. Polecam tym którzy nie oglądali. Jednak do tych którzy ogladali: Jakie są wasze wrażenia? Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.05.2017 21:46
|
![]() ![]() Pochwały: 13 Postów: 1037 Dom: ![]() Punkty: 33495 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Nie znam tego tytułu, ale pooglądałam trochę grafiki związanej z tym filmem i wiem, że nie jest to gatunek filmowy, który lubię...aczkolwiek być może kiedyś zobaczę, bo syn lubi![]() |
|
|
anusia_zandka |
Dodany dnia 04.05.2017 07:38
|
![]() ![]() Postów: 27 Dom: ![]() Punkty: 1287 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.07.15 |
A mnie się podobała część pierwsza i również mam w planach wybrać się w przyszłym tygodniu na kolejną. zapraszam fanów Dramione na bloga: "Bo oczy są ślepe. Trzeba szukać sercem." http://miloscDramione.blogspot.com |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.05.2017 09:33
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3673 Dom: ![]() Punkty: 44578 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja jeszcze nie widziałam, ale przymierzam się do filmu z gadającym szopem i płaczącym drzewem ![]() ![]() Jak obejrzę to na pewno dam znać jak wrażenia, ale po zwiastunie zapowiada się niezła jazda ![]() ![]() ![]() ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 27.05.2017 11:43
|
![]() ![]() Postów: 8 Dom: ![]() Punkty: 1028 Ranga: Prefekt Naczelny Hufflepuffu Data rejestracji: 25.02.17 |
Więc.... Tak jak pisałam kiedyś miałam iść do kina na Strażnicy Galaktyki 2. I byłam już dosyć dawno, ale pamiętam wszystko. Film był świetny. Można by nawet rzec, że lepszy od jedynki. Efekty są genialne w obydwu częściach, dlatego nie na tym się skupiałam kiedy oceniając, która cześć jest lepsza. Decyzję podjęłam że względu na fabułę. Jasne, w pierwszej części też była super, ale lepsza była w dwójce. Oczywiście zostałam na napisy końcowe, ponieważ znajdowały się na nich jeszcze sceny, które były tak samo fajne jak i cały film. Napewno wybiorę się na trójkę. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.06.2017 16:45
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Wszystkie części obejrzane. Zakochałam się już w pierwszej i nie zamierzam odpuszczać. Oglądałam po tysiąc razy. Generalnie uwielbiam ekranizacje Marvela. Oczywiście nic nie przebije samych komiksów, ale fajnie jest pooglądać kilka obrazków w szybszym tempie i z bardziej realistycznymi postaciami. Główny bohater po prostu wymiata. Co do trzeciej części, nie pamiętam, żeby Marvel zapowiadał ją w najbliższym czasie, chyba, że mam nie aktualnie informacje. Ogólnie polecam dla fanów sci-fi! 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |